|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
20.1.2010 13:32:39   
pomlad08
najboljše da še kaj napišem, bom lažje preživela do 3h user posted image

duda - na srečo je job ni nikoli maral, tako da se nam zdaj ni treba ubadat s tem. pri sestri so jo skenslali tako, da so jo vrgli levu ali pa kakšni najljubši živali v živalskem vrtu, pa je kar delovalo ...

termometer - hvala bogu je job tok zdrav, da ga potrebujemo zelo malokrat, tako da imamo čisto navadnega živosrebrnega. mu zmerim, kadar je res treba, med dojenjem, ampak to je bilo do zdaj ene 5x.

dojenje - job se tud še doji, ampak sem vesela, ker vidim, da gre čisto naravno in samo od sebe počasi proti koncu, tako da bova verjetno nekje do 2. rojstnega dneva zaključila. že zdaj se kakšen dan sploh ne dojiva, ponavadi se pa kakšno minutko pred spanjem, pol se pa obrne na trebuh, pa zaspi. joj moram vam enkrat poslat fotko joba med spanjem - on spi na trebuhu, ampak tko, da ima rit v zraku! ubistvu spi na kolenih, ki jih nekak spodvije pod trebuh ... ful je smešn user posted image

rokavice, šali, kape - mi smo imeli problem z rokavicami, ki smo ga rešil tako, da mu je stara mama ene nove naštrikala in te so pa zakon user posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
20.1.2010 13:32:41   
Ursi2
Pomlad, držim pesti, da bo vse ok in da bojo izvidi vredu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Javi, kaj boš izvedela!!!!!!!!!!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
20.1.2010 13:37:44   
san
ojej pomlad, upam, da si jih že mela! drugače pa jih je imela kolegica med nosečnostjo in to ravno nekje konec prvega tromesečja jih je fasala in je znjeno tamalo vse ok, je stara toliko kot izidor in čisto zdrava, luštna puncauser posted image

no, ostalo ne uspem pokomentirat, grem si kosilo delat, sm tako lačnaaa. od zobarja sem prišla in imam zdej eno leto mir! jupiuser posted image

aja, edino to, no. da po moje je kar lepo treba povedat kaj se sme in kaj ne, če gre za nasilje. eno je puljenje igrač (kar je po moje tudi prav, da se pove, da se to ne dela), drugo pa agresija - tukaj je treba za moje pojme kar lepo takoj urgirat. in eno je posredovanje med brati/sestrami, ko je včasih res dobro malce počakat z vmešavanjem, če se seveda otroc ne ravsajo na žive in mrtve in drugo kadar gre za otorke, ki si niso v sorodu - takrat je po moje treba kar takoj ukrepat in povedat, da se ne tepe, ščipa, nadleguje... no, to je bilo res brzinsko....

papa

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
20.1.2010 13:40:05   
pomlad08
hvala urši user posted image
joj, jaz pa držim pesti za vaše noči. ti res privoščim, da bi se vsaj malo spočila prej juretovim prihodom, itak boš pol spet za neki cajta pečena user posted image

job ma tudi ponoči sem pa tja kakšne ideje o igranju in/ali čvekanju (ubistvu je zdele zadnji teden skoraj vsako noč kaj buden, prej je pa že lepo spal). ampak jaz sploh ne vem, a bi se user posted image (zaradi utrujenosti) ali user posted image - ker mi je zmeri noro, kako delujejo ti mali možgančki. dons ponoč mi je npr. job začel sred noči razlagat, da kavni bonboni niso dobri, pa da kavo pije samo oči in star ata ... ma res mi ni jasno od kje dobi take ideje ob 3h zjutri! user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
20.1.2010 13:43:35   
pomlad08
IZVIRNO SPOROČILO: san

ojej pomlad, upam, da si jih že mela! drugače pa jih je imela kolegica med nosečnostjo in to ravno nekje konec prvega tromesečja jih je fasala in je znjeno tamalo vse ok, je stara toliko kot izidor in čisto zdrava, luštna puncauser posted image

hvala, san user posted image ja, sej sem neki brskala po netu, pa sem kar vzpodbudne zgodbe našla, tko da upam, da bo kul.

