|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
22.1.2010 21:44:20   
JaLuca
IZVIRNO SPOROČILO: dreja79

Čer,

jest sem si pa dons popoldne moje sive lase prekrila z barvouser posted image  Pol sva šla pa z mojim še neki u leclerca ene dereze nabavt, sem pa tam vidla, da je bil prazen frizerski salon, sem se pa še ostrigla user posted image . Sem mislna, da bom mela spet celo ceremonijo kdaj se bom strigla, no zdaj je pa to za mano, za dva meseca sem dobra.

Moj se je domislu, da bi midva lohk šla sama v štrcuno : NAPAKA! Sva Matica pustila doma pri babici  in naju jo po eni uri in 15 minut klicala, kje sva k Matic joka user posted image . Mislm, ta moja tašča je pa res svojga denarja vredna. Od kar je Matic na svetu ga je zdele imela drugič in je bla že cela panika. Preden sva šla sem tamalga nafutrala in zrihtala, pol me pa kliče pa prav da je lačen user posted image  Mi je kr živc ven stopu, smota smotanauser posted image  Sem takoj vedla, da bi ga mogla s sabo vzet, pa bi mela mir, tko sem pa še zdej vsa živčna user posted image . K sva pršla domov, sem ji rekla, hvala za varstvo, ampak bom od zdaj naprej rajš tega otroka s sabo vlačla user posted image  Itak, da je bla čist užaljenauser posted image

Jaz sem moje vedno zraven vlačila, dokler res niso bili pošteno na GH, torej do enega leta. Zdaj tudi A vsepovsod vlačim zraven. Velikorat se zgodi, da ga nahranim, previjem, pa bi on ponovno jedel. Edino če sem res pet min oddaljena, recimo ko so ružli po bajti in se je kadilo, sem ga dala v varstvo. Pa sem mislila zdaj imam mir 2 uri, pa so me včasih že klicali po pol ure. Pa "varuške" vidi skoraj vsaki dan.
Tudi njegovi sestrici sem vlačila vsepovsod.

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
22.1.2010 21:45:04   
dreja79
IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca

Pozdravljene

danes sva bila z A na bioresonanci. Pokazalo za glivico candida (ne vem kak se prav napiše), alergeni na KM in mlečne izdelke, jajca, pšenica, gluten, citrosi (pomaranča, mandarina). Je naredila tudi kar terapijo.
Mama ima dieto. KN čez teden dni.
Sem pa opazila, da ko sem od ponedeljka že črtala KM in mlečne izdelke in jajca, mi ne zbljuva toliko ven. Sva prej nonstop menjavala majčke, pa čez 10 plenic je šlo dnevno. Zdaj pa komaj eno do dve menjam plenici. Kar tetra mu naredim pod vratekom.
Sem pa včeraj zvečer jedla sojin namaz (kot nutelo), pa ga je celo noč zvijalo in sva posledično slabše spala.
Pa črtati morem sladko,bo se mi čist user posted image .

O boga, upam, da se ti čim prej zrihtajo stvari. Kaj imaš dobro foto v avatarju user posted image

Matic: 05.10.2009- 55cm, 4270g

1.posvet.:18.11.2009-60cm, 5700g
2.posvet.:07.01.2010-63,5cm,7000g
3.posvet.:09.02.2010-65,5cm,7620g
4.posvet.:06.04.2010-?

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
22.1.2010 21:47:01   
dreja79

Čer,

jest sem si pa dons popoldne moje sive lase prekrila z barvouser posted image  Pol sva šla pa z mojim še neki u leclerca ene dereze nabavt, sem pa tam vidla, da je bil prazen frizerski salon, sem se pa še ostrigla user posted image . Sem mislna, da bom mela spet celo ceremonijo kdaj se bom strigla, no zdaj je pa to za mano, za dva meseca sem dobra.

