|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
23.1.2010 22:12:07   
barbi195
hey punce, a se me še spomnite? Tok časa se nisem javla, da ste me po moje že pozabile, itak je pa tok novih k me pa še ne poznajo..... ja res, septembra bo gužva v porodnišnicah.
Mi smo mel celo norišnico prejšnji teden zato se tudi nisem uspela javiti. Najprej smo bili par dni na smučanju, potem smo pa imeli selitev v novo stanovanje. No sej selitve še ni konec, kar ni konec teh škatel. Trenutno smo pri mojih starših ker v nvem stanovanju še nimamo do konca zmontiranega pohištva, prvaim da mo k cigani user posted image user posted image user posted image , nič več ne vem kje imam kere stvari.

Vmes sem imela tudi prvi pregled v ZD šiška v LJ., vse je ok, slišala sem user posted image user posted image user posted image  in videla sem mojo malo pikico... neprecenljivo. Pikec je velik 17,2mm in se kar ujema z mojim izračunom 3.9., bomo vidli kaj bo rekla Strahova na nuhalni ki jo mam 18.2. Rekla mi je da moram zelo pazit in nič dvigovat več kot 5 kg ker je maternica zelo nzko, ker nisem bila pridna in nisem delala keglovih vaj, tako da moram res zellllo pazit, sam kaj ko mam doma 2-letnika... on pa glih raume zakaj ga mami ne more več nosit okol, pa po stopnicah, pa v avto... no sej veste kako to gre. Rekla mi je da naj tud previjalno ukinem in naj malega raj kar na tleh previjam.... tko da... upoštevala jo bom kukr jo bom lahko in upala na najboljše.
Naslednji pregled imam 18.3... šele!!!
Vsem novim nosečkam iskreno čestitam, vsem ki so nas zapustile želim, da se jim kmalu izpolnejo sanje.

Ko se vse skupaj pri nas uedi, se preselmo, nam priklopjo interne al gre pa šef na kako službeno potovanje user posted image user posted image user posted image  se vam pa spet javim. Ne mislit, da sem pozabila na vas, al pa da vas ne berem.... preberem vsak večer, preko telefona vsaj zadnjo stran k ko napišete user posted image

Lahko noč vsem skupaj....

(odgovor članu LucRezia)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
24.1.2010 8:36:46   
ŽanaTaja
Jutro punce...

Ma ste se razpisale, sem kar rabila da sem vse prebrala...

Mi smo šli učer mal u tople kraje jaz pravim...Novo Gorico...nič snega, sonček..ma krasno je bilo res.

Mene slabosti mal pustijo na miru, no ne bom se preveč hvalila, da me kaj ne prime spetuser posted image

Sem se pa včeraj odločila, da grem na AC...zakaj??? Ne  vem, resnično želim bit mirna 9 mesecev, da res vem, da je z sončko vse ok...čeprav se bojim ko hudič te igle in postopka, ampak potrpim..za sončka vseuser posted image

Mi pa ful pašejo banane jabolka in mandarine...jih zlo velik pojem...tko da lepo hranim sončka z vitaminiuser posted image

Dobordošle vse nove...nas je vedno več..lepouser posted image user posted image user posted image

Punce lepo nedeljo vam želimuser posted image

(odgovor članu barbi195)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
24.1.2010 9:53:19   
tejči28
Liya 3 leta razlike se meni ne zdi veliko,ravno prav bi rekla,mi bomo imeli 2 leti razlike,bomo vidli kak bo.

Barbi195 to pa se ti dogaja z selitvijo in vse,je pa boljše da se opravi zdaj preden se dojenček rodi,pol tak ne bo časa.

ŽanaTaja pa je pregled AC kaj povezan z starostjo,al to lahko vsak gre? Kaj na NS ne boš šla ali boš šla še pol vseeno na AC?

Jaz sem nekaj prehlajena in mi nič ni fajn,saj moj ta mali je tudi prehlajen in je pol malo bolj sitkan,moj lubi je zdrav,zato ima on zdaj malo več dela. 

