Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:37:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa si res, ja. Zdaj vem, kaj naredit, ko me kdo nervira. Sam kak naj se z rrja izpišem? drugi nick Najaa lahko si Tajaaaa**
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:38:05
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa si res, ja. Zdaj vem, kaj naredit, ko me kdo nervira. Sam kak naj se z rrja izpišem? drugi nick Najaa lahko si Tajaaaa**
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:39:45
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa si res, ja. Zdaj vem, kaj naredit, ko me kdo nervira. Sam kak naj se z rrja izpišem? drugi nick Najaa lahko si Tajaaaa** Ne sam to. Moram se popolnoma reikarnirat. Ime od moža, hčerk... kje živim, kaj delam...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:39:56
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ja ,ja trma na kubik sem imela kolegico ,ki je lev.Sedaj še samo preko msn komuniciram ,ko mi kaj ni všeč ,pa se izpišem ti si faca ej... Pa si res, ja. Zdaj vem, kaj naredit, ko me kdo nervira. Sam kak naj se z rrja izpišem? Ne maram ,da mi nekdo govori kako je njen sinek oh in slpoh na koncu ,pa še pametne nasvete daje.Čao miki,nič več. Sicer je razlog najinega razhoda nekje drugje ampak sem kar vesela da je tako.Sedaj vsaj vem kje sem bila celih 15 let.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:40:15
|
|
|
|
trezika
|
Grem js raje počivat... imamo zadnje dni spet veselice ponoči samo zanimivo, ko je bla prehlajena z zamašenim noskom in kašljem je pa tri noči spala celo noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:41:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa si res, ja. Zdaj vem, kaj naredit, ko me kdo nervira. Sam kak naj se z rrja izpišem? drugi nick Najaa lahko si Tajaaaa** Ne sam to. Moram se popolnoma reikarnirat. Ime od moža, hčerk... kje živim, kaj delam... No, pol si Tajaaa** imaš 2 sina Nika in Tiana, stanujete v Ljutomeru, nimaš moža imaš samo ljubimca aja, delaš NIČ te bivši mož in ljubimec preživljata
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:41:04
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ja ,ja trma na kubik sem imela kolegico ,ki je lev.Sedaj še samo preko msn komuniciram ,ko mi kaj ni všeč ,pa se izpišem ti si faca ej... Ne pustim se j***t.Pa tudi ,če sem bla 15 let z njo najboljša prijateljica.Zato,pa ,če me kdaj pustiš na cidilu te skup zložim jaz se bom te kuj trajno izbrisala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:41:44
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ja ,ja trma na kubik sem imela kolegico ,ki je lev.Sedaj še samo preko msn komuniciram ,ko mi kaj ni všeč ,pa se izpišem ti si faca ej... Pa si res, ja. Zdaj vem, kaj naredit, ko me kdo nervira. Sam kak naj se z rrja izpišem? Ne maram ,da mi nekdo govori kako je njen sinek oh in slpoh na koncu ,pa še pametne nasvete daje.Čao miki,nič več. Sicer je razlog najinega razhoda nekje drugje ampak sem kar vesela da je tako.Sedaj vsaj vem kje sem bila celih 15 let. Oh Persida, takih je pa veliko.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:41:55
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa si res, ja. Zdaj vem, kaj naredit, ko me kdo nervira. Sam kak naj se z rrja izpišem? drugi nick Najaa lahko si Tajaaaa** Ne sam to. Moram se popolnoma reikarnirat. Ime od moža, hčerk... kje živim, kaj delam... No, pol si Tajaaa** imaš 2 sina Nika in Tiana, stanujete v Ljutomeru, nimaš moža imaš samo ljubimca kaj tebi vedno tako igrajo ko se z dragim skregata??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:42:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Grem js raje počivat... imamo zadnje dni spet veselice ponoči samo zanimivo, ko je bla prehlajena z zamašenim noskom in kašljem je pa tri noči spala celo noč ojoj, revica... za Maruško in zate da se spočiješ! Nočko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:42:48
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Grem js raje počivat... imamo zadnje dni spet veselice ponoči samo zanimivo, ko je bla prehlajena z zamašenim noskom in kašljem je pa tri noči spala celo noč Lahko noč. Probaj se zmenit s Piruri, da te pobere. Na fb ti je napisala. Bi blo fajn.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:42:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa si res, ja. Zdaj vem, kaj naredit, ko me kdo nervira. Sam kak naj se z rrja izpišem? drugi nick Najaa lahko si Tajaaaa** Ne sam to. Moram se popolnoma reikarnirat. Ime od moža, hčerk... kje živim, kaj delam... No, pol si Tajaaa** imaš 2 sina Nika in Tiana, stanujete v Ljutomeru, nimaš moža imaš samo ljubimca aja, delaš NIČ te bivši mož in ljubimec preživljata Sam škoda, da si to zdej tuki napisala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:43:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Oh Persida, takih je pa veliko. ZELO veliko, jaz že poznam eno pa še marčevka je
