|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
22.1.2010 8:11:03   
Srčekgirll
Jutro!

Danes je megleno jutro, mal je snegca zapadlo, ampak čist mičken....Vidka sm odpeljala v vrtec, revček je po noč kašljal in nosek se mu je mašil...Mu bom dns mal vzglavje vzdvignila. Drgač pa men je Dr. dal še en teden počitka, da se oreng pocajtam, saj sm začela še kašljat, groza.....

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
22.1.2010 8:15:51   
Srčekgirll
Da bi zmanjšali število nesreč na slovenskih cestah, je vlada RS
sprejela dva ukrepa:

1. Moškim bodo nehali tociti alkohol.

2. Ženskam bodo nehali tociti bencin.

USPEH JE ZAGOTOVLJEN !!!!!  

hehe =)

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 22.1.2010 8:16:37 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
22.1.2010 8:19:24   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

ojla!!!kok sem pa jezna....grrrrrrrrrrr,danes mi je en kreten v Ljubljani poškodoval avto....z flumastrom ga je popisal,odlomil brisalec ter poškodoval sprednjo šipo....tko da je počla....napis pa je vil sledeč:SKIDAJ SI SAM...kao sneg....kr neki...ook,ne rečem da bi parkirala nekomu na dvorišču....poden res...vsaka čast mojim sodelavsem iz Bežigrada,da so se zadeve lotili resno in so tipa prijeli...in njegov komentar:kaj je pa narobe s tem?pač sem ji napisal "sporočilo" naj v bodoče ne pakrira na parkingu ki ga ni ona skidala...to sem skidal jaz in tam parkiram jaz"....brezveze res....

o fak..poleg tega da bo kaznovan, bi mu šla jst še ziher kako piz....na njegov avto naštimat ..kreten

itak si je zapečatil usodo....revež ne ve kaj sem po poklicu....in ko pridem iz porodniške se lahko samo pazi....

user posted image user posted image user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
22.1.2010 8:19:32   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

user posted image

iiiiiiiiii kak je luškan..ja kavico pa pijem hvala.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
22.1.2010 8:19:38   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

evo sem spila kavo do konca, grem na pregled k G. Držite pestikee da je stanje isto, da ni kaj še bolj narobe...prosimuser posted image  se slišimo kasneje... pridem domov, bo čas za čvek, tajo bom kr pri babici pustila, da še kaj polikam ,operem za malega... če se bom seveda vredu počutla, drugač bom ležala user posted image

fajn porihtajuser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
22.1.2010 8:19:39   
jana81

Jutro !

Jana- kolikor razumem se ta tea tree krema lahko tudi še za kaj drua uporablja če ji ne bo primerna za roke, ne? vidim da je pogosto na programu pri majčicah...user posted image user posted image  
mami ima prav razpoke, take ragade po rokah, ne kot luskavico... in to je tako trdo, da se lahko jaz na primer vrežem na njeni  roki, če jo nerodno zgrabim user posted image
se lahko midve kr zmeniva da mi to pošlješ,al kako drugače...povej...

ja tea tree kremo lahko uporabljaš za en kup stvari..ne samo za razpokano kožo. Ti bom zraven poslala še navodila oz uporabo kreme..če boš imela.
Lahko se zemniva da ti pošljem ja.. bom naročila v nedeljo (vedno si jih naročim na zalogo pa mi jih do nedelje zmanjka) Pošlji mi naslov na ZS ali v inbox na FB

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
22.1.2010 8:19:41   
jana81

dobro jutro!
eva je že pokonci in že gleda risanke. danes ko bi lahka spala, pa že bedi. očka je že boljše, kašlja pa še kar. jo moram zdajle s kremo namazat, pa bom še kar po podplatih zraven.

če ima tak suh kašelj,da samo pokašljuje in jo kaj žgečka, probaj slezov sirup.Nejcu je pomagalo, da se je začel izkašljevat

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
22.1.2010 8:20:17   
kasso
Tudi pri nas čisto malo naletuje user posted image , amapk mrzlo je pa še vedno user posted image .