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
24.1.2010 10:05:43   
limonita
tejči, AC pripada po 37 letu oz. tudi pred 37. letom, če nuhalna pokaže tveganje večje od 1:300. To je meja. Na AC gredo tudi tiste, pri katerih se je v prejšnji nosečnosti izkazalo, da je z otrokom kaj kromosomsko ali genetsko narobe, ali pa če so v družini čisto specifične bolezni (genetske).

Seveda pa lahko gre na AC vsaka, vendar pa je to samoplačniško. 

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
24.1.2010 10:16:22   
nadka30
halo moje nosečke, kako smo, jaz sem se šele sedaj komaj zbudila sem bila včeraj na 60letnici in po resnic povedano sem na koncu že komaj čakala da gremo domov ker me je križ nenormalno bolel.
Pozdravljene nove nosečke še posebej pa sem srečna da lahko na tem seznamu pozdravim mojega sončka25, in še to da ima rok na moj rojstni dan.Sonček tako sem te vesela da ti povedat ne morem in sedaj boma ena drugo spodbujali do srečnega konca.Držim na polno pesti in sedaj lepo počivaj in misli kako bo septembra fajnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Lep pozdrav nosečkam na rok 26.9.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Punce nima važno kadj imate rok, septembra dobite svoja najbolj lepša darila življenjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mislim da sem tudi jaz med tistimi,ki ne bomo mogle dolgo skrivat trebuščke, v prvi nosečnosti ga dolgo nisem imela, v drugi mi je zrasel čez noseč(na žalost nisem prišla do konca), v tretji pa mislim da je kar od druge ostal, tako da me po vsaki strani hlače že tišijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
24.1.2010 10:41:59   
ŽanaTaja
Tejči samoplačniško bom šla..pa še sama ne vem zakaj..čist tko, da se potolažim da je res vse ok..nisem pa še tolk starauser posted image
Tudi na NS grem...tko da itak potem tam če vidi da ni kaj ok, te dajo avtomatsko na AC...pač pol ne bom plačala...sam srčno upam, da bo vse okuser posted image

Sam ugotavljam, da ko pojem to Elevit mi je vedno tako slabo ene par ur....pol je ok...sam ravno tko jo vzamem zjutraj, da me potem ta slabost ful ovira pri kuhanju ker mi gre kar gor...

Da vam to povem...zadnjič se peljemo iz Mb in men v avtu postane tako slabo...sam okno sem dala dol in bruhala fulll vse po avtu k je tko neslo...mama mia...pol je komaj moj lahko ustavil..ker tam sredi avtoceste ni kr tko mogu....kar naenkrat mi je gor dvignilo...to ne moreš verjetuser posted image user posted image user posted image

Limonita ti si pa ko naša mami...vedno nam vse tako lepo razložiš...te mal pogrešam...te ni velik kleleuser posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
24.1.2010 11:30:57   
Anonimen
Evo še mene,
2x v dveh dnevih sem naredila test in je bil v obeh primerih user posted image ali user posted image .
Sem bila močno presenečena saj sva oba že malo obupala, to je sedaj druga nosečnost doma imamo že 5,5 let staro pupo.
Zaenkrat do pregleda še anonimna user posted image
Po izračunih bi moral biti rok nekje 1.9.2010user posted image

No bila sem v petek na pregledu in sem res noseča - 6,5t. Tako da Tejči prosim če izbrišeš datum roka 1.9.10 in ga spremeniš na 11.9.10 - tako to je sedaj  uradno !user posted image   user posted image

kmalu pa tudi anonomna ne bom več, samo malo hitro je vsem sčvekati, ko niti domači še vsi ne vedo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1182
24.1.2010 11:38:04   
Anonimen
Še dodatek k prejšnjemu postu - stara sem 28 let in bom šla na pregled za NS k dr.Strah v Domžale. Jutri pokličem, ker še nimam datuma. upam da ne bo preveč gneča, ker ima menda zelo zasedeno  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1183
24.1.2010 13:26:27   
tejči28

user posted image user posted image user posted image user posted image

NICK, STAROST, NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), NUHALNA SVETLINA (NS)

01.09.2010
user posted image anonimna, 29, 3user posted image , doma1user posted image P , NP 11.1.
user posted image volley, 3user posted image , doma2user posted image P in F
user posted image tejčika, 30, 2  user posted image , doma1 user posted image F, NP 16.2., NS 26.2. dr.Rosič

02.09.2010  
user posted image mami2010,21,1 user posted image , NP 10.2.

