|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
22.1.2010 18:28:07   
lenika
Naty-taja dejansko ne vemo kdaj so Maticu zobki zrasli.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
22.1.2010 20:11:27   
manna
bačko, kako je zlatkana! Polubčkaj jo po ličkih malo user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
22.1.2010 20:15:27   
10ka
vidim, da ste zdanje dva dni pridno polnile strani tega foruma. jaz sem bila bre interneta, se mi je pa ful veliko dogajalo. bom svojo zgodbico kar kopirala iz enega drugega foruma.

evo, jaz sem se pa danes vrnila iz obiska pri moji sestri, ki je bila ta teden sama doma. njen dragi je učitelj in je šel s svojim razredom za zimsko šolo v naravi. šli so v fieso.  da sestrica ni bila sama, sem se s katjo odpravila v celje, tjaša in očka sta ostala doma. sem šla malo na dopust . in o tem dopustu se bo še dolgo govorilo. saj veste: "najboljše zgodbe so iz najbolj katastrofalnih dopustov". jaz sem zelo slab voznik, a sem vseeno zbrala pogum in se sama z dojenčkom zapeljala iz lj v celje. saj po avtocesti pa že znam vozit! no, takrat je zagorelo v trojanskem predoru (na srečo v nasprotno smer) in avtocestna pot nazaj je bila zame zaprta. pri sestrici je po eni uri veselega druženja katja padla iz kavča na glavo, tako da smo popoldne preživeli na urgenci. na srečno je bilo vse ok, žal pa otrok še buške nima, tako da se mi še zdaj vsi smejijo. ko smo se naslednje jutro odpravile (sestra, katja in jaz) iz sestrine vasi v celje, sta se avtomobila (sestrin in moj) zaletela. drug v drugega seveda. večje skode ni bilo, šel je odbijač in zavorna luč. na srečo sem se za servis v celju lahko dogovorila že isto popoldne. seveda je popoldne začelo snežiti, v hribih, kjer je sestra doma, pa cest ne plužijo. tako da je sestra odpeljala moj avto v celje na servis in ga tam pustila čez noč (saj naš mestni avto ni primeren za vožno po zasneženih hribih). kljub temu sem noč preživela v strahu, kako bom s katjo prišla čez (verjetno) zasnežene trojane glede na svojo pregovorno vozniško nespretnost. na srečo je zjutraj z vlokom v celje prišel moj oče, da bi naju pripeljal varno domov. ko smo se s sestrinim avtom pripeljali do celja in mojega avtomobila, sem ugotovila, da ključev od avta ni nikjer. rezervni ključi so bili seveda v ljubljani, moj oče pa že v celju. na srečo je bil avto parkiran pri tastu moje sestre, tako da sem lahko med vsesplošnim iskanjem ključev na več lokacijah lahko nahranila in previla katjo. in ključe je čez eno uro tast našel v sestrinem avtu.

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
22.1.2010 20:47:29   
manna
lino user posted image user posted image user posted image za lepe slikce! Ati zgleda prav mlad! Maks pa cukrček!

10ka, ojoj joj dopust pa tak!! Katastrofa..upam da ste ohranili mirne živce ko se vam je dogajalo..jaz vem da jih ne bi.

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
22.1.2010 21:11:56   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Naty-Taja tudi jaz pri Žani sploh nisem vedela da dobiva zobke.Nikoli nobene vročine ali driske.Edino čez dan je bila malenkost sitna.Glede sedeža pa samo to.Imam Nania in sigurno ne bom šla novega kupovati še enkrat.Naša pa itak cunje skoraj nič ne kupujem ampak jih imam od Žane ali pa od sosede.Igrače pa imatu tudi od Žane.Si zelo direktna kar mi je všeč pri tebi.Super si!Aja pa jaz res veliko čebljam!user posted image

Ja, tole je pa čisto res - ampak ne zlonamerno, pač pa zato, ker ne prenesem preseravanja in hinavščine. Raje imam tudi sama, da mi vsak pove v obraz, kar si misli oz misli, da je narobe, se zmenmo in  gremo naprej. Na žalost pa dosti ljudi ne prenese kritike in sem zato v očeh marsikoga en velik zmaj...jaz imam pa čisto vest in lepo živim. user posted image Pa tudi opravičit se znam, tak da ni panike - če le vem, da sem koga s svojo direktnostjo užalila. Tebe torej nisem. Je pa res, da sem tole izustila iz izkušenj.  user posted image Hvala za razumevanje, mi to veliko pomeni, pa čeprav te poznam le nekaj mesecev in le preko računalnika.
Za zic pa itak, da ne boš novga kupovala! Sej nisem misla kritizirat tvoje izbire, samo svojo izkušnjo sem povedala, ko smo mi izbirali zic. Pa tisto za policaje je tudi na eno mojo znanko letelo!