blagor za zobarja, jaz sem moram pa naročit, ker me neki boli user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
20.1.2010 14:09:38   
san

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

dojenje - job se tud še doji, ampak sem vesela, ker vidim, da gre čisto naravno in samo od sebe počasi proti koncu, tako da bova verjetno nekje do 2. rojstnega dneva zaključila. že zdaj se kakšen dan sploh ne dojiva, ponavadi se pa kakšno minutko pred spanjem, pol se pa obrne na trebuh, pa zaspi. joj moram vam enkrat poslat fotko joba med spanjem - on spi na trebuhu, ampak tko, da ima rit v zraku! ubistvu spi na kolenih, ki jih nekak spodvije pod trebuh ... ful je smešn user posted image

evo me nazaj, sem pojedla juho in sem spet pri močehuser posted image

pomlad, ma pri nas je podobno, dojenje in spanjeuser posted image . sicer se urab ful premetava in nekje do polnoči najmanj 10 krat spremeni položaj, potem se pa na koncu vedno da na trebuh in dvigne rit in spi do jutra tako. pa ne spi normalno tako kot je dolžina postelje, ampak po širiniuser posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
20.1.2010 14:11:58   
san
no, zdej me pa dragi kliče, morm neki narest nujnega

no, uživajte punceuser posted image

aja, imate kakšna priporočila glede aparatov? zanimajo me znamke, katere so vam ok? da so a energijsk irazred, pa mal porabe vode, elektrike... a to ste kaj gledale ob nakupu štedilnika, hladilnika, stroja, pomivalca....? tnxuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
20.1.2010 14:29:44   
Ursi2
Živjo

Sam na hiter.
San glede aparatov. Meni je kar se HI-FI tehnike tiče LG in Samsung zakon (tako oblikovno kot tudi kar se kvalitete tiče) Moj navija tudi za Philips, sam jz ne preveč.

Kar se tiče pa bele tehnike imava pa vse Gorenje, ker je moj delal tam in sma lahko si zrihtala ocenjene aparate in so bili nekaj cenej. No, kar se energijsko varčnih tiče, tist midva že gledava, da vzameva vredu, seveda pa tudi malo na oblike in seveda ceno. Sva pa ravno zadnjič gledala en pralni stroj, mislim da Hooverjev, ko je za pranje do 9 kg. pa A++ energijski razred. Je moj rekel, ko se bo najin pokvaril, bova vzela pa tega. No, takrat tudi midva že upava, da bova imela vsaj 3, če ne 4 otroke. Tudi pečico oz štedilnik imava Gorenje, čeprav so meni npr Electrolux zlo fajni, kvalitetni in tudi oblikovno lepi. SAm se splača kako stvar tudi od tehnike kupiti v Avstriji (kak Media Markt ali pa Metro). So kr cenej aparati, npr Gorenje lahk dobiš tudi za 100-200€.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
20.1.2010 14:34:15   
pomlad08

aja, imate kakšna priporočila glede aparatov? zanimajo me znamke, katere so vam ok? da so a energijsk irazred, pa mal porabe vode, elektrike... a to ste kaj gledale ob nakupu štedilnika, hladilnika, stroja, pomivalca....? tnxuser posted image

nam so glih včeraj pripeljali novega pomivalca, jupi! user posted image kakšen luksuz, ej, do zdaj sem bil namreč brez, v prejšnjem flatu kao ni bilo prostora (v resnici pa keša user posted image ).
jaz sem pri pomivalcu gledala, da ni preglasen (pri vsakem piše jakost v dB), ker imamo združeno kuhinjo+jedilnico+dnevno sobo, pa da je eko (ta kuri 12 litrov vode, večina isto zmogljivih pa 16-17), pa da ima funkcijo polovičnega polnjenja. pa seveda da je popolnoma vgradni, izgleda kot ostale omarice.
mi smo na koncu kupili tegale: http://www.lovecnacene.si/samostojeci-bosch-pomivalni-stroj-smv40m00eu/m/775629/

čak zdej se je pa job zbudu, bom pol še kaj napisala.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
20.1.2010 15:23:25   
Zofy

Samo na hitrro, nisem vsega prebrala. Glede aparatov priporočajo Bosh, ker je najboljše razmerje cena/kvaliteta. Gorenje je (če nimaš vez) za moje pojme čisto predrag. Midva ravno LCD televizor kupujeva in je od LGja bistveno ceneje kot od Gorenja. Pa imava monitor LG in sem čisto zadovoljna z njim... Bi pa jaz gledala energijske razrede, ker se ti pozna na koncu leta koliko stroškov plačaš (vode, elektrike). Ostalo pa kasneje, moram po Julčiko v vrtec user posted image

Aja, še kar mso brez dudeuser posted image Se mi zdi,d a sedaj celo bolje spi, ker ne išče dude ponoči.

