|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
22.1.2010 15:36:28   
Hanuši
No, da vam povem, da sem danes dala Binetu prvič ajdovo kašo in zraven omako iz korenčka bučke in cvetače. In obožuje jo. Kar goltal je tako se mu je mudilo jest.

Glede, da jaz nisem strašna ljubiteljica teh kaš, sem prav vesela, da Binetu odgovarja, pa sploh ajdova, ki ima kar specifičen okus

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
22.1.2010 15:38:35   
mini86
omako iz korenčka bučke in cvetače

kako si to omakco nardila-tko kej posebi...

nš zdele z odprtimi očmi gleda baby tv..js pa kle gor viim names da bi šla pomivat po tlehuser posted image zbrcite me u rit

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
22.1.2010 15:47:59   
manna
Oooohh jaz pa trenutno ždim pogreznjena v kavč, noge v luft, sama sem domaaaaa!! Lubi je peljal princesko na sprehod z vozičkom po sončku! Oh kako paše!
mini86, marš pomivat! Ne, sej se hecam. Naša Manca tudi rada gleda BabyTV, ji privoščim vsak dan 10min.
Hanuši user posted image user posted image user posted image user posted image Za Bineta! Pa tudi za njegov apetit za zdravo hrano!

Naša me je danes tudi presenetila, je pojedla 8 (!!!)  žličk zelenjavne kaše (brokoli,bučka,korenček,krompir, zalito s piščančjo juhico, pa notri še en sirček). Sploh nisem mogla verjet da vidim njena odprta usta. Kaj takega pa res še ne.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
22.1.2010 15:53:50   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Naty-Taya - Glede spanja pa sploh ni res, da se vsi otroci zbujajo. Jaz se za Matica nikoli ne rabim vstajat in to že doooooolgo ne. Tudi lulat ne hodi ponoči in ne pije ponoči.

Sorry Lenika, ampak ti skor ne verjamem, da ste dobili vseh 20 zobkov, brez da bi se ponoči zbujali?. Ali pač? Če ja, potem pa blagor tebi. Sej od konca zobkov naprej spijo - ne mislit, da naši ne, sam pride pa dan, teden... ko se zbuja en al pa tadrug. Tamali je pa zaenkrt kr dost pokonc - tako histerično zajoka vsake toliko med spanjem - isto kot Marcel (pri enem zobku petki je tako zakričal in ko sem šla pogledat se mu je prav kri ulila , ko mu je dlesen počla). Tako da potem Urbanija k sebi vzamem, ker res nimam srca, da bi ga tako pustila, če ga pa najverjetneje boli. Mal me ima pa tudi že naštudirano - pa kaj, sej je verjetno zadnji in mi bo potem čez 10 let še dolgčas, ko se bodo rihtali po svoje. user posted image

Hanuši - pa reč če ni bil težak dan! Jaz kot učiteljica bi ti svetovala, da ne drezaš preveč, ker se lahko kar hitro zgodi, da bo še več trojk pri tej učiteljici. Mogoče samo bolj vprašaš, kaj točno zahteva, da se bo znala mala prav pripravit in napisat. Seveda v prijaznem tonu, ko mine jeza na učiteljico. Pa če se mala ne sekira in zaupa v sebe kljub temu, se mi zdi, da si zanjo naredila že vse, ko si jo tako vzgojila. Takih in drugačnih spodrsljajev, krivic bo še nešteto in če zna mala to dobro prenest in ji zadeve ne zbijejo zaupanja vase, sprejmi to kot šolo življenja.
Kar se pa tele tvoje tete tiče pa mislim, da je verjetno ženska že pozabla, kako točno potekajo zadeve. (mislim, da si enkrat omenla,da je že v pokoju?). Skratka - tule gor je kr nekaj naših junijčkov in kolikor sem zasledila še noben ne puza. (nisem čisto pozorno brala- tak da če že kater se opravičujem) Pri 6 mesecih pa definitivno še noben ni puzu. Še sedijo ne čisto ziher. So izjeme, drugače pa če jaz kaj vem se naj bi puzali tam nekje pri 8, 9 mesecih pa da začnejo se na nogice postavljat...recimo da je tam nekje povprečje. So pa eni bolj hitri, drugi pa kasneje zadeve iznajdejo. Eh, res me jezi ta tekmovalnost. Če je kej narobe in mali prepozno kako zadevo doseže, al pa jo sploh ne, včasih sploh ni pomembno - recimo moj prvi ni nikoli po štirih šel, hodil pa že pri 9 m. E in je še danes štorast, pa kaj. Tak da se nič ne sekiraj, sploh pa take izjave niso vredne solz!!
Takle način ki si ga opisala za na tleh je pa navadno siljenje - jaz imam za to za njega vzor - tavečjimadvema rečem, naj mu pokažeta in ju mali navdušen opazuje in ponavlja. user posted image

