|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
22.1.2010 22:40:56   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Slovenka, bravo za lulekauser posted image user posted image user posted image user posted image

Tina naša draga, drži se.user posted image user posted image user posted image user posted image sem vedla da nekaj ne štima.

Kako si pa ti to vedla? A moj ga tudi kaj biksa? Samo vprašam... user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 601
22.1.2010 22:42:07   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

slovenka val da so ti za punčke bolj všeč kot za fantke. Če si pa punčka. user posted image Sicer pa mo moje da tud sine ne bo mel kakih psihičnih posledic, če se bo umival v kopalnici z vijoličnimi ploščicami po tleh user posted image user posted image

Kaj veš user posted image user posted image user posted image Mi bo potem očital user posted image Kakšna punčka neki sem pa jaz? Tu doli sem naredila vse v temno rjavi, pa nekaj oranžne, v službo hodim skoraj non stop črna, avto imam pa srebrn... user posted image Bi morala imeti roza kabrioleta user posted image

Jest sklepam po sebi. Nislm lih pristaš roza pa rdeče pa živih barv sam ko gledam pa fantovske zadeve se mi pa zmeri čist mem zdijo. Moj pravi, da ne gledam skos prave oči.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 602
22.1.2010 22:43:17   
slovenka
mateja, ko je bil moj najstnik, si je pa v sobi radiator svetlo rdeče pobarval. To pa nima veze s tem, da je fant, ampak da nima okusa za barve. To po hiši čist vse meni prepusti. Če ga vprašam, reče, da nima pojma... in potem na rr vam gnjavim user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 603
22.1.2010 22:44:34   
Anonimen

Slovenka, bravo za lulekauser posted image user posted image user posted image user posted image

Tina naša draga, drži se.user posted image user posted image user posted image user posted image sem vedla da nekaj ne štima.

Kako si pa ti to vedla? A moj ga tudi kaj biksa? Samo vprašam... user posted image

Še v času user posted image sta imela nekaj težav, ki sta jih očitno navidezno prekrila.user posted image Pa tudi pol ko je bla Anja še  čist majhna je velikokrat pojamrala kako in kaj...

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 604
22.1.2010 22:45:34   
Anonimen
Torej, o čem teče debata? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 605
22.1.2010 22:46:31   
slovenka
Didli, saj jaz se samo hecam. Moj tu nekaj po tV gleda in se tako reži, da bo malo zbudil, potem pa tudi jaz nisem čist resna user posted image

Ma, se tudi jaz spomnim, da je kdaj kaj pojamrala, samo sem težko kaj sodila, ker pojamram tudi jaz lahko kaj čez mojega...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 606
22.1.2010 22:46:53   
mate0ja
ne priporočam ti, da moje nasvete upotevaš jest sm na začetku čist zagreta. K sva dnevno opremljala je bil oranžen kavč pa rumeno-oranžna preproga, še roža je mela oranžne cvetove. K sm pa tamali za igralni kot preprogo kupovala me je pa čist zaneslo. Roza lila zelena kombinacija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 607
22.1.2010 22:48:41   
mate0ja
a zdej se ob pa še tle opravlal user posted image user posted image .

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 608
22.1.2010 22:49:04   
slovenka

Torej, o čem teče debata? user posted image

O ničemer - smo že obdelale - Tina, pa naš mali bebi... še kaj drugega? Jaz bom počasi šla... ker sicer mojemu težim, da morava biti več skupaj, potem pa jaz takole... Danes sem imela ful mailov zdaj zvečer za odgovoriti, pa malo rr in me kar eno uro ni nazaj... Se spomnim Seks v mestu v filmu, ko Miranda svojemu teži, da preprosto nima časa za več kot en položaj pri seksu... pa gresta narazen in take... potem pa ona tri dni pomaga kolegici omaro zlagati user posted image Sem bila tako kritična do tega, tako da boljše, da zdaj grem user posted image

Lepo spite!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 609
22.1.2010 22:50:31   
slovenka
Mateja, pri nas bo zgoraj vse pisano - Sofija bo imela vijolično in svetlo zeleno, dnevna soba za otroke bo čist barvna - vijolična, zelena in oranžna... Saj vem, da bo zdaj nya zružila user posted image Boljše, da se res poberem user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 610
22.1.2010 22:52:17   
mate0ja
jest grem tud. Je že čas, da dol padem. Nočkouser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 611
22.1.2010 22:57:28   
Anonimen
A so vas barve uspavale?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 612
22.1.2010 23:02:58   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

O Slovenka,cestitam za bodocega fanticka.Saj vem da si v tahudih skornih ga delala:))

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In crkujem od tiste teme tam kako imaš namišljen lajfuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa dober večer.user posted image

a jest???????????user posted image §)/"/(%$"?)$§%(=?"

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 613
22.1.2010 23:03:35   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kleo, pojdi na " o portalu" 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 614
22.1.2010 23:05:44   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image tvoj zaenkrat samo tla biksa,nikol se pa ne ve kaj bo cas prinesel...(to sem u kugli vidla)

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 615
22.1.2010 23:06:23   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 616
22.1.2010 23:11:44   
Anonimen
bejbe zdle lahko še 1x glasujete - po 23.uri se da še 1x

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 617
22.1.2010 23:13:22   
Anonimen
slovenka  - super za fanta, soba modro bela ja, o dnevni pa- mal preveč pisano zameuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 618
22.1.2010 23:13:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 619
22.1.2010 23:13:52   
Anonimen
sm vidla ja...podn od keudra.Grem tut jest u leze,je S. jedla,zdaj jo pa nekaj matra.

Nocko qqsiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 620
22.1.2010 23:14:34   
Anonimen
No, grem pa še jaz spat. Jutri nas čaka sankanjeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 621
22.1.2010 23:15:17   
Anonimen

kok si pa ti zahtevna,ti qqsuser posted image Aja,jest tut lahko po 2x glasujem,se za Tali..sam prej üpvej kolk places,placasuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 622
22.1.2010 23:20:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

kok si pa ti zahtevna,ti qqsuser posted image Aja,jest tut lahko po 2x glasujem,se za Tali..sam prej üpvej kolk places,placasuser posted image

a mate 2 računalnika? dobiš vrečko pa eno kilo čokolade - če zmagam

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 623
22.1.2010 23:21:33   
Anonimen
No, se nisem prej spomnila, da bi iz vseh 3 glasvala user posted image pa jutr.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 624
22.1.2010 23:24:43   
Anonimen
dobr spiite, jst sm že čist koma - grem, predn zaspim pred računalnikom

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

2. porod
ksenci

kako bi opisali 2. porod?

isti kot 1. (27%)

hitrejši in majn boleč kot 1. (40%)

daljši in bolj boleč kot prvi (9%)

drugo______________ (24%)

Število vseh glasov: 238

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!