Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 9:31:02
|
|
|
|
ninček1
|
Midve z mucico bova v glavnem v EP ob enajstih v gingeru, kasneje pa v h&m-u
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 9:32:00
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1 Midve z mucico bova v glavnem v EP ob enajstih v gingeru, kasneje pa v h&m-u ok, pol se vama mogoče pridružim.... obljubim pa ne...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 9:39:25
|
|
|
|
ČikaPika
|
IZVIRNO SPOROČILO: brcko2 Jutro vsem Na tale sneg nas pa kar lepo zasipava tudi v LJ - ma ni kej idila je pa super. odličen dan ali vikend zame da bi šla v P. Sem se odločila in upam, da tudi da bi šla ta vikend v P. Sej odprta sem že po včerajšnjem CTG-ju kaže napredek in v kolikor mi ne uspe se čist odpreti imam naslednji CTG 28.1. to pa je potem tik pred PDP-jem. Kako ste kaj ostale LJ - ??? in druge iz drugih občin??? Ali katero tudi že primlje tiste seveda, ki imajo vsaj dopolnjenih 37 tednov??? se slišimo lep dan vsem želim Jaz sem trenutno v 37 tednu (PDP 14.2.)... pa še nič ne kaže ... Sicer še nisem imela CTG-ja in tudi ne vem če ga bom pred popadki. Ponoči me včasih mal ščiplje kot da bi hotla jutri dobit menstruacijo... neki takega... pa včasih mi otrdeva trebuh - in to je vse... Jz mislim, da ne bo še nič... V ponedeljek mam pregled pa bomo vidli...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 9:43:53
|
|
|
|
gapii27
|
jutro babe se bote zmenle al ne... mi smo še kr 3v1... občasno me šraufa drugače pa še ni neke sile pijem čaj da se vsaj malo zmehčamo do pondelka in pokažemo napredek... pozdravček vsem in uživajte ob kavici
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.1.2010 9:57:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 9:57:55
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1 Midve z mucico bova v glavnem v EP ob enajstih v gingeru, kasneje pa v h&m-u evo jst že grem od doma zdej pa najprej veselo na delo pa avto spucat (joj ko se mi ne da)
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 10:01:49
|
|
|
|
Lara73
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 sem pred časom nabavla inhalator: PIC otroški inhalator MR PANDA Kompresorski - Hiter čas terapije: 7 min - Priloženi maski za otroke in odrasle - 93,6% delcev moj fotrček ma KOPB in je na napotnico dobil tole pando. Zraven še elektronski termometer KRAVICO. Prav hecno je ko takle stari dedec inhalira s tole PANDO. Ampak samo da nuca.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 10:06:49
|
|
|
|
Lara73
|
no lepo ste me potolažle s temi krči. Potem se bom kar začela psihično pripravljat..... za lupinco mam podstavek, ampak ne isofix, ker je moj avto (in njegov tudi) letnik 2004 in ga še nima. Probala še nisem. Mogoče danes... inhalatorjev in vlažilcev nimam, me pa hudo mikajo. pejte že na kufe štajerke.... moj sinko mlajši pride danes s smučanja. Me prav zanima kok jih je ta teden prezeblo na Voglu.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 10:09:40
|
|
|
|
Nattasha
|
Pupe jaz sem tzd na wc-ju pristala...očitno mi je moj neki domov prinesu, pomoje zanalašč...žal me ne bo. pa full sem se veselila;(
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 10:12:22
|
|
|
|
valentinčica30
|
Ma kaj je to pupe. Sej grete sam na kufe in ne rodit, da i vas od straha zvijalo, tak da ste vse na wc-ju
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 10:14:56
|
|
|
|
zvesta
|
Haha.... Drugače pa bojda res neka črevesna zadeva razsaja okrog. :( Mene je pa odhod v vrtec tudi tako izmučil, da se komaj premikam po hiši in si sedaj sama ne upam v avto. Tako da tudi mene ne bo, ker ne upam pretiravat po 15. dneh neprestanega ležanja. Pa bi vas pravtako rada videla.... Ampak bom raje nase mislila, ve pa ne zamerite.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.1.2010 10:15:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 10:19:47
|
|
|
|
protina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nattasha Pupe jaz sem tzd na wc-ju pristala...očitno mi je moj neki domov prinesu, pomoje zanalašč...žal me ne bo. pa full sem se veselila;( ja očitno je res neka viroza.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 10:21:54
|
|
|
|
protina
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30 Ma kaj je to pupe. Sej grete sam na kufe in ne rodit, da i vas od straha zvijalo, tak da ste vse na wc-ju a hočeš, da ti kakšen paket virusa pošljemo? te ne bo treba klistirat,če se odločiš it rodit .
