Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.1.2010 9:04:43
|
|
|
|
jana81
|
no pa dober dan Mi spimo že par dni res lepo, tud zvečer ni več tak problem, če le grem jst z njim, če gre ati ne velja No in ko hočem kaj napisat, me spet nekdo zmoti...kasneje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.1.2010 10:17:06
|
|
|
|
Čmrlika
|
Dan! Spanje ja... Naša Taja je res pridna ... že dolgo spi celo noč, po 11 ur, edino zadnja dva tedna se obvezno enkrat zbudi in hoče k nama spat... spi v sek naprej ampak se bojim da ji ne pride v navado zdaj tik preden mali pride bomo že nekak.upam, no... včeraj sem porihtala na csd ju, lubi je uradno postal očka tud temu pikecu v bušiju ... danes grem še na individualni razgovor za epiduralno in pol sem na seznamu , jutri pa pregled in držte pesti da bo vse isto, da ni vse skupaj napredovalo...da zdrživa še kaka dva tedna vsaj Sem pa Taji nabavla kostum za pusta včeraj in je cel večer v njem paradirala po stanovanju, se važla, gledala v ogledalo in se nasmihala sama sebi, joj je blaa lubana. in pol izjava dneva...ji pravim da bo za pusta mela še pojtrček notr, ker majo klovn velike trebuhe... pa gre proti meni me poboža po bušiju pa pravi, mamica tudi bo koun ...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.1.2010 12:40:08
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia pa je bila tako sitna danes, zgleda da je imela spet svoj dan , kr naprej je nekaj tečnarila, povrh vsega pa še je padla po tlakovcu in si je na kamenčkih od posipanja odrgnila obraz. Pa spet je dobila grozno kožo po telesu, isto kot lani, ko sma potem dobile kremo iz lekarne, ziher je to od centralne in suhega zraka. Sem jo namazala zdaj po odrgninah in po telesu z Tea Tree kremo in upam, da ji bo kaj hasnilo. Jana81 saj je ta krema za take zadeve ne? Ja Nia5 je za to.. Jst sem Nejca mazala po rokici, ker je dobil neke izpuščaje z tea tree kremo, da so se mu posušili, potem pa samo z slezenčevim mlekom naprej. aja tud po obrazu na odrgnini jo lahko namažeš z tea tree kremo, se ji bo lepo zacelilo.. Ja sem opazila, da se ji ranice že lepo celijo in ne morem verjet, da se ji je tudi koža po telesu izboljšala in to že po enem nanosu , izdelki Justa so res neverjetno super, še z vsako stvarjo sem bila zadovoljna, so vredni svojega denarja. Zdaj sem ti Jana81 malo reklame naredila ne? Kako pogosto ji naj to mažem, zdaj sem ji zjutraj in zvečer? A to mleko (odebeljeno) je tudi od Justa?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.1.2010 12:42:10
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Kako ste? Mi smo vredu, sma jo včeraj kar z mašinco pobrila, mi je šlo kar na jok, ampak mi je vseeno ful lepa, prav paše ji in od takrat se niti enkrat ni niti poskušala za lase potegnit , mogoče pa bo le palilo in se bo odvadila. Sem pa mislila, da bo kričala, ampak niti zajokala ni, malo je govorila ne, ne, ampak ni se nekaj branila. Uf, Gregi bi ob mašinci fasal živčnega... Že tako rjove ob striženju, kot bi ga dajali iz kože Je pa že tako lasat, da mu gredo laski že v oči, nekaj bo treba ukrenit. Je pa začela ful mleko pit ponoči, včeraj ga je pila kar 4x , tečnari tak dolgo, dokler ji ga ne dam. Upam, da je le prehodna faza in da jo kmalu mine. Moja mala pika je vedno imela tako rada mleko No, ponoči ga niti ni pila, je bilo pa obvezno treba vsako jutro in vsak večer spraznit ta veliko flaško, vse do tretjega leta Pri nas pa je fora, da ga spije manj kot dva deci, četudi ji ga več naredim ga ne spije več, ampka večkrat po malo . Bi bila bolj vesela, če bi ga enkrat konkretno ruknila, pa bi bil pol mir.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.1.2010 12:43:15