Jutri grem s sinom v Italijo na eno smučarsko tekmo. Me zanima, če bo pravilno speljal po progi user posted image . Glavno je sodelovanje, a ne user posted image . Problem je, ker bo avtobus speljal že ob pol šestih, pa se bom mogla res dobro zorganizirat, da bova midva zaspanca pravočasno na njem.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1583
22.1.2010 8:21:39   
jana81

no pa dober dan

Mi spimo že par dni res lepo, tud zvečer ni več tak problem, če le grem jst z njim, če gre ati ne velja
No in ko hočem kaj napisat, me spet nekdo zmoti...kasneje

user posted image user posted image user posted image nejc za spanje! jana, brez skrbi! tud na atija se bo navadu. tud eva ful protestira, če jo user posted image nese spat.

ma sej vem da bi se mogu navadit, sam pol se začne jokat in klicat mami, pa mi je hudo, in grem jst k njemu..

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
22.1.2010 8:22:43   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Tudi pri nas čisto malo naletuje user posted image , amapk mrzlo je pa še vedno user posted image .

Jutri grem s sinom v Italijo na eno smučarsko tekmo. Me zanima, če bo pravilno speljal po progi user posted image . Glavno je sodelovanje, a ne user posted image . Problem je, ker bo avtobus speljal že ob pol šestih, pa se bom mogla res dobro zorganizirat, da bova midva zaspanca pravočasno na njem.user posted image

pri nas tudi na rahlo naletava, ponoči ga je zapadlo ene 10 cm..ceste pa nikakve
Ja kasso prej bo treba spatuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
22.1.2010 8:24:04   
tilči
Dobro jutro!

kaj me je pomočnica vzg. v vrtcu že navsezgodaj zamorila.user posted image sem ji rekla,da pridem po Nejca ob 11.30.Mi pravi,če ne morem priti ob 12.30 po kosilu? Sem rekla da ne,ker gre Tilen spati ob 12. in ga ne morem samega pustiti v hiši.Sem ji povedala,da je zadnjič vzg.rekla,da Nejc bolj malo je,tako da v vsakem primeru doma je kosilo.Pa je rekla,da sedaj pa je pa kar nekaj.
Je rekla,da naj mu zjutraj ukinem zajtrk.Sem ji rekla,da sva že probala,pa potem ni jedel ne doma,ne v vrtcu;ko sem pa prišla ponj po kosilu,je bil pa lačen kot volk in siten,ker mu je toliko cuker padel.

Vzg.nikoli nič ne reče,je vedno prijazna,ta se pa hoče samo kregati.Je še nisem videla nasmejaneuser posted image

Vglavnem rolete imamo namontiraneuser posted image .user posted image  pravi,pametno naložen denar.Prej se je na oknih vedno nabiral kondenz,sedaj so pa okna suha,pa tudi bolj toplo je notri,ker so izolirane.Tašča je pred 10.leti vzela alu okna,še tista prva,ki so brez izolacije v okvirju in so bila okna pozimi vedno poplavljena.Njen prijatelj je še rekel,da bi probal notri kar silikon nabit.je bila tašča kar navdušena nad roletami.

Neposredna povezava do sporočila: 1586
22.1.2010 8:25:47   
tilči

pri nas tudi na rahlo naletava, ponoči ga je zapadlo ene 10 cm..ceste pa nikakve
Ja kasso prej bo treba spatuser posted image

tolikooouser posted image Pri nas ga je ene 3 cm

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
22.1.2010 8:28:25   
tilči
Tilen je danes dobil crocsice in končno ni več bosuser posted image

Jutri imam pa dopustttttttuser posted image .V ponedeljek delam po od 18.do 22.,ker imamo inventuro.Zjutraj imam pa G.Me prav zanima,kaj bo rekel na moje stanje.Baje sem za operacijo še premlada.Pa saj itak še ne morem iti pri tako majhnem otroku

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
22.1.2010 8:29:26   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll
Da bi zmanjšali število nesreč na slovenskih cestah, je vlada RS
sprejela dva ukrepa:

1. Moškim bodo nehali tociti alkohol.

2. Ženskam bodo nehali tociti bencin.