Lenika - super za vas! Ti privoščim. Samo sama imam take izkušnje in otročke zgleda z zelo močnimi dlesnimi al kaj. Kljub vsemu pa mislim, da veliko pa le ni takih, a je res, al ne? user posted image Izjema potrjuje pravilo pravijo. Ja, pa jaz sem tudi ena trmasta bikica, a ne? Eh malo heca, ne me no tak resno jemat. Lahko se pa zmenva, da zamenjava otročka za kak mesec, da se naspim. user posted image

10ka - kaj naj rečem - ko ima hudič mlade jih ima več! user posted image Samo, da se je vse srečno brez večjih posledic razpletlo. Je pa tole res ena anekdota za v dnevnik! Moje prve počitnice pa to...user posted image

E zdej pa grem - lepo lahko nočko vsem skupaj - imejte se radi, veliko se smejte in izkoristite čas s svojimi najdražjimi!

Mony25 - jaz imam iste izkušnje pri Urbanu. in naredila sem tako, kot ti je svetovala Mita! Pa sem tudi sama pri prvihdveh delala tako, da sem kr z vilčko mučkala in je blo ok. Ta je pa pač drugačen. Se je bunu, zdej pa vse poje. Sej mu dam pa vmes kako tako zadevo, da se navaja na grudice pa je. Kak kruhek, skorjo al pa keks za žulit. Pri uvajanju še ni take panike da mu miksaš, je pa problem, če mu pri enem letu ne upaš dat juhe z rezanci, brez da mu jo prežvekaš! (fuj, tko je delala ena znanka, ker je bila ful panična in se je malemu pri enem letu valda vse zaletavalo.)

Bravo BIne!! user posted image user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
22.1.2010 21:50:37   
lino
bačko full je CUKERČEK!!!

No vse tiste, ki vam partnerji tk lepo pomagajo, dejte bit dobre, pa mi kerga mal posoditeuser posted image . Moj še vedno ni peljal Maksa na sprehod, kje je tista krpa za po tleh pomivat itak ne ve, sesalec je potrebno po uporabi očistit(igea) in potem ga raje ne uporablja, posodo itak pomivalc pomije in perilo opere stroj pa posuši ga tud sušilc, kuhat pa itak kao ne bi rabla, ker on lahko gre v goszilo jest... tk mamo mi in men se meeeša, ker preprosto nisem več kos vsemu in če tudi že vse naredim (sej samo se itak ne), potem mi pa reče, da neki pa tut moram delat cel dan, sej sem itak doma...(no pa seveda tukaj sploh ni vštet starejši sin in njegova šola, pa tudi on niti ne pobere oblek s tal, kamor jih vrže, ko se sleče...) pač GROZA in počasi se mi tk nabira pa nabira, pa nikoli ne morem nikamor, vsake tok časa pride kaka prijateljica k meni...no alarm...

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
22.1.2010 22:13:09   
Hanuši
bačko, iiiiiiiiii, kak cuker

10ka, kaj naj rečem, si boš vsaj zapomnila dopustuser posted image . Samo,a bi šlo lahko še kaj narobe. Po moje so vsi atributi zleteli ven. Pa važno, da sta s princesko uredu.

lino user posted image user posted image user posted image . Pol pa jaz nad mojim kdaj znorim, pa ne, da ne bi pomagal, samo jaz imam v 5 prestavi on pa v tretji, ko se recimo kam odpravljamo.  Drugače pa pozna vse gospodinjske pripomočke in velikokrat se zgodi, da je sobota njegov čistilni dan. No jutri mu ne bo treba, ker sem bila danes že kar pridna, za kar me je tudi zelo lepo pohvalil. Lino, mislim, da sem ti enkrat že o tem pisala, ker je bila podobna situacija z mojim bivšim možem. Enostavno sem mu nehala kuhati, njegove cunje niso bile več oprane, nogavice, ki so pa še vedno ležale na tleh, so se pa v smeteh znašle. Človek bi mislil, da se bo zamislil in ker se ni, je pa še šalco v glavo dobil, no in potem mu je pa kapnilo, da naslednja moja poteza bo pa menjava ključavnice in je kooooončno spokal cunje dokler je še lahko do njih prišel.. Ker to sem mu pa dala vedeti, da še pokala mu pa ne bom.
Maksi je pa tko lušiuser posted image