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jutro! Kavica.... Vidka sm odpokala v vrtec jst mam dns it zavarovanje avta plačat ( da bom lahko šla na tehnični), pa še kaj se bo najdlo. Sam de dnar kopni, grozaaa. Jst sm tko tko...zdej po vrh tega sm začela še kašljat...mam dns kontrolo pr dohtarju in bomo vidl kaj bo reku. Drgač sm pa polna energije, juhu Skoraj pozabila: za pregled. Pozdravi se
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.1.2010 12:45:51
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Suzy... za Evo Upam, da bo kmalu učka bolje Srčekgirl... zate Nia...tudi Tilen ima čisto suho kožo,pa še praska se po glavi .Mu bom kar claritine dala po navodilih P,v ponedeljek grem pa po recept za kremo,ker mi jo je zmanjkalo.Sedaj ga pa mažem z Adermo Jaz pa sem si rekla, da bom najprej poskusila na naraven način (Tea Tree) in če ne bo bolje grem do P, da ji predpiše kremo in zaenkrat pomaga. Ponoči je Tilen prav kašljal revček in sem ga ves čas masirala in tolkla in sedaj gre sluz že ven. Danes sta oba doma,ker delavci pridejo med 11. in 12. uro,takrat,ko grem ponavadi po Nejca;pa ne morem jih same v hiši pustit. Tašča pa nima časa.Me prav zanima,kaj bo rekla,ko bodo rolete gor? Moram pa še kurilca naročit,da nam bo toplo.Drug teden ga znajo spet podražiti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.1.2010 12:46:43
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Pri nas pestro, včeraj je Gregor zvečer padel direkt na kljun Fajn si je prebil ustnico in ima otečen nos. Šli do dežurne P, ponoči celo noč dajali obkladke. Danes sva šla do naše P in je stanje že presenetljivo dobro. Takle mamo... Kako je Gregi? Vse ok, tudi oteklina na nosu gre nazaj Super
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.1.2010 12:50:23
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dan! Spanje ja... Naša Taja je res pridna ... že dolgo spi celo noč, po 11 ur, edino zadnja dva tedna se obvezno enkrat zbudi in hoče k nama spat... spi v sek naprej ampak se bojim da ji ne pride v navado zdaj tik preden mali pride Blagor ti bomo že nekak.upam, no... včeraj sem porihtala na csd ju, lubi je uradno postal očka tud temu pikecu v bušiju ... danes grem še na individualni razgovor za epiduralno in pol sem na seznamu , jutri pa pregled in držte pesti da bo vse isto, da ni vse skupaj napredovalo...da zdrživa še kaka dva tedna vsaj A si jo pri Taji imela? Saj bo počakal lepo na toplem, brez skrbi, le pazi nase. Sem pa Taji nabavla kostum za pusta včeraj in je cel večer v njem paradirala po stanovanju, se važla, gledala v ogledalo in se nasmihala sama sebi, joj je blaa lubana. in pol izjava dneva...ji pravim da bo za pusta mela še pojtrček notr, ker majo klovn velike trebuhe... pa gre proti meni me poboža po bušiju pa pravi, mamica tudi bo koun ... , jaz še tudi morem nekaj Nii nabavit, ali bo žabica ali pa pikapolonica, ker ima ti dve živalci najraje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.1.2010 12:55:24
|
|
|
|
nia5
|
Suzy85 tablete sem poslala in to z nakaznico, upam, da je ok, ker nisma nič dorekle, tako da bi ju3 morale bit tam. Če pa kaj ne bo ok, pa shrani račun, da se kasneje da kaj uredit Pri nas sneži ko zmešano, še dobro da sma z vse dopoldan uredila, ker je cesta že cela zasnežena (naš breg ), pol pa težko gor prideš. Sem pa bila na zavodu, sem šla vprašat, če financirajo tečaj predšolske vzgoje in ga, ampak bo najverjetneje treba počakat do septembra , neko službo moram najdit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.1.2010 13:44:36
