|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
21.1.2010 13:56:16   
rosajelka
oJLA!JOJ, BLANČ ZDAJ PA SI ŠE MENI LUŠTE NAREDLA Z TO IGRAČKO.JAZ BIIIIIIII JOOOOOOO TUDI IMELAAAAAAAAAAuser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
21.1.2010 13:57:52   
sonček33
Blanč, provizija.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu rosajelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
21.1.2010 13:57:56   
blanč
Smo iz sprehoda, nas je čist sneg zametaluser posted image
Taški jaz mislim, da nisem ravno tista, ki ima največ stvari sem pa sigurno tista, ki se najbolj slini ob raznih stvareh in lima tule gor razne potrebne po večini pa nepotrebne stvari(ampak fajne)user posted image
Evo link
http://www.amazon.de/gp/history/ref=s9_simi_gw_s0_p21_bhist?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=02SZWMC8ZH8WRNEVTQQV&pf_rd_t=101&pf_rd_p=463375173&pf_rd_i=301128
ps. še zdej me niste naučilelinkov krajšat, a ne  miškauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
21.1.2010 13:58:12   
Alenka-8
Ninčy, Miška, jaz bi vaju tud mela za prijatlo na FB user posted image Sem vama poslala prošnjo

Kar se glasbe tiče, preden gresta spat jima dam kar tisto ki je na baby fonu. Čez dan pa kakor je. Večinoma otroške pesmice. Pa dnevnik zvečeruser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
21.1.2010 14:01:18   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka-8

Ninčy, Miška, jaz bi vaju tud mela za prijatlo na FB user posted image Sem vama poslala prošnjo

Kar se glasbe tiče, preden gresta spat jima dam kar tisto ki je na baby fonu. Čez dan pa kakor je. Večinoma otroške pesmice. Pa dnevnik zvečeruser posted image

Alenka mene si kliknala namesto ene od onih dveh ampak sem te z največjim veseljem sprejela za prijateljco.

Noki, takoj se prijav na fb in se včlani v klub dvojčkovuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
21.1.2010 14:14:10   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

IZVIRNO SPOROČILO: Alenka-8

Alenka mene si kliknala namesto ene od onih dveh ampak sem te z največjim veseljem sprejela za prijateljco.

js bi tudi mela kero na FB.... user posted image user posted image user posted image

katera mi pošlje kej na ZS??? user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
21.1.2010 14:17:04   
miska73

Sem te jst kliknala user posted image

OBVEZNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
21.1.2010 14:18:00   
dekle11
Hej, saj bomo forum ukinile in samo še na FB četale, če bo šlo tko naprej :)
Prov fino, da vidim kake frajle ste :)
Bravo Ninčy

Glede spanja pa, Marijaa, jaz jih nisem nič kaj obračala, samo včasih na povijalni. Tudi mi noben ni tega svetoval. Se mi pa oba že zelo dolgo na hrbet mečeta in tako tudi spita.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
21.1.2010 14:19:02   
miska73

ps. še zdej me niste naučilelinkov krajšat, a ne  miškauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A nis opazla kolk dobr jst po novem to obvladam... včerajšnji link od neckermana je bil super urejen ;-)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
21.1.2010 14:21:02   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

A nis opazla kolk dobr jst po novem to obvladam... včerajšnji link od neckermana je bil super urejen ;-)

ha,ha,ha ironija miškauser posted image user posted image user posted image jaz vem, da sem že znala pa sem pozablauser posted image
belen imaš zs

(Mark Twain)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
21.1.2010 14:23:43   
Belen
jup blanč hwala....
p.s.nism wedla da si motoristka...no mogoče se bowa kdaj srečale kje na kakem motozboru w prihodnosti....user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
21.1.2010 14:25:39   
mlinčka
Na, grem še jaz manjkajoče matere dvojčkov za prjatle klikat user posted image . Uni špiltiš od Blanč me pa rajca ja. Sem shranla link. Blančeta, a dobimo kak skupinski popust?

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
21.1.2010 14:26:29   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

jup blanč hwala....
p.s.nism wedla da si motoristka...no mogoče se bowa kdaj srečale kje na kakem motozboru w prihodnosti....user posted image user posted image user posted image

Sem ja, upam, da bom šeuser posted image motor varno pokrit čaka v garaži ampak obleka nevem kako se bo razširila za dve številkiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Punce tolk ste navalile na fb, da men ne delauser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
21.1.2010 14:27:48   
taškica
oj blanč, nič slabga s tem mislila....user posted image saj mamo vse vse živo in resno bi lahko prodajale naprej...jaz npr, oddam z veseljem cunjcice če kera hoče.... ajde se grem fočkat na FB, mam gor svoj profil, sam mi ne potegne tale FB....

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
21.1.2010 14:28:37   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Na, grem še jaz manjkajoče matere dvojčkov za prjatle klikat user posted image . Uni špiltiš od Blanč me pa rajca ja. Sem shranla link. Blančeta, a dobimo kak skupinski popust?

a jaz dobim kej, ko vam tak pridno vse tule gor limamuser posted image user posted image dobim ja, da me pol vse zafrkavate pa me mate grdouser posted image user posted image user posted image
punce, sam, da ne bo zalog zmanjkalo tako kot spejsšipa na baby shopuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
21.1.2010 14:30:07   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: taškica

oj blanč, nič slabga s tem mislila....user posted image saj mamo vse vse živo in resno bi lahko prodajale naprej...jaz npr, oddam z veseljem cunjcice če kera hoče.... ajde se grem fočkat na FB, mam gor svoj profil, sam mi ne potegne tale FB....