Manna - se čist strinjam s tabo.

Ja, Mini86 - jaz bi tudi sam dudo not dala, pa je mali niti slučajno še nikoli ni potegnu. Enkrat po nesreči, ko je ostala med nama na postli in je iskal dudo pa jo je tako potegnu, potem pa skor bruhal, ko je skapiral, da ni ziza. user posted image Jo ima sam za žulit, tako kot one žvečljivke.

Mony25 - tole o podaljšanju drži - le pozanimaj se.

Bačko - naš zelo veliko čeblja. Marcel pa ni, pa zdej toliko več. Nobene panike. Mogoče bi pa mami morala nehat čebljat, pa bi mala začela? user posted image Se mal hecam, da ne boš huda.

Jao babike ste pridne pri pisanju. Jaz pa kr ne pridem zraven potem pa ko pridem pa berem, pa se mi že mali zbudi, al pa pridejo tavečji... Sem zdej kr od 98 do 104 preskočla...user posted image

Še o avtosedežih ... po ocenah smo mi izbrali Romerja, mislim pa, da je Nania res slabo ocenjena. Ostali so pa nekje tam, tam. Je pa tako, da se ponavadi kvaliteta plača. Pa če ga nimaš samo za policaje (ja, tudi take mame obstajajo), daš pač nekaj več za zic in se odrečeš kaki cunji in igrači.

Ej Mini86 - nam je pa tale Baby tv kr nekam zginu. Imamo drugače Total. Pa mi je kr žal, ker je bilo kr kej pametnega.

Ja Manna - našemu se je tudi kr naenkrat takle odprlo...in jemo vse po vrsti. Zdej pa morem kuhat!! user posted image

Na zdej pa čao, pa da vidmo, če bo potegnlo....

MONTIGNAC

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
22.1.2010 16:55:28   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: mery15031981

user posted image POZDRAVLJENE  MAMICE,PRIJATELJICE IN LANSKOLETNE SOuser posted image

Kako ste kaj?
Jaz sem danes po porodu mislim da prvič ali mogoče drugič tukaj gor!Vidim da ste pridne,da lepo izpolnjujete forum in sem vesela da ste se potrudile ostati v stikih pa čeprav le preko interneta.No sedaj se vam pridružujem še jaz,če me seveda sprejmete medse:)
Joj kako hitro čas beži,MOJ LOVRO JE 11.1. ŽE dopolnil sedem mesecev in res je že pravi korenjak.Zobka še nimamo  res pa je da ga čakamo iz dneva v dan bolj.Jemo že skoraj vse,pa tudi v kar velikih količinah,kar pa vem da mi boste verjele če vam povem da tehta že 9,44kg in je velik 70cm.
Upam da mi čimprej uspe posredovati  vse podatke za sezname ki jih imate.
Mogoče vam jutri javim kakšno lepo novičko,bomo videli.
Vesela sem da sem spet lahko med vami.Lepo vas pozdravljam in vam želim lahko nočuser posted image

dobrodošla med nami...

glede na to, da se je moj Alex rodil 2810 in 49cm, je pravi požrešnež: tehta okol 10kg in ima okoli 75cm...

