|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
20.1.2010 11:37:07   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: archie

pri meni ni nic novega. ne vem se, kdaj delam test. Ta teden verjetno enkrat. 

danes zjutraj sem naredila FS in pokazala se je rahlaaa crtica. Jutri delam se enkrat test in upam, da bo ze kaj bolj jasno.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 551
20.1.2010 12:19:03   
phelps
Jaz sem že sicer ful zaprta. Nekaj napačnega pojem in moja ritka več ne poje tako kot je treba user posted image

Jeeeeej Archie user posted image , poročaj, poročaj!

< Sporočilo je popravil phelps -- 20.1.2010 12:21:40 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 552
20.1.2010 15:19:22   
MiniMe85
Živjo punce!

phelps - ja, tiste majčke so pa res kjut. Sva z mojim mende dobro uro v popku čepela, ker sem mogla vse sprobat. In iz moje S sem že na M user posted image  ... ne, ne, sej ni tko hudo, ampak S mi je zdaj prav, ko sm pa dala umetni buši gor, pa mi ga je pol ven gledalo user posted image . Drugače sem pa vzela svetlo roza s črnim napisom. Se tak lepo vidi. Ma, nism se mogla odločt, pa nism hotla pretemne, ker jo bom nosila pomladi in pa poleti, pa sem se za to odločla, s kratkimi rokavi user posted image
Komaj čakam, da jo bom lahko nosilauser posted image .

archie - ful mam filing, da vama je uspelo !!! user posted image  res! Upam, da je. Držim pesti ... pejt kr zdej še en test nardit user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 553
20.1.2010 17:36:11   
Pikab84
Ojla punce!

Kako ste? Jaz kar mal utrujeno, danes sem bila na enem izobraževanju in sem mimo grede ko sem šla domov zavila še v dm. Ni treba povedat kaj sem kupila ne user posted image . Nisem si mogla pomagat in sem ga vzela, čeprav ga ne bom še delala...mogoče v nedeljo user posted image .

Archie
...user posted image ...upam, da je to to!

Phelps
...kar se elevita tiče, jaz sem ga jemala, vendar nisem imela prav nobenih problemov.

Držim pesti za vse, da se pokaže user posted image user posted image

(odgovor članu MiniMe85)
Neposredna povezava do sporočila: 554
20.1.2010 18:06:11   
luna_25
Pika84 tudi jaz sem razmišljala danes al naj grem v dm po test pa bom šla verejtno jutri.Sem danes raj hitro šla na sprehod mal na sončka.
Punce veste kaj me zanima al je kateri kaj slabo te dni ko čakate da ne pride user posted image . men je zdej že par dni zjutraj oz tam nekje do 12h pol je pa dobr. Mam tak občutek kot, da bom glih kar bruhala.  Pa še nekaj opažam da imam kar močan beli tok, k ga ponavadi nisem imela ali pa ga nisem opazla.
No lep pozdrav.

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 555
20.1.2010 19:30:44   
jacki
Drage moje!

Redno vas berem, tko da nisem pozabila na vas. Pri meni ni nič novega. Čakava na april in akcijo. Do takrat pa vaja, vaja, vaja user posted image

Aja, čestitke vsem ki vam je že  uspelo user posted image user posted image in že v naprej tistim ki vam še bo...ker ve da vam bo...čutim ko berem vaša sporočilcauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image zdej... veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 556
21.1.2010 8:15:15   
phelps
Luna_25, jaz sem imela prejšnji ciklus podobne občutke. Pa žal ni bilo nič. V mojem primeru je bila le psiha, za slabosti je menda itak še malo prezgodaj.

MiniMe85, kje pa je trgovina Buši? Jaz sem jo zaenkrat opazila samo na netu. So pa tudi meni všeč žive ali svetle barve (rjava in črna mi res ne pristojita).

Elevit, kaj pa vem. Mogoče je to tudi zaradi česa drugega (zapoznela reakcija po novoletnih slaščicah). Sicer se zelo izogibam jedem, ki zapirajo (v prazničnih časih pa sem se malo pregrešila).

Midve z mami in še eno sosedo sva tudi šle včeraj na malo bolj intenzivni sprehod (novoletna zaobljuba njiju, jaz pa se bom pridružila občasno). Je pasalo! Res je bila lep večer, pa mrzel! V torek tudi bila na aerobiki in mi je bilo super, sem zaspala "kot ubita" po njej.

Naj vam čas v službi najhitreje mine. Meni bi prav pasal že kak dan dopusta...