Moj se je domislu, da bi midva lohk šla sama v štrcuno : NAPAKA! Sva Matica pustila doma pri babici  in naju jo po eni uri in 15 minut klicala, kje sva k Matic joka user posted image . Mislm, ta moja tašča je pa res svojga denarja vredna. Od kar je Matic na svetu ga je zdele imela drugič in je bla že cela panika. Preden sva šla sem tamalga nafutrala in zrihtala, pol me pa kliče pa prav da je lačen user posted image  Mi je kr živc ven stopu, smota smotanauser posted image  Sem takoj vedla, da bi ga mogla s sabo vzet, pa bi mela mir, tko sem pa še zdej vsa živčna user posted image . K sva pršla domov, sem ji rekla, hvala za varstvo, ampak bom od zdaj naprej rajš tega otroka s sabo vlačla user posted image  Itak, da je bla čist užaljenauser posted image

Jaz sem moje vedno zraven vlačila, dokler res niso bili pošteno na GH, torej do enega leta. Zdaj tudi A vsepovsod vlačim zraven. Velikorat se zgodi, da ga nahranim, previjem, pa bi on ponovno jedel. Edino če sem res pet min oddaljena, recimo ko so ružli po bajti in se je kadilo, sem ga dala v varstvo. Pa sem mislila zdaj imam mir 2 uri, pa so me včasih že klicali po pol ure. Pa "varuške" vidi skoraj vsaki dan.
Tudi njegovi sestrici sem vlačila vsepovsod.

Ma ja, sej to je res najboljš, kot sem napisala, ta drugič ga je zdele imela, pa je mali že skor 4 mesece na svetu. Ah, ja moja tašča je pač bolj živčne sorte.user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
22.1.2010 21:49:58   
polari
Tulpek in ostale, dajte še enkrat povedat, kako je bilo, ko so malčki dobivali zobke.......nisem glih ziher da je to to, ampak naš spi že od 20.15 in se je vmes že kakih 5x zbudil in v spanju joka...prej sem ga morala kar iz posteljice vzet in na joško, da se je pomiril......do zdaj še tega ni nikoli naredil...pa ne vem, če bi že bli zobki ali pa pač malo meče.......user posted image user posted image user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
22.1.2010 21:50:33   
JaLuca

Pozdravljene

danes sva bila z A na bioresonanci. Pokazalo za glivico candida (ne vem kak se prav napiše), alergeni na KM in mlečne izdelke, jajca, pšenica, gluten, citrosi (pomaranča, mandarina). Je naredila tudi kar terapijo.
Sem pa opazila, da ko sem od ponedeljka že črtala KM in mlečne izdelke in jajca, mi ne zbljuva toliko ven. Sva prej nonstop menjavala majčke, pa čez 10 plenic je šlo dnevno. Zdaj pa komaj eno do dve menjam plenici. Kar tetra mu naredim pod vratekom.
Sem pa včeraj zvečer jedla sojin namaz (kot nutelo), pa ga je celo noč zvijalo in sva posledično slabše spala.

O boga, upam, da se ti čim prej zrihtajo stvari. Kaj imaš dobro foto v avatarju user posted image

Ko sta mali dve doma, ni prostora, da se na loku igra. Kar zasedeta njegove igrače. Še grizalo sem imela v roza barvi, pa sta mu vstran vzeli. Je J rekla, da je za punčkeuser posted image

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
22.1.2010 21:54:17   
JaLuca
IZVIRNO SPOROČILO: polari

Tulpek in ostale, dajte še enkrat povedat, kako je bilo, ko so malčki dobivali zobke.......nisem glih ziher da je to to, ampak naš spi že od 20.15 in se je vmes že kakih 5x zbudil in v spanju joka...prej sem ga morala kar iz posteljice vzet in na joško, da se je pomiril......do zdaj še tega ni nikoli naredil...pa ne vem, če bi že bli zobki ali pa pač malo meče.......user posted image user posted image user posted image

Probaj s prstekom, če je fejst napeto, pa če se že kakšna izboklina čuti.

Lahko pa da ga meče, pride tudi takšen dan oz. noč. Je lahko bil dan kar inteziven za njega, zdaj pa ga v spanju podoživlja.

