ronja
|
Ronja, in v zadnjem hipu pridite pa kr zunaj počakajte če lahko, da še česa novga ne navlečete V zadnjem hipu bomo gotovo, saj mora prej prit oči iz službe, sicer nimamo kako tja it, da bi pa zunaj (pred bolnico čakale, pa žal ne gre, ker je Metelkova precej velika bolnica z več dolgimi hodniki itd... - pa še đunkiji so spredaj, kjer pa tudi hitro kaj fašeš, če glih kašljajo vate (prav strašno obzirna pa ta populacija ni)... Tako da se čakalnici ne moremo izognit - sestre nas itak ne bi šle ven iskat, pa še zdravnica nam je prepovedala sprehajanje oz. bit zunaj, dokler imata vročino . Meni je to tak suffer - kaj to pomeni, da bomo pa celo zimo not ali kaj? saj bosta itak skoz bolni, če bo šlo tako naprej... Pa povsod ti pridigajo, pa pišejo, kako moraš it z otroki ven, na sneg, na svež zrak, tudi pozimi, itd... pa da je prav, da gremo vseeno v naravo, tudi če ni glih ne vem kako vreme, itd... Pa jaz bi rada šla, pa ne smemo! Ronja se je ponoči zbujala in danes toži, da jo boli uho. Prav grozno. Lejla je prespala celo noč! Hodi že ko profesor, pa nosi stvari v rokah in se ji super zdi! Faca mala! Sem bila pri zdravnici, pa pravi, da sem verjetno samo izčrpana in zato poberem vsako bolezen, ki mimo pride. Mi je dala pogledat kri, pa je baje ok. POpoldne pa še malidve... Aja, pa ratalo mi je končat tisti Ronjin plašček iz ovčjih kož - sama potiskala, pobarvala, naredila šablono, potiskala to gor, potem pa sešila (pain in the ass, če mene vprašaš - tole kožo šivat - never again! Takoj skrha igle (take za usnje, seveda), vse bucike mi je zvilo, ves čas uhaja, ker transporter nima za kaj zagrabit, ker pač dlake niso glih neki trdnega, šivat sem pa mogla z dlakami ven, ker je to notranja stran, ker hočem, da je toplo,...) No, ampak ratalo je. Sem čist happy.
< Sporočilo je popravil ronja -- 21.1.2010 10:54:56 >
|