|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
22.1.2010 9:42:16   
dreja79
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Dobro jutro!

Raje pozdravim, da ne bom kregana od doljenkeuser posted image

Veselka takole piše na njihovi spletni strani: Tečaj poteka skupaj s starši in se ga lahko udeleži, poleg tistega, ki je z otrokom, še en spremljevalec. http://www.aquamania.si/index.php?option=com_content&task=view&id=219&Itemid=159

Larilu... kje so kakšne slikice za dobro jutrouser posted image user posted image

Sara je pa spala od 21-8ihuser posted image , sem jo ob 4ih k sebi vzela in je spala naprej. Samo kaj, ko desc ne zna iz postelje vstati takrat ko mu alarm zvoniuser posted image . Kako se moške nauči, da vstanejo takrat, ko je trebauser posted image

Dolenjko je pa sneg čisto zamedel

Ne moreš, zato pa jest spim v drugi sobi user posted image

Matic: 05.10.2009- 55cm, 4270g

1.posvet.:18.11.2009-60cm, 5700g
2.posvet.:07.01.2010-63,5cm,7000g
3.posvet.:09.02.2010-65,5cm,7620g
4.posvet.:06.04.2010-?

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
22.1.2010 9:53:19   
Pupček
Mene tudi mika telovadba, ali plavanje. Dulsineya, a kaj veš kako je s tem na našem koncu? A bosta vi2 šle?

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
22.1.2010 10:07:53   
Dulsineya
IZVIRNO SPOROČILO: Pupček

Mene tudi mika telovadba, ali plavanje. Dulsineya, a kaj veš kako je s tem na našem koncu? A bosta vi2 šle?

Za plavanje vem, da je bilo v Žusterni, ampak mislim, da ni več in meni osebno je ful všeč v Adrii v Ankaranu, ker ni nobene gužve, pa še previjalnico imajo, pa smo se vsi kar tam spravli...sam problem je v tem, da ni nič organiziranega...no, bom šla malo pobrskat in telefonirat, ker da na celi Obali ni organiziranega plavanja z dojenčki, je pa res žalostnouser posted image
Za telovadbo sem pa jaz ful razmišljala, da bi šle...ima studio Maja na Ogrlici in Sportcenter.si nasproti novega ZD. No, če si za to, lahko greva, jaz itak rabim nekoga, da me vsake toliko brcne, da me ne popade lenobauser posted image

Aja, pa dobro jutro, da res ne bo Dolenjka živčnega fasala, ker sem vsaj jaz tak na hitro zgasnila...sem mislila prit nazaj, pa mi je moj vmes ugasnil moj računalnik, ker je predvideval, da grem spat, ko pridem s pod tušauser posted image . Pa itak...še Larilu je bojkotirala jutranje razvedrilo...jap, popuser posted image bouser posted image

< Sporočilo je popravil Dulsineya -- 22.1.2010 10:09:38 >

Lili 16.8.2009 in Zoja 4.3.2011

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
22.1.2010 10:16:47   
Anonimen

Dobro jutro!

Veselka takole piše na njihovi spletni strani: Tečaj poteka skupaj s starši in se ga lahko udeleži, poleg tistega, ki je z otrokom, še en spremljevalec. http://www.aquamania.si/index.php?option=com_content&task=view&id=219&Itemid=159

Larilu... kje so kakšne slikice za dobro jutrouser posted image user posted image

Sara je pa spala od 21-8ihuser posted image , sem jo ob 4ih k sebi vzela in je spala naprej. Samo kaj, ko desc ne zna iz postelje vstati takrat ko mu alarm zvoniuser posted image . Kako se moške nauči, da vstanejo takrat, ko je trebauser posted image

ma dans sm bolj čudne voljeuser posted image
evo
user posted image
user posted image
in še eno bolj sočnouser posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1104
22.1.2010 10:18:16   
Anonimen
matr sm vas razvadlauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1105
22.1.2010 10:18:31   
lilipu
Jutro še z moje strani. Nekateri greste na počitnice v Ljubljano, mi pa smo ta teden na počitnicah na Štajeskem. Sprememba ful paše, pa nasankali smo se tudi. Sem pa manj na netu, tako da nemogoče slediti, svaka vam čast punce.

Po trgovinah jaz rajši sploh ne hodim veliko, ker lušte naredijo svoje, moja porodniška je pa bolj socialne narave, še dobro za vse otročke pred Leonom, da mamo sposojenih cotk. Jih pa že tudi jaz dalje devam.

Leon si je zgleda za 5 malo svečko zaželel zobek, črtica se že ful vidi in mislim, da bo vsak čas. Ga kr daje, ampak gre.

