Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 10:45:56
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08
Cita meni napiše da nimaš nobenega albuma upam da sem kej pomagala. Kako si?
Hvala pa tudi če greš pod moji prijatelji nimam nič...pri nas stanje kot vedno iz dneva v dan napeto v službi so me zasračkal kolikor se je dalo tako da nihkjer ni rožnato jaz ne vem al bo kdaj vsega tega konec??brez veze se mi zdi...
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 10:52:55
Cita kaj je narobe v službi?
Prvo je bilo rečeno da ne morem dopusta takoj izkkoristit ok se midva z mojim zmeniva da gre on na dopust do 15.02 in potem sem jaz zjutraj si bo on zrihtal popoldne da še ne bo treba Lii v varstvo in zadnji teden da bom jaz na dopustu ko so počitnice in me včeraj področna sreča v trgovini pa reče da kao ne bo to šlo ker tiste ko sedaj delajo bodo imele potem dopust ko bodo imeli otroci počitnice pa še in še pa še prošnjo sem napisala samo za dopoldne in sedaj vem da mi jo ne bo odobrila...veš kaj me najbolj jezi in boli ko pa so oni potrebovali ko ni nobena hotela it v eno drugo poslovalnico delat ki je od mene sigurno 35km oddaljena pa sem se jaz javila pa že fulll noseča pa sem šla sam da jim ustrežem sedaj pa imam dobroto pa sej me je velikokrat tole že neslo ampak kaj naj takšna sem mi je moj reko sedaj pa da nikomur nič več ne ustrežeš ko pa ti rabišpa ni nikogar tako da nisem najboljše volje...poleg vsega ponovno velikooo sranje z bivšim oz.očetom Laure ehhh ne bom jamrala
Kako ste kaj vi???
< Sporočilo je popravil cita -- 22.1.2010 10:54:53 >
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 10:58:56
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: cita
Cita kaj je narobe v službi?
Prvo je bilo rečeno da ne morem dopusta takoj izkkoristit ok se midva z mojim zmeniva da gre on na dopust do 15.02 in potem sem jaz zjutraj si bo on zrihtal popoldne da še ne bo treba Lii v varstvo in zadnji teden da bom jaz na dopustu ko so počitnice in me včeraj področna sreča v trgovini pa reče da kao ne bo to šlo ker tiste ko sedaj delajo bodo imele potem dopust ko bodo imeli otroci počitnice pa še in še pa še prošnjo sem napisala samo za dopoldne in sedaj vem da mi jo ne bo odobrila...veš kaj me najbolj jezi in boli ko pa so oni potrebovali ko ni nobena hotela it v eno drugo poslovalnico delat ki je od mene sigurno 35km oddaljena pa sem se jaz javila pa že fulll noseča pa sem šla sam da jim ustrežem sedaj pa imam dobroto pa sej me je velikokrat tole že neslo ampak kaj naj takšna sem mi je moj reko sedaj pa da nikomur nič več ne ustrežeš ko pa ti rabišpa ni nikogar tako da nisem najboljše volje...poleg vsega ponovno velikooo sranje z bivšim oz.očetom Laure ehhh ne bom jamrala
Kako ste kaj vi???
cita.....