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 22.1.2010 22:14:06 >

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
22.1.2010 22:40:54   
Lsica
Jz sem si pa danes šoping prvoščila in to sama!!! Kupla ful stvari za Majo (razprodajeuser posted image ) sebi pa kopalke in 5 premajhnih spodnjicuser posted image Valda, kopalke sem probala, s tem da sem tud prvih pet komadov sfalila cifro, pol sem pa vzela največje in eto ti to - kot uliteuser posted image user posted image user posted image . Gate sem vzela pa po filinguuser posted image in zato so ble najmanj za eno cifro premajhne. Oh šit, počasi bo treba kaj narest da spet zgubim te kile.

Da ne govorim kaj je blo medtem doma...jok, ata se ni znajdu kako jo naj potolaži, kaj naj ji da jest...pa moja princeska ni hotla pit mleka iz flaške...

Koliko časa ste pa ve lahko odsotne ? Jaz mam občutek da je tamala itak preveč sam mene navajena.
To bo še treba delat na tem.

Nč gremo počasi v mižule. Lahko nočko.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
22.1.2010 23:10:02   
mery15031981
Pozdravljene!

Hanuši,bačko,manna-hvala za dobrodošlico.

Hanuši-Ja a mogoče pa bo zares  prav kaj takega kar imaš ti v mislih,ampak bom sporočila ko bo ziher.joj no zakaj pa bi se mi opravičevala,oh ne sploh ne.Res se malo smešno sliši,sicerpa jaz pravim bolje malo pekmalu pa nikoli več,ker sva se že pri pšrvaem matrala 7let,pa ni in ni šlo,no sedaj pa ga imamouser posted image

manna-ja tudi meni je lepo ime ker je prevsem SLOVENSKO,kar pa se tiče mer,pa je mogoče malo pretežak za svojo starost ampak se mi pa sploh ne uzde premočan.

No pa naj se pohvalim da moj Lovro že od enega meseca starosti spi celo noč,in sicer gre spat okoli 20h in spi nekako do 9h zjutraj,res je priden in mi ful veliko pomeni ker se tudi jaz ponoči kvalitetno naspim in je čez dan ful lažje vse skupaj "sfolgati"
Res pa je da tudi pride kakšen dan ko sva bolj malo zunaj pa malo traja za zvečer zaspo šele ob 22h,ampak to je res le takrat ko sva premalo zunaj . . tako da je super

Lsica-hvala za dobrodošlico,ja veš da res je bilo kar težko najti čas in priti kle gor

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
23.1.2010 7:55:46   
bačko
Jutro!
10ka sem se nasmejala pri tvoji zgodbi ker si tako dobro napisala.Res ti ni bilo dolgčas.Potem si taka voznica kot jaz.Naravnost še gre.Ko pa se kaj zakomplicira pa panika.user posted image
NO naša noč je bila boljša kot prejšna.Hvala bogu.
Naty-Taja tudi pri Žani imamo isti sedež in zaenkrat nisem imela težav.Mene ne boš užalila ker sem tega navajena.Mogoče sem samo malo bila šokirana ampak zamerila pa nisem.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
23.1.2010 8:12:02   
manna
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image
mery ooo a takoo vi ste pa pohiteli! Lepo lepo! Tudi meni so všeč slovenska imena. A si Lovrota kaj dojila ali je na AM?
Lsica, o to pa poznam s spodnjimi gatami, ja. Tud jaz imam poln predal premajhnih, potem pa enih 5 ki so mi dejansko prav. Kopalke sem si pa pomerila ravno dva dni nazaj in so mi začuda prav, sicer nekoliko vežejo, ampak bo že v redu za v toplice. Pa dekolte je neprimerno večji kot lani user posted image Itak ko si kaj kupujem nikoli ne vem kakšno številko sploh imam in potem je totalno zoprno ko si vzamem v kabino za pomerjanje recimo tri pare kavbojk, pa ugotovim da so mi vse tri absolutno preozke...
Glede odsotnosti, jaz sem do zdaj bila 2 uri brez Mance, čuval jo je lubi, se super ujameta. Če je jokec, jo pa s kakšno vragolijo zamoti.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
23.1.2010 8:14:09   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: lino

