|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
19.1.2010 21:01:55   
Anonimen
tejči28 kateri del maribora? jaz sem na teznu hehe user posted image
se mi zdi da nas je kar nekaj v mb-ju... jaz sem sicer samo začasno user posted image

vsem novim nosečkam iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
  Neposredna povezava do sporočila: 901
19.1.2010 21:07:17   
tejči28
na radvanju za zdaj še. 

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 902
19.1.2010 21:38:15   
Natalija28
Najprej dobrodošlico vsem novim user posted image . Da boste dobre čveke kot smo me.user posted image  
Klemcy - za slikico bi mu najbrž mogla rečt. Pa mislim, da tak ne boš več pozabila rečt zanjo.user posted image  Jaz sem jo sicer dobila brez, da bi mu kaj rekla, pa čeprav je moja pikica ob 1. pregledu bila velika le 3 mm.
zalcy - srbenje pa je normalen pojav. men srbi trebuh za popi...user posted image  Sicer se mi je zdelo še malo hitro za take reakcije, ampak vidim, da imete ostale iste simptome.user posted image  

Lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 903
20.1.2010 6:02:07   
sanje2
jutro nosečke!

kako se mi zeha, ste pa bile pridne včeraj, kolk ste napislale. vsem veselim nosečkam, ki ste včeraj prvič videleuser posted image user posted image user posted image  čestitam, sem vesela za vas. jaz pa še moram debele tri tedne čakat do pregleda, kako je to zoprno, upam da bo hitro minilo. no jaz pa sem danes noseča točno pet tednov, pa imam zize velike kot balon, napihjena sem kot slon, pa mislim imam noge otečene, ne vem se mi zdi ker me non stop bolijo! pri prvi skor nič nisem imela otečenih nog pa tudi takrat ne ko sem imela že velik trebuh!
ne vem kaj je to možno že tako zgodaj, ali pa je to kak novi znak za nosečnost, aja pa nespečnost me matra, tega tudi ni bilo pri prviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 904
20.1.2010 7:31:05   
sanje2
hay
nosečka maja:
midve pa imava isi datum, kdaj si imela zadnjo M, jaz sem imela 16.12 preverjam če sem si prav izračunala. napisala si da že greš na pregled, pa se bo že kaj videlo, ni to mal prehitro

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 905
20.1.2010 8:14:23   
5ra8
jutroo
najprej vam pošiljam eno dobro kavico z malim priboljškom zraven, zato da bo dan še lepši :)
user posted image

Kako smo kaj?
Jaz sem OK, se čist prav nič ne počutim da bi bla user posted image .
Nobenih slabosti, nič mi hrana ne smrdi, edino kar grem večkrat na wc pa od časa do časa me mal špikne spodi.
Včeraj sem šla prav še enkrat gledat CB če sm res + vidla user posted image user posted image user posted image
Joj, naj bo hitro ponedeljek, da se naročim na pregleeed.

Kako se zračuna PDP, če sm mela zadnjo M 6.12 in mam cikel dolg od 30-35 dni?

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 906
20.1.2010 8:27:22   
lillchy123
jutro user posted image

petra, na temi zanositev je koledarček ovulacije. notri daš podatke in ti zračuna kdaj imaš plodne dneve in kdaj bi bil PDP. če ti dam zadnja m6.12 in cikel 33 dni. je PDP 17.9 user posted image

jaz pa dones nimam več rjavega izcedka user posted image user posted image user posted image
mam pa toook napihnjen trebuh, da sem kar nosečniške cunje iz omar zvlekla in imam dons nosečniške hlače.user posted image  sicer mi mal dol lezejo, je pa fu lluštn, k me nič ne tišči.
drugač pa nobenih pretiranih znakov. je verjetno še prekmal. sem že razmišljala, če bi kar še kak test nardila, če sem res user posted image . user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 907
20.1.2010 8:29:33   
corfu
Dobro jutro

Moji znaki so samo otečenost oz. občutek napihnjenosti, mogoče sem prej utrujena...mene še nič ne srbi je očitno vse raztegnjeno še od prejšnih dveh otrok ki sta bila podnajemnika 9 mesecev :)

Lepo se imejte

Aha še to kaj že vse jeste, mislim, katere dodatke, vitamine?

