|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del
20.1.2010 20:45:34   
sonček33
**** pa ste res "leteči", ko se tako malo javljaš...no sej prav...uživajte in izkoristite sonček
kar se tiče službe pa ...samo da se je ugodno rešilo zate

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
20.1.2010 20:51:38   
marta82
Zvezdica jaz pa če bi imela poslovno idejo in priložnost bi probala. Z veseljem. Zaposliš se še vedno lahko, če ne rata. Čas za familijo pa ne dvomim, da si boš vzela. Vso srečo kakorkoli se boš odločila.user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
20.1.2010 20:56:28   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Zvezdica jaz pa če bi imela poslovno idejo in priložnost bi probala. Z veseljem. Zaposliš se še vedno lahko, če ne rata. Čas za familijo pa ne dvomim, da si boš vzela. Vso srečo kakorkoli se boš odločila.user posted image

ča lahko komentiram user posted image

jest pa na to gledam tako, da če jo ta služba ki jo čaka veseli in si jo obenem želi naj zagrabi proložnost, pomoje nikjer nikogar ne čaka šiht, sploh pa ne tist k si ga želiš...medtem ko s.p še vedno lahko odpre vedno in kadarkoli, sam je odvisno kako poslovno idejo ima, ker jo med tem časom lahko že kakšen drugi udejani, ti pa se morš če želiš spovnt neki novga.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
20.1.2010 20:57:13   
sonček33
Marta, se strinjam z napisanim, če imaš mero in mejo ...delo, družina, prosti čas in je to v nekem pametnem razmerju - potem sem za. A res je, da ko se vržeš v nov posel, je to skoraj nemogoče nekaj časa..koliko...

khurde  - čakam poorčilo o izpitih ... pa kak nov recept..... a ti tudi kaj kališ?

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
20.1.2010 20:59:06   
*x*y*z*
Sem se kar malo oddaljila od računalnika, ker mi je zmanjkalo časa za moža in najine skupne večere, akr je edino ko sva lahko kej sama, pa še to večkar prekine mali user posted image  no, sej počasi kar podaljšuje spanje, pa zvečer kdaj sam zaspi, kr tko sam od sebe, brez ga kaj učit user posted image  aja pa danes je na nogometu, tko da srede mam fraj

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
20.1.2010 21:00:59   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

jest pa na to gledam tako, da če jo ta služba ki jo čaka veseli in si jo obenem želi naj zagrabi proložnost, pomoje nikjer nikogar ne čaka šiht, sploh pa ne tist k si ga želiš...medtem ko s.p še vedno lahko odpre vedno in kadarkoli, sam je odvisno kako poslovno idejo ima, ker jo med tem časom lahko že kakšen drugi udejani, ti pa se morš če želiš spovnt neki novga.

se strinjam, sam jst sem tud tak tip, da si ne upam kaj dosti, pač oddelat tistih 8 ur in potem pač družina - to je to

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
20.1.2010 21:03:28   
Ploha
x*y*z: zgleda smo po večini same ziherašice tuki user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
20.1.2010 21:23:39   
*x*y*z*
zgleda da ja, sam ene pa vseeno majo jaj.ca user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
20.1.2010 21:31:08   
ronja
Ronja - delo raziskovalcev žal ni dobro plačano. Ne si delat utvar, da boš zaslužila nevem kaj, ko boš končala z MR...razen če se boš spustila v kake menedžerske vode. Moja plača podkrepljena s kako titulo je primerljiva s plačo učiteljice v srednji šoli.

Si ne delam utvar, brez skrbiuser posted image . Bom vesela, če delo dobim, hehe. Sicer pa srednješolske učiteljice za moje pojme sploh niso slabo plačane (res nimam tako visokih standardov kot večina slovencev, ampak meni se zdi njihova plača super).

ploha, saj je bil že čas s temi ploščicami, nam boš cel forum tlakovalauser posted image

****, ma a ni to super? Ja, saj vem, tudi res hodit na šiht je včasih super - ampak tudi bit doma pa dobivat plačo je fajn, ni res?

aja pa danes je na nogometu, tko da srede mam fraj

Moj pa na košarki.

Jutri mamo vse tri zdranivka, ker je danes delala samo sistematiko in seveda nismo šle (morala bi met Lejla sist. pregled, samo smo bile vse 3 bolne in ker imajo ločene bolne in zdrave ni fer, da pridemo tja kake novorojenčke okužit). Tako da sem ju naročila za jutri k bolanimuser posted image . Pa jaz mam tudi zdravnico zjutraj, predno gre lubi v službo. Ahja.

Jaz nisem poslovno bitje, tako da nimam poslovnih idejuser posted image . Mam pa drugih idej kolikor hočeš, a to kaj šteje?user posted image
No, danes sem samo zapravljala - sem šla po material za darilo za nečaka, ki ima v ned. rd in verjetno pridejo v slo, tako da moram bit pripravljena. In sem si potem še nekaj stvari zase kupila - no, v bistvu mi jih je oče, ki mi je za nl dal denar in rekel, naj vsaj en del zase porabimuser posted image - pa sem ga ubogala, hehe. MOje ustvarjalne prčkarije pa blago, kaj pa drugega. blaga sem nabavila ful, ker ne bojo več meli na kg, ker so šle neke tekstilne tovarne k vragu. Butasto - če je recesija, bi morali met kvečjemu več poceni blaga, ne pa manj!??user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
20.1.2010 21:59:28   
Zvezdica
danes ponoči pa spet ob 2 budnica, pa sem jo pustila, da vidim kaj bo, pol minute in nič več je nekaj med jokom in kreganjem ven spuščala pol pa je zaspala, sam kaj ko je ob 3 zutri stala in naju gledala kako spiva user posted image user posted image oz. naju je klicala user posted image user posted image in ni šans da jo upavam, ker je budna k sova....

ja poznam tole, da odpreš oči, in nekaj bolšči v tebe user posted image user posted image user posted image user posted image
To je liam počel ko je pri nama spal.

