|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
22.1.2010 9:31:02   
ninček1
Midve z mucico bova v glavnem v EP ob enajstih v gingeru, kasneje pa v h&m-uuser posted image user posted image user posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
22.1.2010 9:32:00   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

Midve z mucico bova v glavnem v EP ob enajstih v gingeru, kasneje pa v h&m-uuser posted image user posted image user posted image

ok, pol se vama mogoče pridružim.... obljubim pa ne...

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
22.1.2010 9:39:25   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: brcko2

Jutro vsem

Na tale sneg nas pa kar lepo zasipava tudi v LJ - ma ni kej idila je pa super. odličen dan ali vikend zame da bi šla v P. Sem se odločila in upam, da user posted image tudi da bi šla ta vikend v P. Sej odprta sem že po včerajšnjem CTG-ju kaže napredek in v kolikor mi ne uspe se čist odpreti imam naslednji CTG 28.1. to pa je potem tik pred PDP-jem.

Kako ste kaj ostale LJ - user posted image ??? in druge user posted image iz drugih občin???

Ali katero tudi že primlje tiste seveda, ki imajo vsaj dopolnjenih 37 tednov???user posted image

se slišimo lep dan vsem želim

Jaz sem trenutno v 37 tednu (PDP 14.2.)... pa še nič ne kaže user posted image ... Sicer še nisem imela CTG-ja in tudi ne vem če ga bom pred popadki. Ponoči me včasih mal ščiplje kot da bi hotla jutri dobit menstruacijo... neki takega... pa včasih mi otrdeva trebuh - in to je vse...
Jz mislim, da ne bo še nič... user posted image

V ponedeljek mam pregled pa bomo vidli...user posted image

(odgovor članu brcko2)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
22.1.2010 9:43:53   
gapii27
jutro babe

se bote zmenle al ne... mi smo še kr 3v1... občasno me šraufa drugače pa še ni neke sile user posted image pijem čaj da se vsaj malo zmehčamo do pondelka in pokažemo napredek...

pozdravček vsem in uživajte ob kaviciuser posted image

(odgovor članu brcko2)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
   [Brisano sporočilo]
22.1.2010 9:57:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mucica2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3205
22.1.2010 9:57:55   
mucica2

evo jst že grem od doma user posted image

zdej pa najprej veselo na delo pa avto spucat (joj ko se mi ne da)

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
22.1.2010 10:01:49   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

sem pred časom nabavla inhalator:

PIC otroški inhalator MR PANDA
Kompresorski - Hiter čas terapije: 7 min - Priloženi maski za otroke in odrasle - 93,6% delcev

moj fotrček ma KOPB in je na napotnico dobil tole pando. Zraven še elektronski termometer KRAVICO. Prav hecno je ko takle stari dedec inhalira s tole PANDO. Ampak samo da nuca.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
22.1.2010 10:06:49   
Lara73
no lepo ste me potolažle s temi krči. Potem se bom kar začela psihično pripravljat.....

za lupinco mam podstavek, ampak ne isofix, ker je moj avto (in njegov tudi) letnik 2004 in ga še nima. Probala še nisem. Mogoče danes...

inhalatorjev in vlažilcev nimam, me pa hudo mikajo.

pejte že na kufe štajerke....

moj sinko mlajši pride danes s smučanja. Me prav zanima kok jih je ta teden prezeblo na Voglu.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
22.1.2010 10:09:40   
Nattasha
Pupe jaz sem tzd na wc-ju pristala...očitno mi je moj neki domov prinesu, pomoje zanalašč...žal me ne bo. pa full sem se veselila;(

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu brcko2)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
22.1.2010 10:12:22   
valentinčica30
Ma kaj je to pupe. Sej grete sam na kufe in ne rodit, da i vas od straha zvijalo, tak da ste vse na wc-juuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
22.1.2010 10:14:56   
zvesta
Haha....

