dreja79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 Skoz se neki zvija in premetava, pa jamra, itd. Čez dan pa tud bolj malo spi. Tko, da se mi zdi, da je aktiven 24/7. Pa skoz neki sitnari, se sploh ne zna sam zamotit. dobro jutro OK,nismo edini dreja79 pr nas je enako....skoz nek jamra, sitnari, tečka, kruli se zvija...nič mu ni prav....ne vem, jzt upam da so to krivi zobki in ko prvi pokuka ven bo boljše.... kar se BIoGaia kapljic tiče...mi jih pijemo od prvega meseca vsak dan 5 po žlički....in prebava je ok. ti probiotiki skrbijo za črevesno floro, v njej se razmnožijo "dobre" bakterije in hkrati otroku dviguje imunski sistem....vse ostalo kar debatirate Torej pri tebi niso krive prebavne motnje, ampak misliš da so zobje. Če našega malega res črviči in je zato vse nemiren, potem predvidevam, da bi mu BioGaia kapljice pomagale? Bom res s tem probala, se pa najbolj bojim tistega k je napisala Draja, da odkar je na strogi dieti brez mleka in jajc, da je njen veliko bolj umirjen. Še to sem hotela dodat, da so za vse težave pri mojem prvem bili krivi zobki, pa je prva dva zobka dobil pri 7,5 mesecih. Kolk mene tale moj sin preseneča. Zdele je bil tuki zraven siten, sem ga vzela in nesla v posteljico, sem mu prižgala vrtiljak, mal sem ga pobožala in je zaspal sam od sebe . Se mi ful dobr zdi, po teh borbah, k jih imava zadnje dni.
< Sporočilo je popravil dreja79 -- 25.1.2010 9:30:41 >