|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
22.1.2010 19:13:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ČikaPika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3251
   RE: Februarke 2010 - 2. del
22.1.2010 19:15:17   
slomak
čikapika ja na žalost se kljub mazanju tudi naredijo, pri vsaki drugače in kaj ko nič ne moremo narest...
men so se pa že pred nekaj časa pojavle rjave lise po dojkah pod bradavicami user posted image  nimam pojma kaj je to...pravjo da tud strije user posted image

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
22.1.2010 19:45:04   
vaney
čikapika, kaj češ, tudi strije so del nosečnosti...jaz jih imam za izvoz pod popkom še iz prve nosečnosti, pa sem se mazala vsak dan, naredile so se mi pa zadnja dva tedna...vem, da ti ni vseeno, ampak samo, da bo beba ok, neuser posted image

kora, ČESTITAM ZA MALO PRINCESKOuser posted image user posted image user posted image ...veselo se crkljajteuser posted image

Jaz sem bila pa danes cel dan na terenu (od 7.30 do 17h) in sem totalno crknjena...pa še ob kup €user posted image grem k ortodontu, 5 minut mi šari po zobeh in 400€, prosim...no, HB se je potem premislil in mi kao šenkal 2 zvezdici, tako da je bilo samo 250€, potem plačat isto toliko vrtca, pa nabavit hrano za jutrišnje praznovanje (Anže ima 2 leti) in naenkrat si ob 600€ in več....še dobro, da včasih kdo vskoči (ne, Lara?), danes mami in je ona prevzela nabavo za feštouser posted image

valentinčica, nekdo na tistem drugem forumu pa ni najbolj razumel tvojega heca, ne...no, jaz sem gauser posted image Pa drugače, si še vedno kinderjajčekuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
   [Brisano sporočilo]
22.1.2010 19:46:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3254
22.1.2010 19:48:12   
zvesta
zimska, vedno bolj firbčno me delaš... a ne boš razkrila imena, no? ploooooosiiiiiiiimmm.....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
   [Brisano sporočilo]
22.1.2010 20:14:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3256
   [Brisano sporočilo]
22.1.2010 20:16:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Cappy96)
  Neposredna povezava do sporočila: 3257
   [Brisano sporočilo]
22.1.2010 20:26:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3258
22.1.2010 20:32:48   
smuki
Kora - ČESTITKE!!! UUuuuu se bo počas res začelo!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3259
22.1.2010 20:57:23   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika

Ajoj dekleta... jz se moram kar malo potožit... user posted image  user posted image  user posted image

Ajoj ajoj user posted image ...
Končno sem našla moderček za dojenje (V Postojni), ki je super, brez šivov, super številka (80 F)...
in plačala zanj 42 €!!! user posted image  user posted image user posted image    JA, 42 €!!!  Grrr user posted image

Zakaj ne morem dobit enkrat en super modrc, ki bi bil cenejši ali pa celo ful poceni user posted image user posted image user posted image
Joj, kako je fajn če maš majhne ali manjše prsi...

Hijene oderuške user posted image user posted image user posted image ... kr ne morem k sebi pridt... zdej zagotovo odpade tisti inhalator iz Hoferja...

V Ljubljano pa več ne upam it - v šoping mislm... kaj če mi kje odteče voda??? Pol bom morala ravno v LJ rodit, tega si pa ne želim...

Ahh... in še moj user posted image me bo kregal... user posted image

ČIKA PIKA tole sem našla na netu:

http://www.alisa.si/item_list1.asp?skupina=Dojenje&podskupina=nedrčki

http://trgovina.alisa.si/podskupina.asp?maingroup=Dojenje&secondgroup=NEDRČKI ZA DOJENJE

http://www.alisa.si/ponarocilu.asp

Malo si poglej ponudbo, pokliči... naredijo ti modrček po meri, cene so pa kar ok.

Zimska, hvala za linke. Če mi bo ta nedrček premalo ziher ne grem še enega iskat tja!user posted image
Sej 2 sem si kupila v HM-ju sam sta mi malo majhna, pa bosta mogoče prišla prav, potem ko ti malo uplahnejo prsi...

Neposredna povezava do sporočila: 3260
22.1.2010 21:02:52   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

čikapika, kaj češ, tudi strije so del nosečnosti...jaz jih imam za izvoz pod popkom še iz prve nosečnosti, pa sem se mazala vsak dan, naredile so se mi pa zadnja dva tedna...vem, da ti ni vseeno, ampak samo, da bo beba ok, neuser posted image

Ja sej zadeva je taka, da imam jaz velik strij po telesu, ker sem tak karakter, da se non stop redim in nato hujšam, pa da ne govorim, kako hitro so mi prsi zrastle v puberteti - so ena sama strija...
ampak...
... fora je v tem, da se jaz absolutno ne maram mazati s kremami po telesu, k mi kr skomine delajo... brrr... zato se tudi ne mažem sama, ampak me moj user posted image , ker ne prenesem tistih olj ali mastnih krem proti strijam...
.... in da ne govorim kakao se mi smili on k me vsak dan maže... bogi...
Ah... se bom že potolažila, kot si rekla, sam da je beba ok user posted image ...

Sem se pa danes prvič zmerila okoli trebuha... a ve ste se že kej merile? Jz mam 114 cm - a je to ful?

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
22.1.2010 21:12:19   
valentinčica30
Vaney, ja niso doumela, men se pa niti razpredat ni dal, ker sem total v k......Komaj čakam dan d, sam se bojim da bom šla čez rok, glede na mojo smolo.

