MiniMe85
|
phelps - ma, ni Buši v BTCju, me je že moj skregu, kaj to govorim eh, novo mesto ne poznam ravno najbolje in se hitro zgubim. Vem samo, da je v tisti zgradbi zraven McDonaldsa in pa Špara ... nasprot je pa New Yorker, Yellow ... veš kje mislim?? Upam, da. Elegantne hlače pa dobiš v Popku veliko lepše. V H&M se mi zdi, da imajo bolj šprtne in pa jeans. Ali pa v Krško, v Tabu se splača pogledat. V trgovino Mojca. Tam imajo elegantne hlače - lepe po 42 evra. blondinka - ja, vse kaže na to, da nekaj je na tem. Razen, če si ne želiš tko grozno otroka, da vse to že psiha dela. Svetujem ti lahko samo to, da naredi ponovno test med vikendom ali pa v ponedeljek. Če bo še kar -, pa ne, potem pa h ginekologu. Samo, če praviš, da pri tebi ni normalno, da ti zamuja, potem mislim, da bi se lahko šlo za . Je pa tako, da test, ko ga narediš in počakaš 5 minut (oziroma kolikor pač je potrebno čakati) in če je -, se pravi kaže test, da nisi noseča oz. da še nimaš dovolj nosečniškega hormona v urinu. Ni potrebe gledat kasneje, če bo +, ker če ni dovolj nos. hormona, ga ni dovolj in se ne bo pojavil. Te megleni + nas potem samo zavajajo. Vem pa, da ko sem jaz videla na svojem testu +, sem šla v roku treh ur še 10x po smeteh žokat in gledat, če je še +, tako sem se bala, da si ne bi test premislil
|