No vse tiste, ki vam partnerji tk lepo pomagajo, dejte bit dobre, pa mi kerga mal posoditeuser posted image . Moj še vedno ni peljal Maksa na sprehod, kje je tista krpa za po tleh pomivat itak ne ve, sesalec je potrebno po uporabi očistit(igea) in potem ga raje ne uporablja, posodo itak pomivalc pomije in perilo opere stroj pa posuši ga tud sušilc, kuhat pa itak kao ne bi rabla, ker on lahko gre v goszilo jest... tk mamo mi in men se meeeša, ker preprosto nisem več kos vsemu in če tudi že vse naredim (sej samo se itak ne), potem mi pa reče, da neki pa tut moram delat cel dan, sej sem itak doma...(no pa seveda tukaj sploh ni vštet starejši sin in njegova šola, pa tudi on niti ne pobere oblek s tal, kamor jih vrže, ko se sleče...) pač GROZA in počasi se mi tk nabira pa nabira, pa nikoli ne morem nikamor, vsake tok časa pride kaka prijateljica k meni...no alarm...

dj ti tega deca kr k men pošl, ga bom pošteno spravla v red!!!!user posted image user posted image joj, kok mi grejo na živce taki ljudje! (pa brez zamere Lino!)

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
23.1.2010 8:20:03   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: lino

bačko full je CUKERČEK!!!

Lino - prisili se in enkrat pusti vse - recimo ne operi cot. Če misli, da se same operejo in ne ve, da jih mora nekdo posortirat in v stroj dat... pa po moje mu bo kliknilo koliko dela narediš edino tako, da ga enostavno enkrat pustiš z obema malčkoma doma samega (upam, da ni toliko neodgovoren, da bi ju pustil sama) recimo cel dopoldan al pa popoldan...ti pa se pejt razvajat in ugasni telefon. Sej vem, da je to zlo težko naredit in da bi te skrbelo do nezavesti. Po moje bi delovalo...potem bi šele videl, koliko je v resnici dela z dvema otrokoma.
Hvalabogu tudi moj meni pomaga stoprocentno, včasih ga je treba kej spomnit, drugače pa vse razen lika ne, pa kuha samo če mu vse naročim, kako in kaj. No ja, mi pa vse tri otroke ven pele in jaz naredim v miru. Sam je pa res, da kakor je v začetku (ob rojstvu), tako se moški skoz navadjo in potem jim ni jasno, da pa lahko ženski enkrat prekipi in se ji nabere, da ne zmore več sama...
Evo - brabo Hanuši! Pa maš mir! Če ne gre drugače...da maš pa še z decem zraven otrok in vsega sam del...user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
23.1.2010 8:20:55   
lenika
Lino, bačko user posted image  lušni.

10ka počitnice pa take.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
23.1.2010 8:20:59   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Jz sem si pa danes šoping prvoščila in to sama!!! Kupla ful stvari za Majo (razprodajeuser posted image ) sebi pa kopalke in 5 premajhnih spodnjicuser posted image Valda, kopalke sem probala, s tem da sem tud prvih pet komadov sfalila cifro, pol sem pa vzela največje in eto ti to - kot uliteuser posted image user posted image user posted image . Gate sem vzela pa po filinguuser posted image in zato so ble najmanj za eno cifro premajhne. Oh šit, počasi bo treba kaj narest da spet zgubim te kile.

Da ne govorim kaj je blo medtem doma...jok, ata se ni znajdu kako jo naj potolaži, kaj naj ji da jest...pa moja princeska ni hotla pit mleka iz flaške...

Koliko časa ste pa ve lahko odsotne ? Jaz mam občutek da je tamala itak preveč sam mene navajena.
To bo še treba delat na tem.

hehe...js sm si tud ta tedn 3 premejhne gate kupla...user posted image user posted image user posted image tko da sva na istem!

drgač bi bla pa js loh tud cel dan odsotna-mam taščo, tasta, aleksovga strica in teto en štuk nižje, in jih aleks vid vsak dan in jih je navajen, točno vejo, kako delat z njim, kaj mu dat za jest itd.
drgač pa že od začetka gledam na to, da neb bil sam name navajen-k drgač bi blo pa pol prehudo, k bom šla na šiht in ga bojo dol mirkal-pa pol septembra v vrtcu!mislm, da mi je kr ratal! je tud pr drugih zlo priden! edin zdj se je mal pokazala njegova sramežljivost-se kr stisne k men, k ga kdo pogleda user posted image in mi je to zlo všeč!

