Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.1.2010 9:52:54
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia diana, odlična novica!!!! Fargi, pa 15 t že?
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.1.2010 17:02:55
|
|
|
|
DaisyE
|
Tule ste pa nekam čudno tiho... Tega pa človek ne pričakuje.
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.1.2010 17:03:30
|
|
|
|
DaisyE
|
Fargi, nič ne farbaj. HB, da je že 15t.
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.1.2010 17:03:50
|
|
|
|
sonček33
|
Fragi čas leti....
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.1.2010 17:19:38
|
|
|
|
IVYY
|
diana79, kako si pa vedela, da sem mogoče to jaz ...po primorskem naglasu ? kako si odpravila danes? loremi, hvala ! tudi tebi vse dobro!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.1.2010 20:32:16
|
|
|
|
jona klara
|
sedaj jo boš pa prvič pošteno vesela, drži sem potem pa se bo pri tebi zdaj res odprlo...jupi, se kaj slišiva po zs, lep večer
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 23.1.2010 8:06:21
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 23.1.2010 9:28:21
|
|
|
|
jona klara
|
OJ PUNCE, DOBRO JUTRO VSEM, kako ste?
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 23.1.2010 9:40:23
|
|
|
|
Urshy78
|
dobro, jutro, dober dan jona klara, sem dobila vse tvoje ZS, ti v kratkem odgovorim.
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 23.1.2010 9:58:04
|
|
|
|
jona klara
|
OK , Tako je ležeren dan, da se mi nič ne da samo nekaj brskam po računalniku in berem, včasi bi mogli dati možgane na off in se iti ven kepati ali pa metati po snegu, da ne bi samo razmišljali o , ali pa da bo
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 23.1.2010 11:25:29
|
|
|
|
diana79
|
ne vem,ampak skoz sem imela en takšen občutek da midve imava nekaj skupnega razen UZ-ja!telepatija mogoče! moj folikel danes počil!doktorica je zelo zadovojna,ker imam tudi endometrij dober!14) ET IMAM V ČETVERTEK 28.1!upam da bo čimveč celic oplodilo! hvala za vse dobre želje in podpora!
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 23.1.2010 11:29:08
|
|
|
|
diana79
|
skoz sem imela občutek da imava nekaj skupnega,seveda razen UZ-ja! mogoče telepatija??? moj folikel danes počil,tako da imam 28.1 ET!SEVEDA ČE BO KAJ OPLODILO IN PRAVILNO RAZVILO!AMPAK JAZ IMAM DOBER OBČUTEK! hvala za podpora,in dobre želje
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 23.1.2010 11:44:21
|
|
|
|
jona klara
|
diana 79- čestitam, zelo si lahko vesela , vso srečo
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 23.1.2010 13:44:17
|
|
|
|
Urshy78
|
diana79, super, lepa novička. držim pesti, da se bo oplodilo čimveč celic
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 23.1.2010 13:58:29
|
|
|
|
IVYY
|
super diana79...ful sem vesela!!! in seveda bo dosti celic oplojenih, držim pesti!!!! zanimivo, jaz sem pa mislila, da me je moj primorski naglas izdal! tudi jaz sem te skozi na skrivaj opazovala in veš, da ne vem, kako so bile druge oblečene, tebe pa se spomnem
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 23.1.2010 14:53:23
|
|
|
|
nhaya
|
En zaspančkan dan vsem skupaj.. Jst ne vem, al je to od tega suprefact spreja al kaj..jst bi ta teden sam spala skoz..komaj čakam vsak dan da pridem iz službe in že me ni...drugače pa me glava niti ne boli,kot sem pričakovala.. Danes se že nekaj dogaja tam spodaj..a če dobim zvečer, potem grem zjutraj že lahko k Rešu, ne? A so tista glavna vrata že zjutraj odprta ob 5h ali je kakšen drug vhod??
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 23.1.2010 15:21:08
|
|
|
|
sonček33
|
nhaya...jap to bo od S. Ti kar počivej.
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 23.1.2010 15:29:09
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 moj folikel danes počil!doktorica je zelo zadovojna,ker imam tudi endometrij dober!14) ET IMAM V ČETVERTEK 28.1!upam da bo čimveč celic oplodilo! hvala za vse dobre želje in podpora! ... , seveda se bo, držim pesti!!!
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 23.1.2010 18:49:33
|
|
|
|
cukica
|
Diana 79 super in naj se oplodi čim več jajčec oplodilo in naj bo uspešen postopek,... Ne morem verjet,da je tu tako zatišje,jaz mam pa zadnje dni dneve,ko se mi full dogaja,...Imam dobre dneve,skoz nasmejana ne glede na to,da me spodaj boli in,da se je pojavila zopet sveža kri,pomislim,na nekaj lepega in sem že malo bolje.Ja no kaj čmo tud to je za nekaj dobro,...bo šlo ven al pa bom mogla jit ponovno v bolnico,naj bo kar bo sam da bo pol vse o.k. In ve kako ste kaj danes? Pri nas se že vse pripravlja za pustni karneval,na žalost je sneg uničil šotor kjer so bile spravljene maske in jih trenutno probajo rešiti,ker pusta brez mati Uršule ni,... Zdaj pa dost besedičenja in grem peč piškote,... Lep večer vsem skupaj,...
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 23.1.2010 18:50:55
|
|
|
|
Anonimen
|
diana, super novička!! Endometrij je pa itak ful ok!!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 23.1.2010 19:13:34
|
|
|
|
Fargesia
|
oo, diana, odlična novica!!!!
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 23.1.2010 22:08:08
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: nhaya En zaspančkan dan vsem skupaj.. Jst ne vem, al je to od tega suprefact spreja al kaj..jst bi ta teden sam spala skoz..komaj čakam vsak dan da pridem iz službe in že me ni...drugače pa me glava niti ne boli,kot sem pričakovala.. Danes se že nekaj dogaja tam spodaj..a če dobim zvečer, potem grem zjutraj že lahko k Rešu, ne? A so tista glavna vrata že zjutraj odprta ob 5h ali je kakšen drug vhod?? ja so odprta :)
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 23.1.2010 22:22:16
|
|
|
|
IVYY
|
pa je padla danes zvečer prva inekcija menopurja (2ampuli)...moram priznat, da me je kar malo grabila panika,če mi bo ratalo vse prav naredit...najbolj strah me je bilo, da mi bo počila tista ampulca s tekočinico. Na koncu pa sem se namučila s tem, da z iglo poberem ven vso tekočino. Saj ni nič hudega,če kaj malega notri ostane? Je nemogoče čisto vse ven povleč. lep večer
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.1.2010 8:05:13
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! pa še mal sladkega, za po kosilu ... ... vsem pa želim lepo nedeljo! Diana79, super! Navijam, navijam ... Ivyy, srečno! nhaya, ja je možno, da ima suprefact take stranske učinke, tako da ti kar počivaj in srečno!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?