S plavanjem ste me pa čiiiist user posted image . Midva bi tudi šla, komot v Atlantis, ker itak smo čez teden v Ljubljani načeloma. Morem malo pregledati kako pa kaj. Bi vas bilo super spoznat.

5.2. ima drugo cepljenje, mi je prav super, da ga splet mal premučkajo in pregledajo, našega debelinča. Sej v telo ni take sile, sam nogice ma pa uuu ornk našlavfkane user posted image

Pejte se kaj sankat!! Čeprav danes bo težka, pri nas sneži in o soncu ne duha ne sluha.

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
22.1.2010 10:23:57   
altaja
Dobro jutro septembrske mamice. Danes smo vse tko vljudne.. a ne Dolenjka? user posted image

Tole o vajini abstinenci moram pa mojmu pokazat. Bošček misli da je najbolj bogi, ko bo pa to prebral... lahko je še vesel da je tko kot je user posted image ..  Sam pri vama je pa res kriza user posted image

Larilu... slikceeeeeee!!!!!!!!

Naknadno: hvala.....

< Sporočilo je popravil altaja -- 22.1.2010 10:24:32 >

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Dulsineya)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
22.1.2010 10:35:07   
Pupček
IZVIRNO SPOROČILO: Dulsineya

Za plavanje vem, da je bilo v Žusterni, ampak mislim, da ni več in meni osebno je ful všeč v Adrii v Ankaranu, ker ni nobene gužve, pa še previjalnico imajo, pa smo se vsi kar tam spravli...sam problem je v tem, da ni nič organiziranega...no, bom šla malo pobrskat in telefonirat, ker da na celi Obali ni organiziranega plavanja z dojenčki, je pa res žalostnouser posted image
Za telovadbo sem pa jaz ful razmišljala, da bi šle...ima studio Maja na Ogrlici in Sportcenter.si nasproti novega ZD. No, če si za to, lahko greva, jaz itak rabim nekoga, da me vsake toliko brcne, da me ne popade lenobauser posted image

Aja, pa dobro jutro, da res ne bo Dolenjka živčnega fasala, ker sem vsaj jaz tak na hitro zgasnila...sem mislila prit nazaj, pa mi je moj vmes ugasnil moj računalnik, ker je predvideval, da grem spat, ko pridem s pod tušauser posted image . Pa itak...še Larilu je bojkotirala jutranje razvedrilo...jap, popuser posted image bouser posted image

jaaa user posted image . Jaz tudi rabim družbo, sama se težko kam spravim.

(odgovor članu Dulsineya)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
22.1.2010 10:40:44   
Pupček
lilipu, ti študiraš, ne, da si v lj med tednom?

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
22.1.2010 10:44:10   
dreja79
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Dobro jutro septembrske mamice. Danes smo vse tko vljudne.. a ne Dolenjka? user posted image

Tole o vajini abstinenci moram pa mojmu pokazat. Bošček misli da je najbolj bogi, ko bo pa to prebral... lahko je še vesel da je tko kot je user posted image ..  Sam pri vama je pa res kriza user posted image

Ni edina user posted image , bo pa potem toliko slajše user posted image

Larilu, ja razvadla si nas, sej že skor 4 mesece gledam samo moje razbolele joške in umazane plenice user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
22.1.2010 10:45:10   
Pupček
A veste kaj sem našla v kuhinji? Gorenjko z lešniki, kilsko!!!user posted image . No, zdaj jo je manj kot kila user posted image .

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
22.1.2010 10:45:12   
dolenjka
Jutro user posted image

No no, vidim, da vas bom še pred koncem porodniške uspela vzgojit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se plavanja v Atlantisu tiče je res ful fajn, pa do bazena se lahko z vozičko pripelješ in verjemite, to je res luksuz, ker imaš skoz prazne roke user posted image Pa nujno dopoldanski termin, k potem ni folka... Jaz razmišljam, da bi začela marca, ko bo zunaj topleje, da se gre potem po plavanju lahko še malo z vozičkom naokoli, ker so tako komirani, da zapijo še preden ven pridejo user posted image Idealno za šoping user posted image In ja Veselka, poleg tebe, gre lahko še tvoj, vključeno v ceno user posted image Pa na koncu se dobi CD s slikicami (oni vsakič vse otročke slikajo) user posted image

Jaz moram pa čez 1 dobro h v LJ po napotnico za mojga bolnika user posted image

Larilu ne štrajkaj user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
22.1.2010 10:46:05   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: dreja79

Larilu, ja razvadla si nas, sej že skor 4 mesece gledam samo moje razbolele joške in umazane plenice user posted image

pa piskre in peglo si pozabila user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
22.1.2010 11:05:07   
anitka7
dobro jutro