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 557
21.1.2010 8:45:06   
Pikab84
Luna_25...tudi jaz sem imela prejšnji mesec take občutke, vendar tudi pri meni ni bilo potem nič...verjetno psiha. ta cikel pa nimam takih občutkov, edino beli tok mam pa kar močen.

rekreacija pa paše, še posebej če v službi večino časa sediš kot npr. jaz, saj zdej bo boljše ko bo dan daljši in bom imela več časa na razpolago.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 558
21.1.2010 8:48:06   
archie
no tako. danes zjutraj sem naredila se en FS test in spet je pokazal rahlo crtico. se mi zdi, da nic mocnejso od vceraj. Potem sem pa naredila se CB in pokazal se je +. a je to res mogoce? v najinem prvem poiskusu??
v bistvu me je strah, da kaj ce to ni to. trenutno imam polno glavo najrazlicnejsih misli in sploh ne dojemam, da sem noseca. Ker znakov nimam res prav nobenih (niti bolecih prsi).
zato se opravicujem za moje danasnje zmedeno pisanje.

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 559
21.1.2010 10:30:09   
zoya80
archie, jaz bi CB zaupala. FS tako ali tako "kasneje" pokaže kot CB, tako da mislim, da ti lahko čestitamo. user posted image

jaz mojo user posted image ne pričakujem čez 2, 3 dni in mislim, da bo kar pritekla, ker imam tak občutek v trebušnem predelu. upam, da se motim, upanje umira zadnje...user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 560
21.1.2010 10:54:05   
*Star*
Archie, jaz tudi mislim, da ti lahko že čestitamo.
Če pa si zelo v dvomih, pa še enkrat ponovi test čez kakšna 2 dneva.

Bravoooooo user posted image

(odgovor članu zoya80)
Neposredna povezava do sporočila: 561
21.1.2010 11:02:07   
MiniMe85
Živjo!

phelps - trgovina Buši je v NM v BTC ju, samo je vse tako drago, da ko stopiš not, se samo obrneš. Pa tud ne morem rečt, da bi imeli ful lepe izdelke. Majčko sva kupila v trgovini POPEK, ravno tako v novem mestu. Tam pa je prav tako katastrofa glede cen. Hlač nisem nobenih videla izpod 60 evrov. Pa kaj si ja nor?? user posted image
Sva rekla, da greva raje v Celje, v H&M enkrat februarja in si tam pogledam hlače. Malo ceneje so že. No, dvoje hlače že mam, samo rada bi imela še kakšne iz jeansa ali pa črne, da imam lahko kakršno koli majčko potem, pa je ok.
Luna_25 - jaz, ko sem zanosila, nisem čutila nobene slabosti. Sem skoz govorila kakšno srečo imam. Potem pa v 6. tednu buuuuh ... zjutri skoz slabo.user posted image  zdaj pa vem, da predno se vstanem, pojem 4 prepečence in mi je okuser posted image . Uglavnem, na začetku nosečnosti nisem čutila nikakršne slabosti, pa tudi belega toka nisem imela. Čisto suhe hlačke sem imela in jih imam še zdajuser posted image . A vse se razlikujemo, tako da držima pesti zate in za user posted image user posted image .

archie - čestitke !!! user posted image user posted image user posted image  sem vedela. Noseča si. Vem, da si zmedena. Jaz sem bila ravno tako. Tudi 3 teste naredila, da sem bila ziher. In tudi tistim ceneje nisem zaupala, letela po CB, ampak verjemi ... kmalu boš videla user posted image  na UZ user posted image user posted image user posted image
SREČNO!!!

(odgovor članu zoya80)
Neposredna povezava do sporočila: 562
21.1.2010 11:50:03   
blodinka
zdravo punce!!! jst sem že čisto na koncu....rabim pomoč....vaše nasvete. z fantom delava na user posted image  in user posted image  bi morala dobiti prejšni teden v sredo. a je še ni od nikoder...naredila sem dva testa....ta dva testa sta v 2 minutah pokazala - ko pa sem po 10 minutah pogledala pa se je naredil res rahel skoraj neviden plus....res je da sem delala test 3 dni po izostanku in da sem opazila da sem imela ovulacijo nekaj dni pred user posted image . od sobote naprej imam rahle krče, kot da bi me nekaj raztegovalo,špikanje (pekoče bolečine) v obeh jajčnikih, neko težo. imela sem tudi vrtoglčavice in slabosti, da negovorim koliko sem pojedla oz. kako sem bila skoz lačna. danes ko sem se zbudila pa sem začutila krče kot pred user posted image  in na vsake toliko časa me špikne v desnem jajčniku. še nikoli mi menstruacija ni toliko časa zamujala.....ali ima katera podobne težave oz. bi znala katera objasniti moj primer! sem si pa rekla če do ponedeljka nebo prišlauser posted image  grem takoj k ginekologinji in naj mi ona razloži kaj se dogaja!!

