vaney
|
jutro... Tako, malega sem z vso rojstnodnevno ropotijo oddala v vrtec, zmazala sirov burek, zdaj pa noge v luft...saj, zdaj, ko bi lahko okrog laufala, se mi pa ne da ninček, zakaj si tako tiho???? A bomo kmalu dobile kakšen sms o novem ? valentinčica, a ne bi bilo fajn , če bi bile kje skupaj v P? Moja beba se itak še ni obrnila in CR mislim, da ponavadi delajo malo pred rokom, tako da...you never know ampak saj bo ta vikend polna luna, pa boš šla po moje gužvo delat v P Jaz sem pa očitno še čisto za luno, ker ne vem, kako se zrtihta ta Mobitelov internet Prenosnika sem namreč mami dala, ker ga jaz zdaj doma nič ne rabim, ona pa je imela neko staro kišto, tako da mi ostane samo to...kje se ta stvar nabavi, koliko stane? Glede obiskov...pri Anžetu smo imele obsedeno stanje in meni je bilo prav smotano. Obiski non-stop, 3 smo bile v sobi in je bil skoz nekdo notri, tako da je bilo spanje podnevi znanstvena fantastika. No, zdaj so pa vsaj v Nm dovoljeni samo obiski očetov od 15h-16h. Meni bi bilo super, da lahko še Anže pride na obisk, ampak če ne sme, pač ne...zdravje je pač na prvem mestu.