|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
21.1.2010 10:17:24   
Naša črtica koraka

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Ha sem prehitro poslala. Zdej sem pa pozabila kaj sem hotla še napisat.

oh, to se meni kar naprej dogaja ... do zdaj me ta moja pozabljivost ni preveč skrbela, dokler nisem prebrala tega:

....
pa še vsem ostalim, ampak se zdele ne spomnim, kaj ste se še kaj naučili ... sej veste, nosečke mamo vso kri v maternici namesto v možganih (jaz se skoz na to izgovarjam) user posted image

ker potemtakem se meni nosečnost še vedno pozna!
Jehata, jehata, le kaj bo iz tega ...

khm khm, po čem pa sklepaš, da je to le posledica prejšnje nosečnosti? user posted image

user posted image ja, ker zdajšnje nosečnosti ni, mora torej biti posledica prejšnje.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
21.1.2010 10:18:03   
Naša črtica koraka

uau, IZIDOR ima že stalne zobe! user posted image Bravo, to si je pa lepo darilo zrihtal!

IZIDOR, želim ti vse najboljše za rojstni dan, da bi pokal od zdravja in veselja!

Sam na hitro.

Izidor vse najboljše. Bodi zdrav, vesel in malo nagajiv.

Ja San kar prehitro gre a ne? Pa še prvošlčka bova mele letos. Pa NČK tut če se ne motim. Joj me že zdej zvija user posted image

mene tudi zvija. Ker naš je pa glede fine motorike rok čisti revček ... skoz riševa in razne finte, pa poooooooočasi napreduje ... saj upam, da se mu bo odprlo do septembra.
Matija ima pa marca r.d. in sva se že menila, da bi mu šolsko torbo kupli. Nekako bo treba porazdeliti te stroške, ker drugače bo za nas šola pravi finančni šok.

glede zob smo pa še čist mlečni.

TERIDA: uf, tale mastitis je bil pa zahrbten!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
21.1.2010 10:18:58   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

pa za NČK tudi user posted image . Mislim, da ostale smo vse na fb-ju.

nčk je na FB ... em ... user posted image user posted image user posted image user posted image precej nevešča tega orodja ... js vas ne znam poiskat, nekaj sem probavala pa ... uf, cvek zaslužim iz tega user posted image

a res? ja bravo tršica user posted image user posted image user posted image user posted image
ja če češ te jaz najdem, ampak rabim tvoj ime in priimek, mi ga lahko napišeš na zs.
Ali pa če imaš raje, ti jaz sporočim mojega pa me ti najdeš?
za tem ti lahko priporočim vse punce marčevke za prijateljice in jih te le potrdiš. uola user posted image

ok ti pišem na zs. hvala!

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 21.1.2010 10:22:39 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
21.1.2010 10:26:21   
Naša črtica koraka

Dinki, čudovite slikice, zadnja pa rola!!! PA vidim, da imate pri vas tudi že več lask, glede na to da sta bila z anjo oba bolj pri goličih user posted image . A si ga že k frizerju peljala?

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
21.1.2010 11:06:02   
Dinki

Dinki, čudovite slikice, zadnja pa rola!!! PA vidim, da imate pri vas tudi že več lask, glede na to da sta bila z anjo oba bolj pri goličih user posted image . A si ga že k frizerju peljala?

a se ti zdi? meni je še zmeri (če ga primerjam s kakšnimi drugimi dvo letniki) golič user posted image . Kdaj prav pomislim - kam bi mu špangico pripela če bi bil punčka? user posted image  se hecam....
ja, enkrat je bil pa res že pri frizerju oz. pri punci, ki tudi mene striže, ampak ga je ostrigla le zadaj in okoli ušesk ker mu je že vse čez štrlel.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
21.1.2010 11:11:05   
Dinki
Joj Zofy, ko bi ti imela kaj pametnega za odgovort al pa vsaj malo tolažbe. Drugega kot to, da se z njim v miru pogovori, nimam za povedat. Kar si pa zagotovo že naredila. Ti pa pošiljam malček tolažbe za boljšo voljo user posted image . Upam, da kmalu najdeta skupno rešitev in se vama uspe preseliti v svoj domek. Nič se ne sekiraj preveč....joj, pa še okna greš pomivat???' pa ti boš na tak način prehitela dan D  user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
21.1.2010 12:45:06   
mumu
dober dan

Evo mene spet po dolgem času. Danes ob dveh imam morfologijo in sem že vsa na trnih user posted image . Bibita čutim že ene tri tedne, pa ko se zvečer mažem s kremo se pride crklat user posted image .

