|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
20.1.2010 19:45:11   
nia5
Sem sama ne? user posted image Ok, te pa grem jest in bulit tv, nočko user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
21.1.2010 7:25:19   
suzy85
jutro!
eva je danes in jutri doma, da si varuška še malo odpočije. sma mislile it v MB v knjižnico in malo po mestu, pa sem zjutraj ugotovila, da ima vneto desno oko in da je začela kašljat. jo bom raje k mami peljala, jst pa bom sama skočla po knjige.

kje se pa jana skriva? nič kaj je ni videt user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
21.1.2010 7:53:23   
Srčekgirll
Jutro!

Kavica....user posted image user posted image user posted image

Vidka sm odpokala v vrtec jst mam dns it zavarovanje avta plačat ( da bom lahko šla na tehnični), pa še kaj se bo najdlo. Sam de dnar kopni, grozaaa.
Jst sm tko tko...zdej po vrh tega sm začela še kašljat...mam dns kontrolo pr dohtarju in bomo vidl kaj bo reku. Drgač sm pa polna energije, juhuuser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
21.1.2010 8:11:58   
tilči
Dobro jutro!

Suzy...user posted image user posted image user posted image za Evo
Srčekgirl...user posted image user posted image user posted image zate
Nia...tudi Tilen ima čisto suho kožo,pa še praska se po glaviuser posted image .Mu bom kar claritine dala po navodilih P,v ponedeljek grem pa po recept za kremo,ker mi jo je zmanjkalo.Sedaj ga pa mažem z Adermo

Ponoči je Tilen prav kašljal revček in sem ga ves čas masirala in tolkla in sedaj gre sluz že ven.user posted image
Danes sta oba doma,ker delavci pridejo med 11. in 12. uro,takrat,ko grem ponavadi po Nejca;pa ne morem jih same v hiši pustit.
Tašča pa nima časa.Me prav zanima,kaj bo rekla,ko bodo rolete gor?
Moram pa še kurilca naročit,da nam bo toplo.Drug teden ga znajo spet podražitiuser posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
21.1.2010 8:16:54   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!
jutro!

Nia...tudi Tilen ima čisto suho kožo,pa še praska se po glaviuser posted image .Mu bom kar claritine dala po navodilih P,v ponedeljek grem pa po recept za kremo,ker mi jo je zmanjkalo.Sedaj ga pa mažem z Adermo

Ponoči je Tilen prav kašljal revček in sem ga ves čas masirala in tolkla in sedaj gre sluz že ven.user posted image
user posted image še dobro, da se že izkašljuje!
Danes sta oba doma,ker delavci pridejo med 11. in 12. uro,takrat,ko grem ponavadi po Nejca;pa ne morem jih same v hiši pustit.
Moram pa še kurilca naročit,da nam bo toplo.Drug teden ga znajo spet podražitiuser posted image
mi smo ga prejšnji teden. je tast nekje slišal, da bi naj ceno izenačili s ceno nafte. če bo to res... user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
21.1.2010 8:23:46   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Dobro jutro!

mi smo ga prejšnji teden. je tast nekje slišal, da bi naj ceno izenačili s ceno nafte. če bo to res... user posted image user posted image

v takem primeru gremo mi na drva.Že lansko leto je cena narasla,samo je potem k sreči padla.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
21.1.2010 8:35:51   
suzy85

Dobro jutro!

v takem primeru gremo mi na drva.Že lansko leto je cena narasla,samo je potem k sreči padla.

tudi mi gremo v tem primru na drva ali pa na plin

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
21.1.2010 8:42:09   
špelin@
Dobro jutro user posted image

user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
21.1.2010 8:46:46   
špelin@

Dobro jutro!

Pester dan te čaka user posted image Super si poštimala Tilna user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
21.1.2010 8:47:08   
špelin@

Dobro jutro!
jutro!

user posted image še dobro, da se že izkašljuje!

?? user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
21.1.2010 8:47:29   
špelin@

Dobro jutro!