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
23.1.2010 8:24:45   
Hanuši
Jutro,

mi smo imeli včeraj popoldan spalni dan. Mislim, da je skoraj 4 ure spal, tako, da je popoldansko malico kar preskočiluser posted image . No in seveda sem ga dala kasneje spat, šele ob 21.30 in se veselila, da bomo danes sigurno do 9h spali. Glej ga zlomka, ob 6.30 smo začeli pljuvati, pa se smejati, pa me izstreli iz postelje, da mu hitro dam dudo, da bi nazaj zaspal. Aha, smo bli čist zbrihtani. Tko, da smo že kar dolgo pokonciuser posted image .

mery, ja super. Saj, ko je imela Hana 8 mesecev je tudi mene ful držalo za še enega, sedaj se pa že EMŠO kar dobro pozna. Nimam več takih idejuser posted image . Pa saj par imava in se imamo prav lušno, čeprav je točno taka razlika v letih kot pri meni s sestro. Sem vedno govorila, da take razlike pa ne bom nikdar imela, če bo prišlo do take razlike, rajše nimam ta drugega. No toliko o zarečenem kruhuuser posted image .

Kar se cunj tiče, sem za Bineta tok zapravila, da bom jaz malo počakalauser posted image . Verjetno bolje, da ne bi tudi jaz vse premalo v gardarobe vlekla. Čeprav je res, da so mi že vse stare hlače prav, samo oblika se mi je spet deformirala, tunike, ki so prej super stale, so zdaj, ko ene vreče na meniuser posted image . Bo treba kar pridno v klet v telovadnico hodituser posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
23.1.2010 8:25:40   
lenika
Lsica jaz sem tudi lahko odsotna kolikor želim, sploh sedaj, ko je že gosto hrano.

Lino jaz sem ti že enkrat napisala svoje mnenje glede moža, pa ne bi še enkrat. Moj kuha, lika, sesa, rihta otroke, preoblači tamalo,...

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
23.1.2010 9:41:04   
manna
Se strinjam da kakor se moški navadi v začetku, tako pričakuje da bo celo življenje. In mu sploh ni jasno, kaj ženska nori, če pa tako "lepo" laufa vse. Si je treba pač porihtat delo doma tako da obema odgovarja - če to pomeni da ženska vse naredi in se oba strinjata, potem OK. Če pa ženska celo življenje vse dela, pa zraven trpi in tarna, potem je treba pač nekaj spremenit. Čimprej.

Drgač pa mene tudi prijema za še enega user posted image , ampak to je zaenkrat samo prijemanje user posted image . Ko bo pa zares želja pa upam da bo ratalo hitro..pa da bo zdravo seveda ane.. 

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
23.1.2010 11:45:25   
mini86
punce kako se zablokira da noben ne more vidt tvijga profila..iščem in ne najdem..tuki spet vn stopi moja blond barvauser posted image razsvetlite me......................................ker tole mi je pa mau preveč

http://www.ringaraja.net/forum/m_4862379/mpage_1/key_/tm.htm

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
23.1.2010 15:19:59   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

Tole je pa čist too much!!!

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
23.1.2010 15:26:50   
mk8
Drugače pa dober dan!

Mi smo ok, čeprav je bila danjašnja noč precej boga, kar se spanja tiče. Se je kar precej zbujala. Na fizioterapiji v četrtek je bilo dobro, rekla je, da Veronika dobro napreduje. Kar se sedenja tiče (Manna, ko si vprašala) je rekla, da otroček komot sedi, ampak naj malo opazujem, ker ko se zmatra, malo zvije hrbteničko in takrat je čas za dugačen položaj.

Drugače smo pa vse obroke zamenjali za GH. Samo ponoči še dobi flaško. Že kar en teden ni hotela čez dan čisto nič mleka pit, zato sem v četrtek klicala pediatra, kaj naj naredim, ker je mala seveda lačna. In mi je rekla, da naj vse obroke zamenjam z GH, ker eni dojenčki so pač taki, da nočejo več pit mleka. Samo zdaj sploh nimam idej, kaj naj ji še dajem za jest. Hanuši, če se ne motim, sta vidva z Binetom na petih obrokih goste hrane, ane? Kaj mu pa ti daješ za jest? Za malice ali pa za zajtrk. Ali je še prezgodaj, da bi Veronika jedla košče kruha namazane s topljenim sirčkom na primer? Res, sploh nimam več idej user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
23.1.2010 15:29:35   
mk8
Za nazaj preberem zvečer (mam kar nekaj strani za prebrat, čveke user posted image user posted image ), gremo zdaj k mojemu očitu na RD.