03.09.2010
 user posted image Blanči, 34, 4user posted image , doma1user posted image P, NP 18.2.
 user posted image barbi195, 30, 2user posted image , doma1 user posted image F , NP 18.3. , NS 18.2. dr.Strah
 user posted image limonita, 1 user posted image , NP 15.2.

04.09.2010
user posted image nadka30, 3user posted image , doma1 user posted image P, NP 4.3.NS 18.2.(rok verjetno 10.9.user posted image )
user posted image reny19, 29,, 2user posted image , doma 1user posted image F, NP 4.2.,NS 2.3. dr.Franic RS
user posted image Gala 4, 1 user posted image , NP 13.1.
user posted image kiara24, 2 user posted image , doma1 user posted image P, NP 15.1.

05.09.2010

06.09.2010

07.09.2010
user posted image žanaja, 1 user posted image , NP 14.1. 

08.09.2010
user posted image ŽanaTaja, 2 user posted image , doma1 user posted image F, NP 12.1., NS 25.2.
user posted image Inčy, 25, 1user posted image NP 29.1.
user posted image Tinkapinka, 3user posted image ,doma 2 user posted image ,NP 3.2.
user posted image benika, 3user posted image ,doma 2user posted image

09.09.2010
user posted image Rižka, 1user posted image , NP 23.2.
user posted image bambinca, 32, 3 user posted image , doma 2 user posted image ,NP 4.2.
user posted image amm4, 36, 4user posted image , doma3user posted image 2P in 1F, NP 4.2.
user posted image malecka_mateja
, 2user posted image ,doma1user posted image P,NP 24.2.

10.09.2010
user posted image kesi, 2 user posted image , doma 1 user posted image
user posted image natalija28, 1user posted image   , NP 2.2.
user posted image zalcy, 21, 1user posted image , NP 24.2.

11.09.2010
user posted image LoveLove, 28,  1 user posted image , NP 19.2., NS 23.2.
user posted image kajča, 31, 5user posted image , doma2user posted image F in P, NP 27.1.,NS 2.3. dr.Pušenjak
user posted image Bepi, 22, 1user posted image , NP 27.1. 
user posted image anonimna,28 ,2 ,doma 1 P

12.09.2010
user posted image Klemcy, 27, 1user posted image , NP 16.2.
user posted image mašna, 24, 1 user posted image , NP 10.3. NS 4.3.
user posted image bragi, 31, 1user posted image , NP 2.2.

13.09.2010
user posted image sarcy21, 25, 2user posted image , doma 1 user posted image F, NP 1.2.

14.09.2010
user posted image klavdijak1, 3 user posted image , doma 2user posted image F, NP 03.2., NS 01.3.
user posted image tannya, 36, 2 user posted image , doma 1user posted image ,NP 1.2.

15.09.2010
user posted image mala2001, 2 user posted image , doma 1user posted image , F
user posted image LucRezia, 29, 1 user posted image , NP 11.2. ,NS 25.2.
user posted image anonimna 34, 2user posted image ,doma 1 user posted image ,NP 25.01.

16.09.2010
user posted image Lucky Mum, 2user posted image , doma 1 user posted image F ,NP 9.2.
user posted image T.Z., 26, 1user posted image , NP 18.2.
user posted image 5ra8,28, 1 user posted image

17.09.2010

18.09.2010
user posted image lumpa6 ,7 ,doma 5 2P in 3F,NS 10.2. ,AC 16.3.

19.09.2010

20.09.2010
user posted image Jinx, 26, 1user posted image , NP 18.2.
user posted image laliela, 23, 1user posted image ,NP 9.2.

21.09.2010
user posted image corfu,3user posted image ,doma 2user posted image ,F in P,
user posted image nadiž, 2 user posted image ,doma 1user posted image F, NP 2.2.