Drugač pa smo mi še vedno bolniuser posted image , v ponedeljek zvečer ja zakuhala na 39,4 tako da sva ji dala svečko da se je fino prepotila in je bla zjutrej ko nova. V torek je bila čez dan super zvečer pa skoraj ista zgodba kot v ponedeljek 38,7, v torek sem že klicala P pa me je naročila za včeraj. tako da smo spet na AB - viroza, posledica tudi vneto desno uhouser posted image user posted image . Ampak mislim, da je AB takoj prijel ker včeraj zvečer je imela samo 37,9. Aja še tole,  sem ko ena budala izpadla ker nisem vedel, da če otrok pije leže pride pogosteje do vnetja ušes.

Sem vam pa že povedala da sem šla kupit vlažilec zraka in sem super zadovoljna, nisem nobene hude raziskave delala ampak sem šla kar v BC in vzela Aventovega, res je super.

San kar se GA tiče, imava midva tudi vse Bosch in Gorenje, baje je to itak isti šmoren, vse je A+, razen sušilnega stroja, ki je B. Pečica pa je meni všeč od Boscha ki se izvleče kot predal, samo ker imam pečico na višini to ne pride v poštev, imam pa vseeno z steklom ki se lahko prijema, da se ne spečeš (ne morem se zdele spoment izraza da me ubiješ, nazaj se mi pa ne da gledat user posted image ). Za štedilnik bi si pa sedaj sigurno kupila indukcijsko pa je bila takrat prehuda cena, tako da imam navadno steklokeramiko, sem se pa naučila, da ugašam 10 minut predno je skuhano (ko voda zavre vržem not makarone, pokrijem in ugasnem).

Zofy, kaj naj ti rečem, bodi močna in vztrajaj pri nakupu, meni osebno se tako zdi škoda denarja za najemnino dajat da je joj, vedno preračunam kolk kredita bi že vrnila če bi stanovanje kupila.

Pomlad še sreča da so norice za tabo user posted image .

Lona super da je Taja bolje.

Jaz bom sedaj ko se bo Tia pozdravila začela dajt Ekolostrum , mi je v lekarni rekla da je to še bolje kot Imunoglukan pa še pauze ti ni treba delat.

dost nakladanja, moram se iz uštimat pa letim h G.

Lepo se imejte

< Sporočilo je popravil mumu -- 21.1.2010 12:55:03 >

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
22.1.2010 7:28:25   
mumu
FANTEK BO! user posted image user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
22.1.2010 8:53:44   
Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

user posted image user posted image user posted image Čestitke user posted image user posted image user posted image

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
22.1.2010 8:57:10   
Lona76
Dobro jutro.

Najprej mumu čestitke za fantka! Zdej ste pa res use marčevke fantke pridelaleuser posted image .

Zofy user posted image user posted image user posted image te zastopim kako ti je. Midva sva pred leti zaarala stanovanje 4 sobno ugodno. Nakar se je izkazalo da nima ustreznega gradbenega dovoljenja. Aro sva ob razdrtju pogodbe dobila nazaj in potem je moj bistri mož čakal na gradbeno dovoljenje. Tekla so leta, jaz sem iskala stanovanje mu nič ni bilo všeč,, ker se je v tistega zapičil. Na koncu sva kupila drugo stanovanje in manjše ker so šle cene tok gor. No in pol sem bla jezna ampak mi nič ne pomaga.