Drugače pa bojda res neka črevesna zadeva razsaja okrog. :( Mene je pa odhod v vrtec tudi tako izmučil, da se komaj premikam po hiši in si sedaj sama ne upam v avto. Tako da tudi mene ne bo, ker ne upam pretiravat po 15. dneh neprestanega ležanja. Pa bi vas pravtako rada videla.... Ampak bom raje nase mislila, ve pa ne zamerite.

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
   [Brisano sporočilo]
22.1.2010 10:15:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3212
22.1.2010 10:19:47   
protina
IZVIRNO SPOROČILO: Nattasha

Pupe jaz sem tzd na wc-ju pristala...očitno mi je moj neki domov prinesu, pomoje zanalašč...žal me ne bo. pa full sem se veselila;(

ja očitno je res neka viroza.

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
22.1.2010 10:21:54   
protina
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Ma kaj je to pupe. Sej grete sam na kufe in ne rodit, da i vas od straha zvijalo, tak da ste vse na wc-juuser posted image user posted image user posted image

a hočeš, da ti kakšen paket virusa pošljemo?

te ne bo treba klistirat,če se odločiš it rodit user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3214
22.1.2010 10:24:16   
bili83
dan.

pa je res nekaj snegeca, hi hi.... sem peljala psa ven lulat, pa se je frajer takoj vrgel v travo, tak da sva se zdaj pol ure pucalauser posted image  pa še ta mehka dlaka (imamo šicuja)...

brcko2, midve sva nekje na istem, ne? no, jaz sem v 39. tednu, vsak dan imam različne krče, tudi po nekaj ur in res upam, da to pomeni, da bo sonček počasi pripravljen. zadnja dva dni se mi je začelo dogajat, da čutim pritisk v mehurju, kot a bi mi mali z glavico "butal" po njemuser posted image user posted image  pa beli tok se mi je fuuul povečal. je rekel g., da ni vnetje, ampak preprosto priprava na to, da dobimo našo kepico v roke...

zdaj pa perilo prat, dve rundi imam za zlikat, pa moj si je danes zaželel palačinke... upam, da bo on potem ko rodim mene tako razvajaluser posted image user posted image

bodite pridne

(odgovor članu brcko2)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
22.1.2010 10:25:55   
valentinčica30
Hvala za prijaznost, ampak neuser posted image user posted image

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
22.1.2010 10:31:13   
ninček1
joj sploh niste resne punce......no, jaz sem se odločila, da vseeno grem...

mmm...vožnja proti europarku....parkiranje pri dvigalu.....vstop iz dvigala in kamorkoli pogledaš trgovine....ki kličejo ;nina, nina....pridi pogledat....nova kolekcija....mmm...jaz se ne morem upret..... in že stojim na blagajni, lažja za par eurčkov....mmmm...vendar srečnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zasvojena?ehhhhhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (kam bi le danes vrečke skrila)

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
22.1.2010 10:33:21   
bambi14

joj sploh niste resne punce......no, jaz sem se odločila, da vseeno grem...

mmm...vožnja proti europarku....parkiranje pri dvigalu.....vstop iz dvigala in kamorkoli pogledaš trgovine....ki kličejo ;nina, nina....pridi pogledat....nova kolekcija....mmm...jaz se ne morem upret..... in že stojim na blagajni, lažja za par eurčkov....mmmm...vendar srečnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zasvojena?ehhhhhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (kam bi le danes vrečke skrila)

tititiiii
user posted image

lahko pa jih do mene prineseš, jih sigurno ne bo najdo,...

Zaj pa grem preverit našo malo, da vidim kak je,.....in mogoče priletima v EP.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
22.1.2010 11:01:13   
Kati81
Jaz vrečk ne skrivam, sam hitr vse ven dam, cene dol potržem in v koš za pranje, tam sigurn ne pogleda, pol k je opran je pa v omari in itak ne ve da je novo, vrečke pa lepo zložim in pospravim.

Pol mu pa počas pokažem, glej to sem pa zadnjič kupila.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
22.1.2010 11:06:11   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Jaz vrečk ne skrivam, sam hitr vse ven dam, cene dol potržem in v koš za pranje, tam sigurn ne pogleda, pol k je opran je pa v omari in itak ne ve da je novo, vrečke pa lepo zložim in pospravim.