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu mery15031981)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
22.1.2010 17:00:13   
princ_princeska
bravo Bineuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
22.1.2010 17:04:13   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

Jooooooj punce, naš Bine se je pa ravnokar sam usedel. Na puzzlih je najprej ležal na hrbtu, potem se je prevalil na trebušček, pokleknil na kolenčka in se obrnil na bok, ter se usedel. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  moj lubček.

Sej vem, da sem čohnena, sam sem se kar zajokala od sreče. To je pa mamina usekanost pravi moj oči user posted image

hehe...ful fajn user posted image user posted image user posted image js tud komi čakam, da se bo sam usedu... sj sm js tud taka-vedno k je kej novga, mam že solzne oči user posted image user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
22.1.2010 17:06:35   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Naty-Taya - Glede spanja pa sploh ni res, da se vsi otroci zbujajo. Jaz se za Matica nikoli ne rabim vstajat in to že doooooolgo ne. Tudi lulat ne hodi ponoči in ne pije ponoči.

Sorry Lenika, ampak ti skor ne verjamem, da ste dobili vseh 20 zobkov, brez da bi se ponoči zbujali?. Ali pač? Če ja, potem pa blagor tebi.

Sam Naty-Taja a veš, da se naša Hana tut ni nikol zbujala. Z enim mesecem je začela spat celo noč in do danes ni bilo nobene izjeme. Še, ko sva bili pri enem letu s hudo pljučnico na infekcijski, sestre niso mogle verjet, da pri taki bolezni in vročini, otrok spi 12 ur.

Kar se dr. tete tiče, se sploh nisem več sekirala. Je bil ravno njen sin z družino včeraj na obisku, pa mi je samo rekel: Ja a pa ti ne poznaš naše mati???
Tko, da za to sem vam pa rekla, da ne jemat mojih postov preresno, da se ne bi še katera druga zasekiralauser posted image

mini, jaz mu na tistem omega 3 in 6 olju popražim malo čebulice, dodam zelenjavo in zalijem z malo vode in malo mleka, samo res malo, ker kuham v AMC-ju. Na koncu vse spečkam s tistim za pire in dodam malo žličko kisle smetane. Danes sem posebaj skuhala ajdovo kašo in mu zmešala z omako

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
22.1.2010 17:09:35   
lino
Slikice...
user posted image

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
22.1.2010 17:14:13   
mita21
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

No, da vam povem, da sem danes dala Binetu prvič ajdovo kašo in zraven omako iz korenčka bučke in cvetače. In obožuje jo. Kar goltal je tako se mu je mudilo jest.

Hello vsem po dolgem času, nekako ni potgnil do RR, svakinja večkrat pride z Majem, je pravi božčekuser posted image , ga kar precej krčki dajejo, Matija je pa lump, kadar joka se mu smeji.

Tud Matija obožuje ajdovo kašo (meni osebno kot bi sviž jedla, bljak), težko pa požira proseno kašo. Imam občutek, kot da je ne more spraviti dol - mogoče je malo bollj tak "kosmat" občutek v ustih, kaj vem. Men tud nobene kaše ne potegnejo. Zaenkrat poje vse kar mu dam, najraje ima pa bučke in krompir. user posted image

Naš bo v maškarah čebelica. Imam še od Gašperja spravljeno - so dobre prababice naštrikale hlačke, jopo, kapico, kupila bom pa še krila in bo pravi. Bom prpopala kakšno slikco.

Sva ga vzela na razprodaje - tolk je bil priden, de adijo. user posted image

Čestitke Binetuuser posted image user posted image , gledam igre v knjigi Andreje Semulič in ga poskušam, da bi se sam usedel, sam se mi zdi da je še daleč od tega. Najraje se kotali po celi dnevni, kaj vleče, se igra na trebuhu. Se mi pa zdi, da če ga posedem, da vsak dan dlje časa zdrži v sedečem položaju, sam je še nestabilen, ga je potrebno pazit.

