|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
25.1.2010 9:47:36   
archie
Dobro jutro vsem!! user posted image

jaz nisem nic tezila s prezgodnjim pregledom, ampak mi ga je sestra sama dolocila user posted image . ne vem, zakaj tako hitro. Ampak ok, ocitno imajo tak sistem.

Kdaj so se vam zacele slabosti?

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
25.1.2010 9:53:50   
Natalija28
S slabostim nimam nič kaj ekstra težav. No, v petek al četrtek mi je prvič ratalo tak malo bolj slabo. Pa pojem kako mandarino pa je ok.user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
25.1.2010 9:58:06   
5ra8
men tud ni nič, zato se sprašujem resno al sem sploh user posted image
če ne bom šla danes še po en CB. user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
25.1.2010 9:59:54   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

men tud ni nič, zato se sprašujem resno al sem sploh user posted image
če ne bom šla danes še po en CB. user posted image

hihi, pri meni je isto! Sem v cetrtek prvic naredila CB in v nedeljo se 1x, da se reeeees prepricamuser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
25.1.2010 10:02:11   
tejči28
meni so se začele slabosti okoli 7.tedna.
zredila pa sem se 1kg,čeprav kar veliko jem,verjetno pomaga to,da še malega dojim zvečer in ponoči.user posted image

meni bi bolj pasalo,da bi bili naslednji pregledi bolj pogosto kot na 4 tedne,to je tak dolgo za čakat.Da bi bili na 2 tedna bi blo najbolj fajn.user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
25.1.2010 10:06:35   
nadka30
če po resnic priznam meni bi tudi pasali pregledi na 2 tedna, sedaj ga imam šele na zečtku marca, o bože, kje je še to, še dobro da imam nuhalno vmes, ker drugače bi se mi mal svržlalo.
Moje slabosti, mislim da so se začele kar kašen teden po testu, samo do sedaj nisem še nikoli bruhala, občasno pa imam tak želodec in občutek v njem kot da bi prejšno noč veselo krokala okoli, drugi dan pa imela mačka.
Pri meni je šla 1 kg dol in nič gor

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
25.1.2010 10:12:08   
Anonimen
jutro srečke user posted image

mene pa je izgleda našla slabost... ampak zdaj imam dva dni jutranjo... strašno me moti zjutraj pogled na hrano, da vonja ne omenjam, kar polne uste sline dobim... včeri sma zdragim šla v interšpar po solatko in je bla taka gužva, da mi je od vonja zelenjave in vseh vrst prfumov in alkohola, kar želodec obrnilo... sem mojemi kar potisnila solato v roke pa rekla, pojdi ti tehtat, ker jih bom vse pobruhala... no hvala bogu nisem bruhala user posted image

ena je rekla, da je od bruhanja dobla pege... to je čist normalen pojav... vsaj pr meni... mene točno vidiš drugi dan, kdaj sem bruhala, ker mi na obrazu popokajo vse žilice, to pa zaradi napenjanja obraza med to neprijetnostjo...

glede oblačil... jaz sem že morala pričet nosit trenirko, ker so mi skoraj vse kavbojke že preoske... iz 48 kg sem nazadnje prišla na 55 kg tak da... no buši se mi že kar vidi user posted image
čakam pa bol toplo vreme, ko bom si kupla kako oblekico in je to to... imam srečo, da sem doma trenutno in ne rabim skrbet, da bi mogla pa zdaj napolnit omarco s samo nosečniškimi oblačili...

za aerobiko še ne vem... morem prvo dat prvi pregled skozi, pa da se pogovoriva z ginekologinjo, kako in kaj... zaenkrat se sam sprehajam pa gospodinjim... pa me že to tak utrudi, da kar padem v posteljo hehe user posted image
drugače pa sem jaz iz mb-ja, tak da se bova mogoč kaj dogovorili user posted image

(odgovor članu tejči28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1207
25.1.2010 10:57:59   
nadka30
mal za polepšanje tega sneženega ponedeljka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
25.1.2010 11:08:50   
tejči28
o nadka bravo.user posted image user posted image user posted image

sem že pogrešala tvoje lepe smajlije.res polepšajo dan.

jaz bom verjetno tudi hodila na aerobiko za nosečnice,ker sem do sedaj tudi hodila.edino tu na bodifitu mi ne odgovarja termin,ker je ob 5 menda,možek pa pride domov šele ob 5.30.Morem neko drugo lokacijo poiskat,kjer je termin malo kasneje.Nekaj sem gledala afna športni klub v mbju.Pa tak še mamo čas,ker se lahko gre šele po 3.mesecu,menda.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
25.1.2010 11:10:47   
klavdijak1
Dober dan!

