Naty*Taja
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika Naty-Taya - Glede spanja pa sploh ni res, da se vsi otroci zbujajo. Jaz se za Matica nikoli ne rabim vstajat in to že doooooolgo ne. Tudi lulat ne hodi ponoči in ne pije ponoči. Sorry Lenika, ampak ti skor ne verjamem, da ste dobili vseh 20 zobkov, brez da bi se ponoči zbujali?. Ali pač? Če ja, potem pa blagor tebi. Sej od konca zobkov naprej spijo - ne mislit, da naši ne, sam pride pa dan, teden... ko se zbuja en al pa tadrug. Tamali je pa zaenkrt kr dost pokonc - tako histerično zajoka vsake toliko med spanjem - isto kot Marcel (pri enem zobku petki je tako zakričal in ko sem šla pogledat se mu je prav kri ulila , ko mu je dlesen počla). Tako da potem Urbanija k sebi vzamem, ker res nimam srca, da bi ga tako pustila, če ga pa najverjetneje boli. Mal me ima pa tudi že naštudirano - pa kaj, sej je verjetno zadnji in mi bo potem čez 10 let še dolgčas, ko se bodo rihtali po svoje. Hanuši - pa reč če ni bil težak dan! Jaz kot učiteljica bi ti svetovala, da ne drezaš preveč, ker se lahko kar hitro zgodi, da bo še več trojk pri tej učiteljici. Mogoče samo bolj vprašaš, kaj točno zahteva, da se bo znala mala prav pripravit in napisat. Seveda v prijaznem tonu, ko mine jeza na učiteljico. Pa če se mala ne sekira in zaupa v sebe kljub temu, se mi zdi, da si zanjo naredila že vse, ko si jo tako vzgojila. Takih in drugačnih spodrsljajev, krivic bo še nešteto in če zna mala to dobro prenest in ji zadeve ne zbijejo zaupanja vase, sprejmi to kot šolo življenja. Kar se pa tele tvoje tete tiče pa mislim, da je verjetno ženska že pozabla, kako točno potekajo zadeve. (mislim, da si enkrat omenla,da je že v pokoju?). Skratka - tule gor je kr nekaj naših junijčkov in kolikor sem zasledila še noben ne puza. (nisem čisto pozorno brala- tak da če že kater se opravičujem) Pri 6 mesecih pa definitivno še noben ni puzu. Še sedijo ne čisto ziher. So izjeme, drugače pa če jaz kaj vem se naj bi puzali tam nekje pri 8, 9 mesecih pa da začnejo se na nogice postavljat...recimo da je tam nekje povprečje. So pa eni bolj hitri, drugi pa kasneje zadeve iznajdejo. Eh, res me jezi ta tekmovalnost. Če je kej narobe in mali prepozno kako zadevo doseže, al pa jo sploh ne, včasih sploh ni pomembno - recimo moj prvi ni nikoli po štirih šel, hodil pa že pri 9 m. E in je še danes štorast, pa kaj. Tak da se nič ne sekiraj, sploh pa take izjave niso vredne solz!! Takle način ki si ga opisala za na tleh je pa navadno siljenje - jaz imam za to za njega vzor - tavečjimadvema rečem, naj mu pokažeta in ju mali navdušen opazuje in ponavlja. Manna - se čist strinjam s tabo. Ja, Mini86 - jaz bi tudi sam dudo not dala, pa je mali niti slučajno še nikoli ni potegnu. Enkrat po nesreči, ko je ostala med nama na postli in je iskal dudo pa jo je tako potegnu, potem pa skor bruhal, ko je skapiral, da ni ziza. Jo ima sam za žulit, tako kot one žvečljivke. Mony25 - tole o podaljšanju drži - le pozanimaj se. Bačko - naš zelo veliko čeblja. Marcel pa ni, pa zdej toliko več. Nobene panike. Mogoče bi pa mami morala nehat čebljat, pa bi mala začela? Se mal hecam, da ne boš huda. Jao babike ste pridne pri pisanju. Jaz pa kr ne pridem zraven potem pa ko pridem pa berem, pa se mi že mali zbudi, al pa pridejo tavečji... Sem zdej kr od 98 do 104 preskočla... Še o avtosedežih ... po ocenah smo mi izbrali Romerja, mislim pa, da je Nania res slabo ocenjena. Ostali so pa nekje tam, tam. Je pa tako, da se ponavadi kvaliteta plača. Pa če ga nimaš samo za policaje (ja, tudi take mame obstajajo), daš pač nekaj več za zic in se odrečeš kaki cunji in igrači. Ej Mini86 - nam je pa tale Baby tv kr nekam zginu. Imamo drugače Total. Pa mi je kr žal, ker je bilo kr kej pametnega. Ja Manna - našemu se je tudi kr naenkrat takle odprlo...in jemo vse po vrsti. Zdej pa morem kuhat!! Na zdej pa čao, pa da vidmo, če bo potegnlo....