Morm povedat, de sem dons ponoč zakuhala, pol noči me je treslo, pol noči pa mi je bilo grozno vroče, imela sem zastoj na dojki. Full sem si jo grela, pa stiskaa mleko, sedaj ko čez dan samo enkrat dojiva ali pa dvakrat se mi to kar pogosto ponavlja, ampak tole dons sem pa komi rešla, sem že mislila da bom mastitis fasalauser posted image user posted image . Joška me še precej boli, ampak je mehka ... bo treba pazit pa dovolj pituser posted image . Ima še katera podobne težave??

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
22.1.2010 17:17:14   
MONY25
sm vidla, da je debata potekala o moških! morm rečt, da mam taaaako srečo, moj dec pa tamauga tud čist sam zrihta, tko da če želim kdaj kam jit, grem brez problema! na začetku k se je Alex rodil, sva si vse delili 50-50. en ga je šu preoblečt, en ga je pa nafutru ( sm zlo mal časa dojila na žalost), in večinoma je še danes tako, če sva ob doma. tud če se kam odpravljamo, ga tud on kdaj obleče in pripravi stvari za s sabo (sicer me sprašuje, kaj vse-da le nau kej pozabu-ampak sm vseen zlo zadovoljna z njim).če se pa kdaj mal poleni, pa mal zaropotam, pa je prec bolš.... 
edin zlo me moti to, k pride iz šihta domov, ni tistga da bi prvo tamauga objel, dal lupčka itd. (hehe...a sm zahtevna, auser posted image )...pa ni tko, da bi se kdaj fuuuuul igral z njim (da bi si res vzel čas), sam tko pr drugih stvareh mi pa res zlo pomaga, no-tko da morm bit kr tih!

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
22.1.2010 17:17:15   
lino
Še nekaj slikic..

Malica:
user posted image

Maksi in ati:
user posted image

in še Maksi in mami:
user posted image

in pa BRAVO BINE!!!!

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
22.1.2010 17:20:33   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

nš zdele z odprtimi očmi gleda baby tv..js pa kle gor viim names da bi šla pomivat po tlehuser posted image zbrcite me u rit

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
22.1.2010 17:20:54   
MONY25
ajoj, kaj sm pa zdj nrdila? hehe...

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
22.1.2010 17:22:47   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

hotla sm sam napisat, da prid še k men, če se boš spravla...user posted image user posted image js bi tud mogla, pa se kr ne spravm...user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
22.1.2010 17:23:28   
mita21
IZVIRNO SPOROČILO: lino

Slikice...
user posted image

Full lustkana slikca, a mata to skokca al je to gugalnica?

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
22.1.2010 17:26:15   
MONY25
mi smo mel pa dons kr v redu noč-se je tamau sam 2x zbudu za dudo in 1x je jedu-spal je pa od 20ih pa do 7,30 zjutri...upam, da bo dons tud tko...user posted image

sm pa dons ugotovila: vedno sm mu sama delala doma zelenjavo in je ful ni maral jest, dons sm mu dala pa za foro te Hippove zelenjavne kašice, je pa vse zmazu kot da cel dan neb nč jedu! nč mi ni blo jasn user posted image mogoče za to, k to domačo zelenjavo sam z vilco stlačm in je pač bl gosta hrana, k una kašica je pa seveda čist zmiksana...

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
22.1.2010 17:27:23   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: mita21

Slikice...
user posted image

ja, mene tud to zanima! kje pa si nabavla to? kok pa pride? dobra ideja za tamauga, a? a user posted image uživa?

(odgovor članu mita21)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
22.1.2010 17:31:05   
mita21
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25

sm pa dons ugotovila: vedno sm mu sama delala doma zelenjavo in je ful ni maral jest, dons sm mu dala pa za foro te Hippove zelenjavne kašice, je pa vse zmazu kot da cel dan neb nč jedu! nč mi ni blo jasn user posted image mogoče za to, k to domačo zelenjavo sam z vilco stlačm in je pač bl gosta hrana, k una kašica je pa seveda čist zmiksana...

