ronja
|
ronja, slikomat.com tut slike nalaga, ker meni shrani.si ne dela mene noben od teh ni maral! Pa sicer nimam problemov s tem (sem že dajala slike na forume, pa na blog sem probala, ap je tudi šlo). Ma, bom probala, pa ni vrag, da mi nekje rata;) krtexx, ja, maš point, nič ne rečem. Samo problem je v tem, da sama sebe jaz sploh ne vidim tako, kot me vidite/jo drugi, jaz se sama sebi ful dostikrat zdim lena, recimo... Potem pa vsake toliko časa rabim "zunanjo evalvacijo", da me mal na realna tla postavi... Pa včasih je tako težko rečt ne - vsaj otrokom... Potem je pa vedno nekaj: Ronja si zaželi torbico, nečak ima rd, pa smo tam, kjer ni muh, pa v službo moram vsaj kak rezultat prinest, čeprav sem zdaj uradno na bolniški - samo ipak: sem v službi že od 4.1., pa še nič od mene (bolniška, pa en teden tam je bil glih tok, da sem si uredila svoj prostor, pa našla stvari, potem pa spet bolniška...),... že tako imam slabo vest, da vse lubi dela, ker je zadnje čase res superduper! POtem se pa seštejejo stvari... Pa nikoli nisem bila dobra za videt alarme glede mojega telesa - vedno ugotovim, da ne gre, šele POTEM, ko se že čist sesuje. Mogoče malo iz otroštva, ko so mi vsi govorili, da ne smem panike delat glede astme - in je res nisem, sem mela pa kar sranje glede nje - in sem se navadila, da ni nič tako nenavadnega, če ne moreš dihat - tako da me razne manjše stvari sploh ne ganejo kaj dosti - kar pa očitno ni glih najbolj prav, vsaj v nosečnostih ni dobra taktika, sem ugotovila... Pa očitno tudi na splošno ne. Zdaj me pa Lejla pošast napada, mi je prišla Ronja pošast povedat... Tako da moram bežat;)
|