Sicer pa Kora, vse čestitke in lepo crtanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3262
   [Brisano sporočilo]
22.1.2010 21:18:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu valentinčica30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3263
22.1.2010 21:28:07   
valentinčica30
Zimska ne na tem forumu, sem eno na drugem mal podražla za eno staro zadevo, pa ni dojela pa sej je vseen.
Sicer pa ste vide to s krajo fotografij otročkov na portalu, je ena mamica tuje otročke predstavljala za svoje, kap. Tak da pazite kaj objavljate.

Neposredna povezava do sporočila: 3264
22.1.2010 22:03:48   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Evo, na FB je kora33 zapisala:

Danes je bila vojna dobljena. Zaklad je dolg 44.5 cm in težak 2460g! Poimenovali smo jo NANA. Hvala vsem, ki ste bili v mislih z nama!

Čestitke, kora! user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke, Kora!user posted image user posted image user posted image user posted image   In fuuuuuuuuuul dober izbor imena user posted image .

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
22.1.2010 22:06:07   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Zimska ne na tem forumu, sem eno na drugem mal podražla za eno staro zadevo, pa ni dojela pa sej je vseen.
Sicer pa ste vide to s krajo fotografij otročkov na portalu, je ena mamica tuje otročke predstavljala za svoje, kap. Tak da pazite kaj objavljate.

???user posted image Kaj? Kje ste pa to zasledile? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3266
22.1.2010 22:06:52   
Lara73
KORA  ČESTITKE! user posted image user posted image user posted image VELIKO CARTANJA!

Neposredna povezava do sporočila: 3267
22.1.2010 22:08:16   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Evo, na FB je kora33 zapisala:

Danes je bila vojna dobljena. Zaklad je dolg 44.5 cm in težak 2460g! Poimenovali smo jo NANA. Hvala vsem, ki ste bili v mislih z nama!

Čestitke, kora! user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke pa uspešno cartanje user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
22.1.2010 22:11:58   
slomak

sm lih mal brala...katastrofa...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3269
22.1.2010 22:14:19   
mucica2

vidte punce, danes sm si pa res privoščla....

ob desetih sm šla od doma in sm zdele oziroma pred 10 minutami pršla domov user posted image user posted image user posted image

prvo sva ble z ninček v europarku na pijači pol sva še malo zapravljale (dobri nakupi)user posted image user posted image user posted image

pol sm bla pr svoji krščenki na obisku v bistrici, pol sm bla pa pri frizerju, zdej sm bla pa s svojo najboljšo prijateljico pri štormanu na večerji user posted image

prav fino je blo, sm cel dan lutala okol....tega si že dolgo nisem mogla privoščit

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
22.1.2010 22:17:49   
Nattasha
OJ!

No po celodnevnem obiskovanju WCja in enormnem pitju vode in čaja, se je vse skupaj umirilo. Upam, da je šlo mimo, ker še enega takega dneva ne bom preživela. Res! Grem zdaj v horizontalo, pomoje me bo zmanjkalo kakor hitro bom položila glavo na blazino. Ja ja driska je shit;;)))) Dobesedno;)))))

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
22.1.2010 22:39:11   
Jada82
Kora user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Čestitke za malo princesko, samo da je vse ok, da je zdrava! Želim veliko veliko lepih trenutkov družinici in cartanja in vsega lepega!!! user posted image user posted image user posted image

Strije - jah, zaenkrat so pri meni samo po prsih, spodaj pod bradavicami - so se mi cca. 1 mesec nazaj naredile. Upam, da na trebuhu ne bodo ratale. Se pa vsak dan mažem z oljem zjutraj in zvečer - kar s tistim iz DM - Babylove za strije. Eh, upam, da ne ratajo, če pa bojo, pa tako nimamo kaj ... user posted image

Jaz skoz več jem. V enem tednu sem se zredila za 2 kile ... upam, da me v torek pri zdravniku ne bodo pokarali. Danes sem za večerjo sadje. Tašča je napekla 3 pladnje peciva (3 različne), ker naj bi bilo za obiske, ki naj bi jih imela. No, en obisk je odpovedal, ker je kolegica ostala v bolnici (tudi noseča), drug obisk pa na dieti. Tako da sva sama vse požrla. user posted image Bilo je njamiiii, ampak na kilah pa se pozna .. hm. No ja, bomo že, mal se moram nazaj držat, čisto malo.
A je to dobro, da toliko sladkega požrem? Recimo, za zajtrk sem pecivo, potem pri kosilu sladoled, potem po kosilu piškote ob kavici ... gibanja pa nič user posted image user posted image user posted image hm ....

Jaz grem pa zdaj spat. Moj user posted image je šel ven žurat ... sej meni se niti ne bi dalo. Hm... lahko noč user posted image

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
22.1.2010 23:25:50   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

sm lih mal brala...katastrofa...user posted image

Ma kje ste to brale? user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
23.1.2010 6:55:48   
dskubin
http://www.ringaraja.net/forum/m_4862379/mpage_7/key_/tm.htm
Kašni bolniki so tle, mislim, pa da sem med slikcami našla tudi punčko ene moje prjatelce, sicer je stara kaki 2 leti, zato nisem čisto prepričana, sem ji pa poslala link user posted image . BTW jst tud mislim, da ni to ena mamica, to je ena konkretno motena osebnost in je primer za policijo, ne pa samo za opravičilo na RR.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
23.1.2010 8:52:14   
vaney
ah, punce, saj ni nič takega, ena stara fora že par mesecev na enem drugem forumu, pa midve z valentinčico veva, zakaj gre, saj ni niti vredno razlaganja...je predolgo za razlagat, pa ni niti nič posebnega, tako da nič ne zamujateuser posted image

slik pa jaz ne dajem gor, ker folku več nič ne verjamem...tudi FB sem zaradi tega bolj ali manj zapustila, ker se mi ne zdi varno...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?