22.09.2010
user posted image sanje2, 27, 3 user posted image , doma 1user posted image , NP 10.2.
user posted image nosečka maja, 2 user posted image ,doma 1user posted image P, NP22.1.

23.09.2010
user posted image pikicaT,2 user posted image ,doma1user posted image ,NP 9.2.
user posted image belicof
, 1user posted image ,NP 9.2.

24.9.2010
user posted image strgi, 1user posted image ,NP 15.2.
user posted image camino79,3 user posted image

25.09.2010
user posted image ninibo,31, 1user posted image ,NP 11.2.

26.09.2010
user posted image archie , 28,1user posted image ,NP 3.2.
user posted image sonček_25,30, 3user posted image ,NP  10.2.

27.09.2010

28.09.2010

29.09.2010
user posted image Liya,2user posted image ,doma 1user posted image , P

30.09.2010
user posted image lillchy123,2 user posted image ,doma 1 user posted image F NS 4.2.

Skupno število srečk   54
user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:  
     link od limonite

http://www.noseca.com/5teden.html

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

(odgovor članu tejči28)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1184
    25.1.2010 6:01:51   
    sanje2
    dobro jutro!

jaz bi še takooo spala, sem se komaj danes zbudila!

hej kje boste ve kupile nosečniške hlače, kje jih sploh imajo? sploh se mi pisat ne da, mi iz oči kar solze tečejo.

(odgovor članu LoveLove)
    Neposredna povezava do sporočila: 1185
    25.1.2010 7:37:09   
    5ra8
    jutroo...

jaz bi tudi še spala, komi sm se dvignla zjutri.
    evo poklicala svojo G, in imam prvi pregled 9.2.

tejči28, prosim da dodelaš seznam, hvala user posted image

jst poznam samo eno nosečniško trgovino pri nas, tako da bom šla najprej tja, bom pa še mal pri prijateljicah vprašala če majo kej za posodit user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu sanje2)
    Neposredna povezava do sporočila: 1186
    25.1.2010 7:51:17   
    binabina
    JUTRO VSEM!!!!
    nan spet eno vprašanje , kako se sploh računajo dnevi nosečnosti, ok pravijo da od prevega dne zadnje user posted image , al moraš potem od prvega dne zadnje user posted image prišteti dva tedna in po tem al kako??? meni ni nič več jasno vsak govori drugače , sem pa tudi po netu brskala pa tudi na netu je na vsaki strani drugače??? user posted image .

(odgovor članu 5ra8)
    Neposredna povezava do sporočila: 1187
    25.1.2010 7:56:21   
    lumpa6
    jutro

šteješ tako, da prvemu dnevu zadnjeuser posted image prišteješ 7 dni odšteješ pa 3 mesece

(odgovor članu binabina)
    Neposredna povezava do sporočila: 1188
    25.1.2010 8:21:56   
    nadka30
    jutro dobro ne bom rekla ker sem čist povožena, kot bi celo noč rajala.Pa saj ne vem ali je hujš da bruhaš ali pa da imaš občutek kot da ti nekaj ne paše v želodcu bruhat pa ne moreš(cel čas imam filing kot da mi je slabo in da bom vsak čas bruhalauser posted image user posted image user posted image user posted image ).
    In kako smo nosečke, je katera že povedala da je user posted image v službi , jaz bom če se bo le dalo povedala po Ns, me je full strah tega pregleda ker je oktobra ta čas ko sem imela ns šlo vse po gobe, tako da bi rada vsaj do takrat počakla seveda če se bo dalo.
    Sestrinjam z odgovor, ki ga je napisala lumpa6user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
    Neposredna povezava do sporočila: 1189
    25.1.2010 8:38:19   
    sanje2
    vidim da ste danes kar zgodnje, hej zaj pa jaz ne razumem: prišteješ 7 odšteješ pa 3 mesece.
    ja kolk sem pa potem jaz noseča - po moje sem v šestem tednu, dajte ve zračunat ko veste, zadnjo M sam imela 16.12 prosim, zaj pa nič ne vem več

aja jaz bom v službi tiho dokler se bo le dalo, ker me bodo drugače spet metali sem in tja,... pa spet bodo neke nove metode dela delali, sam me bo trebuh izdal