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Kako ste? Mi smo vredu, sma jo včeraj kar z mašinco pobrila, mi je šlo kar na jok, ampak mi je vseeno ful lepa, prav paše ji in od takrat se niti enkrat ni niti poskušala za lase potegnit , mogoče pa bo le palilo in se bo odvadila. Sem pa mislila, da bo kričala, ampak niti zajokala ni, malo je govorila ne, ne, ampak ni se nekaj branila. Uf, Gregi bi ob mašinci fasal živčnega... Že tako rjove ob striženju, kot bi ga dajali iz kože Je pa že tako lasat, da mu gredo laski že v oči, nekaj bo treba ukrenit. Je pa začela ful mleko pit ponoči, včeraj ga je pila kar 4x , tečnari tak dolgo, dokler ji ga ne dam. Upam, da je le prehodna faza in da jo kmalu mine. Moja mala pika je vedno imela tako rada mleko No, ponoči ga niti ni pila, je bilo pa obvezno treba vsako jutro in vsak večer spraznit ta veliko flaško, vse do tretjega leta Petja še vedno spije flaško mleka preden zaspi, pa bo marca 4 leta stara
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.1.2010 14:40:56
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia pa je bila tako sitna danes, zgleda da je imela spet svoj dan , kr naprej je nekaj tečnarila, povrh vsega pa še je padla po tlakovcu in si je na kamenčkih od posipanja odrgnila obraz. Pa spet je dobila grozno kožo po telesu, isto kot lani, ko sma potem dobile kremo iz lekarne, ziher je to od centralne in suhega zraka. Sem jo namazala zdaj po odrgninah in po telesu z Tea Tree kremo in upam, da ji bo kaj hasnilo. Jana81 saj je ta krema za take zadeve ne? Ja Nia5 je za to.. Jst sem Nejca mazala po rokici, ker je dobil neke izpuščaje z tea tree kremo, da so se mu posušili, potem pa samo z slezenčevim mlekom naprej. aja tud po obrazu na odrgnini jo lahko namažeš z tea tree kremo, se ji bo lepo zacelilo.. Ja sem opazila, da se ji ranice že lepo celijo in ne morem verjet, da se ji je tudi koža po telesu izboljšala in to že po enem nanosu , izdelki Justa so res neverjetno super, še z vsako stvarjo sem bila zadovoljna, so vredni svojega denarja. Zdaj sem ti Jana81 malo reklame naredila ne? Kako pogosto ji naj to mažem, zdaj sem ji zjutraj in zvečer? A to mleko (odebeljeno) je tudi od Justa? ja Nia5 Just ima res kvalitetne izdelke.. jst sem mu mazala tudi zjutraj in zvečer, dokler se niso posušili čist izpuščaji... ja tudi slezenovčevo mleko je od Justa.. drugače se mu reče tudi Malva mleko, za obraz imamo pa za Nejca malva (slezenovčevo) kremo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.1.2010 14:42:04
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Kako ste? Mi smo vredu, sma jo včeraj kar z mašinco pobrila, mi je šlo kar na jok, ampak mi je vseeno ful lepa, prav paše ji in od takrat se niti enkrat ni niti poskušala za lase potegnit , mogoče pa bo le palilo in se bo odvadila. Sem pa mislila, da bo kričala, ampak niti zajokala ni, malo je govorila ne, ne, ampak ni se nekaj branila. Uf, Gregi bi ob mašinci fasal živčnega... Že tako rjove ob striženju, kot bi ga dajali iz kože Je pa že tako lasat, da mu gredo laski že v oči, nekaj bo treba ukrenit. Je pa začela ful mleko pit ponoči, včeraj ga je pila kar 4x , tečnari tak dolgo, dokler ji ga ne dam. Upam, da je le prehodna faza in da jo kmalu mine. Moja mala pika je vedno imela tako rada mleko No, ponoči ga niti ni pila, je bilo pa obvezno treba vsako jutro in vsak večer spraznit ta veliko flaško, vse do tretjega leta Petja še vedno spije flaško mleka preden zaspi, pa bo marca 4 leta stara Nejc tudi še zvečer spije po flaški mleko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.1.2010 14:44:53
