katy83
|
ojla frajle. Mi2 z sva se danes zbudila že ob 6., ker sem mogla it dnevnike na faks dvignit in sem pokasirala 9 , potem sem šla po injekcijo za Rh-, pa sem full mislila kako to boli, pa sploh nisem čutla, tako da bravo za sestro , no pa če sem že bila tam sem še na vago stopla, da vidim kako je s kg, ker zadnje čase mi samo sladko paše. Kilogrami so do zdaj 7,5kg.(tropical za seznam ) Zaenkrat sem kar zadovoljna, samo kaj bo zdaj zadnje 3 mesece. Po moje do kakih 15+ že pridem. No, moram pa povedat, da se zadnje dni počutim res tako nerodno, okorno. ne vem, kako se naj izrazim. Tak okroglo, pa se kr nekam zaletavam, pa vse mi z rok pada. Pravi štor sem. aja, glede glasovanja za Milko- punce hvala za glasove, ne vem kaj se je zgodilo, ampak mene so skenslali. ni me več. Je sicer še nekaj, ampak samo neki dvojnik, ki pa ni namenjen mojmu . Bom se mogla kaj druga za Valentinovo spomnit. Sicer pa ta praznik meni ni niti tako všeč. Mi je prababica na ta dan umrla, pa tudi menim, da je ljubezen treba celo leto izkazovat. Ok, no, paše pa že, da kako čokoladico ali pa masažo dobiš. metanje gat - Dobra je ta fora, ja. Aprilčica. no, mi2 sva se za trudla malo manj kot 1 leto, res pa je, da nisva probala s to disciplino (metanje gat), mogoče pa bi to prej šlo. Babyloverka - če se ne motim, si ti tako lepo napisala svoje ugotovitve o nosečnosti, ne? Ja, ravno sem se zadnjič pogovarjala s kolegicami, kako je to vse skupaj: najprej delaš teste, potem upaš, da boš videl , potem spet upaš, da bo na NS vse ok, pa spet pregledi, pa toxa, pa...polno je tega, pa potem porod, da potem o "pravi" vzgoji sploh ne govorimo. To res gre stopnička za stopničko. Ampak me bomo vse zmogle, saj smo vendar aprilčice 2010. ziher sem še kaj pozabla, bom tekom dneva napisala. aja, naša mačka se muli, ker je dobila ovratnico. lp,Katy
|