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
22.1.2010 22:06:25   
dreja79

Pozdravljene

Ko sta mali dve doma, ni prostora, da se na loku igra. Kar zasedeta njegove igrače. Še grizalo sem imela v roza barvi, pa sta mu vstran vzeli. Je J rekla, da je za punčkeuser posted image

Pametna punca user posted image user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
22.1.2010 22:07:54   
dreja79
Anitka, sem najdla take kengurujčke na bolhi, po dokaj normalni ceni, rečmo skoraj polovični user posted image  A si ti zadovoljna s tem k ga imaš?

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
22.1.2010 22:11:25   
baby blue
Možno je tudi da kaj sanja... To se Lani tud včasih nardi da kar na lepem jokat začne še z zaprtimi učki in jo morm potem zbudit in k seb vzet da se potolaži...

Lana spi jst bom šla tud počas po podolgem user posted image

JaLuca upam da se bodo stvari poštimale... Pa luštno slikco maš v avatarju... user posted image

Aja v ponedeljek bom v Kopru ker ima moj neke obveznosti tako da če je katera iz tistega konca bi mi družba za kako uro dve prav prišla user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
22.1.2010 22:17:17   
tulpek
http://www.ringaraja.net/forum/m_4862379/mpage_1/key_/tm.htm#4862379

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
22.1.2010 22:17:22   
dreja79
IZVIRNO SPOROČILO: neli04

olja,čveke1
sploh ne pridemo skupaj,včeraj zvečer sem čakala in čakala pa nič,potem pa zdaj končno malo pogledam in ste napolnile štiri strani.
jaz sem našega fanta začela dajati na trebuh spati in je precej boljše,ponoči spi dlje in se ne zbuja na tri ure.
danes sem jedla cvetačo in me je gledal-sem jo zmečkala in mu jo dala,pa jo sploh ni znal pogoltnit,kar na koncu jezička mu je ostala-očitno še ni pripravljen.nič hudega.

Tako je spal moj prvi otrok user posted image . Dokler nisem tega ugotovila, da mu tako paše, smo ga pa mal nasrkal ponoč user posted image

(odgovor članu neli04)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
22.1.2010 22:36:12   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

kepica - eno? zate.  a laho jemljemo te Fitoval kapsule kljub dojenju? pa res pomagajo?

Ja, sončica, lahko. Sem jih kupila v lekarni. So mi jih prav tam priporočili in zagotovili, da jih lahko jemljem med dojenjem. Ti rečem, da pomagajo, preverjeno.

IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Čigavih slikic si ne moreš pogledat? Js imam že od prej omejen dostop.
Malina, sem videla, da je ta baby girl tudi pri tebi komentirala.

Ja tudi

Od kepice, altaje... tvoje si lahko.

Sem danes zaklepala albume, kot nora. Sem omejila dostop samo na prijatelje. Ampak, malinca, po moje te imam med prijateljiuser posted image Če jih katera ne vidi, naj sporoči.

Resno razmišljam, da nabavm kengorujčka, sem si že enga ogledala v Pikapolonici, sam je kr mal drag. Je pa tak, da otroka lahko nosim noter do 8 meseca oz. 12 kg, potem se pa lahko že nosi v tistem ta velikem nahrbtniku.

Kolikor vem, ne bo nobena tega kupovala  Če pa ima katera kakšne izkušnje al pa inf. naj jih pa deli z mano

Jaz ga imam in redno uporabljam. Naš čmrlj hoče biti non stop v dogajanju, je velik firbec in ga težko pripravim, da bi se več, kot 15 min zamotil na igralnem otoku. Edino tako lahko kaj naredim po stanovanju, da ga dam v kengurujčka in z njim delam. Njega pa po vrhu to še uspava (itak, moškiuser posted image user posted image ...ga ne zanimajo gospodinjska dela) in kmalu zaspi, potem ga pa samo vzamem ven in dam v posteljico. Pa je zmaga mojauser posted image user posted image
V glavnem, meni je to super zadeva in si ne predstavljam, kako bi brez kengurujčka kaj naredila po stanovanju. Edina slabost je, da križ ful trpi in ker ima mali že čez 7kg, ne vem, koliko časa ga bom še prenašala naokoli. Do 12kg sigurno neuser posted image

