dreja79
|
IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 Čer, jest sem si pa dons popoldne moje sive lase prekrila z barvo Pol sva šla pa z mojim še neki u leclerca ene dereze nabavt, sem pa tam vidla, da je bil prazen frizerski salon, sem se pa še ostrigla . Sem mislna, da bom mela spet celo ceremonijo kdaj se bom strigla, no zdaj je pa to za mano, za dva meseca sem dobra. Moj se je domislu, da bi midva lohk šla sama v štrcuno : NAPAKA! Sva Matica pustila doma pri babici in naju jo po eni uri in 15 minut klicala, kje sva k Matic joka . Mislm, ta moja tašča je pa res svojga denarja vredna. Od kar je Matic na svetu ga je zdele imela drugič in je bla že cela panika. Preden sva šla sem tamalga nafutrala in zrihtala, pol me pa kliče pa prav da je lačen Mi je kr živc ven stopu, smota smotana Sem takoj vedla, da bi ga mogla s sabo vzet, pa bi mela mir, tko sem pa še zdej vsa živčna . K sva pršla domov, sem ji rekla, hvala za varstvo, ampak bom od zdaj naprej rajš tega otroka s sabo vlačla Itak, da je bla čist užaljena Jaz sem moje vedno zraven vlačila, dokler res niso bili pošteno na GH, torej do enega leta. Zdaj tudi A vsepovsod vlačim zraven. Velikorat se zgodi, da ga nahranim, previjem, pa bi on ponovno jedel. Edino če sem res pet min oddaljena, recimo ko so ružli po bajti in se je kadilo, sem ga dala v varstvo. Pa sem mislila zdaj imam mir 2 uri, pa so me včasih že klicali po pol ure. Pa "varuške" vidi skoraj vsaki dan. Tudi njegovi sestrici sem vlačila vsepovsod. Ma ja, sej to je res najboljš, kot sem napisala, ta drugič ga je zdele imela, pa je mali že skor 4 mesece na svetu. Ah, ja moja tašča je pač bolj živčne sorte.