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:43:32
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa si res, ja. Zdaj vem, kaj naredit, ko me kdo nervira. Sam kak naj se z rrja izpišem? drugi nick Najaa lahko si Tajaaaa** Ne sam to. Moram se popolnoma reikarnirat. Ime od moža, hčerk... kje živim, kaj delam... No, pol si Tajaaa** imaš 2 sina Nika in Tiana, stanujete v Ljutomeru, nimaš moža imaš samo ljubimca kaj tebi vedno tako igrajo ko se z dragim skregata?? Kdo ve, kaj ji bo dogajal, če bosta čez noč skregana. Mislim v sanjah.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:43:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa si res, ja. Zdaj vem, kaj naredit, ko me kdo nervira. Sam kak naj se z rrja izpišem? drugi nick Najaa lahko si Tajaaaa** Ne sam to. Moram se popolnoma reikarnirat. Ime od moža, hčerk... kje živim, kaj delam... No, pol si Tajaaa** imaš 2 sina Nika in Tiana, stanujete v Ljutomeru, nimaš moža imaš samo ljubimca aja, delaš NIČ te bivši mož in ljubimec preživljata Sam škoda, da si to zdej tuki napisala. aja, tumpa jaz boma se slišale pa druga našle
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:44:13
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Oh Persida, takih je pa veliko. ZELO veliko, jaz že poznam eno pa še marčevka je aja?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:44:18
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Oh Persida, takih je pa veliko. ZELO veliko, jaz že poznam eno pa še marčevka je A reeees? Jaz tud eno poznam, pa tud marca je rodila. Dej neki!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:44:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa si res, ja. Zdaj vem, kaj naredit, ko me kdo nervira. Sam kak naj se z rrja izpišem? drugi nick Najaa lahko si Tajaaaa** Ne sam to. Moram se popolnoma reikarnirat. Ime od moža, hčerk... kje živim, kaj delam... No, pol si Tajaaa** imaš 2 sina Nika in Tiana, stanujete v Ljutomeru, nimaš moža imaš samo ljubimca kaj tebi vedno tako igrajo ko se z dragim skregata?? Kdo ve, kaj ji bo dogajal, če bosta čez noč skregana. Mislim v sanjah. ne pogovarjam se z njim ne v sanjah ne v real life
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:44:55
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa si res, ja. Zdaj vem, kaj naredit, ko me kdo nervira. Sam kak naj se z rrja izpišem? drugi nick Najaa lahko si Tajaaaa** Ne sam to. Moram se popolnoma reikarnirat. Ime od moža, hčerk... kje živim, kaj delam... No, pol si Tajaaa** imaš 2 sina Nika in Tiana, stanujete v Ljutomeru, nimaš moža imaš samo ljubimca aja, delaš NIČ te bivši mož in ljubimec preživljata Samo vedno jo spomni ,kaj ima doma
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:45:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Oh Persida, takih je pa veliko. ZELO veliko, jaz že poznam eno pa še marčevka je aja? ma ja.... Trezika si premalo na FB al pa si bolj pametna pa preskočiš
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:46:45
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ne pogovarjam se z njim ne v sanjah ne v real life A tak hudo je? Kak dolgo pa ponavad traja vajina tišina?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:48:09
|
|
|
|
tasa_m
|
nisva se še tak zgrabla, če pa sva se pa se je drug dan opravičo. Zdaj pa verjetno čaka da se jaz No way! Nisem nič kriva, on me je napadat začel zarad nekih škatel ki že teden dni ležijo v hodniku. Saj jih jaz nea rabim..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:48:54
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ne pogovarjam se z njim ne v sanjah ne v real life A tak hudo je? Kak dolgo pa ponavad traja vajina tišina? Dokler ne gre spat ,pa začne hopat gore dole
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:49:23
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m nisva se še tak zgrabla, če pa sva se pa se je drug dan opravičo. Zdaj pa verjetno čaka da se jaz No way! Nisem nič kriva, on me je napadat začel zarad nekih škatel ki že teden dni ležijo v hodniku. Saj jih jaz nea rabim.. No kaj bo zdej s temi škatlami?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:50:10
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ne pogovarjam se z njim ne v sanjah ne v real life A tak hudo je? Kak dolgo pa ponavad traja vajina tišina? Dokler ne gre spat ,pa začne hopat gore dole tvoje izjave pa me vedno nasmejijo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......