NČK pri nas je tudi babica kupila Tilnu šolsko torbo za RD. Ja čisto preveč je potem na enkrat, pa še dopust, pa kaj vem kaj še. Tko da si jo je že lani želel pa mu jo je potem letos kupila.

Zdej pa šibam delat. Morm vse narediti ker mam drug teden dopust user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
22.1.2010 9:20:38   
pomlad08
mumu, čestitke za fantka! user posted image
a samo san pričakuje punčko? al sem na kakšno pozabila? me ful firbec matra, kaj bomo imel mi, čez 3 tedne imam že morfologijo, jupi!

ostalo pa kasneje preberem, zdele se šibam učit ...

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
22.1.2010 9:30:36   
san

juhuhu, bravouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
22.1.2010 9:31:44   
san

mumu, čestitke za fantka! user posted image
a samo san pričakuje punčko? al sem na kakšno pozabila? me ful firbec matra, kaj bomo imel mi, čez 3 tedne imam že morfologijo, jupi!

ostalo pa kasneje preberem, zdele se šibam učit ...

ja med tistimi, ki so napisale spol, sem men se zdi edina, če seveda drži touser posted image . zvem zagotovo drug teden, upamuser posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
22.1.2010 9:35:19   
san

uau, IZIDOR ima že stalne zobe! user posted image Bravo, to si je pa lepo darilo zrihtal!

IZIDOR, želim ti vse najboljše za rojstni dan, da bi pokal od zdravja in veselja!

Sam na hitro.

Izidor vse najboljše. Bodi zdrav, vesel in malo nagajiv.

Ja San kar prehitro gre a ne? Pa še prvošlčka bova mele letos. Pa NČK tut če se ne motim. Joj me že zdej zvija user posted image

mene tudi zvija. Ker naš je pa glede fine motorike rok čisti revček ... skoz riševa in razne finte, pa poooooooočasi napreduje ... saj upam, da se mu bo odprlo do septembra.
Matija ima pa marca r.d. in sva se že menila, da bi mu šolsko torbo kupli. Nekako bo treba porazdeliti te stroške, ker drugače bo za nas šola pravi finančni šok.

glede zob smo pa še čist mlečni.

ja, šolarčke že mamouser posted image , grejo hitro tale leta, jst bom mela že kar dva v šoli... no, mene je kar precej zvijal lani, letos, priznam, me manj, ker se mu ful pozna to leto naokoli in se blazno veseli šole in komaj čaka. tudi 3 srečanja je že imel z bodočimi sošolci in tam prav uživa, ko so skupaj. pa še veliko lažje bo, ker je že sestrica tam.

smo pa mi tudi že šolsko torbo kupili za božička, ker si jo je želeluser posted image user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
22.1.2010 9:39:12   
Dinki
Bibita čutim že ene tri tedne, pa ko se zvečer mažem s kremo se pride crklat user posted image .

kako lepo user posted image
in zdaj ko še veš, da bo fantek in da boš imela parček je vse skupaj še lepše user posted image . Čestitam mamica user posted image user posted image user posted image
ja so pa res sami user posted image  na pohodu. Edino San naj bi imela punčko pa za Pomlad08 še ne vemo, a ne?
Mumu, tole za pitje v leže in vneto uho pa tudi jaz prvič slišim user posted image . kr neki, ne vem če bi glih verjela. Pa Tii pošiljam eno goro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo kmalu zdrava!

Lona76, noro super duper uživajte na dopustu user posted image user posted image user posted image !!!!

Pri nas je bila spet bolj slaba noč. Sploh ne vem kaj je zadnje dni v zraku, da Tit slabo spi. On je že več kot eno leto spal cele noči, zdej ga pa neki sračka. Je pa danes ponoči prvič vstal iz svoje posteljice (ker je brez ograjice) in prišel k nama ležat....tiste bose nogice pa Tit s plišasto ovčko in medvedkom user posted image  res ljubek prizor.....se opravičujem, malo me je zaneslo user posted image
no, potem pa ne in ne zaspat, on bi ga kar žural pa šel v dnevno user posted image . Jej, jej, upam, da se to konča....tako da Lona76, jst te čist razumem glede ventolina in nočnega ustajanja. Tudi jaz sem se čist razvadila! user posted image  sem pol v službi čist aut.

