|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
24.1.2010 20:43:45   
protina
no lepo bodite pa vas še jutri kaj preberem,ker mi moj potem odnese rač.Se vam pa javim kako kaj.

Lp

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
24.1.2010 21:08:39   
valentinčica30
Tut jaz mam mobitelovga in bom kr kartico lepo sabo vzela, pol mi pa člahk moj dragi po potrebi sam računalnik prinese, ker si ne predstavljam, da bi on plačeval kar koli za firmo, bi pol celo leto za njim urejala. Pa tut če kak dan tamali dve ne bi mogli v P pridet bi lahko mirno čvekale preko Skypa, pa še vidle bi se.

Ja Vaney nič ne bo z obiskom, gre jutri soseda z mano, ker si ni zamenjala gum na avtu, pa tut bl kilav šofer je, tak da kaki drugi dan.
Sicer pa preden pozabim vse naj naj tvojemu malemu.

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
24.1.2010 21:19:54   
ninček1
Tiste ki ste že rodile in začele s popadki...kako to zgleda

Namreč na pet minut mi otrdeva trebuh že 1 uro, 1 krat me je tako bolelo, da sem imela takšen pritisk dol, da sem po tem mogla na wc, zdaj pa mam v hrbtu taki čudn filing....Drugače pa me ne bolijo ti minutni krči na 5 minut...

Čep mi tudi ni šel, izcedek ni povečanuser posted image

< Sporočilo je popravil ninček1 -- 24.1.2010 21:21:30 >

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
24.1.2010 21:24:44   
valentinčica30
Lej sej če nimaš daleč do P, skoči in prečekiraj, zgubit nimaš kej.Pomagat ti ne znam, ker sama po dveh porodih še zmeri ne vem kak začetni popadki zgledajo, so me zmeri preskočili in se začeli ko sem bla že 5 cm odprta.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
24.1.2010 21:28:37   
bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

Tiste ki ste že rodile in začele s popadki...kako to zgleda

Namreč na pet minut mi otrdeva trebuh že 1 uro, 1 krat me je tako bolelo, da sem imela takšen pritisk dol, da sem po tem mogla na wc, zdaj pa mam v hrbtu taki čudn filing....Drugače pa me ne bolijo ti minutni krči na 5 minut...

Čep mi tudi ni šel, izcedek ni povečanuser posted image

.....nina bo pa mami postala,...v vsakem primeru, mogoče še danes-jeeeeeeee user posted image user posted image user posted image .

Ja idi se pokazat, če je kaj te bodo obdržali drugače pa te bojo itak poslali domov, ker imajo baje ful gužvo,...

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
24.1.2010 21:30:44   
jannusa
Sem si premislila in se javljam še enkrat. Otroci so poštirkani, jaz sem že stuširana, zdaj pa sem lahko še nekaj minut skupaj z vami.
ninček1 upam, da bo vse ok
Aja, hvala vsem, da ste me tako lepo sprejele medse.
Ali morda še kateri močno zatekajo noge?
Moj pritisk je normalen, noge pa so kot od slona. Moja G mi je naročila naj jem hrano z manj soli, potem pa sem imela pritisk 80/50 in sem bila kot cunja. Hec je v tem, da nisem prvič noseča, vendar je v vsaki nosečnosti kaj drugače. Kaj pravite?

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
24.1.2010 22:18:32   
busybee882006
jannusa - dobrodošla

ninček - srečno

Računalnik - a potem ni tak greh imeti mali laptop s seboj v porodnišnici? Iz mene se vsi norca delajo, da bom pol ure pred porodom telefon in rač odklopila in se potem takoj nazaj priklopila.

Se mi tole z rač prav dopade. A mobitelov internet pa pa noramlno dela v LJ P?

Drugače kašljam manj, tako da nimam več občutka, da bom šla kar rodit. Jutri se grem k frizerju še pobarvat, da ne bom z narastkom šla rodit in hčerki že od začetka slab zgled, v torek imam pregled - mi je G rekla, da mi bo delala UZ - tudi prav.