Punce, mene pa zanima, kje se da kaj podobnega kupituser posted image
user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
22.1.2010 22:37:13   
Dulsineya

IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Možno je tudi da kaj sanja... To se Lani tud včasih nardi da kar na lepem jokat začne še z zaprtimi učki in jo morm potem zbudit in k seb vzet da se potolaži...

Lana spi jst bom šla tud počas po podolgem user posted image

JaLuca upam da se bodo stvari poštimale... Pa luštno slikco maš v avatarju... user posted image

Aja v ponedeljek bom v Kopru ker ima moj neke obveznosti tako da če je katera iz tistega konca bi mi družba za kako uro dve prav prišla user posted image

Aja v ponedeljek bom v Kopru ker ima moj neke obveznosti tako da če je katera iz tistega konca bi mi družba za kako uro dve prav prišla

No, sem enkrat obljubila, da častim kavo, ko pride katera od vas na Obalo in obljuba dela dolguser posted image . Javi približno kdaj in kje pa se dobiva in še "v živo" poklepetavauser posted image
Drugače sva pa samo jaz in Pupček čisto z Obale, pa še jaz se švercam, ker sem preseljena korošica. Pupček, dej se nama pridruži, če boste že nazaj z LJ

Lili 16.8.2009 in Zoja 4.3.2011

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
22.1.2010 22:52:54   
dreja79
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

http://www.ringaraja.net/forum/m_4862379/mpage_1/key_/tm.htm#4862379

Ampak tole je pa res psiho varjanta!!user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
22.1.2010 22:53:08   
anitka7

Anitka, sem najdla take kengurujčke na bolhi, po dokaj normalni ceni, rečmo skoraj polovični user posted image  A si ti zadovoljna s tem k ga imaš?

jaz sem ful zadovoljna...pazi pr nakupu da je za čim več kil,mislim da za več kot 12kg niso,da je bl ornk material,da ni že ves pocufan pa da se da nastavljat tud za manjše otroke in pa da se da nastavljat tud odvisn kolk je velika oseba pa da ga lohka naštimaš da gleda tebe al pa stran od tebe. Ta k ga mam jaz je neki tazga k ta k na njemu nikjer ne piše kaj za en babybjorn je. Saj mislim da so vsi od te firme dobri. Je pa men ful dobr.

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
22.1.2010 22:55:22   
dreja79
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

jaz sem ful zadovoljna...pazi pr nakupu da je za čim več kil,mislim da za več kot 12kg niso,da je bl ornk material,da ni že ves pocufan pa da se da nastavljat tud za manjše otroke in pa da se da nastavljat tud odvisn kolk je velika oseba pa da ga lohka naštimaš da gleda tebe al pa stran od tebe. Ta k ga mam jaz je neki tazga k ta k na njemu nikjer ne piše kaj za en babybjorn je. Saj mislim da so vsi od te firme dobri. Je pa men ful dobr.

Super, tip je napisu, da je tak k si mi dala link od BC. Je pa za 12kg oz. do 8 meseca starosti. To je tak potem kot ga imaš ti.

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
22.1.2010 23:24:57   
dreja79
Lahko noč user posted image user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
22.1.2010 23:30:37   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: polari

Bom kar kopirala, ker pol sem itak že pozabila... ni pa ponoči nič kaj veliko jokal in se zbujal, vsaj pri prvem ne. Pri drugem pa, ampak nekje 2krat na noč, pa še to bolj verjetno zato, ker je bil lačen. Je fejst jedel in ne samo za tolažbo.