USPEH JE ZAGOTOVLJEN !!!!!  

user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

Neposredna povezava do sporočila: 1589
22.1.2010 8:36:10   
jana81
suzi kje si že ti kupila poročno obleko?

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
22.1.2010 8:40:41   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Jp, letos je pa tale sneg vztrajen. Komaj začne malo zginevat, se že pojavi nova runda user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1591
22.1.2010 8:42:23   
suzy85

suzi kje si že ti kupila poročno obleko?

FB mi šteka. sem ti poslala mail!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
22.1.2010 8:45:12   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Tilen je danes dobil crocsice in končno ni več bosuser posted image

Jutri imam pa dopustttttttuser posted image .V ponedeljek delam po od 18.do 22.,ker imamo inventuro.Zjutraj imam pa G.Me prav zanima,kaj bo rekel na moje stanje.Baje sem za operacijo še premlada.Pa saj itak še ne morem iti pri tako majhnem otroku

user posted image user posted image
Uf, bom fajn stiskala pestke za pregled pri G!!! user posted image user posted image Sem ravno predvčerajšnjim mislila nate in si rekla, da te moram vprašat, kdaj imaš pregled.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
22.1.2010 8:46:47   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

kaj me je pomočnica vzg. v vrtcu že navsezgodaj zamorila.user posted image sem ji rekla,da pridem po Nejca ob 11.30.Mi pravi,če ne morem priti ob 12.30 po kosilu? Sem rekla da ne,ker gre Tilen spati ob 12. in ga ne morem samega pustiti v hiši.Sem ji povedala,da je zadnjič vzg.rekla,da Nejc bolj malo je,tako da v vsakem primeru doma je kosilo.Pa je rekla,da sedaj pa je pa kar nekaj.
Je rekla,da naj mu zjutraj ukinem zajtrk.Sem ji rekla,da sva že probala,pa potem ni jedel ne doma,ne v vrtcu;ko sem pa prišla ponj po kosilu,je bil pa lačen kot volk in siten,ker mu je toliko cuker padel.

Vzg.nikoli nič ne reče,je vedno prijazna,ta se pa hoče samo kregati.Je še nisem videla nasmejaneuser posted image
Samo sekirat se ne user posted image

Vglavnem rolete imamo namontiraneuser posted image .user posted image  pravi,pametno naložen denar.Prej se je na oknih vedno nabiral kondenz,sedaj so pa okna suha,pa tudi bolj toplo je notri,ker so izolirane.Tašča je pred 10.leti vzela alu okna,še tista prva,ki so brez izolacije v okvirju in so bila okna pozimi vedno poplavljena.Njen prijatelj je še rekel,da bi probal notri kar silikon nabit.je bila tašča kar navdušena nad roletami.
Super user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
22.1.2010 8:47:49   
špelin@

Le glej, da ne bosta zaspala user posted image , bom v mislih navijala za G.-ja user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
22.1.2010 8:48:36   
špelin@

evo sem spila kavo do konca, grem na pregled k G. Držite pestikee da je stanje isto, da ni kaj še bolj narobe...prosimuser posted image  se slišimo kasneje... pridem domov, bo čas za čvek, tajo bom kr pri babici pustila, da še kaj polikam ,operem za malega... če se bom seveda vredu počutla, drugač bom ležala user posted image

user posted image user posted image user posted image zate, potem se pa le javi, da vidimo, kako je.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
22.1.2010 8:50:09   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

danes sem dala vabila v tisk in sem bila ful presenečena nad ceno. za 50 vabil in 50 zahval bova dala le 50 eur! user posted image sem pričakovala najmanj 1x več

Pojma nimam, koliko te stvari stanejo user posted image

če daš vabila delat, so cene minimalno 2 eur, najpogosteje pa se vrtijo okrog 2,50-3 eur user posted image

no pa dober dan

Mi spimo že par dni res lepo, tud zvečer ni več tak problem, če le grem jst z njim, če gre ati ne velja
No in ko hočem kaj napisat, me spet nekdo zmoti...kasneje

user posted image user posted image user posted image nejc za spanje! jana, brez skrbi! tud na atija se bo navadu. tud eva ful protestira, če jo user posted image nese spat.

