Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 8:15:49
|
|
|
|
ninček1
|
ja kaj raje prestavimo na ponedeljek?samo jaz ne morem garantirat, da bom še tu, glede na to , da je danes 22-ti
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 8:17:10
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1 no super nattasha,se vidimo jaz sem morala dragemu zjutraj obljubit(glede na to da se dobimo v Europarku), da nič ne bom kupla....hmmmmm...ja....bomo vidli no...kaj h&m še ma razprodaje?? te bomo zvezali, boš mela samo dostop do cukra za cofe,..
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 8:18:46
|
|
|
|
ninček1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 IZVIRNO SPOROČILO: ninček1 no super nattasha,se vidimo jaz sem morala dragemu zjutraj obljubit(glede na to da se dobimo v Europarku), da nič ne bom kupla....hmmmmm...ja....bomo vidli no...kaj h&m še ma razprodaje?? te bomo zvezali, boš mela samo dostop do cukra za cofe,.. hehehehe.....
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 8:24:47
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1 IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 IZVIRNO SPOROČILO: ninček1 no super nattasha,se vidimo jaz sem morala dragemu zjutraj obljubit(glede na to da se dobimo v Europarku), da nič ne bom kupla....hmmmmm...ja....bomo vidli no...kaj h&m še ma razprodaje?? te bomo zvezali, boš mela samo dostop do cukra za cofe,.. hehehehe..... če js pridem greva ziher v h&m
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 8:25:22
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1 IZVIRNO SPOROČILO: babajči sem šla pogledat, kolk sem imela hemoglobina v prejšnji nosečnosti...isto sem bila noseča 34t in 5dni pa je bilo 146 (!!!), zdaj pa je 106... 146 hemoglobina?vauuu, to pa ima redko katera...., običajno se vrti med 120 in max 130, pa je že to dobro....Menmi so zdaj namerli 123, pa mi je rekla da je to super rezultat... js pa ga mam 114, glih na meji še
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 8:26:47
|
|
|
|
ninček1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: ninček1 IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 IZVIRNO SPOROČILO: ninček1 no super nattasha,se vidimo jaz sem morala dragemu zjutraj obljubit(glede na to da se dobimo v Europarku), da nič ne bom kupla....hmmmmm...ja....bomo vidli no...kaj h&m še ma razprodaje?? te bomo zvezali, boš mela samo dostop do cukra za cofe,.. hehehehe..... če js pridem greva ziher v h&m pol najboljše da začnem razmišljat kam bom spet danes skrila vrečko....
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 8:28:39
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1 IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: ninček1 IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 IZVIRNO SPOROČILO: ninček1 no super nattasha,se vidimo jaz sem morala dragemu zjutraj obljubit(glede na to da se dobimo v Europarku), da nič ne bom kupla....hmmmmm...ja....bomo vidli no...kaj h&m še ma razprodaje?? te bomo zvezali, boš mela samo dostop do cukra za cofe,.. hehehehe..... če js pridem greva ziher v h&m pol najboljše da začnem razmišljat kam bom spet danes skrila vrečko....
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 8:30:13
|
|
|
|
mucica2
|
ja kaj se zdaj dobimo al ne? da se ne bom 56 km zastonj vozla, no čeprav morm se mal potepat zdej vseen,pa mal po trgovinah,treba nadoknadit
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 8:32:53
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 ja kaj se zdaj dobimo al ne? da se ne bom 56 km zastonj vozla, no čeprav morm se mal potepat zdej vseen,pa mal po trgovinah,treba nadoknadit ...a sem samo jaz ki bolj težko danes zaradi malene,...potem je bolje, da se dobite, ker NINČEK v ponedeljek ne more
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 8:33:51
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: ninček1 IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: ninček1 IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 IZVIRNO SPOROČILO: ninček1 no super nattasha,se vidimo jaz sem morala dragemu zjutraj obljubit(glede na to da se dobimo v Europarku), da nič ne bom kupla....hmmmmm...ja....bomo vidli no...kaj h&m še ma razprodaje?? te bomo zvezali, boš mela samo dostop do cukra za cofe,.. hehehehe..... če js pridem greva ziher v h&m pol najboljše da začnem razmišljat kam bom spet danes skrila vrečko.... reči, da ti je trebuh zrasto v parih urah,..