Danes mi je user posted image  mojo torbo za vP našel, tako da jo bom jutri lepo pripravila in da potem grem samo še rodit.

lp vsem

(odgovor članu jannusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
25.1.2010 8:06:44   
valentinčica30
Zaradi mene če je greh al ne računanik met s sabo v P al ne, me mnenje drugih čist nič ne briga. Ker vem da je moja večja total navezana name in se vsak dan ogrmno pogovarjava, mi je pomembno tut to da sem ji na razpolago tut v tem času. Je namreč zelo občutjiva in krhka dušica. Mlajša pa takoj za njo, je pa dosti bolj prilagodljiva kot starejša, je pa večja carta.
Sploh se mi pa to zdi pomembno, v kolikor jim ne bodo dovolili obiskov zaradi kake gripe, čerav je sedaj vse potihnilo.

Glede nosečnosti Jannusa, to je moja tretja pa se počutim kot da je prvauser posted image user posted image user posted image , vse novo, vse drugačno, pa pozabla sem že kak vse skupi zgleda.

Sicer pa mam dones spet CTG sam mislim da ni upanja, da še ta teden rodim, čedalje bolj sem prepričana da bomo z Vaney cimreuser posted image user posted image user posted image , ona mal prej jaz kasnej

(odgovor članu busybee882006)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
25.1.2010 8:07:23   
busybee882006
Dobro jutro!

Kje ste vse?

Meni so že pralni stroj prišli popravit (sem vodovodarja klicala mal čez 7, pa so že tu - se je full izkazal!), vi pa še spite.

A mogoče katere ve, kje v LJ imajo večjo izbiro blaga za pusta - ta teden bi rada naredila še maski za pikice, da se bosta potem lahko za pusta oblekili.

Valentičica 30: Kar se tiče računalnika -sem jaz istega mnenja - tako da ga bom sigurno vzela s seboj. Dan v P itak traja samo pop, ko so obiski, potem ti je pa dolgčas. Bom šla danes internet še kupit.

LP Vsem!

< Sporočilo je popravil busybee882006 -- 25.1.2010 8:09:54 >

Neposredna povezava do sporočila: 3359
25.1.2010 8:09:07   
valentinčica30
Sej jst sem tuki gor user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3360
25.1.2010 8:10:19   
busybee882006
sem potem ugotovila, ko sem post oddala!

Neposredna povezava do sporočila: 3361
25.1.2010 8:14:48   
valentinčica30
Mi je dolgčas pa mal pozornosti izsilimuser posted image . Ne me resno jemat.

Neposredna povezava do sporočila: 3362
25.1.2010 8:17:46   
MATEJKA_
jutro!

tak, jaza pa razpolagam s 3 zelo nalezljivimi zadevami - hujšo obliko prehlada, bakterijsko vnetje oči in trbušno gripo/virozo. prodam oz. kar podarim, če kagtera rabi user posted image . ja, to vse sem pokasirala v roku 2 dni od male, ki je vse to prinesla iz vrtca. edina razlika med njo in med mano je, da je ona po 1 dnevu skoraj kot nova oz. se ji nič ne vidi, da jo kaj matra, jaz pa sem ko zombi...
zdaj pa zajtrk pojem, pol pa na ctg.

Neposredna povezava do sporočila: 3363
25.1.2010 8:22:07   
MATEJKA_
računalnik v P - no, zakaj bi bil greh ne vem... jaz ga takrat, tud če bi ga imela zraven, ne bi imela niti časa vklopit. ta mala je zelo malo spala, obiski so bili bolj lai manj ves čas - možje so lahko prišli kadarkoli, ostali seveda ob določeni uri. če pa je dete spalo, sem jaz tud probala, ko so bli obiski sem končno imela priložnost it pod tuš. poleg tega sem na 15min na wc hodla lulat... upam, da bo tokrat bolj mirno... no, saj že obiski so tokrat, razen partnerjev, prepovedani...

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
25.1.2010 8:43:09   
mucica2
Sporočilo od ninček1:

Od zdaj naprej pa ne rabimo več budilke, saj naš mali Tin si že brusi glasilke! Težak 2760g in velik 47 cm je osrečil atija Igorja in mamico Nino

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke in veliko cartanja!

user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
25.1.2010 8:44:40   
Kati81
Ma jaz compa za rodit ne bom vzela s sabo, če bo pa mali tok miren da mi bo dolgčas mi ga bo pa moj prnesu. Za javit se prek neta mam pa moj zlati Iphon, k pride tko elo prav.

