Naty*Taja
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Naty-Taja tudi jaz pri Žani sploh nisem vedela da dobiva zobke.Nikoli nobene vročine ali driske.Edino čez dan je bila malenkost sitna.Glede sedeža pa samo to.Imam Nania in sigurno ne bom šla novega kupovati še enkrat.Naša pa itak cunje skoraj nič ne kupujem ampak jih imam od Žane ali pa od sosede.Igrače pa imatu tudi od Žane.Si zelo direktna kar mi je všeč pri tebi.Super si!Aja pa jaz res veliko čebljam! Ja, tole je pa čisto res - ampak ne zlonamerno, pač pa zato, ker ne prenesem preseravanja in hinavščine. Raje imam tudi sama, da mi vsak pove v obraz, kar si misli oz misli, da je narobe, se zmenmo in gremo naprej. Na žalost pa dosti ljudi ne prenese kritike in sem zato v očeh marsikoga en velik zmaj...jaz imam pa čisto vest in lepo živim. Pa tudi opravičit se znam, tak da ni panike - če le vem, da sem koga s svojo direktnostjo užalila. Tebe torej nisem. Je pa res, da sem tole izustila iz izkušenj. Hvala za razumevanje, mi to veliko pomeni, pa čeprav te poznam le nekaj mesecev in le preko računalnika. Za zic pa itak, da ne boš novga kupovala! Sej nisem misla kritizirat tvoje izbire, samo svojo izkušnjo sem povedala, ko smo mi izbirali zic. Pa tisto za policaje je tudi na eno mojo znanko letelo! Lenika - super za vas! Ti privoščim. Samo sama imam take izkušnje in otročke zgleda z zelo močnimi dlesnimi al kaj. Kljub vsemu pa mislim, da veliko pa le ni takih, a je res, al ne? Izjema potrjuje pravilo pravijo. Ja, pa jaz sem tudi ena trmasta bikica, a ne? Eh malo heca, ne me no tak resno jemat. Lahko se pa zmenva, da zamenjava otročka za kak mesec, da se naspim. 10ka - kaj naj rečem - ko ima hudič mlade jih ima več! Samo, da se je vse srečno brez večjih posledic razpletlo. Je pa tole res ena anekdota za v dnevnik! Moje prve počitnice pa to... E zdej pa grem - lepo lahko nočko vsem skupaj - imejte se radi, veliko se smejte in izkoristite čas s svojimi najdražjimi! Mony25 - jaz imam iste izkušnje pri Urbanu. in naredila sem tako, kot ti je svetovala Mita! Pa sem tudi sama pri prvihdveh delala tako, da sem kr z vilčko mučkala in je blo ok. Ta je pa pač drugačen. Se je bunu, zdej pa vse poje. Sej mu dam pa vmes kako tako zadevo, da se navaja na grudice pa je. Kak kruhek, skorjo al pa keks za žulit. Pri uvajanju še ni take panike da mu miksaš, je pa problem, če mu pri enem letu ne upaš dat juhe z rezanci, brez da mu jo prežvekaš! (fuj, tko je delala ena znanka, ker je bila ful panična in se je malemu pri enem letu valda vse zaletavalo.) Bravo BIne!!