Uglavnem plohca, tole nočno biksanje mine slej k prej :). A sta zdravi?

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
20.1.2010 22:02:56   
Zvezdica

Nisem se še odločila ampak ja verjetno bom vseeno ostala na spju. Smisel spja je da sem doma kadar me otrok rabi. Morda je bolje kdaj popoldne dvignit tel, po drugi strani bit pa doma ko je otrok bolan brez tistih ksihtov iz službe. Tist je sicer ok ponudba, sam polagat nekomu račune, k ti zateži vsakič ko te ni. Ne vem res ne, tuhtam. Vzela sem si čas do ponedeljka, vsekakor vas obvestim :)

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
20.1.2010 22:04:26   
Ploha
ne nismo, še vedno ji malo z noska teče, ampak res malo, pa ene 3x na dan zakašla, tako da ko bomo čist čist se pa oglasim na na...čak da se zmislm kej, ker sm lačna k volk, ajaaaa na sirov burek pridem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
20.1.2010 22:06:07   
marta82

Se strinjam.user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
20.1.2010 22:08:17   
Zvezdica

ne nismo, še vedno ji malo z noska teče, ampak res malo, pa ene 3x na dan zakašla, tako da ko bomo čist čist se pa oglasim na na...čak da se zmislm kej, ker sm lačna k volk, ajaaaa na sirov burek pridem user posted image user posted image user posted image

a prav zares? user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
20.1.2010 22:08:35   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Nisem se še odločila ampak ja verjetno bom vseeno ostala na spju. Smisel spja je da sem doma kadar me otrok rabi. Morda je bolje kdaj popoldne dvignit tel, po drugi strani bit pa doma ko je otrok bolan brez tistih ksihtov iz službe. Tist je sicer ok ponudba, sam polagat nekomu račune, k ti zateži vsakič ko te ni. Ne vem res ne, tuhtam. Vzela sem si čas do ponedeljka, vsekakor vas obvestim :)

To je res velika prednost, ja. Upam, da se ti izteče tako, da bo za tebe čimboljše.user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
20.1.2010 22:14:10   
ronja
Uglavnem plohca, tole nočno biksanje mine slej k prej :).

A praviš, da mine? Včasih kar dvomim (pri nas je še na sporedu od obeh - glihkar sem Ronjo tolažila in nazaj uspavala - seveda je pa zdaj v najini postejliuser posted image ).

Ne da se mi tabel gledat, še manj pa delatuser posted image .

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
20.1.2010 22:16:46   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

a prav zares? user posted image user posted image user posted image

oblubm zaprmej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
20.1.2010 22:21:47   
sonček33
Ulla, uspešen in prijeten delovni dan ti želim.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
   [Brisano sporočilo]
20.1.2010 22:56:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1094
21.1.2010 0:13:25   
VRTNICA84
Vse najboljše vsem, ki danes praznujete.....
user posted image

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
21.1.2010 6:48:53   
krtekxx
Sicer pa srednješolske učiteljice za moje pojme sploh niso slabo plačane (res nimam tako visokih standardov kot večina slovencev, ampak meni se zdi njihova plača super).

No, če je katera tukaj s tem poklicem naj ne zameri, oz. naj komentira raje. Meni se tudi zdi njihova plača kar preveč super v primerjavi z mojo. Da ne govorimo o zdravniški ali sodniški plači...se mi res ne zdi fer. Ker emne za vsako p***pokličejo na sodišče in se moram zagovarjat, prej omenjeni so pa imuni na te reči.

Mi smrkamo (mož, Brita). Se bom potrudila čimprej odbrzet na sončno Gorenjsko in potem sonce opazovati skozi šipo med opravljanjem mojega drugega poklica - negovalka otrok in odraslih.

Mam pa novo puhovko in kapo, ki me grejeta. Sem si sama kupila za moja okrogla leta. Po netu, ker nimam časa skakat po štacunah.

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
21.1.2010 6:55:35   
krtekxx
Pol se je zbruhala, vročina ji je sama šla dol, pa tud spala je boljše. Potem je začel ponoči moj bruhat, zjutraj še jaz, oba sva imela še drisko, jaz pa še vročino. Zdaj smo malo boljše...vsaj ne bruhamo več.

Nina166, če ti je kaj v tolažbo - to smo mi vsi počeli namesto da bi RD tortico jedli. Smo ja kar proč morali vreči, ker si nobeden ni upal do nas in mi do nobenega in jo potem čez en teden ponovno narediti.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
21.1.2010 8:30:31   
Zvezdica
Mi smrkamo (mož, Brita). Se bom potrudila čimprej odbrzet na sončno Gorenjsko in potem sonce opazovati skozi šipo med opravljanjem mojega drugega poklica - negovalka otrok in odraslih.

Mam pa novo puhovko in kapo, ki me grejeta. Sem si sama kupila za moja okrogla leta. Po netu, ker nimam časa skakat po štacunah.

upam, da ne bo hujšga in da bo sam smrkanje.

Super za bundico in kapico :) In vse naj za RD ...predvidevam, da je bil pred kratkim.

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
21.1.2010 8:36:24   
sonček33
Daša, poljubček zate. Lovro

Krtekxx...super za puhovko. Pa naj ostane pri smrkanju.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
21.1.2010 9:14:07   
krtekxx

Zvezdica
predvidevam, da je bil pred kratkim

Pred kratkim dopolnila ++++

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?