Plin je tudi drag ko pra*ica user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
21.1.2010 8:47:37   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Jutro!

Kavica....user posted image user posted image user posted image

Vidka sm odpokala v vrtec jst mam dns it zavarovanje avta plačat ( da bom lahko šla na tehnični), pa še kaj se bo najdlo. Sam de dnar kopni, grozaaa.
Jst sm tko tko...zdej po vrh tega sm začela še kašljat...mam dns kontrolo pr dohtarju in bomo vidl kaj bo reku. Drgač sm pa polna energije, juhuuser posted image

user posted image user posted image
Skoraj pozabila: user posted image za pregled.

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 21.1.2010 8:54:39 >

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
21.1.2010 8:48:31   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

user posted image

Dobro jutro!

tale kava je pa mmmmmmmm,njama!user posted image

Kako ste spali? Kako je Gregi?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
21.1.2010 8:49:05   
špelin@

jutro!
eva je danes in jutri doma, da si varuška še malo odpočije. sma mislile it v MB v knjižnico in malo po mestu, pa sem zjutraj ugotovila, da ima vneto desno oko in da je začela kašljat. jo bom raje k mami peljala, jst pa bom sama skočla po knjige.
Se bo Eva crkljala pri babici user posted image
kje se pa jana skriva? nič kaj je ni videt user posted image
Ja, samo na hitro se tu in tam oglasi, verjetno ima gužvo user posted image Šefice pa sploh ni na spregled user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
21.1.2010 8:49:26   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Nia pa je bila tako sitna danes, zgleda da je imela spet svoj dan user posted image , kr naprej je nekaj tečnarila, povrh vsega pa še je padla po tlakovcu in si je na kamenčkih od posipanja odrgnila obraz.
Pa spet je dobila grozno kožo po telesu, isto kot lani, ko sma potem dobile kremo iz lekarne, ziher je to od centralne in suhega zraka. Sem jo namazala zdaj po odrgninah in po telesu z Tea Tree kremo in upam, da ji bo kaj hasnilo. Jana81 saj je ta krema za take zadeve ne?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
21.1.2010 8:49:44   
tilči

Dobro jutro!

Plin je tudi drag ko pra*ica user posted image

pri nas ne pride v poštev,ker nimamo plinovoda po vasi in nas tudi drago pride

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
21.1.2010 8:49:55   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Pri nas pestro, včeraj je Gregor zvečer padel direkt na kljun user posted image Fajn si je prebil ustnico in ima otečen nos. Šli do dežurne P, ponoči celo noč dajali obkladke. Danes sva šla do naše P in je stanje že presenetljivo dobro.

Takle mamo...

user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako je Gregi?

Vse ok, tudi oteklina na nosu gre nazaj user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
21.1.2010 8:50:03   
špelin@

Sploh ne morem verjet: Nejc se vedno brani mesa,on bi živel od juhe in krompirja;
sedaj je pa pojedel lazanju v šusu,je komaj uspel dihat zravenuser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
21.1.2010 8:50:28   
špelin@

danes sem dala vabila v tisk in sem bila ful presenečena nad ceno. za 50 vabil in 50 zahval bova dala le 50 eur! user posted image sem pričakovala najmanj 1x več

Pojma nimam, koliko te stvari stanejo user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
21.1.2010 8:52:39   
špelin@

Dan user posted image

Kako ste?
Mi smo vredu, sma jo včeraj kar z mašinco pobrila, mi je šlo kar na jok, ampak mi je vseeno ful lepa, prav paše ji user posted image in od takrat se niti enkrat ni niti poskušala za lase potegnit user posted image , mogoče pa bo le palilo in se bo odvadila. Sem pa mislila, da bo kričala, ampak niti zajokala ni, malo je govorila ne, ne, ampak ni se nekaj branila.
Uf, Gregi bi ob mašinci fasal živčnega... Že tako rjove ob striženju, kot bi ga dajali iz kože user posted image Je pa že tako lasat, da mu gredo laski že v oči, nekaj bo treba ukrenit.
Je pa začela ful mleko pit ponoči, včeraj ga je pila kar 4x user posted image user posted image , tečnari tak dolgo, dokler ji ga ne dam. Upam, da je le prehodna faza in da jo kmalu mine.
Moja mala pika je vedno imela tako rada mleko user posted image No, ponoči ga niti ni pila, je bilo pa obvezno treba vsako jutro in vsak večer spraznit ta veliko flaško, vse do tretjega leta user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
21.1.2010 8:53:51   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tally