čmrlika user posted image user posted image user posted image za včerajšnje opravke. pa je par stvari manj za uredit! user posted image jst bom evi verjetno kupla kakšno muco ali kužeka, samo nisem ziher, če bo hotla to nosit

nia super! pol bi mogla danes dobit paket! user posted image
mogoče pa se ti pokazala kakšna možnost za začasno delo, septembra pa greš v ta tečaj. kolegica končuje diplomo oz zgodovine in filozofije in je zadnjič slučajno šla do ravnateljice vrtca, kamor hodi njen sin, pa sta se mimogrede zmenle, da bo v vrtcu po 6 ur dnevno poučevala angleščino. sicer je delo preko javnih del, ampak si bo vsaj izkušnje nabrala. mogoče tudi ti kaj najdeš, ko boš najmanj pričakovala! user posted image user posted image user posted image user posted image

Tole je odlična stvar, jaz sem na podoben način pred leti prišla preko pogovora z ravnateljico do tega, da sem na OŠ 2 leti vodila krožek angleščine, prav uživala sem user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
22.1.2010 8:55:15   
špelin@

Jutro !

Jana- kolikor razumem se ta tea tree krema lahko tudi še za kaj drua uporablja če ji ne bo primerna za roke, ne? vidim da je pogosto na programu pri majčicah...user posted image user posted image  
mami ima prav razpoke, take ragade po rokah, ne kot luskavico... in to je tako trdo, da se lahko jaz na primer vrežem na njeni  roki, če jo nerodno zgrabim user posted image
se lahko midve kr zmeniva da mi to pošlješ,al kako drugače...povej...

Meni tea tree pomaga, da se razjede zacelijo, potem pa nujno uporaba rokavic ob vsakem čiščenju oz. namakanju v vodi (pomivanje posode, tal, 1x je bilo celo tako hudo, da sem malo piko tuširala z rokavicami,...). Zdaj sem slučajno pri Oriflame naročila eno kremo za občutljive in suhe roke in mi je za vzdrževanje stanja carska. Tole: http://si.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCat=&prodFilter=&prodCode=11287

Drugače pa, jana81, si rekla, da je una krema za noge od Justa po izkušnjah mnogih boljša od kamilične, ne?

Aja, za darilo sem dobila kremo za roke od Nahrina in sem totalno razočarana, so me roke tako srbele po njej user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
22.1.2010 8:55:40   
špelin@

dobro jutro!
eva je že pokonci in že gleda risanke. danes ko bi lahka spala, pa že bedi. očka je že boljše, kašlja pa še kar. jo moram zdajle s kremo namazat, pa bom še kar po podplatih zraven.

Saj bo, pikica mala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
22.1.2010 8:56:37   
špelin@

ojla!!!kok sem pa jezna....grrrrrrrrrrr,danes mi je en kreten v Ljubljani poškodoval avto....z flumastrom ga je popisal,odlomil brisalec ter poškodoval sprednjo šipo....tko da je počla....napis pa je vil sledeč:SKIDAJ SI SAM...kao sneg....kr neki...ook,ne rečem da bi parkirala nekomu na dvorišču....poden res...vsaka čast mojim sodelavsem iz Bežigrada,da so se zadeve lotili resno in so tipa prijeli...in njegov komentar:kaj je pa narobe s tem?pač sem ji napisal "sporočilo" naj v bodoče ne pakrira na parkingu ki ga ni ona skidala...to sem skidal jaz in tam parkiram jaz"....brezveze res....

o fak..poleg tega da bo kaznovan, bi mu šla jst še ziher kako piz....na njegov avto naštimat ..kreten

itak si je zapečatil usodo....revež ne ve kaj sem po poklicu....in ko pridem iz porodniške se lahko samo pazi....

Hehehe, temule pa privoščim user posted image user posted image user posted image Ne mi zamerit, ampak, madona, kako se je fino zaje.bal user posted image user posted image user posted image Na napačnega se je spravil user posted image

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?