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia...tudi Tilen ima čisto suho kožo,pa še praska se po glavi .Mu bom kar claritine dala po navodilih P,v ponedeljek grem pa po recept za kremo,ker mi jo je zmanjkalo.Sedaj ga pa mažem z Adermo Jaz pa sem si rekla, da bom najprej poskusila na naraven način (Tea Tree) in če ne bo bolje grem do P, da ji predpiše kremo in zaenkrat pomaga. tudi jst odkar imam te krema vse doma, rajši najprej tako probam, ker tele lekarniške mešanice mu niso še nikoli dobro dele..na žalost
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.1.2010 14:48:43
|
|
|
|
Čmrlika
|
jana imaš kaj za spokane, raztrgane roke...? moja mami tako trpi, in inč ne pomaga...me srce boli ko jo gledam... špelin@ tudi ti si menda enkrat govorila o podobnih težavah ne? kaj uporabljaš ti?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.1.2010 15:04:31
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika jana imaš kaj za spokane, raztrgane roke...? moja mami tako trpi, in inč ne pomaga...me srce boli ko jo gledam... ja tudi .. za razpokane roke pomaga tea tree krema ali krema za noge, če pa ima kot eno obliko luskavice pa pomaga aktivna krema ali lamelna krema špelin@ tudi ti si menda enkrat govorila o podobnih težavah ne? kaj uporabljaš ti? od špeline možek je uporabljal tea tree kremo, špelin@ pa uporablja kremo za roke s kamilico..
< Sporočilo je popravil jana81 -- 21.1.2010 15:05:32 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.1.2010 20:20:52
|
|
|
|
MARTINA25
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 ojla!!!kok sem pa jezna....grrrrrrrrrrr,danes mi je en kreten v Ljubljani poškodoval avto....z flumastrom ga je popisal,odlomil brisalec ter poškodoval sprednjo šipo....tko da je počla....napis pa je vil sledeč:SKIDAJ SI SAM...kao sneg....kr neki...ook,ne rečem da bi parkirala nekomu na dvorišču....poden res...vsaka čast mojim sodelavsem iz Bežigrada,da so se zadeve lotili resno in so tipa prijeli...in njegov komentar:kaj je pa narobe s tem?pač sem ji napisal "sporočilo" naj v bodoče ne pakrira na parkingu ki ga ni ona skidala...to sem skidal jaz in tam parkiram jaz"....brezveze res.... o fak..poleg tega da bo kaznovan, bi mu šla jst še ziher kako piz....na njegov avto naštimat ..kreten itak si je zapečatil usodo....revež ne ve kaj sem po poklicu....in ko pridem iz porodniške se lahko samo pazi....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 22.1.2010 6:40:17
|
|
|
|
suzy85
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 22.1.2010 6:41:58
|
|
|
|
suzy85
|
dobro jutro! eva je že pokonci in že gleda risanke. danes ko bi lahka spala, pa že bedi. očka je že boljše, kašlja pa še kar. jo moram zdajle s kremo namazat, pa bom še kar po podplatih zraven.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 22.1.2010 6:52:29
