Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 20.1.2010 19:45:11
|
|
|
|
nia5
|
Sem sama ne? Ok, te pa grem jest in bulit tv, nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.1.2010 7:25:19
|
|
|
|
suzy85
|
jutro! eva je danes in jutri doma, da si varuška še malo odpočije. sma mislile it v MB v knjižnico in malo po mestu, pa sem zjutraj ugotovila, da ima vneto desno oko in da je začela kašljat. jo bom raje k mami peljala, jst pa bom sama skočla po knjige. kje se pa jana skriva? nič kaj je ni videt
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.1.2010 7:53:23
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jutro! Kavica.... Vidka sm odpokala v vrtec jst mam dns it zavarovanje avta plačat ( da bom lahko šla na tehnični), pa še kaj se bo najdlo. Sam de dnar kopni, grozaaa. Jst sm tko tko...zdej po vrh tega sm začela še kašljat...mam dns kontrolo pr dohtarju in bomo vidl kaj bo reku. Drgač sm pa polna energije, juhu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.1.2010 8:11:58
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Suzy... za Evo Srčekgirl... zate Nia...tudi Tilen ima čisto suho kožo,pa še praska se po glavi .Mu bom kar claritine dala po navodilih P,v ponedeljek grem pa po recept za kremo,ker mi jo je zmanjkalo.Sedaj ga pa mažem z Adermo Ponoči je Tilen prav kašljal revček in sem ga ves čas masirala in tolkla in sedaj gre sluz že ven. Danes sta oba doma,ker delavci pridejo med 11. in 12. uro,takrat,ko grem ponavadi po Nejca;pa ne morem jih same v hiši pustit. Tašča pa nima časa.Me prav zanima,kaj bo rekla,ko bodo rolete gor? Moram pa še kurilca naročit,da nam bo toplo.Drug teden ga znajo spet podražiti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.1.2010 8:16:54
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! jutro! Suzy... za Evo Srčekgirl... zate Nia...tudi Tilen ima čisto suho kožo,pa še praska se po glavi .Mu bom kar claritine dala po navodilih P,v ponedeljek grem pa po recept za kremo,ker mi jo je zmanjkalo.Sedaj ga pa mažem z Adermo Ponoči je Tilen prav kašljal revček in sem ga ves čas masirala in tolkla in sedaj gre sluz že ven. še dobro, da se že izkašljuje! Danes sta oba doma,ker delavci pridejo med 11. in 12. uro,takrat,ko grem ponavadi po Nejca;pa ne morem jih same v hiši pustit. Tašča pa nima časa.Me prav zanima,kaj bo rekla,ko bodo rolete gor? Moram pa še kurilca naročit,da nam bo toplo.Drug teden ga znajo spet podražiti mi smo ga prejšnji teden. je tast nekje slišal, da bi naj ceno izenačili s ceno nafte. če bo to res...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.1.2010 8:23:46
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Moram pa še kurilca naročit,da nam bo toplo.Drug teden ga znajo spet podražiti mi smo ga prejšnji teden. je tast nekje slišal, da bi naj ceno izenačili s ceno nafte. če bo to res... v takem primeru gremo mi na drva.Že lansko leto je cena narasla,samo je potem k sreči padla.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.1.2010 8:35:51
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Moram pa še kurilca naročit,da nam bo toplo.Drug teden ga znajo spet podražiti mi smo ga prejšnji teden. je tast nekje slišal, da bi naj ceno izenačili s ceno nafte. če bo to res... v takem primeru gremo mi na drva.Že lansko leto je cena narasla,samo je potem k sreči padla. tudi mi gremo v tem primru na drva ali pa na plin
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.1.2010 8:42:09
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.1.2010 8:46:46
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Suzy... za Evo Srčekgirl... zate Nia...tudi Tilen ima čisto suho kožo,pa še praska se po glavi .Mu bom kar claritine dala po navodilih P,v ponedeljek grem pa po recept za kremo,ker mi jo je zmanjkalo.Sedaj ga pa mažem z Adermo Ponoči je Tilen prav kašljal revček in sem ga ves čas masirala in tolkla in sedaj gre sluz že ven. Danes sta oba doma,ker delavci pridejo med 11. in 12. uro,takrat,ko grem ponavadi po Nejca;pa ne morem jih same v hiši pustit. Tašča pa nima časa.Me prav zanima,kaj bo rekla,ko bodo rolete gor? Moram pa še kurilca naročit,da nam bo toplo.Drug teden ga znajo spet podražiti Pester dan te čaka Super si poštimala Tilna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.1.2010 8:47:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! jutro! Suzy... za Evo Srčekgirl... zate Nia...tudi Tilen ima čisto suho kožo,pa še praska se po glavi .Mu bom kar claritine dala po navodilih P,v ponedeljek grem pa po recept za kremo,ker mi jo je zmanjkalo.Sedaj ga pa mažem z Adermo Ponoči je Tilen prav kašljal revček in sem ga ves čas masirala in tolkla in sedaj gre sluz že ven. še dobro, da se že izkašljuje! Danes sta oba doma,ker delavci pridejo med 11. in 12. uro,takrat,ko grem ponavadi po Nejca;pa ne morem jih same v hiši pustit. Tašča pa nima časa.Me prav zanima,kaj bo rekla,ko bodo rolete gor? Moram pa še kurilca naročit,da nam bo toplo.Drug teden ga znajo spet podražiti mi smo ga prejšnji teden. je tast nekje slišal, da bi naj ceno izenačili s ceno nafte. če bo to res... ??