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 8:36:37
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: ninček1 IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: ninček1 IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 IZVIRNO SPOROČILO: ninček1 no super nattasha,se vidimo jaz sem morala dragemu zjutraj obljubit(glede na to da se dobimo v Europarku), da nič ne bom kupla....hmmmmm...ja....bomo vidli no...kaj h&m še ma razprodaje?? te bomo zvezali, boš mela samo dostop do cukra za cofe,.. hehehehe..... če js pridem greva ziher v h&m pol najboljše da začnem razmišljat kam bom spet danes skrila vrečko.... reči, da ti je trebuh zrasto v parih urah,.. da bodo dvojčki
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 8:37:08
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 ja kaj se zdaj dobimo al ne? da se ne bom 56 km zastonj vozla, no čeprav morm se mal potepat zdej vseen,pa mal po trgovinah,treba nadoknadit ...a sem samo jaz ki bolj težko danes zaradi malene,...potem je bolje, da se dobite, ker NINČEK v ponedeljek ne more ker bo v P al kaj?
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 8:40:48
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 ja kaj se zdaj dobimo al ne? da se ne bom 56 km zastonj vozla, no čeprav morm se mal potepat zdej vseen,pa mal po trgovinah,treba nadoknadit ...a sem samo jaz ki bolj težko danes zaradi malene,...potem je bolje, da se dobite, ker NINČEK v ponedeljek ne more ker bo v P al kaj? morma še malo zdržat= obe boma v P, imava v torek CTG,...po CTG pa bomo vidli: lahko ostaneva kr tam, gremo v europark al pa domov Jaz v glavnem ne smem rodit do 1.2., ker ima moj izpit, pa ne v čet., pet., sob ker so predavanja in samo dopoldne, ker ob 15.30. more po tamalo v vrtec, potem gre malo zaremat, malo zrihtat za spat, ob kakih 8 pa bi si rad pogledal kak film,...... ?????? KDAJ LAHKO GREM RODIT?
< Sporočilo je popravil bambi14 -- 22.1.2010 8:45:03 >
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 8:41:11
|
|
|
|
protina
|
Jutro! Mene žal danes ne bo.Sem celo noč dežurala na wc-ju.hvala bogu me samo dol žene pa nebi rada med vožnjo iskala wc.ja ali kateri kaj pustila.Ohhhh pa tako sem se veselila današnjega dne. Hja nič ležim in se nalivam s čajem.Upam samo, da mala ne dobi.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 8:47:31
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 ja kaj se zdaj dobimo al ne? da se ne bom 56 km zastonj vozla, no čeprav morm se mal potepat zdej vseen,pa mal po trgovinah,treba nadoknadit ...a sem samo jaz ki bolj težko danes zaradi malene,...potem je bolje, da se dobite, ker NINČEK v ponedeljek ne more ker bo v P al kaj? morma še malo zdržat= obe boma v P, imava v torek CTG,...po CTG pa bomo vidli: lahko ostaneva kr tam, gremo v europark al pa domov Jaz v glavnem ne smem rodit do 1.2., ker ima moj izpit, pa ne v čet., pet., sob ker so predavanja in samo dopoldne, ker ob 15.30. more po tamalo v vrtec, potem gre malo zaremat, malo zrihtat za spat, ob kakih 8 pa bi si rad pogledal kak film,...... ?????? KDAJ LAHKO GREM RODIT? ti boš kar kinderjajček ostala
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 8:48:16
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: protina Jutro! Mene žal danes ne bo.Sem celo noč dežurala na wc-ju.hvala bogu me samo dol žene pa nebi rada med vožnjo iskala wc.ja ali kateri kaj pustila.Ohhhh pa tako sem se veselila današnjega dne. Hja nič ležim in se nalivam s čajem.Upam samo, da mala ne dobi. pozdravi se
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 8:51:10
|
|
|
|
Kati81
|
Ah punce, saj bi jaz pršla do Maribora, sam ne vem kako bi se izšlo, verjetno bi pol kar gor rodila, mal predolga da bi sama vozila, pa še sneg je. Sej drgač sem še zelo aktivna z avtom, sam ne na tko dolge relacije, pa mal težko se not pa ven spravim, gre v Navaro velik lažje k je dvignjena. No mogoče pa enkrat spomladi, z malim priletim, bo lažje!