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 563
21.1.2010 11:55:55   
phelps
Jaz tudi bolj ciljam na H&M (že tako si dosti tam kupujem). Za tistih par mesecev pa sploh... In tudi ne mislim pretiravat, nekaj športnoelegantnega za službo in nekaj udobnega za prosti čas. Nisem pa vedela, da v BTC-ju v NM obstaja Buši user posted image , bom šla malo "uč vrčt" user posted image

Moja user posted image naj bi prišla jutri, sobota ali nedelja imam pa tudi jaz občutek, da bo (ravno tisti teden med ovulacijo je bilo bolj klavrno glede user posted image ) In tudi jaz imam rahli beli tok. Noja, pustimo se presenetiti.

Archie, čestitke! Jaz bi na tvojem mestu že zganjala evforijo, tudi tule na forumu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MiniMe85)
Neposredna povezava do sporočila: 564
21.1.2010 12:05:43   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: phelps

Archie, čestitke! Jaz bi na tvojem mestu že zganjala evforijo, tudi tule na forumu user posted image user posted image user posted image

thenks. Jaz se pa ne upam, ker se kar ne verjamem user posted image . nekako se mi dozdeva, da sanjam. Saj ko mi bo slabo, se bom zavedala, da niso sanje. user posted image
A ves, zakaj tudi ni toliksne evforije? ker je bil to res najin prvi poiskus. In nekako nisem (nisva) verjala, da bo takoj ratalo. daj mi se nekaj dni in se kaksen test moram vmes narest. user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 565
21.1.2010 12:20:18   
MiniMe85
phelps - ma, ni Buši v BTCju, me je že moj skregu, kaj to govorim user posted image  eh, novo mesto ne poznam ravno najbolje in se hitro zgubim.user posted image Vem samo, da je v tisti zgradbi zraven McDonaldsa in pa Špara ... nasprot je pa New Yorker, Yellow ... veš kje mislim?? Upam, da. Elegantne hlače pa dobiš v Popku veliko lepše. V H&M se mi zdi, da imajo bolj šprtne in pa jeans. Ali pa v Krško, v Tabu se splača pogledat. V trgovino Mojca. Tam imajo elegantne hlače - lepe po 42 evra.

blondinka - ja, vse kaže na to, da nekaj je na tem. Razen, če si ne želiš tko grozno otroka, da vse to že psiha dela. Svetujem ti lahko samo to, da naredi ponovno test med vikendom ali pa v ponedeljek. Če bo še kar -, user posted image  pa ne, potem pa h ginekologu. Samo, če praviš, da pri tebi ni normalno, da ti user posted image  zamuja, potem mislim, da bi se lahko šlo za user posted image user posted image .
Je pa tako, da test, ko ga narediš in počakaš 5 minut (oziroma kolikor pač je potrebno čakati) in če je -, se pravi kaže test, da nisi noseča oz. da še nimaš dovolj nosečniškega hormona v urinu. Ni potrebe gledat kasneje, če bo +, ker če ni dovolj nos. hormona, ga ni dovolj in se ne bo pojavil. Te megleni + nas potem samo zavajajo. Vem pa, da ko sem jaz videla na svojem testu +, sem šla v roku treh ur še 10x po smeteh žokat in gledat, če je še +, tako sem se bala, da si ne bi test premislil user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 566
21.1.2010 13:25:13   
blodinka
hvala za odgovor MiniMe. Otroka si zelo želim....ampak do danes nisem bila tako živčna, glede situacije. fant mi nepusti tut vozit ne ker mi je v soboto med vožnjo postalo slabo,vrtoglavice in res je čisto malo mankalo pa bi skup padla. sm se že jst ustrašla. drgač bi pa skoz samo jedla, vroče mi je kot da bi blo 40 stopinj, utrujena, po levem jajčniku me skoz štoka. testa nebom delal več ker bom raje šla kar direkt k ginekologinji in naj mi ona potrdi nosečnost oz. kaj se dogaja. Potiho pa upam da se mi je želja uresničiila in bom končno mamica! kako pa je z znaki....ker sem pri nekaterih opazila da nimajo lih ush znakov....jst recimo: mene ne bolijo dojke. a to pol pridejo s časom?

(odgovor članu MiniMe85)
Neposredna povezava do sporočila: 567
21.1.2010 14:00:27   
MiniMe85
Ja, pr men je blo tko, da nama je v prvo uspelo in mi niti na kraj pameti ne bi prišlo, da sem zanosla, če me ne bi začele prsi bolet. To je bil moj prvi znak, ker med pred PMSjem niso nikol bolele. Potem povišam apetit tudi, ampak spet - novembra sem jaz že tko bol lačna, kr je hladno, ampak zdaj sem se zalotila, ko sem samo še na hrano mislila user posted image . Potem pa utrujenost. Ni šans, da bi se prve dni pripravla in šla na sprehod. Preprosto sem bila preveč utrujena in ker sem drugači polna energije, mi je dalo to misliti. To so bili moji prvi znaki : boleče prsi, povišan apetit in pa utrujenost. Pri vsaki ženski je lahko drugače, ampak ponavadi sta apetit in pa utrujenost kar del prvih znakov. Kdaj pa imaš namen iti h ginekologu?