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
20.1.2010 17:43:30   
pomlad08
o, super, sem dobila dobro novico z infekcijske, da sem že prebolela norice. jupi! user posted image
zdaj samo počakamo, da jih dobi Job user posted image saj mi je tud kar ok, da jih bi imel zdaj, ko še ni dojenčka pri hiši.

san, da to odgovorim še glede ostalih aparatur:
za štedilnik se nisem nič poglabljala, sem kar enga vzela v ikei, ker takrat enostavno nisem sfolgala tok stvari hkrati rihtat user posted image
za pečico sem gledala, da ima ohlajena vrata, ker nameravamo imet še par otrok user posted image pa da ima timer (greš na izlet, pa naštimaš, da je krompir pečen, ko prideš domov), sam sej to ima najbrž zdaj že vsaka? jaz sem imela itak prej eno tok staro pečico, da mi je bilo vse novo in špon user posted image če bi pa še enkrat kupovala, bi pa gledala še na to, da ima take vzvode, da se pekač kar pripelje ven, ko odpreš vrata, kar je ful praktično - loh kaj posoliš ali počekiraš z dojenčkom v naročju (to sem zdaj odkrila pri sestri)

zdej mi pa že job kle skače po naročju ...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
20.1.2010 19:16:43   
Lona76
Joj čveke!

Kok ste načvekale. Jaz vas sam neki na hitro preletim. V službi mam pestro, ker delam ta teden, drug teden gremo pa na dopust. Jupiiiii.

Najprej hvala vsem za pikapoke za Tajo. Ji pomagajo. To je naš mali vražiček. Še enkrat HB za mami in taščo. Res. Mi odtehtata veliko. Bosta pazili Tajo dokler bo treba. Obe si seveda želita da bi se miška pozdravila. Še vedno malo kašlja in smrka drugače je pa ok. AB ima še do jutri, ventolin smo včeraj nehali.

Ja Flixotide pa še 4 mesece. Upam, da bo to pomagalo. Aleži a vi mate tut take težave? No upam, da tudi pri vas tale pumpica še naprej deluje. Tolažim se da še eno leto pa bo vse bolje.

Dinki tudi jaz sem ravno pomislila kako nama gre s Tajo sedaj super in da že več kot leto ni bila v bolnici in glej ga zlomka sva po hitrem postopku tam pristali. No sva mogli še ta novo pediatrično pregledat, zdej pa upam da bo dost.

San super da si vso posodo že nakupila. Midva sva v stanovanju že imela vso belo tehniko. Je pa res pametno gledati energijske razrede in porabo, ker se res skozi vsa pranja pozna na vodi in elektriki. Jaz bom imela sigurno naslednjo steklokeramično indukcijsko, pečica bo imela pa tudi funkcijo samočiščenjauser posted image . Svak je zdej to nabavu in sicer je drago samo da ti pa voda v minuti zavre je pa tut svojga dnarja vredno pa da se pečica sama spuca. Je pa on kupil od De Dietrich in je zadovoljen. Aja pralni stroj sva pa lani nov kupila in sva vzela Gorenjevega in sva zadovoljna.

Neki sem zasledila da so pri mumu neki bolni pa pri NČK tko da pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa vsem bolančkom tudi.