KAKO?
Naš se je že vsaj 3 tedne (ali celo več) pošteno slinil in v usta nesel
vse, ker mu je prišlo pod roke. Imam zobke na sumu, da je tako hitro
začel prijemat stvari in jih nosit v usta. Najraje ima vseeno svoje
rokice, ali pa kakšno tetra pleničko, prav solidno pa zagrabi tudi
ropotuljico ali kaj drugega in gloda. Zdaj se mi zdi, da so bile tudi moje
bradavice žrtev njegovih dlesni (so bile razpokane in obrabljene?). Jih je namreč ven pa not pljuval,
ampak me ni motilo, dokler ni bilo prepozno. Zdaj tega več ne sme, če
hoče še kaj sesat user posted image .

Dlesni je imel otečene in tam kjer sta sprednja dva zobka se pravi
vidi, kako izstopata iz dlesni - kontra kot odtis je na dlesni.

In zadnje dni je bil čez dan mali tečko. Sicer skoraj ne joka, zdaj ga
je bilo pa treba malo več nosit in še takrat je včasih jamral. Je pa to
silovit jok, kar srce se mi je trgalo in zdaj na koncu ni nič pomagalo,
niti cartanje.
Zobek je zdaj še čisto mali, samo zgornji del je zunaj, komaj ga čutim s prstom.

Še enega znaka sem se spomnila: besno odkimavanje/miganje z glavico.

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
22.1.2010 23:35:22   
anitka7

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

Super, tip je napisu, da je tak k si mi dala link od BC. Je pa za 12kg oz. do 8 meseca starosti. To je tak potem kot ga imaš ti.

sicer je tam na BC strani ful kengurujčkev od babybjorna...kakšna je pa razlika med njimi pa ne vem user posted image jaz sem ga dobila za 20 al 30 eurov user posted image ženska se je zaj* ker ga je dala na licitacijo in ni postavla spodnje meje user posted image in nazadnje sem ga skor zastonj dobila če primerjaš z novimi

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
23.1.2010 8:10:37   
dreja79
Dobro jutro,

user posted image user posted image user posted image user posted image , rabim kar pošteno zalogo, k sem imela pestro noč. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
23.1.2010 8:25:07   
Anonimen
jutro
user posted image
user posted image

lep vikend !!

(odgovor članu anitka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 1171
23.1.2010 8:27:52   
Anonimen

Dobro jutro,

user posted image user posted image user posted image user posted image , rabim kar pošteno zalogo, k sem imela pestro noč. user posted image user posted image user posted image

si dobilauser posted image

(odgovor članu dreja79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1172
23.1.2010 8:29:00   
dreja79
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

Dobro jutro,

si dobilauser posted image

A veš, da res user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
23.1.2010 8:40:54   
veselka
jutro,

mi smo pa očitno spet plenični izpuščaj pridelal user posted image na predelu dimelj, v gubici, pipika in rita sta lepi.

dreja, pri nas je blo učer podobno, sva šla na razstavo, otvoritev, Auroro pa pri tašči pustila, prideva čez 1 uro nazaj in se mala histerično dere. klicala pa še ni. men je blo tko hudo, sem jo hitro na zizo dala, da se je pomirila in zaspala. in pol med drugim komentar, da se mala mora počas tud na druge navadit... valda se je moj strinju...
men se pa še ne zdi čas za to, vsaj ne tako, da bi jo mogla kje puščat. še prehitr bo treba v vrtec, pol bom pa itak po 10 ur dnevno brez nje user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
23.1.2010 9:06:08   
baby blue
Jutro

Mi smo pokonci od 7 in še zdej veselo krilimo z rokami in nogami pa cvilimo user posted image user posted image

Dulsineya bom javila...

He he sem brala včeraj v Novi "recept" od Saške Lendero kako naj bi dojenčki prespali celo noč... Baje naj bi že babice tako delale... Na čelo naj bi se jim s slino dal rdeč sukanec in potem naj bi spali celo noč... Je rekla Saška da se ji je prej zbujala tudi do 15krat na noč in ko sta to probala je spala do 5ih v enem kosu... user posted image user posted image Sem hecala mojega da bom jst to danes pri Lani probala user posted image user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.