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 danes sem dala vabila v tisk in sem bila ful presenečena nad ceno. za 50 vabil in 50 zahval bova dala le 50 eur! sem pričakovala najmanj 1x več Pojma nimam, koliko te stvari stanejo če daš vabila delat, so cene minimalno 2 eur, najpogosteje pa se vrtijo okrog 2,50-3 eur IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no pa dober dan Mi spimo že par dni res lepo, tud zvečer ni več tak problem, če le grem jst z njim, če gre ati ne velja No in ko hočem kaj napisat, me spet nekdo zmoti...kasneje nejc za spanje! jana, brez skrbi! tud na atija se bo navadu. tud eva ful protestira, če jo nese spat. čmrlika za včerajšnje opravke. pa je par stvari manj za uredit! jst bom evi verjetno kupla kakšno muco ali kužeka, samo nisem ziher, če bo hotla to nosit nia super! pol bi mogla danes dobit paket! mogoče pa se ti pokazala kakšna možnost za začasno delo, septembra pa greš v ta tečaj. kolegica končuje diplomo oz zgodovine in filozofije in je zadnjič slučajno šla do ravnateljice vrtca, kamor hodi njen sin, pa sta se mimogrede zmenle, da bo v vrtcu po 6 ur dnevno poučevala angleščino. sicer je delo preko javnih del, ampak si bo vsaj izkušnje nabrala. mogoče tudi ti kaj najdeš, ko boš najmanj pričakovala!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 22.1.2010 7:06:32
|
|
|
|
Čmrlika
|
Jutro ! Jana- kolikor razumem se ta tea tree krema lahko tudi še za kaj drua uporablja če ji ne bo primerna za roke, ne? vidim da je pogosto na programu pri majčicah... mami ima prav razpoke, take ragade po rokah, ne kot luskavico... in to je tako trdo, da se lahko jaz na primer vrežem na njeni roki, če jo nerodno zgrabim se lahko midve kr zmeniva da mi to pošlješ,al kako drugače...povej...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 22.1.2010 7:08:42
|
|
|
|
Čmrlika
|
evo sem spila kavo do konca, grem na pregled k G. Držite pestikee da je stanje isto, da ni kaj še bolj narobe...prosim se slišimo kasneje... pridem domov, bo čas za čvek, tajo bom kr pri babici pustila, da še kaj polikam ,operem za malega... če se bom seveda vredu počutla, drugač bom ležala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 22.1.2010 7:14:00
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Jutro ! Jana- kolikor razumem se ta tea tree krema lahko tudi še za kaj drua uporablja če ji ne bo primerna za roke, ne? vidim da je pogosto na programu pri majčicah... mami ima prav razpoke, take ragade po rokah, ne kot luskavico... in to je tako trdo, da se lahko jaz na primer vrežem na njeni roki, če jo nerodno zgrabim se lahko midve kr zmeniva da mi to pošlješ,al kako drugače...povej... jst uporabljam tea tree kremo za vse, kar je možno za rane, da prej zacelijo, za suhe roke, mozolje, herpes, opekline... ma ni da ni! res je super krema!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 22.1.2010 7:14:36
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika evo sem spila kavo do konca, grem na pregled k G. Držite pestikee da je stanje isto, da ni kaj še bolj narobe...prosim se slišimo kasneje... pridem domov, bo čas za čvek, tajo bom kr pri babici pustila, da še kaj polikam ,operem za malega... če se bom seveda vredu počutla, drugač bom ležala z evo drživa pesti, da bo vse ok!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 22.1.2010 7:46:36
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika evo sem spila kavo do konca, grem na pregled k G. Držite pestikee da je stanje isto, da ni kaj še bolj narobe...prosim se slišimo kasneje... pridem domov, bo čas za čvek, tajo bom kr pri babici pustila, da še kaj polikam ,operem za malega... če se bom seveda vredu počutla, drugač bom ležala z evo drživa pesti, da bo vse ok!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 22.1.2010 8:11:01
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Mmmm oj ja...jst bi...hvala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?