Pol mu pa počas pokažem, glej to sem pa zadnjič kupila.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   joj ste me nasmejale s tem skrivanjem oblekic  user posted image user posted image user posted image

Jz nimam šans.user posted image Narediva skupaj vsak mesec pred plačo obračun za nazaj (spravljava vsak račun)  in predvidene stroške za naprej user posted image - za vsako izredno stvar se morava dogovorit skupaj... če pride vmes kaj nepredvidenega, se pač odrečeva kaki drugi stvari... Sicer se nama nebi izšlo... kredit user posted image , opremlajnje stanovanja user posted image , stroški za user posted image ... žal user posted image ...

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
22.1.2010 11:42:54   
Lara73
čikapika: lepo mata z dnarjem pošlihtano.

Midva k sva mal starejša generacija sva se pa tko zmenila: jaz plačujem položnice in vse za gospodinjstvo (hrano, prašek,...) on pa vlaga v hišo (k sva nov dvojček naredila). Potem plača vsak pol kredita (po 200€) in vsak vzdržuje svoj avto. Zadnje čase (od kar sem na zavodu) pa mi ne znese več... pa mi mal pomaga: plača servis za avto, kupi sušilni stroj.... In če mi ostane kaj od plače lahko kupim cel H&M, če mi paše. Pa mi ne ostane nič. Če je kakšen € viška, pa že mulca kaj rabta. Jutri gre ta večji s prijatelejem smučat. 30 €. Naslednji teden se slikajo v šoli. Vsak 20 €. Ta mlajši ma rojstni dan naslednji teden. Kosilo (bomo praznovali skupaj z nečakovim RD in gremo vem jest): 100-150€. Darilo: 80 €. Prazna denarnica: neprecenljivo!

Tko zdej sem se zjamrala. Hura za starše k ti še mal žepnine dajo pri 36-ih! Pravkar mi je nakazala 70 € za smučanje in slikanje.

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
22.1.2010 11:50:15   
valentinčica30
Pr nas nismo starejša generacija ampak je tut nekak tak, jaz gospodinjstvo in male on poožnice in vse ostalo. Kam dam svoj denar me ne sprašuje, sicer pa tut nek frik za kupovanje oblek nisem. Tamali dve smo navadli da vsako sezono gremo enkrat v hud šoping, jima dava dogovorjeno vsoto za garderobo na voljo, kaj pa si nabereta je njun  problem, razdeliva jima samo zneska za čevlje in obleko, drgač bi za kej zmanjkalouser posted image user posted image user posted image .
Sicer pa so tu rojstni dnevi, ko skubita babice in dedke, ta mlajšo najbolj osreči kuvertauser posted image user posted image user posted image  (mali materialist).
Sicer pa nikol nimam tok da bi zapravljala ne vem kok na velko, mi pa znese iz meseca v mesec in še kej ostaneuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
22.1.2010 12:28:14   
lunca83
Ojla! Super, da se tako dobivate na kavici, škoda da sm tok daleč od vas, da se vam ne morem pridružt.

No še moje poročilo s pregleda, kaže vse ok, sam me G skos straši kako bo velik otrok- pri 35. tednih ma okol 2700g,
tako da prav da bo okol 4 kg. No važno, da bo vse vredu in da bomo zdravi.

Naslednji pregled + CTG: 3.2.

Lepo se imejte pa še za tiste kavico spijte pa počvekajte k se vam ne moremo pridružituser posted image

Pa,pauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3223
   [Brisano sporočilo]
22.1.2010 13:10:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lunca83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3224
   [Brisano sporočilo]
22.1.2010 13:11:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

sindarin

Kaj je najpogosteje vzrok za nenačrtovan nakup igrače?

me pritegne, ker jo opazim v izložbi (25%)

privlačna embalaža (1%)

želja otroka (37%)

ugodna cena (24%)

drugo (14%)

Število vseh glasov: 174

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!