Uživaj življenje...

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 908
20.1.2010 8:49:46   
Inčy
Jutro punce!

Kako smo kaj? Jaz sem danes za razliko od prejšnjih dni "kar" fajn. Sem si kupila novi zapestni trak prosti slabosti ... hja, mogoče pa me reši muk user posted image user posted image user posted image Vas uspem samo prebrat, potem pa mi postane tako slabo, da ne morem več nič napisat user posted image Upam, da mi trak pomaga in se vklopim malo bolj intenzivno!

Sicer pa čestitke vsem, ki ste zagledale svoje pikece in srčeke user posted image user posted image user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 909
20.1.2010 8:53:13   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

jutro user posted image

petra, na temi zanositev je koledarček ovulacije. notri daš podatke in ti zračuna kdaj imaš plodne dneve in kdaj bi bil PDP. če ti dam zadnja m6.12 in cikel 33 dni. je PDP 17.9 user posted image  

sem že razmišljala, če bi kar še kak test nardila, če sem res user posted image . user posted image user posted image user posted image

hvala lillchy123, če bo 17.9, bo potem na RD od mojega brata. fino fajn user posted image user posted image
sicer bo pa G točno povedala upam.

tudi jaz sem razmišljala da če bi še en test nardila user posted image user posted image user posted image  tko da nisi edina user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

Neposredna povezava do sporočila: 910
20.1.2010 9:12:48   
tannya
ŽanaTaja,Tejči28 in Klemcy ful sem vesela za vas, ker ste včeraj srčke videle, res superuser posted image .

Jaz pa kar grdo kašljam. A ima katera izkušnje s kašljem v zgodnji nosečnosti? Verjetno bom morala kar do zdravnika. Pa še glava me je včeraj ful bolela in sem morala Lekadol vzet.

Dobrodošle nove in lepo nosečnost vam želim.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 911
20.1.2010 9:36:50   
NiNiBo
Hoila!

Se se jaz pofockam, ker sedaj pa smo definitivno prepricana v en lep +. Se podatki za v vaso lepo tablelco:
Nick: NiNiBo
Starost: 31
st. otrok:0
naslednji pregled: 11.02.2010

Pocutim se super faj, seveda kaksen sprehod vec do WC je, vse ostalo pod kontrolo in upam, da tako tudi ostane.

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 912
20.1.2010 9:48:00   
Klemcy
tannya, tudi jaz sem ves prejšnji teden tako kašljala, da sem se dušila zraven in so mi v lekarni dali Sirip islandskega lišaja, ki v nosečnosti ne škodi. Ko sem pa še za glavobol pojamrala, če so mogoče kakšne tablete zame, razen Lekadola, ki mi ne pomaga čisto nič in ga lahko jem kot bonbone, pa je rekla, da mi ne more nič priporočit, ker ni nobena tableta dobra v mojem stanju.user posted image  No in ker imamo nosečnice zelo nizek pritisk in imamo zato pogoste glavobole, sem pritisk malo dvignila z malo močne turške kave, not sem pa kapnila par kapljic limone. Čez 2 uri je glavobol izginil.user posted image  Pa mi drugače nič ne pomaga, razen kakšnih zeeelo močnih tablet. Tak da res je bil pritisk!user posted image  Sej kava tut ni glih priporočljiva, ampak ne morem umret od bolečin, pa še v službi.user posted image

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 913
20.1.2010 10:23:26   
lillchy123
klemcy, v moji prvi user posted image mi je G razložila, da so tablete in vse ala nosečnici škodljive snovi upravičeno uporabljene, kadar je škoda ki jo povzročijo manjša, kot bi bila, če jih ne bi pojedli.