(odgovor članu blodinka)
Neposredna povezava do sporočila: 568
21.1.2010 14:01:15   
Anonimen
Sporocam, da me je obiskala 16. user posted image Sele danes mi je uspelo priti do foruma, študijske obveznosti zahtevajo svoje.

Tako, da zopet sem v naslednjem krogu. user posted image Tako, da nama zopet ni uspelo. Tako, da mi je ze kar hudo, ker nimava uspeha po tolikšnem času. user posted image

Se opravicujem, ker je ratalo kot da sporocam star. Sporocam vsem :)

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 21.1.2010 14:04:09 >

(odgovor članu *Star*)
  Neposredna povezava do sporočila: 569
21.1.2010 14:31:40   
archie
MiniMe85: kdaj so se ti zaceli ti znaki? Se preden si test delala? ali kasneje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 570
21.1.2010 14:50:36   
MiniMe85
Ti znaki so se mi pojavljal preden sem test nardila. Mislim, 4.12. sem delala test, ker sem imela znake, pa je bil negativen. 7.12. tudi ... potem sem pa mislila, da pač nisem noseča, če mi 2 testa kažeta. No, potem sem pa nardila še en test 12.12., ker mi je fant skoz govoru, da ga nej naredim in je bil +. Tako, da so se pri meni začeli kar kmalu znaki pojavlat, sam js sem si mislila, da gre za nosečnost, kr jih pred PMSjem nikoli nisem imela. Aja, pa pr jajčnikih me je tud špikal, sem mislila, da sem se prehladila, pa mi je gin. na pregledu reku, da to zarad ciste. Ne vem, ampak mislim, da bi tud to lahko bil znak, ker mene ni sam desni jajčnik bolel, kjer imam cisto, ampak sta me oba.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 571
21.1.2010 14:54:40   
phelps
MiniMe85: Mislim, da vem, kje je tista trgovina user posted image In ni panike, tudi jaz nisem iz NM (tu samo delam), tako, da ga tudi ne poznam ravno "v piko". Krško je pa zame predaleč, se bom kar zadovoljila z LJ-Supernovo, ki mi je od trgovskih centrov najbližje.

Pilotgirl, kaj naj rečem kot le user posted image , blondinka zate pa držimo pesti user posted image .

(odgovor članu MiniMe85)
Neposredna povezava do sporočila: 572
21.1.2010 17:58:08   
luna_25
živjo punce. Moram vam sporočit žalostno novico..... dva dni prezgodaj je prišlauser posted image  in res znaki, ki sem jih imela so bili del moje psiheuser posted image user posted image user posted image .
Tako da ponovno v nov krog in veselo na delo.Še vedno pa držim pesti za vse ki še čakate, da user posted image ne priteče in  zagledateuser posted image .

Lp

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 573
21.1.2010 18:40:21   
blodinka
Zdravo MiniMe. no moji prvi znaki so pa bili: 1.znak ki je biv so ble vrtoglavice ( že to se mi je zazdelo čudno ), 2.znak je blo izostanek user posted image , 3.znak je bil, da sem začela nekam veliko jesti ( pred tem sem jedla mogoče samo1krat na dan in še to v majhnih količinah ), 4.znak da sem začela jesti gobovo juho, ki je drgač nisem mogla prenest. zato me tako muči negativni test.....k ginekologinji bom šla pa v ponedeljek. No pred kakimi 2 urami pa me je začelo špikati v levem jajčniku in takrat ko me špikne mi rata tudi slabo. sem pa ogotovila nekaj zelo smešnega : prej sem jedla čokolado ker sm bla ful lačna in mi sladko ful paše.....men je blo slabo že k sm se tako najedla ampak jst sem še zmeraj jedla in moj želodec je bil po 10 minutah spet lačen.....na dan pojem pomoje po 8 obrokov....skoz moram nekaj jesti. in če niso to znaki nosečnosti in če jst nisem noseča more bit pa pol nekaj narobe z mano. je pa res da sem 2dni pred menstuacijo ( tam nekje ) imela ovulacijo in možno da moram še malo počakati saj pravjo da se pokaže 10-14 po oploditvi dni če si noseč. Tko da imam še zmeraj upanje, da je to to!

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 574
21.1.2010 19:54:29   
isobel

NOSEČA SEM! user posted image
Ravnokar opravila test in je user posted image

(odgovor članu blodinka)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.