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.1.2010 8:47:29
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Moram pa še kurilca naročit,da nam bo toplo.Drug teden ga znajo spet podražiti mi smo ga prejšnji teden. je tast nekje slišal, da bi naj ceno izenačili s ceno nafte. če bo to res... v takem primeru gremo mi na drva.Že lansko leto je cena narasla,samo je potem k sreči padla. tudi mi gremo v tem primru na drva ali pa na plin Plin je tudi drag ko pra*ica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.1.2010 8:47:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jutro! Kavica.... Vidka sm odpokala v vrtec jst mam dns it zavarovanje avta plačat ( da bom lahko šla na tehnični), pa še kaj se bo najdlo. Sam de dnar kopni, grozaaa. Jst sm tko tko...zdej po vrh tega sm začela še kašljat...mam dns kontrolo pr dohtarju in bomo vidl kaj bo reku. Drgač sm pa polna energije, juhu Skoraj pozabila: za pregled.
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 21.1.2010 8:54:39 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.1.2010 8:48:31
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Dobro jutro! tale kava je pa mmmmmmmm,njama! Kako ste spali? Kako je Gregi?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.1.2010 8:49:05
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jutro! eva je danes in jutri doma, da si varuška še malo odpočije. sma mislile it v MB v knjižnico in malo po mestu, pa sem zjutraj ugotovila, da ima vneto desno oko in da je začela kašljat. jo bom raje k mami peljala, jst pa bom sama skočla po knjige. Se bo Eva crkljala pri babici kje se pa jana skriva? nič kaj je ni videt Ja, samo na hitro se tu in tam oglasi, verjetno ima gužvo Šefice pa sploh ni na spregled
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.1.2010 8:49:26
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia pa je bila tako sitna danes, zgleda da je imela spet svoj dan , kr naprej je nekaj tečnarila, povrh vsega pa še je padla po tlakovcu in si je na kamenčkih od posipanja odrgnila obraz. Pa spet je dobila grozno kožo po telesu, isto kot lani, ko sma potem dobile kremo iz lekarne, ziher je to od centralne in suhega zraka. Sem jo namazala zdaj po odrgninah in po telesu z Tea Tree kremo in upam, da ji bo kaj hasnilo. Jana81 saj je ta krema za take zadeve ne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.1.2010 8:49:44
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Moram pa še kurilca naročit,da nam bo toplo.Drug teden ga znajo spet podražiti mi smo ga prejšnji teden. je tast nekje slišal, da bi naj ceno izenačili s ceno nafte. če bo to res... v takem primeru gremo mi na drva.Že lansko leto je cena narasla,samo je potem k sreči padla. tudi mi gremo v tem primru na drva ali pa na plin Plin je tudi drag ko pra*ica pri nas ne pride v poštev,ker nimamo plinovoda po vasi in nas tudi drago pride
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.1.2010 8:49:55
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Pri nas pestro, včeraj je Gregor zvečer padel direkt na kljun Fajn si je prebil ustnico in ima otečen nos. Šli do dežurne P, ponoči celo noč dajali obkladke. Danes sva šla do naše P in je stanje že presenetljivo dobro. Takle mamo... Kako je Gregi? Vse ok, tudi oteklina na nosu gre nazaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.1.2010 8:50:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Sploh ne morem verjet: Nejc se vedno brani mesa,on bi živel od juhe in krompirja; sedaj je pa pojedel lazanju v šusu,je komaj uspel dihat zraven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.1.2010 8:50:28
