Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:50:43
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Oh Persida, takih je pa veliko. ZELO veliko, jaz že poznam eno pa še marčevka je aja? ma ja.... Trezika si premalo na FB al pa si bolj pametna pa preskočiš eh...pol bo že ta prvo obveljalo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:51:44
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Oh Persida, takih je pa veliko. ZELO veliko, jaz že poznam eno pa še marčevka je aja? ma ja.... Trezika si premalo na FB al pa si bolj pametna pa preskočiš eh...pol bo že ta prvo obveljalo pa niti nima smisla da tu gor sprašujem za katero osebo gre čeprav me ma firbec
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:52:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No kaj bo zdej s temi škatlami? še kak teden dni bodo ležale na hodniku
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:53:51
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No kaj bo zdej s temi škatlami? še kak teden dni bodo ležale na hodniku
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:53:58
|
|
|
|
tasa_m
|
Trezika ZS
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:54:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No kaj bo zdej s temi škatlami? še kak teden dni bodo ležale na hodniku jaz jih ne rabim ne v omari ne pod posteljo. On je bil pameten da jih nujno potrebujemo. Zdaj pa si naj zokne v škatle pospravlja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:54:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Oh Persida, takih je pa veliko. ZELO veliko, jaz že poznam eno pa še marčevka je
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:55:19
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Trezika ZS aja?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:55:40
|
|
|
|
tasa_m
|
Nič grem spat... mi je miška že full na rdečem, tak da bo vsak čas crknila. PA še batrijo za digitalca si moram napunit, če slučajno pridem jutri Lepo spite in se tipkamo... NOČKO!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:55:49
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No kaj bo zdej s temi škatlami? še kak teden dni bodo ležale na hodniku jaz jih ne rabim ne v omari ne pod posteljo. On je bil pameten da jih nujno potrebujemo. Zdaj pa si naj zokne v škatle pospravlja tako se govori
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:55:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Oh Persida, takih je pa veliko. ZELO veliko, jaz že poznam eno pa še marčevka je Zs!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:56:43
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nič grem spat... mi je miška že full na rdečem, tak da bo vsak čas crknila. PA še batrijo za digitalca si moram napunit, če slučajno pridem jutri Lepo spite in se tipkamo... NOČKO!! O hvala, da si me spomnila. Pa lahko noč! Jutri se pa slišima.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:56:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No kaj bo zdej s temi škatlami? še kak teden dni bodo ležale na hodniku pol pa jih boš lepo pospravila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:57:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No kaj bo zdej s temi škatlami? še kak teden dni bodo ležale na hodniku pol pa jih boš lepo pospravila a-a jaz ne. ker jih ne rabim
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:58:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No kaj bo zdej s temi škatlami? še kak teden dni bodo ležale na hodniku pol pa jih boš lepo pospravila a-a jaz ne. ker jih ne rabim te bodo pa motile, ker dedov tak nena nič moti
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:58:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nič grem spat... mi je miška že full na rdečem, tak da bo vsak čas crknila. PA še batrijo za digitalca si moram napunit, če slučajno pridem jutri Lepo spite in se tipkamo... NOČKO!! Pa daj pridita!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:59:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 te bodo pa motile, ker dedov tak nena nič moti če me zdaj že teden dni niso, me še zdaj nebodo bo on vido ki je doma
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 22:00:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 te bodo pa motile, ker dedov tak nena nič moti če me zdaj že teden dni niso, me še zdaj nebodo bo on vido ki je doma dobra si!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 22:00:28
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No kaj bo zdej s temi škatlami? še kak teden dni bodo ležale na hodniku No drugega odgovora nisem pričakovala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 22:00:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa daj pridita!!!! bom vidla kaka bo noč pa če bove jutri dovolj hitro pr dohtaru zrihtali...odvisno kdaj bo kakala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 22:01:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 dobra si! kaj pa se obnaša koda sem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 22:01:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA No drugega odgovora nisem pričakovala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 22:01:34
|
|
|
|
tasa_m
|
Zdaj pa grem! Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 22:01:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa daj pridita!!!! bom vidla kaka bo noč pa če bove jutri dovolj hitro pr dohtaru zrihtali...odvisno kdaj bo kakala Kakala? Upam,da prideta!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 22:02:19
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa daj pridita!!!! bom vidla kaka bo noč pa če bove jutri dovolj hitro pr dohtaru zrihtali...odvisno kdaj bo kakala Iz protesta je ne bo ker mi ne moremo nikamor
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......