Špela vidim da imate v vrtcu probleme. Morm povedat, da enkrat ta jutranja vzgojiteljica Taje ni lepo sprejela ko je prišla zjutraj niti ji ni nič rekla niti je ni objela ker kao ona pa ne joka in takrat je Taja začela zjutraj jokat in se je jokala kar nekaj časa, dokler te vzgojiteljice ni bilo. In so jo vsako jutro sprejele magari čisto druge vzgojiteljice ampak so jo vedno lepo objele, če pa niso imele prostih rok (so ravno previjale) pa so jo ogovorile in od takrat ne joka več. Sicer je res da jo sedaj tudi tista ki je bila krivka za jok sedaj lepo sprejme in zato gre rada v vrtec. Res je čisto možno, da se Maks ne počuti dobro v vrtcu in zato toliko zboleva. Kot so rekle probajte zamenjati skupino. Mladost vzgojiteljice pa ni izgovor za tako neumno obnašanje. Tudi Taja ima vzgojiteljico zelo mlado in meni je super tudi vedno se posveti otroku ki je prišel in če joka ga stisne. Ob uvajanju je reva sedela na tleh in imela tudi po štiri v naročjuuser posted image .

Zobki. Naša Tajka ma vse enke, tri dvojke, vse štirice in eno petico. Kje je še ena dvojka pojma nimam niti kdaj ji bo še kakšne zrastu.

Termometer mi imamo za pod pazduho digitalnega. Vem da moram dodati 0,5 in to je to. Taji tolikokrat merimo temp. da sedja ve da mora čakati da zapiska in govori ni še piskalouser posted image .

Duda. Ja moji otroci so totalni duda odvisniki. Tilen jo je imel do dveh let in sedem mesecev, potem so jo v vrtcu zgubili in mu nisem hotela dat nove, Taja si pa tudi po dve na enkrat stlači v usta. Ko pride v vrtec jo da na poličko in ko pridem ponjo jo takoj v usta vtakne. Jo bomo morali začeti malo skrivati, ker sedaj pa govori z njo v ustih in je nič ne zastopiš.

Pomald super za izviduser posted image user posted image user posted image

Ursi upam da končno začnete spati user posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
20.1.2010 19:21:49   
Lona76
Ha sem prehitro poslala. Zdej sem pa pozabila kaj sem hotla še napisat.

Nič grem zdej Tajko dat spat ker je zelo zaspana. Jst pa tut. Sej vem da nimam kaj jamrat ampak tole vstajanje ponoči za ventolin me je čisto zmatralo. Vem da tiste ki ne spite ponoči bi t uakoj podpisale da vstanete samo enkrat na noč ampak jst sem pa že ornk razvajenauser posted image .

Grem rihtat otroke. Tut Tilna sem zjutri komi zbudila.

< Sporočilo je popravil Lona76 -- 20.1.2010 19:22:21 >

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
20.1.2010 21:07:21   
Naša črtica koraka

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Naša Tajka ma vse enke, tri dvojke, vse štirice in eno petico. Kje je še ena dvojka pojma nimam

user posted image sem najprej takole iz konteksta prebrala, pa mi je najprej asociacija padla na ocene user posted image mi že preveč tale služba ven seka user posted image .

POMLAD: jupi user posted image user posted image user posted image da si se že znorela user posted image ! Ni nujno, da bo Job že zdaj dobil norice - ampak še zmeraj bolje zdaj, kot pa takrat ko bo novorojenček pri hiši.

Vzgojna debata: se strinjam s San in Dinki. In ne, nikakor se ne obnese, da bi otroka udaril nazaj, češ "da boš videl, kako boli". Otroci vedo, kaj pomeni boleti (so se verjetno že sami kam butnili in tako spoznali bolečino), poleg tega so pa takrat v stiski in imajo receptorje učenja zablokirane. Hudo pa občutijo ponižanje in občutek zlorabe ob prejetem udarcu.

Očitno pa je obdobje 2. let tisto, ko se začne ta mater, ker Anja je tudi začela tepst in to udari zelo močno, me je zadnjič prav bolel nos ... in kako hudo gleda, se ji prav učke jezno svetlikajo! Mi2 z možem ji poveva, da nočeva da tepe in ponavadi tudi ubesediva tisto, kar jo jezi, pa še ne zna. počasi bo že bolje. Pač spet eno obdobje.