Pozdravček

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
23.1.2010 16:36:50   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši
No in seveda sem ga dala kasneje spat, šele ob 21.30 in se veselila, da bomo danes sigurno do 9h spali. Glej ga zlomka, ob 6.30 smo začeli pljuvati, pa se smejati, pa me izstreli iz postelje, da mu hitro dam dudo, da bi nazaj zaspal. Aha, smo bli čist zbrihtani.

Oj. Vi ste se zbudili ŽE ob 6.30, mi pa ŠELE ob 5.40user posted image user posted image user posted image
Naš mali se je začel plaziti po vseh štirih in upam, da ga bo to zdaj malo bolj zmatralo.
Pa mene verjetno tudiuser posted image Danes smo že pridelali prvo buško. Saj zna že lepo pasti - zadrži glavo. Danes sem ga oblekla pa v ene plišaste žabice in po parketu še bolj drsijo kot druga oblačila in je še mene presenetilo, da je tako hitro butnil ob tla. Malo smo mu hladili z mrzlim obkladkom, pa verjetno se mu bo kljub vsemu naredila buškica na čelu.
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši
lino . Pol pa jaz nad mojim kdaj znorim, pa ne, da ne bi pomagal, samo jaz imam v 5 prestavi on pa v tretji, ko se recimo kam odpravljamo. 

Ja, saj v tem je problem. Potem pa ženska pač na hitrco postori in se je spet enkrat "izmazal".
Pa potem rečejo ženske, da saj si vedela kakšnega si si izbrala. Takrat, ko se izbira moškega sta še lepo sama in fraj in morata poskrbet samo zase. Ko pa pride otroček, se pokaže pa še kaj za zraven.
Zdaj pa bodi dovolj, da ne bom preveč čez našega jamrala, ker v resnici sploh ni tako slabo kot je zdaj izpadlo. Le dovolj časa mu je treba dat. Tudi tamauga zrihta brez problemov in če ni na šihtu, jaz komot grem zdoma tudi za ves dan.
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

Groza...eni se je očitno čisto zmešalo.
Za profil pa ne vem, ker jaz niti nimam objavljenih takih podatkov, da bi me bilo lahko kaj strah.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
23.1.2010 18:21:46   
manna
tecka user posted image user posted image user posted image za plazenje! A je trebušček na tleh pri tem ali se prav kot kužek kobaca po štirih? Vsekakor dosežek ki bo popestril dneve! user posted image
Mi smo pa spet sitni danes..obe s tamalo..

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
23.1.2010 18:57:29   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: mk8

Hanuši, če se ne motim, sta vidva z Binetom na petih obrokih goste hrane, ane? Kaj mu pa ti daješ za jest? Za malice ali pa za zajtrk. Ali je še prezgodaj, da bi Veronika jedla košče kruha namazane s topljenim sirčkom na primer? Res, sploh nimam več idej user posted image user posted image

Ja midva zjutraj, ko se zbudi spijeva 210ml mleka, nato okrog 11-12h je ali sadje s kompota zgoščeno z maslenimi piškoti, ali sveže naribano sadje, ali v mleku razpuščeni masleni piškoti, ali gres v katerega mu dam malo svežih borovnic, včasih pol banane, včasih pa eno malo žličko kakava, ali polnomastno nepasirano skuto v katero dam žlico domače marmelade, ali navadni jogurt v katerega mu vmešam sveže sadje, včasih pa tudi žlico marmelade. Na veliko se ogibam tem kašicam ala keksolino.., vendar priznam, da imam eno doma na rezervi 4-žita od Alnature za vsak slučaj. No in to kombiniram tudi za popoldansko malico. Aja sem pa že tudi rižev narastek z jabolki spekla in mu dala to za malico. Tam okrog 15h imamo kosilo, popoldanska je okrog 18-18.30h in potem preden gre spat zopet 210ml mleka v flaši.

Kruha mu še nisem dajala, ima samo enkici spodaj in se še ne upam. Če misliš, da bi Veronika lahko prežvečila, ji verjetno lahko kdaj daš tudi kruh s sirčkom

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?