Jaz sem že prejšni teden ene nosečniške hlače kupila v H&M bolj elegantne ker greva drug teden na eno poroko pa nimam kaj za oblečt. Drugač majo pa kar nekaj hlač sam številke so pa sam za suhice, jes bi si rada ene kavbojke kupila pa ni številk.

Glede slabosti in bolniske jaz sem bila v drugi nosečnosti skor 3 mesce doma zaradi slabosti mi niso nič kompliciral sem pa res skoz bruhala in izgubila tud na teži.

Zdaj mi je pa sam skoz slabo bruhala sem pa samo enkrat. To je men najhujši del nosečnosti tud pri prvih dveh mi je bilo prve 4 mesce skoz slabo.ž

Lp

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
25.1.2010 11:15:45   
LoveLove
Jutrooooo.....

Eto...moji že vsi vejo...in  strši in frendi in vsi....se ni dal več skrivat...moj je že piškote nesu na šiht čisto zadovoljen...sem reklča da feštajo kot da sem že rodila!! Sem pa dobila prvo darilce od prijateljice!! Od svojga sinčka mi je dala Pumice za dete staro okrog pol leta....srčkane za popiz...!!! Buč-Buč.....

Ja,kakšne 4dni mam pa tudi jaz že mačkast želodec...nč luštn.....pa pančkala bi...ko sem zm,atrana kar škilit začnem...bi rabila vžigalice!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Kok je luštn k je fajn!!!

(odgovor članu klavdijak1)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
25.1.2010 11:23:50   
nadka30
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a se katera počuti takole; HA-HA-HA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
25.1.2010 11:45:10   
binabina
OJLA SO user posted image !!
hvala bogu da grem čez eno uro in 20 min domov kr sem pa zaspana za crkanat,... slabosti tko tko so pa minejo , edino včeri mi je slabo v eni uri bilo 4 krat hudo,.....user posted image user posted image .
no vidim da ste že glede oblekc začele govoriti, no kar mene tudi malo skrbi saj , moram biti v uniformi v službi, pa ne vme kako bo to kaj se izšlo,...... bom po mojem  mogla že čez kaka 2 meseca iti po drugo večjo uniformo, da me okoli bušija ne bo tiščaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . no po tisetm izračunu bi naj jaz imela rok poroda tam okoli 30.09. ali pa 1.10. , saj sem prvi dan user posted image imela na 24 .12.09,????? je pravi moj izračun??

aha pa kdaj je fan it na prvi pregled v katerem tednu,??

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
25.1.2010 11:50:59   
zalcy
hej... kak smo kajuser posted image user posted image user posted image
vidim, da se že kr pogovarjate o oblekicah.. ja, res, da bo zunaj najbolj vroče, me pa z velikimi trebuhi okrog hodle... hja, kaj hočeš... ja,  js bom malo pogledla v h6m, drugače pa si bom malo cotk tut sposodla...
upam, da še ne bo preveč hitro velik trebušček...
no, tiste k ste že ble noseče, kdaj se vam je začel prav videt...user posted image

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
25.1.2010 11:54:21   
archie
jaz moram pa prav na les potrkat, da zaenkrat nisem se niti utrujena niti slabo mi ni, niti nc me ne boli. pa naj tako ostane se vsaj 8 mesecev user posted image .
obleke bom nove kupovala sele takrat, ko jih bom potrebovala. se mi zdi, da bo to malo kasneje, ker ze sedaj nisem ravno pri manekenskih oblinahuser posted image .

nisva se pa se nic pogovarjala, kdaj bi povedala. Mogoce bova ze po prvem pregledu ali pa sele po NS (odvisno kdaj bo).

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
25.1.2010 11:57:03   
tejči28
binabina ti imaš rok točno en mesec za mano,hahaha,ker jaz sem imela zadnjo M 24.11. Izračunali so mi 1.9.Pa itak je to samo informativno.prvi pregled imaš  običajno med 8 in 10 tednom.Odvisno od sestre kako te naroči.

Jaz sem vedno mela malo trebuščka in tudi ko sem se zredila,se mi je najprej poznalo tam.Tak da so moji doma ugotovili,ko sem bila 2,5m noseča.Do takrat mi je uspelo skrivat z oblačili. Zdaj še tudi skrivam in veselo govorim,da mi je ostalo od praznikov in morem spravit dol.Za zdaj še deluje.