POMLAD: tale s kavo in kavnimi bomboni je pa res hecna user posted image user posted image , sem se prav nasmejala. In, res, kaj se v teh malih možgančkih dogaja ... npr. danes zvečer sva z anjo brali eno knjigico z magnetnimi živalicami, pa se je krava nekako zalepila na podlago. To je anjo čisto vrglo iz tira, je potem še najmanj 20x ponovila, da je bilo na živalici lepilo, prej sploh ni mogla zaspat user posted image . (... Kava pilo, kava pilo ma ... )

URSI in LUKI: user posted image za interes za črke! user posted image Pa to že kar nekaj črk pozna! VAV! Pa kako si ga naučila (ali se je sam??), da pozna črko S kot sladoled? (spet služba ven tolče).

evo, spet čreva. konec za danes.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
20.1.2010 21:18:29   
Naša črtica koraka

oh, to se meni kar naprej dogaja ... do zdaj me ta moja pozabljivost ni preveč skrbela, dokler nisem prebrala tega:

....
pa še vsem ostalim, ampak se zdele ne spomnim, kaj ste se še kaj naučili ... sej veste, nosečke mamo vso kri v maternici namesto v možganih (jaz se skoz na to izgovarjam) user posted image

ker potemtakem se meni nosečnost še vedno pozna!
Jehata, jehata, le kaj bo iz tega ...

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
20.1.2010 23:31:35   
pomlad08
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

oh, to se meni kar naprej dogaja ... do zdaj me ta moja pozabljivost ni preveč skrbela, dokler nisem prebrala tega:

....
pa še vsem ostalim, ampak se zdele ne spomnim, kaj ste se še kaj naučili ... sej veste, nosečke mamo vso kri v maternici namesto v možganih (jaz se skoz na to izgovarjam) user posted image

ker potemtakem se meni nosečnost še vedno pozna!
Jehata, jehata, le kaj bo iz tega ...

khm khm, po čem pa sklepaš, da je to le posledica prejšnje nosečnosti? user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
20.1.2010 23:36:20   
terida
Dober večer, punce!

Končno sem se spravila za računalnik. Zgleda, da sem prebolela mastitis. Ampak to je bilo tako čudno, da mi še zdaj ni jasno ali je bilo to res to. Začelo se je prejšnji torek, ko sem se slabo počutila (vse kosti so me bolele, kot bi se me lotevala gripa), pa malo vročine sem imela. Potem pa je udarilo - v sredo, četrtek in petek sem imela vročino okrog 39 stopinj, v soboto pa že skoraj 40 stopinj, glava pa me je tako bolela, da sem mislila, da jo bo razneslo. Meni se je počasi že mešalo, res sem se počutila slabo za znoret in še dobro, da je lahko prišla mama na pomoč. En večer me je mož vprašal a lahko kaj naredi, da bi mi pomagal, pa sem mu rekla, da naj me ustreli. Saj zdaj se butasto sliši, vem, samo takrat bi naredila vse, samo da se tista vročina in bolečina v glavi neha. No, pri vsem tem pa nisem pogruntala, da bi lahko bil mastitis, ker me dojke sploh niso ne vem kako bolele. V četrtek mi je prvič postala sumljiva leva dojka, ko se je Erika enkrat naslonila nanjo in me je zabolela. Do takrat je sploh nisem čutila, pa tudi mehka je bila, ko mi jo je Primož izpraznil. Potem pa sem postala pozorna nanjo in enkrat v petek zvečer je bila pa res že videt vneta. Ampak tiste hude bolečine, ki naj bi jo človek čutil pri mastitisu, ni bilo nikjer. Malo me je bolela, a tudi približno si nisem predstavljala, da je to lahko vzrok za mojo vročino. V soboto sem imela vsega dovolj in sem šla k dežurni zdravnici, ki mi je dala pregledat kri (CRP, ki mora biti pod 10, sem imela 166) in mi predpisala antibiotik. Od takrat sem ok. Danes sem imela še eno kontrolo krvi in sem že praktično zdrava (CRP je padel na 30). Še vedno ne morem verjet, da je bilo to res to... Drugače pa me na vso zgodbo spominja en lep velik herpes, ki se je pojavil skupaj z visoko vročino. Ah, ja, tako pač je pri meni, ko mi pade odpornost. Jutri bom tudi jaz začela jemati Imunoglukan, upam, da bo kaj pomagal.