Petek je!!!!!
vsem skupaj želim maximalno lep vikend pa upam, da bo kej sončka user posted image

< Sporočilo je popravil Dinki -- 22.1.2010 9:44:49 >

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
22.1.2010 9:42:50   
san
pa hvala vsem za lepe željeuser posted image user posted image , praznovanje je bilo super, vse do večera, ko smo imeli torto, pol je pa tašča mal po svoje neki čarala (ona res misli, da sem jaz totalno nesposobna), ampak je bilo vseeno okuser posted image .

joj, zofy, pa še kako te razumem. midva bi že zdavnaj bila drugje, če ne bi moj toliko kompliciral in on ne bi šel nikamor iz lj, še iz centra ne, pa bla bla, pa vse je predrago, al pa premajhno, itd... in tudi pri nama je tako, da moram vse jaz (razvažat otroke, pobirat otroke, kupovat, nabavljat, tudi sedaj gledat za opremo, iskat stanovanje/hišo)... on ima pač tako službo, da ga itak ni in še ko je ima za delat, ampak... sem se že kar navadla, pa včasih zaropotam - no bolj ”zajokam - ne dobesedno”, pa je neki časa bolje. no, sej se trudi, ampak, res je komplikator. devica, pač.
res ni fajn tolažba, ampak upam, da si že boljeuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
22.1.2010 9:47:04   
san
mumu, to tud jaz prvič slišim, glede pitja v leže... vem samo to, da pri vnetrjih grla in ušes odsvetujejo mlečne izdelke, ker še bolj gosti sluz. no, super, da je po ab boljeuser posted image .

dinki, kje pa ste kupili libherr-jev hladilnik, sem slišala, da so ti res dobri, sicer cenovno malo dražji, ampak hudo dobra kvaliteta.
je pa res, kot je nčk napisala, da ima titko sedaj že lepo čupicouser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
22.1.2010 9:47:41   
san
lona, uživajte na dopustu maksimalnouser posted image , kam jo pa mahate?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
22.1.2010 9:51:33   
san
aja, zofy, upam, da se glede vrtca kmalu poštima, je pa res zoprno kadar prihajajo novi otročki, sploh če jokajo...
okna bi pa mogoče lahko počakala tudi na...poletje naprimeruser posted image .

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
22.1.2010 9:52:32   
san
no, tko dovolj me imate, grem še kaj narest.

lep danuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
22.1.2010 10:46:46   
ek76
Še danes, v nedeljo jo pa mahnemo na smučanjeuser posted image . Bom stala na smučkah po 5-ih letih, upam da se ne bom polomla.

Joj Dinki, tudi Mia ni spala dve noči, ko sta bila z atijem sama, ker sem bila na službeni poti. Ampak to dejansko od 24:00 do 6:00, ko jo je zrihtal in odpeljal k babici, tam je pa seveda potem spala. Je rekel dedek, da kar naj doma ponoči čuje in gleda telebajske, da potem gor lepo spiuser posted image .
Sedaj ko sem doma, pa da jo moram imeti, ko pridem domov iz službe skoz na rokah.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
22.1.2010 11:15:05   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san

dinki, kje pa ste kupili libherr-jev hladilnik, sem slišala, da so ti res dobri, sicer cenovno malo dražji, ampak hudo dobra kvaliteta.
je pa res, kot je nčk napisala, da ima titko sedaj že lepo čupicouser posted image

vzela sva ga v Big Bangu, ker je bil tam v tistem trenutku najcenejši. Ja po slabi izkušnji, ki sva jo imela s predhodnim hladilnikom sva si rekla, da raje malce več plačava in imava potem mir, ker ni ga hujšega kot če ti hladilnik ne dela. Jaz sem dnevno metala hrano stran, ker ni bila potem več dobra user posted image . Groza! pa še nimava vgradnega hladilnika, hotela sva srebrnega in 2m, skrinja + hladilnik in potem se ti s temi zahtevami izbor hladilnikov zelo zoža. No, zdej sva zelo zadovoljna, priporočam. Libherr je sploh znan po teh t.i. nultih predalnikih, ki so namenjeni za zelenjavo in salame/sire. Torej imaš dejansko tri različne stopinje v eni hladilni omari (spodaj skrinja, predala imata 1 stopinjo in zgoraj pač 6 ali 7 stopinj). Ne vem kakšnega boš kupovala ti - s skrinjo, brez?