hello hello

en lep sončen pozdrav iz PO. res mamo lepo vreme user posted image . upam, da bo še sonček ko pride Emilija iz vrtca, da gremo mal vn.

mi smo zdej ok. driska se je končno ustavila in Emilija hodi spet v vrtec. jaz sem ok, včeraj sem imela kontrolo na polikliniki, sladkor je tko tko moram si skos povečevati inzulin. kaj čmo, važno da je user posted image ok.
user posted image za Emilijo. Ti pa še malo zdrži, saj bo mimo user posted image user posted image user posted image

mam pa eno user posted image . čeprav Emiliji redno umivam zobke sem zadnjič vidla da so se ji začele delat ene temne obloge na zgornjih zobkih in to na vseh tik ob dlesni, spodnje zobke ima lepe bele. kaj bi bilo to?
Aha, vidim, da ti je že Srčekgirll napisala.

suzy krasna vabila pa poceni tudi user posted image user posted image

S.G. in čmrlika dobro opravita danes

kasso user posted image user posted image user posted image za mere. a bi imela v petek dopoldan časa za kakšen koffe?

nia kaj se je tvoja za laske vlekla, da si jo mogla postrižt? naša se HB ne, noče pa met nič v laseh nobene špange ali kaj podobnega (doma) vsakič ko pa grem v vrtec ponjo pa ima čopekuser posted image . zgleda da tam čisto pozabi na vse user posted image

glede mleka ne vem, mogoče jo mine, naša ga pa sloh ne pijeuser posted image ne podnevi ne ponoči.

Tudi Gregi ga ne pije user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
21.1.2010 8:56:13   
špelin@

user posted image

Dobro jutro!

tale kava je pa mmmmmmmm,njama!user posted image

Kako ste spali? Kako je Gregi?

Spali bolj tako-tako, no, bolje kot včeraj. Gregi je malo prehlajen, predvčerajšnjim in včeraj mu je teklo iz noska, danes je že 90% bolje.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
21.1.2010 9:02:00   
jana81

Nia pa je bila tako sitna danes, zgleda da je imela spet svoj dan user posted image , kr naprej je nekaj tečnarila, povrh vsega pa še je padla po tlakovcu in si je na kamenčkih od posipanja odrgnila obraz.
Pa spet je dobila grozno kožo po telesu, isto kot lani, ko sma potem dobile kremo iz lekarne, ziher je to od centralne in suhega zraka. Sem jo namazala zdaj po odrgninah in po telesu z Tea Tree kremo in upam, da ji bo kaj hasnilo. Jana81 saj je ta krema za take zadeve ne?

Ja Nia5 je za to.. Jst sem Nejca mazala po rokici, ker je dobil neke izpuščaje z tea tree kremo, da so se mu posušili, potem pa samo z slezenčevim mlekom naprej.
aja tud po obrazu na odrgnini jo lahko namažeš z tea tree kremo, se ji bo lepo zacelilo..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
21.1.2010 9:02:05   
jana81

jutro!

kje se pa jana skriva?
nič kaj je ni videt user posted image

evo mene..user posted image sem do grla zakopana v delu na šihtu, popoldan z predstavitvami..ali pa laufamo okrog..

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
21.1.2010 9:02:07   
jana81

Dobro jutro!

mi smo imeli prej PLIN, zdej smo pa peč zamenjali in kurimo na drva..ceneje (na dolgi rok) definitivno

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?