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 8:52:33
|
|
|
|
zvesta
|
Dajte se hitro zmenit, ali danes ja ali ne... jaz še oklevam, ker sme morala zjutraj v vrtec....peš... Drugače imam pa v torek pregled, tak da lahko tudi takrat.... čeprav za pondeljek in torek je baje slabo vreme napovedano...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 8:54:44
|
|
|
|
ČikaPika
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 ja kaj se zdaj dobimo al ne? da se ne bom 56 km zastonj vozla, no čeprav morm se mal potepat zdej vseen,pa mal po trgovinah,treba nadoknadit ...a sem samo jaz ki bolj težko danes zaradi malene,...potem je bolje, da se dobite, ker NINČEK v ponedeljek ne more ker bo v P al kaj? morma še malo zdržat= obe boma v P, imava v torek CTG,...po CTG pa bomo vidli: lahko ostaneva kr tam, gremo v europark al pa domov Jaz v glavnem ne smem rodit do 1.2., ker ima moj izpit, pa ne v čet., pet., sob ker so predavanja in samo dopoldne, ker ob 15.30. more po tamalo v vrtec, potem gre malo zaremat, malo zrihtat za spat, ob kakih 8 pa bi si rad pogledal kak film,...... ?????? KDAJ LAHKO GREM RODIT?
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 8:56:19
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Dajte se hitro zmenit, ali danes ja ali ne... jaz še oklevam, ker sme morala zjutraj v vrtec....peš... Drugače imam pa v torek pregled, tak da lahko tudi takrat.... čeprav za pondeljek in torek je baje slabo vreme napovedano... ...V TOREK IMAMO TOREJ PREGLED oz. ctg: bambi, ninček, zvesta mogoče pa ni slaba ideja. Zmenite se meni je vseeno, ker imam do centra 1o min z avtom.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 8:58:16
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Dajte se hitro zmenit, ali danes ja ali ne... jaz še oklevam, ker sme morala zjutraj v vrtec....peš... Drugače imam pa v torek pregled, tak da lahko tudi takrat.... čeprav za pondeljek in torek je baje slabo vreme napovedano... ...V TOREK IMAMO TOREJ PREGLED oz. ctg: bambi, ninček, zvesta mogoče pa ni slaba ideja. Zmenite se meni je vseeno, ker imam do centra 1o min z avtom. jap, jaz bom ob 7h na Vošnjakovi, ampak že vem, da bom čakala.... pol sme pa hitro čez most.... upam samo, da me moj G ne pošlje spet na drugo stran Europarka.... v P
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 9:02:02
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Dajte se hitro zmenit, ali danes ja ali ne... jaz še oklevam, ker sme morala zjutraj v vrtec....peš... Drugače imam pa v torek pregled, tak da lahko tudi takrat.... čeprav za pondeljek in torek je baje slabo vreme napovedano... ...V TOREK IMAMO TOREJ PREGLED oz. ctg: bambi, ninček, zvesta mogoče pa ni slaba ideja. Zmenite se meni je vseeno, ker imam do centra 1o min z avtom. v torek jaz ne morem (sem iz celja in mam takrat tudi pregled)
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 9:02:08
|
|
|
|
babajči
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1 IZVIRNO SPOROČILO: babajči sem šla pogledat, kolk sem imela hemoglobina v prejšnji nosečnosti...isto sem bila noseča 34t in 5dni pa je bilo 146 (!!!), zdaj pa je 106... 146 hemoglobina?vauuu, to pa ima redko katera...., običajno se vrti med 120 in max 130, pa je že to dobro....Menmi so zdaj namerli 123, pa mi je rekla da je to super rezultat... js pa ga mam 114, glih na meji še jep...sem šla še enkrat pogledat v materinsko knjižico: hemoglobin 147 (ne 146)... sem mislila, da sem se zatipkala al pa narobe videla...pa mi res tako piše...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 9:05:13
|
|
|
|
zvesta
|
v glavnem, jaz čez eno uro pogledam, kak ste se odločle.... da vem ali it ali ne.... zaj grem pa ležat, ker sem zmatrana....
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 22.1.2010 9:29:29
|
|
|
|
brcko2
|
Jutro vsem Na tale sneg nas pa kar lepo zasipava tudi v LJ - ma ni kej idila je pa super. odličen dan ali vikend zame da bi šla v P. Sem se odločila in upam, da tudi da bi šla ta vikend v P. Sej odprta sem že po včerajšnjem CTG-ju kaže napredek in v kolikor mi ne uspe se čist odpreti imam naslednji CTG 28.1. to pa je potem tik pred PDP-jem. Kako ste kaj ostale LJ - ??? in druge iz drugih občin??? Ali katero tudi že primlje tiste seveda, ki imajo vsaj dopolnjenih 37 tednov??? se slišimo lep dan vsem želim
|
|
|
Poudarek v imenu?AninchyKatera "oblika" imena Martin vam je ljubša?Martin z poudarkom na A (
53%)
Martin z poudarkom na I (
47%)
Število vseh glasov: 171Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!