(odgovor članu nadka30)
    Neposredna povezava do sporočila: 1190
    25.1.2010 8:42:30   
    tejči28
    dobro jutro souser posted image

jaz sem tudi slabo spala danes in sem imela zelo čudne sanje.Imam pa tudi jaz danes taki čuden občutek v želodcu,kot bi imela mačka in bi mogla bruhat,pa ne morem,niti za jest mi ni.
    jaz bom tu v mbju pogledala za nosečniške hlače v c&a,al pa h&m bi mogoče znal kaj met,pa seveda trgovine samo za nosečnice, tiste so pač malo dražje.Jaz sreča sem si šparala oblačila s prve nos.tak da mogoče si kaj malega dokupim,kaj dosti pa ne bom rabla,ker so še letni časi isti.

sanje2 po mojem koledarčku imaš rok poroda 23.9.

torej 16 + 7dni je 23
    12-3mesece je 9.

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 25.1.2010 8:45:09 >

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
    8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu nadka30)
    Neposredna povezava do sporočila: 1191
    25.1.2010 8:42:44   
    5ra8
    jst tud ne bom še povedala, prvi pregled mam itak šele čez 14 dni.

pol bom pa po moje še čakala nuhalno.
    upam da tud mene ne bo buši izdal user posted image
    sicer pa moj šef, kot da bi kej sumil da se neki dogaja.
    zanč mi prav, če bi lahko mal njegovo tajnico, uvaja v moj posel in posel drugih prod. referentk, za usak slučaj če bo kdaj rabila koga nadomeščat. user posted image

ker lani, si je sodelavka iz danes na jutri zlomila nogo, in je ni bilo 3 mesece, in je mel paniko, ampak smo pol rešili da sem glavnino njenega posla jst delala. je mel srečo. user posted image user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu sanje2)
    Neposredna povezava do sporočila: 1192
    25.1.2010 8:48:35   
    tejči28

user posted image user posted image user posted image user posted image

NICK, STAROST, NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), NUHALNA SVETLINA (NS)

01.09.2010
    user posted image anonimna, 29, 3user posted image , doma1user posted image P , NP 11.1.
    user posted image volley, 3user posted image , doma2user posted image P in F
    user posted image tejčika, 30, 2  user posted image , doma1 user posted image F, NP 16.2., NS 26.2. dr.Rosič

02.09.2010  
    user posted image mami2010,21,1 user posted image , NP 10.2.

03.09.2010
     user posted image Blanči, 34, 4user posted image , doma1user posted image P, NP 18.2.
     user posted image barbi195, 30, 2user posted image , doma1 user posted image F , NP 18.3. , NS 18.2. dr.Strah
     user posted image limonita, 1 user posted image , NP 15.2.

04.09.2010
    user posted image nadka30, 3user posted image , doma1 user posted image P, NP 4.3.NS 18.2.(rok verjetno 10.9.user posted image )
    user posted image reny19, 29,, 2user posted image , doma 1user posted image F, NP 4.2.,NS 2.3. dr.Franic RS
    user posted image Gala 4, 1 user posted image , NP 13.1.
    user posted image kiara24, 2 user posted image , doma1 user posted image P, NP 15.1.

05.09.2010

06.09.2010

07.09.2010
    user posted image žanaja, 1 user posted image , NP 14.1. 

08.09.2010
    user posted image ŽanaTaja, 2 user posted image , doma1 user posted image F, NP 12.1., NS 25.2.
    user posted image Inčy, 25, 1user posted image NP 29.1.
    user posted image Tinkapinka, 3user posted image ,doma 2 user posted image ,NP 3.2.
    user posted image benika, 3user posted image ,doma 2user posted image

09.09.2010
    user posted image Rižka, 1user posted image , NP 23.2.
    user posted image bambinca, 32, 3 user posted image , doma 2 user posted image ,NP 4.2.
    user posted image amm4, 36, 4user posted image , doma3user posted image 2P in 1F, NP 4.2.
    user posted image malecka_mateja
    , 2user posted image ,doma1user posted image P,NP 24.2.

