anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 Dobro jutro, , rabim kar pošteno zalogo, k sem imela pestro noč. A ti tut Danes bi pa Larilu mogla 1x na uro tele bejbone limat, da sploh budna ostanem do večera Tara se je začela jokat in kričat ob 00.30 in sem jo kar k sebi nesla, ker je ful jokala in ni hotela bit v svoji postelji in pol ni hotla pri meni zaspat, me brcala.... popi*dila sem In to je trajal do 3h, ko se je Maks zbudil, tko da sem ga podojila, pol se je posral , Taro je pa moj na 1 nogi odskakal v njeno posteljo in čez pol ure je zaspala Pa ob 7h auf Men se bo utrgal Kaj je bilo pa pri vas Matic je spal tam do ene 2-eh, potem pa vsako uro . Dons je bil verjetn tko, kot je Klemen od Mož , skoz prkloplen. Moje bradavice so danes zjutraj lepo rožnate barve Dvakrat sem ga dala nazaj v posteljo, pol je pa kar pr men ustal. Pa še mene je neki med lopaticami usekal, sam da se obrnem, me zaštiha, da mi kar dih vzame . Ponoč k sem Matica mogla vzet ven iz postelje, sem že mislna, da ga sploh ne bom mogla, k sem čist zablokirala Ja boge . Upam, da bosta imeli vsaj danes mirno noč . Dolenjka sej tebe sem pa mislila vprašat kdaj se Maks zbudi, ko gre tako kmalu spat. Če mene vprašaš je zadnja ura ko gre otrok spat 20.00, ker imam pa 2 za zrihtat, gre včasih pol ure prej ali pa pol ure kasneje, kaj več pa ne. tudi Tara Otrok rabi nočni spanec in takoj ko padejo prvi znaki zaspanosti gresta spat - oba. Red mora bit, tudi moji so ga imeli pri meni in se je lepo obrestovalo. konec koncev si to zaslužijo Če se pa zato kaj prej zbudi za jesti pa se pač zbudi. zato, da se bo ponoči kasneje zbudil za jest ga pa res ne bom kasneje spat dajala pr nas je tud ob cca osmih že mir...oba v pojstli. Mislim da tud strši rabjo mal off-a da majo mal časa sam za njiju. Ko pa je vikend al pa počitnice gre pa Nik kasneje spat...posledično tud naslednji dan zjutri potegne mal tko smo mel tud pr nas doma in je blo ful dobr,men kor otroku se je dobr zdel k sem bla mal dalj zvečer pokonc,staršem pa zjutri k sva z bratom mal dalj spala pa nima Nik zarad tega nič zmešan ritem,tko smo uvedli k je začel hodt v vrtec, pri 11 mesecih.