LoveLove a sta že povedala.In so vsi bili veseli,to je najlepše za slišat.

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 25.1.2010 11:58:40 >

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
25.1.2010 11:59:33   
binabina

Jaz sem vedno mela malo trebuščka in tudi ko sem se zredila,se mi je najprej poznalo tam.Tak da so moji doma ugotovili,ko sem bila 2,5m noseča.Do takrat mi je uspelo skrivat z oblačili. Zdaj še tudi skrivam in veselo govorim,da mi je ostalo od praznikov in morem spravit dol.Za zdaj še deluje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobra  je ta

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
25.1.2010 12:01:16   
LoveLove
IZVIRNO SPOROČILO: archie

jaz moram pa prav na les potrkat, da zaenkrat nisem se niti utrujena niti slabo mi

Zate je še prekmalu...meni se je začelo v 7tednu.... ni panike ampak čutim pa skos...tako da še uživaj!!hiihi

Kok je luštn k je fajn!!!

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
25.1.2010 12:03:47   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: LoveLove

IZVIRNO SPOROČILO: archie

jaz moram pa prav na les potrkat, da zaenkrat nisem se niti utrujena niti slabo mi

Zate je še prekmalu...meni se je začelo v 7tednu.... ni panike ampak čutim pa skos...tako da še uživaj!!hiihi

uzivaaaaaaaaam user posted image user posted image in trkam na les, da tako ostane!!!

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
25.1.2010 12:06:42   
binabina
ali je katera iz celja ali okolica celja???? 

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
25.1.2010 12:07:24   
binabina

ali je katera iz celja ali okolica celja???? če je potem se naj javi,..... ;) user posted image user posted image

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
25.1.2010 12:16:52   
zalcy
binabina- jas sem nisem ravno iz celja, sem pa iz celjskega območja,namreč slovenske konjice... iz kod pa si tiuser posted image

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
25.1.2010 12:30:04   
belicof
Jaz sem tudi iz celjskega območja, sicer mozirje.

Sama tudi nimam še nobenih slabosti ali kaj podobnega upam, da tako ostane čim dlje user posted image .

o oblačilih pa še nisem nič razmišljala, ker se še nič ne vidi, bo potem panika, ko bodo potrebne nove cunje.

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
25.1.2010 12:56:13   
blanči
Pozdravljene souser posted image !

Dobrodošle nove čvekice.

Imam datum za NS in sicer 19.2. prosim za vpis na seznam.

Binabina: Že pred nekaj časa sem spraševala, če je katera iz Celja ali okolice pa se ni nobena javila. Jaz sem iz Celja, natančneje Hudinja. Pa ti?

Zalcy: Od kod iz Slov. Konjic si?

Slabosti minevajo, samo spala bi vsako minuto.

Sem v službi zato se mejt fajn.

Čao.

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu belicof)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
25.1.2010 13:27:56   
NiNiBo
O kolk pridno klepetate user posted image

Jaz sem tudi ful utrujena, evoti s kosila pa bi sla kar spat. Polkna se mi zapirajo non stop, kaj se le, da bi lahko bila na delo skoncentirala user posted image . Slabosti se mi zacnejo enkrat dopoldan, ni tako hudo da bi mogla bruhat, je pa tako kot bi prejsni dan krokala in je zelodec tezak.

Sicer pa sem jaz se bolj na zacetku, tako da meni se se nic ne pozna in mislim, da bom lahko se kar nekaj casa nosila stvari ki jih imam, saj rada nosim oblekice, pa tunjice etc. tako da bodo tudi se s trebusckom pasale (vsaj upam).

Zredila sem se pa tudi jaz, dobila sem nenormalne joskice user posted image . Na sreco stanujem tudi dalec od doma in me ne bodo videli naslednji tri tedne, tako da me ne morjo pogruntat. Po prvem pregledu greva domov in takrat bova povedala. Sem bila pa ta vikend doma in je bilo ful tezko se zadrzat. Se predvsem ker je bila doma tudi moja sestra z dojenckom in sva ga imela itak skoz v narocju in so nama vsi govoril kolk nama pase. Jaz sem si pa mislila, jp mi smo ze narocil user posted image .

Uzivajte..sicer pa tudi jaz se vedno cisto dobro ne dojamem da sem res user posted image

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?