Saj sem se hecala, še sama iz sebe se mal norce delam, ko se tak slinim na takih stvarehuser posted image Jaz temu pravim, pomanjkanje igrač v otroštvuuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
21.1.2010 14:31:53   
miska73

a jaz dobim kej, ko vam tak pridno vse tule gor limamuser posted image user posted image dobim ja, da me pol vse zafrkavate pa me mate grdouser posted image user posted image user posted image
punce, sam, da ne bo zalog zmanjkalo tako kot spejsšipa na baby shopuser posted image

A dej no...
Zafrkavamo sam tiste, ki jih mamo rade pa vemo da znajo to tud prenest.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
21.1.2010 14:35:01   
blanč
O kako mate vse lušne otročke na fb, jaz sem tik na tem da fašem sladkornouser posted image še dobr, da morm it nazaj v realnost sta tamalava lačna.
Taški, ko se prijaviš povej, da te poklikamo.

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
21.1.2010 14:36:37   
taškica
Gor sem, dejte me zvrcnit una polona sem, pa nič dvojčkov nimam goruser posted image sam žuratorske fotkeuser posted image

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
21.1.2010 14:36:53   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

A dej no...
Zafrkavamo sam tiste, ki jih mamo rade pa vemo da znajo to tud prenest.

A jst dones resno zvenim al kajuser posted image Pa veš, da jaz se samo HECAM no, prav dopade se mi, ko me začnete nazaj kurt se včasih prav nasmejim tule za računalnikom in prosim, da ostane tako naprejuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
21.1.2010 14:45:07   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: taškica

Gor sem, dejte me zvrcnit una polona sem, pa nič dvojčkov nimam goruser posted image sam žuratorske fotkeuser posted image

Jaz pa sam otrokeuser posted image Se hočem mal odraslo delat pri mojih rosnih 40tihuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
21.1.2010 15:02:47   
nokes

HAHAHAHAA, babe, zdaj pa tak: NEHAAAAAJTEEE!!!! menseuzmešalodtekrame, aaaaaaaaaaa!!!! user posted image user posted image user posted image

pa za FB tut nimam časa, itak že tu visim čist preveč dolgo, pol pa moja otroka slab zgled dobivata user posted image  

bom dala najbolj koristen nasvet na tej strani, kako skrajšaš kačo od linka: POVEZAVA user posted image

napišeš npr: "link" al pa "povezava", al pa "tole" al pa "tule", no, saj ste zašekale... označiš oz. počrniš, greš zgoraj na "dodaj povezavo", se ti odpre okenček z naslovom, pejstaš notri naslov in pritisneš ok. preden pošlješ, preveriš na Predogledu, če dela user posted image

babike, dvojne, saj me mika, saj me mika ta vaš double-cluble user posted image , še posebej zaradi unga predloga od ninčike, sam ... bom vidla, no. sem se do sedaj uspešno otepala, sam zdaj pa gre že skor za sisterhood (pa za popuste)

aja, še spanje na trebuhu: baje ni okej, zaradi smrti v zibelki, sama nisem nikoli dajala tako spat, in zdaj včasih spita na trebuhu, bolj izjemoma. jaz bi rekla: ne! in patronažne sploh ne bi upoštevala.

nokes

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
21.1.2010 15:15:25   
nokes
pa še to: uno mizico, tarumeno, imamo. je kar okej. jaz sicer ne pustim, da bi hodila okol in jo porivala, iz razlogov, ki so bili že navedeni. se kar zaigrata in s tem, ko jo dvigneš na 4 noge, dobijo vsi priveski novo dimenzijo in postanejo spet interesantni. sem pa prvo, kar sem naredila, odstranila baterije, ker seveda ene žabe nekaj kričijo, pa gre to meni na živce.

glede muzike, jaz poslušam naše CDje in tamala zaenkrat ne štrajkata. plešeta na vse, tud če rečem "muzka", začne Ivana hedbengat user posted image user posted image , na suho. vitan ima en svoj belly dancer style, se zvija in to ful po taktu user posted image .

drgač pa mi grejo te otroške mal na jetra, no, če sem iskrena. jima najraje pojem sama. znam tako otroške kot partizanske, pa narodne, na une žgečkljive je cenzura, na pijanske tut. user posted image  saško lendero in romano krajnčan pa bosta že v vrtcu spoznala. še prehitro.user posted image

< Sporočilo je popravil nokes -- 21.1.2010 15:25:36 >

nokes

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
21.1.2010 15:25:47   
macko
punce punce, jest bi tut kakšno prjatlco na fb, sem petra! sem se takoj včlanila v klub, ker se popolnoma strinjam z vsem napisanim! bravo ninčy (sem te poklikala za frenda na fb, če ti je ok, pa ostale bi tut plosim plosim plosim)! prav tako pismo sem nameravala napisati in priložiti zraven prošnje za podaljšanje. svinjarija da večje ni. sam ena z enim otročkom naj mi kej reče, jo bom kar na g.ob.ec!

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
21.1.2010 15:31:22   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: macko

punce punce, jest bi tut kakšno prjatlco na fb, sem petra! sem se takoj včlanila v klub, ker se popolnoma strinjam z vsem napisanim! bravo ninčy (sem te poklikala za frenda na fb, če ti je ok, pa ostale bi tut plosim plosim plosim)! prav tako pismo sem nameravala napisati in priložiti zraven prošnje za podaljšanje. svinjarija da večje ni. sam ena z enim otročkom naj mi kej reče, jo bom kar na g.ob.ec!

Macko najboljš, da jih v vrsto postaviš, prvo užgeš pol pa itak vse padejouser posted image user posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu macko)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?