Našmu se je zelenjava na začetku uvajanja, ko sem mu jo z vilico pretlačla kar bruhala in sem že mislila, da ne bo maral zelenjave. Ko pa sem jo spasirala čez cedilko
(nastavek paličnega mešalnika) pa ni bilo panike (pride tko spasirano kot kupljena). No sedaj nekak po treh tednih pa ni več "presran" in je lahko zelenjava pretlačena z vilico. Poskusi tud domačo spasirat, pr nas se je obnesl.

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
22.1.2010 17:36:24   
MONY25

Našmu se je zelenjava na začetku uvajanja, ko sem mu jo z vilico pretlačla kar bruhala in sem že mislila, da ne bo maral zelenjave. Ko pa sem jo spasirala čez cedilko
(nastavek paličnega mešalnika) pa ni bilo panike (pride tko spasirano kot kupljena). No sedaj nekak po treh tednih pa ni več "presran" in je lahko zelenjava pretlačena z vilico. Poskusi tud domačo spasirat, pr nas se je obnesl.

hvala za tale nasvet, to bom pa res probala...k fizioterapevtka mi je rekla, naj hrano obvezno z vilco tlačm, ne je pasirat, k enkrat se bo mogu navadt tud tko hrano jest in pol dalj časa traja tale proces, če miksam...ampak z zelenjavo bom nrdil pa izjemo, če drgač ne gre...user posted image

(odgovor članu mita21)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
22.1.2010 17:44:42   
mini86
lino lepe slikceuser posted image

moj je tud ful priden..zmeri bl morm rečt..ga previje, obleče se igra z njem...pa tud ostale stvari-da prt perilo, pobere iz sušilca, zloži pomivalca,posprav,ene enkrat na mesec me upraša al grem js s tamalim km pa bo on pospravu al obratno-pa ni treba povdart posebi da hitr izkoristm in že šibam..no nam pa preveč hvalla k se loh hitr kej pokvaruser posted image

mony js pa še nism tok daleč da bi brez tamauga km šlauser posted image

hanuši sj pol prbližn isto nardiva s tem da dam js olivno olje in še brez čebulce..mu pa por fliknem notuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
22.1.2010 17:59:45   
bačko
Mala princeska hvala za nasvet ampak je rekel ko je domov prišel da bova jutri malo pogledala in se bomo še z njegovimi zmenili.Mogoče pa bo hotela iti Zoja in njena mamica.
Hanuši bom probala narediti to omakico.
Lenika Žana tudi ponoči ne vstaja in ne hodi lulat niti piti.Se pa zbudi okoli 6.30.
Naty-Taja tudi jaz pri Žani sploh nisem vedela da dobiva zobke.Nikoli nobene vročine ali driske.Edino čez dan je bila malenkost sitna.Glede sedeža pa samo to.Imam Nania in sigurno ne bom šla novega kupovati še enkrat.Naša pa itak cunje skoraj nič ne kupujem ampak jih imam od Žane ali pa od sosede.Igrače pa imatu tudi od Žane.Si zelo direktna kar mi je všeč pri tebi.Super si!Aja pa jaz res veliko čebljam!user posted image
Lino lepe slikice!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
22.1.2010 18:04:12   
bačko
Hanuši imaš ZS!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
22.1.2010 18:08:25   
lino

Slikice...
user posted image

Ja, ima skokca, ki pa sva ga na posojo dobila in zato mi ne boste zamerile, ker nimam pojma ne koliko stane in ne kje so ga kupili...sem pa brala, da kao ni najbiljše za malčke, ker naj bi bili potem hiperaktivni, ampak jst mislim, da smo mi že itak tk da...vsaka stvar, ki ga mal zamoti je dobrodošla...je pa full boljš zunaj to uprabljat, ker men se tk med podboji zdi mal nevarno (to sta se z atijem igrala in guncala)...sicer pa lahko se gunca ali pa skače in pomoje, ko ima mal več moči se lahk z lahkoto zaleti v podbojuser posted image user posted image user posted image

ja, mene tud to zanima! kje pa si nabavla to? kok pa pride? dobra ideja za tamauga, a? a user posted image uživa?

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
22.1.2010 18:27:25   
bačko
Ta slika mi je zelo všeč:
user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?