Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 20:50:40
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Marta nasproti pošte ko je semaforizirano križišče. Katere pošte? Poleg železniške postaje. Aha. Tam ko je nek zdr. dom oz. neke zasebne ordinacije? V tistih blokih tam? Ja raje ne odgovarjaj. Se bova v živo zmenili.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 20:50:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Marta nasproti pošte ko je semaforizirano križišče. Katere pošte? Poleg železniške postaje. Aha. Tam ko je nek zdr. dom oz. neke zasebne ordinacije? V tistih blokih tam? Nasproti.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 20:52:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kak te naj železnico krajšam oz uporabim kratico. Močoče ču,ču. pa te bom vprašala, če pr meni...ko je gostilna ču,ču Te mi pa ti povej kak naj želežniško postajo krajšam.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 20:52:10
|
|
|
|
marta82
|
Tasa ta link ni pravi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 20:52:40
|
|
|
|
marta82
|
Grem na Survivera.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 20:53:35
|
|
|
|
ly117
|
Marta ZS.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 20:53:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tasa ta link ni pravi. pokaže kdaj je bila na zadnje na RR tale BG29 menjala je avatar. Zdaj ima baterije
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 21:00:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kak te naj železnico krajšam oz uporabim kratico. Močoče ču,ču. pa te bom vprašala, če pr meni...ko je gostilna ču,ču Te mi pa ti povej kak naj želežniško postajo krajšam. tam per peroni starem
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 21:00:59
|
|
|
|
tasa_m
|
UMAKNILI SO JO
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 21:02:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kak te naj železnico krajšam oz uporabim kratico. Močoče ču,ču. pa te bom vprašala, če pr meni...ko je gostilna ču,ču Te mi pa ti povej kak naj želežniško postajo krajšam. tam per peroni starem
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 21:02:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m UMAKNILI SO JO
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 21:04:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ne bi šla skoz vrata. in če jo nagneš......
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 21:05:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m UMAKNILI SO JO super.....in kaj če ona sedaj dostopi z drugim mejlom? Komot,ne?
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 21:05:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ne bi šla skoz vrata. in če jo nagneš...... Ne ker je kotna.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 21:07:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m UMAKNILI SO JO super.....in kaj če ona sedaj dostopi z drugim mejlom? Komot,ne? Samo je pa zdaj dosti uporabnic zbrisalo svoje albume in tudi slej ko prej se bo zrolala in jo bo spet nekdo pogruntal.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 21:11:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Samo je pa zdaj dosti uporabnic zbrisalo svoje albume in tudi slej ko prej se bo zrolala in jo bo spet nekdo pogruntal. bo pa mogla iz BC pa Pikapolonice otroke krast , ker tako kot je Ly napisla... masrsikdo je slike zbrisal oz. naredil tako, da ima samo za prijatelje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 21:12:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Samo je pa zdaj dosti uporabnic zbrisalo svoje albume in tudi slej ko prej se bo zrolala in jo bo spet nekdo pogruntal. ja....groza..nevarna res .....jaz sem zbrisala album...avatarja pa itak nikoli od osebnih slik nimam.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 21:14:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Samo je pa zdaj dosti uporabnic zbrisalo svoje albume in tudi slej ko prej se bo zrolala in jo bo spet nekdo pogruntal. ja....groza..nevarna res .....jaz sem zbrisala album...avatarja pa itak nikoli od osebnih slik nimam. Jaz sem tudi zbrisal album.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 21:15:14
|
|
|
|
ly117
|
Matcar čer, sem te že pogrešala.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 21:15:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Samo je pa zdaj dosti uporabnic zbrisalo svoje albume in tudi slej ko prej se bo zrolala in jo bo spet nekdo pogruntal. bo pa mogla iz BC pa Pikapolonice otroke krast , ker tako kot je Ly napisla... masrsikdo je slike zbrisal oz. naredil tako, da ima samo za prijatelje. aja ne gre gledat...če nisi kao prijatelj?
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 21:15:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kak te naj železnico krajšam oz uporabim kratico. Močoče ču,ču. pa te bom vprašala, če pr meni...ko je gostilna ču,ču Te mi pa ti povej kak naj želežniško postajo krajšam. tam per peroni starem Napaka,stari peron je Glavni trg!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 21:15:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz sem tudi zbrisal album.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 21:16:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar čer, sem te že pogrešala. Kontra! Lepo,da si me pogrešala.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 21:16:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kak te naj železnico krajšam oz uporabim kratico. Močoče ču,ču. pa te bom vprašala, če pr meni...ko je gostilna ču,ču Te mi pa ti povej kak naj želežniško postajo krajšam. tam per peroni starem Napaka,stari peron je Glavni trg! ma ne...peron je kao ime za želez.postajo.....stara žel postaja je potem stari peron
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 21:16:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja ne gre gledat...če nisi kao prijatelj? odvisno kako imaš narejeno. Jaz sem tudi zbrisala, na FB pa imam zaklenjen album in lahko gledajo samo prijatelji. Med prijatelje pa imam samo tiste katere poznam al na videz al v resnici.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......