Dokler mi vročina ni padla, sploh nisem bila na internetu, ker mi je bilo gledanje v kakršnekoli zaslone povsem odveč. Od sobote pa vas že spet malo spremljam in bom pokomentirala samo par stvari:

Vzgoja... Tudi meni se zdi, da ni prav, da se otroci kar tepejo med sabo, ti pa samo stojiš in gledaš user posted image Če pa konflikti niso nasilni, je verjetno kdaj dobro pustit, da se zmenijo med sabo in ukrepat samo če je treba.

Duda... Joj, Zofy, take lušte si mi naredila s tem odvajanjem od dude. Jaz bi tudi. Najprej jo bom poskušala malo psihično pripravit na to, potem pa bi jo šele res vzela. No, bomo videli, saj v resnici še ne vem kako se tega lotit. Bom poročala user posted image

Zobje... Erika ima spodaj vse od 1 do 5, zgoraj pa samo 1, 2 in 4. Ne vem pa kje vam informacije, da so 6 tudi mlečni zobje - teh je le 20 (torej od 1 do 5).

Termometer... Mi imamo dobrega starega živosrebrnega in dela super. Erika si prav rada meri temperaturo, tako da ni težav, ker ga je treba čakat. In nikoli se ne zgodi, da bi pokazal 35 stopinj user posted image Sploh ne meni prejšnji teden user posted image Drugače pa so meni zadnjič rekle sestre v porodnišnici, da ti digitalni radi kažejo narobe, če človek nima vročine (da takrat npr. pogosto kažejo 35,4), medtem ko kažejo prav, ko imaš vročino.

san, joj prav nerodno mi je glede teh nalepk! Toliko časa nazaj sem ti jih že obljubila, potem pa jih je enkrat mož pozabil vzet v trgovini (sem čakala tisto torkovo pošiljko, da bi ti vse naenkrat poslala), jaz pa sem še zbolela in sem čisto pozabila nanje. Ta čas pa si že vse zbrala... No, saj sem hitro dobila nove odjemalce, a mi je vseeno žal, ker sem se ti izneverila...

Vse FBjevke: sram vas bodi, da na FB dajete slike vaših sončkov, na RR pa ne! Tc, tc, tc, to ni nobeni reči podobno! Hitro se pokesat in še nam, ki nismo FBjevke, slikce pokazat! Mergetka, user posted image za tvoje slike! Pa dejte še pogosteje pisat o pogruntavščinah vaših ta malih, to je meni tako lepo brat!

Hotela sem pokomentirat še 100 stvari, samo se mi prav ne da nazaj gledat. Samo še tole: Špela, sem si pogledala Maksa in je res super! Bravo fant! Se mi pa zdi kot da bi Eriko gledala - ona tudi tako miga z glavo in si sama sebi ploska bravo user posted image In Zofy, a mi lahko zrihtaš tisti DVD z risankami, o katerem si enkrat govorila? Ok, zdaj pa zadosti. Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 3267
21.1.2010 9:28:10   
Dinki
Dan mamice,
kako ste kaj danes?
vidim veselo novičko, da je Pomlad08 že prebolela noričke user posted image user posted image  in ni več bojazni za skrb, super! user posted image  Hmmmm, veš, da Tit tudi kdaj zaspi na kolenih? očitno jim to paše. On se kdaj prav tako naštima še preden zaspi in pol z uno ritko gor moli. Me spomne na tistega belega polarnega medveda, ki se vleče po ledu user posted image