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 10:24:16
|
|
|
|
bili83
|
dan. pa je res nekaj snegeca, hi hi.... sem peljala psa ven lulat, pa se je frajer takoj vrgel v travo, tak da sva se zdaj pol ure pucala pa še ta mehka dlaka (imamo šicuja)... brcko2, midve sva nekje na istem, ne? no, jaz sem v 39. tednu, vsak dan imam različne krče, tudi po nekaj ur in res upam, da to pomeni, da bo sonček počasi pripravljen. zadnja dva dni se mi je začelo dogajat, da čutim pritisk v mehurju, kot a bi mi mali z glavico "butal" po njem pa beli tok se mi je fuuul povečal. je rekel g., da ni vnetje, ampak preprosto priprava na to, da dobimo našo kepico v roke... zdaj pa perilo prat, dve rundi imam za zlikat, pa moj si je danes zaželel palačinke... upam, da bo on potem ko rodim mene tako razvajal bodite pridne
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 10:25:55
|
|
|
|
valentinčica30
|
Hvala za prijaznost, ampak ne
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 10:31:13
|
|
|
|
ninček1
|
joj sploh niste resne punce......no, jaz sem se odločila, da vseeno grem... mmm...vožnja proti europarku....parkiranje pri dvigalu.....vstop iz dvigala in kamorkoli pogledaš trgovine....ki kličejo ;nina, nina....pridi pogledat....nova kolekcija....mmm...jaz se ne morem upret..... in že stojim na blagajni, lažja za par eurčkov....mmmm...vendar srečna zasvojena?ehhhhh (kam bi le danes vrečke skrila)
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 10:33:21
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1 joj sploh niste resne punce......no, jaz sem se odločila, da vseeno grem... mmm...vožnja proti europarku....parkiranje pri dvigalu.....vstop iz dvigala in kamorkoli pogledaš trgovine....ki kličejo ;nina, nina....pridi pogledat....nova kolekcija....mmm...jaz se ne morem upret..... in že stojim na blagajni, lažja za par eurčkov....mmmm...vendar srečna zasvojena?ehhhhh (kam bi le danes vrečke skrila) tititiiii lahko pa jih do mene prineseš, jih sigurno ne bo najdo,... Zaj pa grem preverit našo malo, da vidim kak je,.....in mogoče priletima v EP.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 11:01:13
|
|
|
|
Kati81
|
Jaz vrečk ne skrivam, sam hitr vse ven dam, cene dol potržem in v koš za pranje, tam sigurn ne pogleda, pol k je opran je pa v omari in itak ne ve da je novo, vrečke pa lepo zložim in pospravim. Pol mu pa počas pokažem, glej to sem pa zadnjič kupila.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 11:06:11
|
|
|
|
ČikaPika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81 Jaz vrečk ne skrivam, sam hitr vse ven dam, cene dol potržem in v koš za pranje, tam sigurn ne pogleda, pol k je opran je pa v omari in itak ne ve da je novo, vrečke pa lepo zložim in pospravim. Pol mu pa počas pokažem, glej to sem pa zadnjič kupila. joj ste me nasmejale s tem skrivanjem oblekic Jz nimam šans. Narediva skupaj vsak mesec pred plačo obračun za nazaj (spravljava vsak račun) in predvidene stroške za naprej - za vsako izredno stvar se morava dogovorit skupaj... če pride vmes kaj nepredvidenega, se pač odrečeva kaki drugi stvari... Sicer se nama nebi izšlo... kredit , opremlajnje stanovanja , stroški za ... žal ...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 11:42:54
|
|
|
|
Lara73
|
čikapika: lepo mata z dnarjem pošlihtano. Midva k sva mal starejša generacija sva se pa tko zmenila: jaz plačujem položnice in vse za gospodinjstvo (hrano, prašek,...) on pa vlaga v hišo (k sva nov dvojček naredila). Potem plača vsak pol kredita (po 200€) in vsak vzdržuje svoj avto. Zadnje čase (od kar sem na zavodu) pa mi ne znese več... pa mi mal pomaga: plača servis za avto, kupi sušilni stroj.... In če mi ostane kaj od plače lahko kupim cel H&M, če mi paše. Pa mi ne ostane nič. Če je kakšen € viška, pa že mulca kaj rabta. Jutri gre ta večji s prijatelejem smučat. 30 €. Naslednji teden se slikajo v šoli. Vsak 20 €. Ta mlajši ma rojstni dan naslednji teden. Kosilo (bomo praznovali skupaj z nečakovim RD in gremo vem jest): 100-150€. Darilo: 80 €. Prazna denarnica: neprecenljivo! Tko zdej sem se zjamrala. Hura za starše k ti še mal žepnine dajo pri 36-ih! Pravkar mi je nakazala 70 € za smučanje in slikanje.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 11:50:15
|
|
|
|
valentinčica30
|
Pr nas nismo starejša generacija ampak je tut nekak tak, jaz gospodinjstvo in male on poožnice in vse ostalo. Kam dam svoj denar me ne sprašuje, sicer pa tut nek frik za kupovanje oblek nisem. Tamali dve smo navadli da vsako sezono gremo enkrat v hud šoping, jima dava dogovorjeno vsoto za garderobo na voljo, kaj pa si nabereta je njun problem, razdeliva jima samo zneska za čevlje in obleko, drgač bi za kej zmanjkalo . Sicer pa so tu rojstni dnevi, ko skubita babice in dedke, ta mlajšo najbolj osreči kuverta (mali materialist). Sicer pa nikol nimam tok da bi zapravljala ne vem kok na velko, mi pa znese iz meseca v mesec in še kej ostane .
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 12:28:14
|
|
|
|
lunca83
|
Ojla! Super, da se tako dobivate na kavici, škoda da sm tok daleč od vas, da se vam ne morem pridružt. No še moje poročilo s pregleda, kaže vse ok, sam me G skos straši kako bo velik otrok- pri 35. tednih ma okol 2700g, tako da prav da bo okol 4 kg. No važno, da bo vse vredu in da bomo zdravi. Naslednji pregled + CTG: 3.2. Lepo se imejte pa še za tiste kavico spijte pa počvekajte k se vam ne moremo pridružit Pa,pa
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.1.2010 13:10:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.1.2010 13:11:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
sindarinKaj je najpogosteje vzrok za nenačrtovan nakup igrače?me pritegne, ker jo opazim v izložbi (
25%)
privlačna embalaža (
1%)
želja otroka (
37%)
ugodna cena (
24%)
drugo (
14%)
Število vseh glasov: 174Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!