Punce, jaz pa moram mal pojamrat: Kaja je za miklavža dobila full hud komplet za smučanje od Etirela, kupljen v Intersportu, cena bunde 50E, hlač pa 30E, in do sedaj je imela vse skupaj oblečeno le 2x, drugič to soboto in kaj se ugodi, po 1h smučanja pride k meni in razparana bunda pod pazduhama, mi je kar zavrelo v možganih, no pa včeraj skočim v Intersport reklamirat in mi rečejo, da 8 dni je čas da oni to sprejmejo kot reklamacijo, po 8h dneh imajo pa 45 dni časa, da bundo zamenjajo ali zašijejo, kaj za vraga bom pa jaz delala z bundo sred marca, mi jo rabimo zdaj ne pa marca! Ampak to njih nič ne zanima, pa to popolnoma nov in nerabljen.
Ma kaj naj naredim?

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
25.1.2010 8:45:35   
Kati81
ninček1 čestitke !!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
25.1.2010 8:46:04   
vaney
jutro...

Tako, malega sem z vso rojstnodnevno ropotijo oddala v vrtec, zmazala sirov burek, zdaj pa noge v luft...saj, zdaj, ko bi lahko okrog laufala, se mi pa ne dauser posted image

ninček, zakaj si tako tiho???? A bomo kmalu dobile kakšen sms o novem user posted image ?

valentinčica, a ne bi bilo fajn , če bi bile kje skupaj v P? Moja beba se itak še ni obrnila in CR mislim, da ponavadi delajo malo pred rokom, tako da...you never knowuser posted image  ampak saj bo ta vikend polna luna, pa boš šla po moje gužvo delat v Puser posted image

Jaz sem pa očitno še čisto za luno, ker ne vem, kako se zrtihta ta Mobitelov internetuser posted image  Prenosnika sem namreč mami dala, ker ga jaz zdaj doma nič ne rabim, ona pa je imela neko staro kišto, tako da mi ostane samo to...kje se ta stvar nabavi, koliko stane?
Glede obiskov...pri Anžetu smo imele obsedeno stanje in meni je bilo prav smotano. Obiski non-stop, 3 smo bile v sobi in je bil skoz nekdo notri, tako da je bilo spanje podnevi znanstvena fantastika. No, zdaj so pa vsaj v Nm dovoljeni samo obiski očetov od 15h-16h. Meni bi bilo super, da lahko še Anže pride na obisk, ampak če ne sme, pač ne...zdravje je pač na prvem mestu.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
25.1.2010 8:46:48   
vaney
Saj sem vedela, da bo nekaj takega....

ninček, iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
25.1.2010 8:47:03   
mucica2

zvesta: tebi pa prepuščam urejanje seznama, saj jaz danes niti pod razno nimam časa. Mam danes toliko opravkov in vsega, da me cel dan ne bo doma user posted image user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
25.1.2010 8:59:39   
bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

Sporočilo od ninček1:

Od zdaj naprej pa ne rabimo več budilke, saj naš mali Tin si že brusi glasilke! Težak 2760g in velik 47 cm je osrečil atija Igorja in mamico Nino

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke in veliko cartanja!

user posted image

...jejeeeeeeeeeee bravo mati,
user posted image user posted image user posted image

Tin je pa isto velik in težak kot moja prva user posted image .

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
   [Brisano sporočilo]
25.1.2010 9:23:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mucica2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3372
25.1.2010 9:38:25   
slomak
ninček iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

kati jest bi na tvojem mestu se pozanimala kako je s temi reklamacijami, ker jest mislim da so dolžni zamenjat tako reklamacijo še po enem letu ne pa v 8 dneh. Ja v 8 dneh če ti ni všeč recimo...joj mene bi taki odgovori tko razjezil in bi zahtevala vodjo, če ne direktorja.,.. govorim zato ker sm sama delala v eni trgovini, kjer smo menjali vse, ker smo mogli...

drugače pa dobro jutro user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
25.1.2010 9:44:15   
Aja1
Ninček - iskrene čestitke za sinčka! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
   [Brisano sporočilo]
25.1.2010 9:45:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu slomak)
  Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?