a čupico??? user posted image  ok pa naj bo tako user posted image
mu pa zdaj vsi ta novi rastejo v novem odtenku, temnejšem....pa take lepe zlate laske je imeluser posted image

< Sporočilo je popravil Dinki -- 22.1.2010 11:17:46 >

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
22.1.2010 11:15:39   
san
sem se še neki spomnila, ima katera od vas štedilnik na plin. moj namreč prav teži, da bomo mel tak štedilnik pa pika, da hrana je veliko boljša na živem ognju in tudi bolj zdrava - sej vem, da ma prav... jst sm pa hotla indukcijsko al pa vsaj kombinacijo 2 ind. 2 elektr., če se indukcija pregreje... joj, ampak on misli resno s tem na plin.

ek, držim pesti, da bo šlo, sej to je kot vožnja s kolesom, ne pozabišuser posted image

spanje... joj, trkam, mi kar spimo lepo , kakšno noč sicer imamo kakšno budnico, ampak hitro zaspi nazaj. dinki, ek, lona držim pesti, da se tud pri vas spanje porihta

< Sporočilo je popravil san -- 22.1.2010 11:16:24 >

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
22.1.2010 11:19:00   
san

IZVIRNO SPOROČILO: san

vzela sva ga v Big Bangu, ker je bil tam v tistem trenutku najcenejši. Ja po slabi izkušnji, ki sva jo imela s predhodnim hladilnikom sva si rekla, da raje malce več plačava in imava potem mir, ker ni ga hujšega kot če ti hladilnik ne dela. Jaz sem dnevno metala hrano stran, ker ni bila potem več dobra user posted image . Groza! pa še nimava vgradnega hladilnika, hotela sva srebrnega in 2m. Libherr je sploh znan po teh t.i. nultih predalnikih, ki so namenjeni za zelenjavo in salame/sire. Torej imaš dejansko tri različne stopinje v eni hladilni omari (spodaj skrinja, predala imata 1 stopinjo in zgoraj pač 6 ali 7 stopinj). Ne vem kakšnega boš kupovala ti - s skrinjo, brez?

a čupico??? user posted image  ok pa naj bo tako user posted image
mu pa zdaj vsi ta novi rastejo v novem odtenku, temnejšem....pa take lepe zlate laske je imeluser posted image

sej bo s temnimi tudi zlatuser posted image

jaz bi takega, ki ima spodaj skirnjo, d adam lahko kaj zamrznit, zgoraj pa pač hladilnik. a pa je enrgijsko varčen, si zadovoljna?

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
22.1.2010 11:24:08   
Dinki
Ek76, super, uživaj tudi ti na smučanju user posted image user posted image
in nič ne skrbi. Prvo furo boš malo plužila, pol bo pa že šlo. Tudi pri meni mineva mislim, da peto leto od kar nisem stala na smučkah user posted image  pa tko rada sem včasih smučala, kasneje bordala...bo treba se spet mal na smučišče spravit.

Plin/elektrika....pri nas doma ima mami še zdej plin, ne bi zamenjala. Zase sem kupila steklokeramično, ker mi je pač lepša...sem pa rabila kar nekaj čsa, da sem se je privadila. Plin ko ugasneš - ugasneš....pri steklokeramiki pa ni tako. Mene pri plinu moti tudi to ker so posode vse črne na dnu. Drugače pa verjamem, da je bolj naravno/zdravo.
Joj moški in njihovo vpletanje v kuhinjo user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......