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 danes sem dala vabila v tisk in sem bila ful presenečena nad ceno. za 50 vabil in 50 zahval bova dala le 50 eur! sem pričakovala najmanj 1x več Pojma nimam, koliko te stvari stanejo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.1.2010 8:52:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Kako ste? Mi smo vredu, sma jo včeraj kar z mašinco pobrila, mi je šlo kar na jok, ampak mi je vseeno ful lepa, prav paše ji in od takrat se niti enkrat ni niti poskušala za lase potegnit , mogoče pa bo le palilo in se bo odvadila. Sem pa mislila, da bo kričala, ampak niti zajokala ni, malo je govorila ne, ne, ampak ni se nekaj branila. Uf, Gregi bi ob mašinci fasal živčnega... Že tako rjove ob striženju, kot bi ga dajali iz kože Je pa že tako lasat, da mu gredo laski že v oči, nekaj bo treba ukrenit. Je pa začela ful mleko pit ponoči, včeraj ga je pila kar 4x , tečnari tak dolgo, dokler ji ga ne dam. Upam, da je le prehodna faza in da jo kmalu mine. Moja mala pika je vedno imela tako rada mleko No, ponoči ga niti ni pila, je bilo pa obvezno treba vsako jutro in vsak večer spraznit ta veliko flaško, vse do tretjega leta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.1.2010 8:53:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally hello hello en lep sončen pozdrav iz PO. res mamo lepo vreme . upam, da bo še sonček ko pride Emilija iz vrtca, da gremo mal vn. mi smo zdej ok. driska se je končno ustavila in Emilija hodi spet v vrtec. jaz sem ok, včeraj sem imela kontrolo na polikliniki, sladkor je tko tko moram si skos povečevati inzulin. kaj čmo, važno da je ok. za Emilijo. Ti pa še malo zdrži, saj bo mimo mam pa eno . čeprav Emiliji redno umivam zobke sem zadnjič vidla da so se ji začele delat ene temne obloge na zgornjih zobkih in to na vseh tik ob dlesni, spodnje zobke ima lepe bele. kaj bi bilo to? Aha, vidim, da ti je že Srčekgirll napisala. suzy krasna vabila pa poceni tudi S.G. in čmrlika dobro opravita danes kasso za mere. a bi imela v petek dopoldan časa za kakšen koffe? nia kaj se je tvoja za laske vlekla, da si jo mogla postrižt? naša se HB ne, noče pa met nič v laseh nobene špange ali kaj podobnega (doma) vsakič ko pa grem v vrtec ponjo pa ima čopek . zgleda da tam čisto pozabi na vse glede mleka ne vem, mogoče jo mine, naša ga pa sloh ne pije ne podnevi ne ponoči. Tudi Gregi ga ne pije
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.1.2010 8:56:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Dobro jutro! tale kava je pa mmmmmmmm,njama! Kako ste spali? Kako je Gregi? Spali bolj tako-tako, no, bolje kot včeraj. Gregi je malo prehlajen, predvčerajšnjim in včeraj mu je teklo iz noska, danes je že 90% bolje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.1.2010 9:02:00
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia pa je bila tako sitna danes, zgleda da je imela spet svoj dan , kr naprej je nekaj tečnarila, povrh vsega pa še je padla po tlakovcu in si je na kamenčkih od posipanja odrgnila obraz. Pa spet je dobila grozno kožo po telesu, isto kot lani, ko sma potem dobile kremo iz lekarne, ziher je to od centralne in suhega zraka. Sem jo namazala zdaj po odrgninah in po telesu z Tea Tree kremo in upam, da ji bo kaj hasnilo. Jana81 saj je ta krema za take zadeve ne? Ja Nia5 je za to.. Jst sem Nejca mazala po rokici, ker je dobil neke izpuščaje z tea tree kremo, da so se mu posušili, potem pa samo z slezenčevim mlekom naprej. aja tud po obrazu na odrgnini jo lahko namažeš z tea tree kremo, se ji bo lepo zacelilo..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.1.2010 9:02:05
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jutro! eva je danes in jutri doma, da si varuška še malo odpočije. sma mislile it v MB v knjižnico in malo po mestu, pa sem zjutraj ugotovila, da ima vneto desno oko in da je začela kašljat. jo bom raje k mami peljala, jst pa bom sama skočla po knjige. kje se pa jana skriva? nič kaj je ni videt evo mene.. sem do grla zakopana v delu na šihtu, popoldan z predstavitvami..ali pa laufamo okrog..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.1.2010 9:02:07
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Moram pa še kurilca naročit,da nam bo toplo.Drug teden ga znajo spet podražiti mi smo ga prejšnji teden. je tast nekje slišal, da bi naj ceno izenačili s ceno nafte. če bo to res... v takem primeru gremo mi na drva.Že lansko leto je cena narasla,samo je potem k sreči padla. tudi mi gremo v tem primru na drva ali pa na plin mi smo imeli prej PLIN, zdej smo pa peč zamenjali in kurimo na drva..ceneje (na dolgi rok) definitivno
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?