10.09.2010
    user posted image kesi, 2 user posted image , doma 1 user posted image
    user posted image natalija28, 1user posted image   , NP 2.2.
    user posted image zalcy, 21, 1user posted image , NP 24.2.

11.09.2010
    user posted image LoveLove, 28,  1 user posted image , NP 19.2., NS 23.2.
    user posted image kajča, 31, 5user posted image , doma2user posted image F in P, NP 27.1.,NS 2.3. dr.Pušenjak
    user posted image Bepi, 22, 1user posted image , NP 27.1. 
    user posted image anonimna,28 ,2 ,doma 1 P

12.09.2010
    user posted image Klemcy, 27, 1user posted image , NP 16.2.
    user posted image mašna, 24, 1 user posted image , NP 10.3. NS 4.3.
    user posted image bragi, 31, 1user posted image , NP 2.2.

13.09.2010
    user posted image sarcy21, 25, 2user posted image , doma 1 user posted image F, NP 1.2.

14.09.2010
    user posted image klavdijak1, 3 user posted image , doma 2user posted image F, NP 03.2., NS 01.3.
    user posted image tannya, 36, 2 user posted image , doma 1user posted image ,NP 1.2.

15.09.2010
    user posted image mala2001, 2 user posted image , doma 1user posted image , F
    user posted image LucRezia, 29, 1 user posted image , NP 11.2. ,NS 25.2.
    user posted image anonimna 34, 2user posted image ,doma 1 user posted image ,NP 25.01.

16.09.2010
    user posted image Lucky Mum, 2user posted image , doma 1 user posted image F ,NP 9.2.
    user posted image T.Z., 26, 1user posted image , NP 18.2.
    user posted image 5ra8,28, 1 user posted image ,NP 9.2.

17.09.2010

18.09.2010
    user posted image lumpa6 ,7 ,doma 5 2P in 3F,NS 10.2. ,AC 16.3.

19.09.2010

20.09.2010
    user posted image Jinx, 26, 1user posted image , NP 18.2.
    user posted image laliela, 23, 1user posted image ,NP 9.2.

21.09.2010
    user posted image corfu,3user posted image ,doma 2user posted image ,F in P,
    user posted image nadiž, 2 user posted image ,doma 1user posted image F, NP 2.2.

22.09.2010
    user posted image sanje2, 27, 3 user posted image , doma 1user posted image , NP 10.2.
    user posted image nosečka maja, 2 user posted image ,doma 1user posted image P, NP22.1.

23.09.2010
    user posted image pikicaT,2 user posted image ,doma1user posted image ,NP 9.2.
    user posted image belicof
    , 1user posted image ,NP 9.2.

24.9.2010
    user posted image strgi, 1user posted image ,NP 15.2.
    user posted image camino79,3 user posted image

25.09.2010
    user posted image ninibo,31, 1user posted image ,NP 11.2.

26.09.2010
    user posted image archie , 28,1user posted image ,NP 3.2.
    user posted image sonček_25,30, 3user posted image ,NP  10.2.

27.09.2010

28.09.2010

29.09.2010
    user posted image Liya,2user posted image ,doma 1user posted image , P

30.09.2010
    user posted image lillchy123,2 user posted image ,doma 1 user posted image F NS 4.2.

Skupno število srečk   54
    user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:  
         link od limonite

http://www.noseca.com/5teden.html

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

(odgovor članu tejči28)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1193
    25.1.2010 8:54:25   
    sanje2
    hvala tejči28, zdaj pa mi je jasno, samo nikoli še nisem za to slišala.

jaz sem pri prvi v H&M kupila nos. hlače, sam si bom zdaj mogla nekaj dokupit, ker tu v službi bog ne daj da bi imel ene hlače dva krat gor, te že grdo gledajo!

(odgovor članu tejči28)
    Neposredna povezava do sporočila: 1194
    25.1.2010 9:05:07   
    corfu
    Dobro jutro

Kako se počutite? Jaz vsak dan znova molim, da mi ne bi bilo slabo :) danes ob 10.30 grem k frizerju, da se malo poštimam potem pa domov učit ima v petek izpit.