jaz imam namreč zelo hude migrene z avro- 24 ur bruhanja. in je to bolj nevarno za user posted image , kot če vzamem 2 lekadola direkt.

mene so pa dons ponoč neke more tlačle, da sploh ni blo user posted image . in me ma res kar eš en test nardit, ker se nič user posted image  ne počutim user posted image user posted image  sej jutri pokličem mojo G pa upam, da še ta teden vidim pikico na UZ.user posted image
dons bomo pa smrekco doma podrli. bo nekaj časa prav pusto

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 914
20.1.2010 10:45:43   
corfu
NiNiBo jaz imam tudi pregled 11.2.2010

Uživaj življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 915
20.1.2010 11:07:34   
bambinca
oj! Kako smo? Zunaj sonce, ivje na drevesih, full lepo...mene pa nič ne mika ven, ker mi je tako slabouser posted image
Včeraj smo bili pa v Ikei in imamo seveda spet en kup novih idejuser posted image user posted image user posted image gnezdilni nagon spet dela svojeuser posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 916
20.1.2010 11:35:27   
tannya
Klemcy bom šla v lekarno iskat kakšen sirup, menda je Trpotčev tudi Ok za nosečnice? Če pa jutri ne bo kaj bolje, pa bom šla k zdravniku. A si ti tudi suho kašljala z bolečinami v prsih?
Nasvet s kavo bom pa upoštevala, ker meni Lekadol tudi ne prime, sploh, če je glavobol že hud.
Sem pa čisto fuč in verjetno bo najbolje, da grem za kakšne dan ali dva na bolniško.

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 917
20.1.2010 11:37:02   
Natalija28
Klemcy me je spomnila na pritisk in mam eno vprašanje. Že pred nosečnostjo sem mela nizki pritisk tak da bo zaj najbrž še kaj nižji. Nisem si ga še nič merla. No, hotela sem vprašat: s čim se da pritisk dvignit, razen z kavo, ker kave ne pijem?

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 918
20.1.2010 11:38:21   
sanje2
hay:
bombica:
kje pa je ikea, kaj imajo otroške sobice tudi, ker moji hčerki sobico delava in si že malo ogledujeva pohištvo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 919
20.1.2010 11:50:14   
bambinca
ne vem, kaj ti je bližje: Celovec ali Gradec. Ja, seveda imajo otroške sobice. Lahko kupuješ po kosih in malo kombiniraš.

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 920
20.1.2010 11:51:17   
bambinca
aja, Sanje2...bombica???user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 921
20.1.2010 11:52:28   
lillchy123
natalija28, jaz sem v prvi user posted image  pila zeleni čaj. mi je drugače bjaki, ampak sem napšla enega z okusom limone, ki mi je še nekak bil. drugače bi mi pritisk padu na 0. user posted image

sanje,midva greva tud v ikeo ta petekuser posted image . so pa v ita, celovcu, grazu...  midva bova kupila omaro za v spalnico in stvari za otroško igralnico.

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 922
20.1.2010 11:53:34   
Inčy

IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

aja, Sanje2...bombica???user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz pa budala iščem bombico ... sem si mislila, u spet ena nova user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 923
20.1.2010 12:00:43   
Klemcy
Tannya, ja me je tut peklo v prsih ob kašljanju in sem si najprej pomagala s sirupom, če ne bi bilo nič boljše pa bi šla k zdravniku. Ampak hvala bogu je pomagal. Veš to je po moje navaden prehlad, ker takoj za mano je tako začel kašljat tut moj fant. Si ga pa res pojdi čimprej iskat, da se ti stanje ne poslabša.user posted image  

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 924
20.1.2010 12:19:07   
Anonimen
Evo še mene,
2x v dveh dnevih sem naredila test in je bil v obeh primerih user posted image ali user posted image .
Sem bila močno presenečena saj sva oba že malo obupala, to je sedaj druga nosečnost doma imamo že 5,5 let staro pupo.
Zaenkrat do pregleda še anonimna user posted image
Po izračunih bi moral biti rok nekje 1.9.2010user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?