no, da še nekaj na to temo napišem glede na to, da smo relativno še novi v tem. Midva sva pri nakupu bele tehnike povsod gledala, da je energijska poraba razred  A. Se mi zdi, da če že na novo kupuješ, da je fajn bit na to pozoren. Edino sušilc je se mi zdi B, ker mislim, da A takrat še sploh niso imeli oz. je mogoče bil ampak zelo skromna in draga ponudba. Pri pomivalcu, ki ga imava v kuhinji in je v istem prostoru tudi jedilnica in dnevna soba, sva bila pozorna tudi na glasnot, ker eni stroji so res glasni. Pa na porabo vode, da je čim bolj minimalna. Takrat sva se odločila, da bova pač vse kupila Gorenje. prvič zaradi dobrih priporočil (proizvaja se na istem kot Bosch) in drugič ker pač dam nekaj na to, da kupim slovenski proizvod. Torej hladilnik, pomivalni stroj, kuhinjska plošča, pečica, pralni stroj in sušilc - vse gorenje in smo zadovoljni z vsem razen s hladilnikom, ki smo ga morali po manj kot dveh letih že zamenjati, ker nama je skoz zamrzoval. Bil serviser 10.krat pa niso odkrili napake user posted image . No, ampak denar so vrnili (na vse je garancija 5 let) in sva si potem kupila hladilnik Liebherr (zelo zadovoljna). Ima pa ta in un prej hladilnik + skrinja....je torej omara 2 meterska. Pečica ima tudi pri nama, tako kot je napisala Pomald08, hlajena vrata - to se mi zdi pametno sploh če je nimaš dvignjeno, zaradi otrok seveda, in pa imamo tudi teleskopska vodila o katerih je pisala tudi Pomlad, torej da protvanj ven povlečeš na vodilih.
O TVju in pdb pa ne bom pisala, ker so to pri nas moške domene in se v njih niti ne vtikam, ker imamo en kup ene frštekarije od Play stationa, TV kina, ojačevalca...skratka ni da ni...user posted image Vem edino da je TV Samsung. In naj te opozorim, da so LCDji oz. plazme u ibr hudi porabniki. Tudi tu se splača biti pozoren na to.
Srečno pri nakupih! user posted image

Lona76, super, da gre Taji na bolje user posted image user posted image  in bravo pridni mami in tašča user posted image

< Sporočilo je popravil Dinki -- 21.1.2010 9:32:22 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
21.1.2010 9:44:04   
Dinki
Terida, ja revčka, a tko boga si bila? user posted image  važno, da je za tabo. Upam, da se kmalu sestaviš in želim ti, da ti herpes hitro, hitro zgine user posted image user posted image user posted image . Poznam to nadlogo in meni je bilo najbolj grozno, ker takrat nisem mogla ljubčkat Titka.
Evo samo zate, ker si nas fbjevke nakregala, dajem še sem tri fotke od Titka....pa za NČK tudi user posted image . Mislim, da ostale smo vse na fb-ju.

user posted image

user posted image

user posted image

No zdej grem pa še malo delat.
Lep četrtek vam želim user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
21.1.2010 9:50:08   
san
u, hvala vsem za nasvete, si jih bom vse lepo izpisalauser posted image zlate steuser posted image

več vas pokomentiram kasneje, danes ima še kup opravkov, ima izidor rd (joj, 6 let že, kdaj je too minilo...) in morm še mal pripravit, ker ga po koslilu že poberem

uživajteuser posted image

aja, aja, pomlad ful sem vesela, da si norice že prebolelauser posted image
pa lona bravo za tajino izboljšanje in za taščouser posted image
in terida, upam ,da se ti kaj podobnega več ne ponoviuser posted image , za nalepke se pa nič sekirat, sem jih itak celo goro od vas vseh dobilauser posted image
in 6-tke res niso mlečne, moj izidor jih je včeraj dobil kar tri naenkrat za svoj 6ti rduser posted image in sedaj ima že 5 stalnih zob, uau
pa bravo juliji za ne dudouser posted image
nčk, urban tut tko udari, da vse zvezde vidiš, super metodo imate, no mi podobno odreagiramo

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
21.1.2010 10:02:31   
Lona76
Sam na hitro.

Izidor vse najboljše. Bodi zdrav, vesel in malo nagajiv.

Ja San kar prehitro gre a ne? Pa še prvošlčka bova mele letos. Pa NČK tut če se ne motim. Joj me že zdej zvija user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
21.1.2010 10:04:34   
Dinki
Vse najboljše Izidor za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  rojstni dan!
Bodi še naprej zdrav, nasmejan in razigran fantiček!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa prej sem pozabila še Juliji čestitat za noči brez dude user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
21.1.2010 10:04:39   
Naša črtica koraka

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

pa za NČK tudi user posted image . Mislim, da ostale smo vse na fb-ju.

