vaney
|
zimska, saj mogoče sem brcnila v temo, ampak....a je mogoče Anže Midva sva se nekako dogovorila za Dašo ali Timoteja, glede na to, da spola še vedno ne veva... inhalator; smo lani kupili Omronovega, ker so Hoferjeve razgrabili v sekundi, za njega smo dali okrog 100€, je pa za otroke in odrasle. Nam je že parkrat prišel prav, sploh pri kašlju, tako da meni ni žal, da ga imamo. lupinica; prvič sem skoraj znorela, ko sem jo montirala noter (mož je šel kar na poti v P mojo kolegico vprašat, kako se namontira, ker prej ni imel časa, potem mu je pa zagustilo ), ampak sem sezelo hitro navadila in potem jo imaš tik-tak namontirano. V primeru dežja pa isto kot kati...vse skupaj v avto, potem pa namontiraš z notranje strani na sovoznikov sedež ali pa splezaš zadaj -tudi to sem večkrat naredila, ker sem ga večinoma vozila zadaj Mene je pa danes moj mož malo presenetil, pa še nisem prepričana, ali v pozitivni ali negativni smeri izrazil je namreč željo, da tokrat ne bi bil rad zraven pri porodu, če bo naraven (prvič je bil zraven) in bi raje počakal zunaj. Za razlog je rekel, da je to, ker so me prvič "mučili", ker so si babice in sestre njega podajale kot dodatno pomoč in je od blizu videl, kako so me 2x rezale in mi potem še 2 s komolci po trebuhu skakale, da sem imela še cel mesec čisto moder trebuh od modric...skratka, pravi, da mu je bilo grozno gledat, kaj delajo z mano in da mene boli in da mu je bilo prehudo gledat, kako moramo ženske trpet ter da če bi bila jezna, če ne bi bil zraven in kaj naj mu rečem...po eni strani bi ga želela zraven, po drugi pa ga razumem, tako da že rajši vidim, da ga potem ni zraven...no, saj če bo šlo tako naprej kot zdaj ( se še ni obrnil na glavo), potem me itak čaka CR in ne bova imela težav s tem....a vaši partnerji bodo šli vsi zraven, če bo časovno izvedljivo, seveda?