Začela sem jesti Elevit... tako da to je to...

Uživaj življenje...

(odgovor članu sanje2)
    Neposredna povezava do sporočila: 1195
    25.1.2010 9:13:29   
    tannya
    Dobro jutro čveke,
    jaz sporočam, da čakam, da mine ta slabost, ki traja od jutra do večera in včasih še ponoči. Sem že čisto izčrpana in razmišljam, da bi mogoče morala za kašen dan na bolniško. A je katera od vas zaradi slabosti ostala doma?

Pa še glede nuhalne: kam boste šle tiste, ki ste iz Ljubljane? Jaz razmišljam, da bi šla k Pušenjaku. A je katera že bila pri njemu in kako je?

Lep začetek delovnega tedna...

(odgovor članu corfu)
    Neposredna povezava do sporočila: 1196
    25.1.2010 9:18:40   
    barbi195
    ena user posted image od mene, ker vidim, da smo vse še zelo zaspane.
    Jaz sem danes prvi dan v službi po enem tednu... katastrofa, bi bila še kar doma.

Sem šla malo gledat za cunje v H&M in C&A, pa niso mel nič pametnega... gremo drug teden v avstrijo pa bom šla še tja mal pogledat, sicer mam še niki od prve nosečnosti, sam je Lovro novembrček in bodo zdej mal drugačni letni časi, bl nam bo vroče poleti user posted image , neki si bom sposodla, ene par hlač bom dala pa kar kšivilji predelat v nosečniške.

Toliko od mene, sedaj pa veselo na delo.... vsem želim uspešen delovni teden

(odgovor članu corfu)
    Neposredna povezava do sporočila: 1197
    25.1.2010 9:29:07   
    meTuljcica88
    Hei..tudi jaz sem septembra :) user posted image
    sam imam zdaj eno majhno težavico.upam da mi katera lahk pomaga. včeraj sem bruhala in postala vsa pegasta po obrazu.še v očeh imam te pege. so pa rdečo vijolične barve.sem danes zvala k G pa mi je rekla da sem v četrtek naročena in naj do takrat počakam.mene pa skrbi da ni kaj narobe user posted image

(odgovor članu barbi195)
    Neposredna povezava do sporočila: 1198
    25.1.2010 9:35:42   
    malecka_mateja
    jutro!

a je katera iz mb in bo šla na nosećniško aerobiko?jaz razmišljam o tem da bi šla, sam še morem do naslednjega pregleda počakat, kaj bo zdravnica rekla, ker sem prvo mela rizično in morem met dovoljenje, sicer pa je itak po 3 mesecu priporočljivo. tak da če je katera za akcijo naj pove, se z veseljem pridružim.

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
    Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu meTuljcica88)
    Neposredna povezava do sporočila: 1199
    25.1.2010 9:45:32   
    Natalija28
    belicof - pregleda nimaš nič prepozno. po mojih izkušnjah še morda celo kak teden prehitro. jaz mam PDP 10.9.2010 pa sem prvi pregled 18.1.2010 pa je bilo absolutno prehitro, zaj sem pa 2.2. naročena. Punce naj se vam ne mudi na te preglede, ker če greš prehitro pa nič kaj ne izveš se pojavijo v tebi še večje skrbi kot je to potrebno. user posted image  

Punce rečte mi - V kerem tednu ste in kolko ste se že kaj zredile? Kdaj je normalno, da se začneš redit? Mene že zaradi tega skrbi, ker sem nehala kadit...user posted image

Okrog še pa nisem govorila o tem, da sem noseča. Čeprav me bo razgnalo od tega, da moram bit tiho.user posted image V soboto imava namen povedat mojim in njegovim. Sem jim majčke z napisi nabavla in jim jih bom dala. To bodo pogledi.user posted image Ker se po moje tak nobenemu še ne sanja.user posted image

< Sporočilo je popravil Natalija28 -- 25.1.2010 9:50:11 >

(odgovor članu barbi195)
    Neposredna povezava do sporočila: 1200
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
    Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
    Kateri so prvi znaki začetka poroda?
    Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?