nčk je na FB ... em ... user posted image user posted image user posted image user posted image precej nevešča tega orodja ... js vas ne znam poiskat, nekaj sem probavala pa ... uf, cvek zaslužim iz tega user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
21.1.2010 10:11:07   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

pa za NČK tudi user posted image . Mislim, da ostale smo vse na fb-ju.

nčk je na FB ... em ... user posted image user posted image user posted image user posted image precej nevešča tega orodja ... js vas ne znam poiskat, nekaj sem probavala pa ... uf, cvek zaslužim iz tega user posted image

a res? ja bravo tršica user posted image user posted image user posted image user posted image
ja če češ te jaz najdem, ampak rabim tvoj ime in priimek, mi ga lahko napišeš na zs.
Ali pa če imaš raje, ti jaz sporočim mojega pa me ti najdeš?
za tem ti lahko priporočim vse punce marčevke za prijateljice in jih te le potrdiš. uola user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3274
21.1.2010 10:13:00   
Zofy
Samo nahitro. Sem kar slabe volje in nisem pri volji vseh pokomentirat.
Slaba volja pa zato, ker s tem mojim možem se sploh ne da načrrtovat življenja. Mislim, ko sem zanosila, mi je rekel, da bojo cene padle septembra in da bova sicer gledala stanovanja, vendar ne bova kupila pred septembrom in da se bova novembra selila. Seveda mi ni nič všeč, vse je predrago. In seveda je na njegovo mnenje vplivalo še to, da je videl pri kolegu, da si je za 147k kupil hišo na ključ na 400m2 parceli v eni vasi blizu Vranskega. In zdaj je vse zanič, kar je dražje in manjše. In danes, 26 dni pred mojm rokom, nisva nič bližje kot sva bila pred 7 meseciuser posted image Za se zjokat. In jaz hodim v službo (ok, zdaj sem 3 dni na porodniški), vozim otroka v vrtec in iz vrtca, iščem stanovanja/hiše, organiziram oglede, vse jaz. Zdaj pa sem našla hiško v Črni vasi, ki si jo lahko privoščila in njemu ni kul, ker je pač majhen atrij, le 30m2. A je boljše bit v bloku in imeti balkon 6m2? Jaz ne razumem več. Zdaj sanja, da se bova v najemniško selila, če nič ne najdeva dokler naš novi otroček ne prerase tele pletene košare, ker za še 1 posteljico nimamo prostora... Res za se zjokatuser posted image Obnaša se kot en razvajenec, pa je živel z mamo in bratom v 40m2 celo življenje, brez balkona in s tako majhno kopalnico, da še umivalnika nimajo, ker je tam pralni stroj. Zdaj pa ti razumi. Bi človek pričakoval, da bo imel nižje standarde. user posted image

Joj, ne bom vam več najedala, že sama sebe komaj prenašam...
Glede vzgoje: vidim, da delam narobe. Jaz Julijo pocukam, če ona mene pocuka. Samo ne tako, češ, vračam ti, ampak ji povem, da se to ne sme delat, da to boli in ji pokažem tako umirjeno, narahlo in ji rečem, da buba? Vidiš, tudi mene buba, druge tudi, zato se ne sme cukat. Udarim ali pa ugrizem pa jo res ne nazaj, ampak ji vedno rečem, da se to ne dela, da pri nas ljubčkamo in božamo.
In zadnjič jo je v vrcu ena ugriznila in sem ji rekla, da mora povedat vzgojiteljici in rečt tisti punci, ki jo je ugriznila, da naj jo pusti in naj neha in naj gre stran. Da nimamo radi takih otrok, ki tepejo in grizejo. Nekaj v tem stilu.

Vrtec: Julija tudi ne hodi več rada, odkar so novi otroci, ki se jokajo in ima vedno vzgojiteljica polne roke, ko pride Julija, In jo ne more tako objet kot prej. Se mi zdi, da ji je zato malo nelagodno, pa še gužva je večja. Samo ko pridem po njo je ful dobre volje, pol ure rabim, da jo iz vrtca spravim in pol še celo popoldne prepeva doma. Pa v nekem čudnem jeziku, kot bi Avatarja gledalauser posted image A ste ga gledale? zanimivo ga je v 3D pogledat.

Ok, zdaj pa grem res okna pucat, prestavljam to že 1teden user posted image

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?