mumu
|
dober dan Evo mene spet po dolgem času. Danes ob dveh imam morfologijo in sem že vsa na trnih . Bibita čutim že ene tri tedne, pa ko se zvečer mažem s kremo se pride crklat . Drugač pa smo mi še vedno bolni , v ponedeljek zvečer ja zakuhala na 39,4 tako da sva ji dala svečko da se je fino prepotila in je bla zjutrej ko nova. V torek je bila čez dan super zvečer pa skoraj ista zgodba kot v ponedeljek 38,7, v torek sem že klicala P pa me je naročila za včeraj. tako da smo spet na AB - viroza, posledica tudi vneto desno uho . Ampak mislim, da je AB takoj prijel ker včeraj zvečer je imela samo 37,9. Aja še tole, sem ko ena budala izpadla ker nisem vedel, da če otrok pije leže pride pogosteje do vnetja ušes. Sem vam pa že povedala da sem šla kupit vlažilec zraka in sem super zadovoljna, nisem nobene hude raziskave delala ampak sem šla kar v BC in vzela Aventovega, res je super. San kar se GA tiče, imava midva tudi vse Bosch in Gorenje, baje je to itak isti šmoren, vse je A+, razen sušilnega stroja, ki je B. Pečica pa je meni všeč od Boscha ki se izvleče kot predal, samo ker imam pečico na višini to ne pride v poštev, imam pa vseeno z steklom ki se lahko prijema, da se ne spečeš (ne morem se zdele spoment izraza da me ubiješ, nazaj se mi pa ne da gledat ). Za štedilnik bi si pa sedaj sigurno kupila indukcijsko pa je bila takrat prehuda cena, tako da imam navadno steklokeramiko, sem se pa naučila, da ugašam 10 minut predno je skuhano (ko voda zavre vržem not makarone, pokrijem in ugasnem). Zofy, kaj naj ti rečem, bodi močna in vztrajaj pri nakupu, meni osebno se tako zdi škoda denarja za najemnino dajat da je joj, vedno preračunam kolk kredita bi že vrnila če bi stanovanje kupila. Pomlad še sreča da so norice za tabo . Lona super da je Taja bolje. Jaz bom sedaj ko se bo Tia pozdravila začela dajt Ekolostrum , mi je v lekarni rekla da je to še bolje kot Imunoglukan pa še pauze ti ni treba delat. dost nakladanja, moram se iz uštimat pa letim h G. Lepo se imejte
< Sporočilo je popravil mumu -- 21.1.2010 12:55:03 >