Dobro jutro user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

mišljene so bile septemberske mamice, ki zginejo kot kafre, brez pozdrava user posted image babji

user posted image  a naj te čakam, k si jo ti umivaš user posted image user posted image

Anitka, to je šolsko tekmovanje otrok v smučarskih skokih na alpskih smučeh user posted image  Miha je bil izbran v ekipo, ker je pogumen user posted image , pa ker ima smučarsko opremo user posted image . Sicer pa itak nima ta prave telesne konstrukcije za skoke, uni so vsi bolj grintavi, moj je pa bl pr sebuser posted image

Aja, a Bevčeva bi pa zdej že prej GH uvajala?user posted image  Me zanima kaj bo men rekla, k mava zdele v februarju posvetovalnico k mali bo tud 4 mesece staruser posted image

ja Bevčeva bi že kr uvajala si morš mislit user posted image pr taprvem je bil cel halo user posted image mogoče mi je tud zato rekla ker se je bl mal zredila

sem mislna da Matic hodi kam trenirat skoke....

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
22.1.2010 11:36:27   
dreja79
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

dobro jutro

Dobro jutro user posted image

mišljene so bile septemberske mamice, ki zginejo kot kafre, brez pozdrava user posted image babji

user posted image  a naj te čakam, k si jo ti umivaš user posted image user posted image

Anitka, to je šolsko tekmovanje otrok v smučarskih skokih na alpskih smučeh user posted image  Miha je bil izbran v ekipo, ker je pogumen user posted image , pa ker ima smučarsko opremo user posted image . Sicer pa itak nima ta prave telesne konstrukcije za skoke, uni so vsi bolj grintavi, moj je pa bl pr sebuser posted image

Aja, a Bevčeva bi pa zdej že prej GH uvajala?user posted image  Me zanima kaj bo men rekla, k mava zdele v februarju posvetovalnico k mali bo tud 4 mesece staruser posted image

ja Bevčeva bi že kr uvajala si morš mislit user posted image pr taprvem je bil cel halo user posted image mogoče mi je tud zato rekla ker se je bl mal zredila

sem mislna da Matic hodi kam trenirat skoke....

Ja, Matic naskakuje zizike user posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
22.1.2010 11:37:10   
dreja79

pa piskre in peglo si pozabila user posted image

Pa res, sam ne mi tega omenjat user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
22.1.2010 11:37:34   
vila MaLiNa
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
22.1.2010 11:38:07   
dreja79

Malinca si hotla kaj povedat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1118
22.1.2010 11:39:42   
vila MaLiNa

Sej je kul user posted image . Super, da Luana tko dobr prenaša user posted image . Sem vidla, da bo zdele že 5 mesecev stara user posted image .

Ja, hitro minevajo meseci. Še malo pa bo treba v službo.

Pupček nehaj strašitiuser posted image
Sicer si jo moram pa prej še najti....user posted image

Ampak čas gre pa res tako hitro.

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
22.1.2010 11:41:02   
vila MaLiNa

Mož, Anitka (mim grede: kje se vlačiš brez opravičila??), Malinca, Sonček Lara - četrtek 30.1. SN user posted image

Ti kerga leta pa si našla ta četrtekuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
22.1.2010 11:41:43   
Pupček

Sej je kul user posted image . Super, da Luana tko dobr prenaša user posted image . Sem vidla, da bo zdele že 5 mesecev stara user posted image .

Ja, hitro minevajo meseci. Še malo pa bo treba v službo.

Pupček nehaj strašitiuser posted image
Sicer si jo moram pa prej še najti....user posted image

Ampak čas gre pa res tako hitro.

Jaz tudi user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1121
22.1.2010 11:42:37   
dreja79

Mož, Anitka (mim grede: kje se vlačiš brez opravičila??), Malinca, Sonček Lara - četrtek 30.1. SN user posted image

user posted image user posted image  mal se je zmotilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1122
22.1.2010 11:43:47   
vila MaLiNa

Dobro jutro!

Ne moreš, zato pa jest spim v drugi sobi user posted image

Mamo premalo sobuser posted image . Prvo morm pa zgleda kupit vsakemu svoj kovter. Ker tole s skupnim...user posted image

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
22.1.2010 11:44:53   
vila MaLiNa
Sem vedela, da bi morala citirat...

Ja smejala sem se temu, ko je Antika rekla, če Matic kej trenirauser posted image

Malinca si hotla kaj povedat user posted image

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
22.1.2010 11:45:13   
dolenjka

user posted image user posted image  mal se je zmotilauser posted image

OK, 29.1. bo OK user posted image user posted image Maticu pa lep skok med zize želim user posted image

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.