|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
20.1.2010 22:21:12   
lake
No dej mi zdej kvart veselje, meki bo že šlo dol, pravjo da po 40 terminih maš maš čist drugačno telo. user posted image Hodila bom tuki na našo OŠ, je bliz, tko da grem lahko peš. 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 251
20.1.2010 22:24:24   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: lake

No dej mi zdej kvart veselje, meki bo že šlo dol, pravjo da po 40 terminih maš maš čist drugačno telo. user posted image Hodila bom tuki na našo OŠ, je bliz, tko da grem lahko peš. 

sej ti pravim, maš drugačno telo - oblikovano user posted image , nategnjeno, ne pa skinny user posted image

sam resno, jaz sem prej imela raven trebuh, ampak še vedno ni bil skinny, ker je bila spodaj maščoba... tko da za maščobe je pa žal samo dieta oziroma kak hud kardio, aerobika, tek, ipd.

o, to je super ga imaš blizu, meni se ne da hodit več, mi je vse predaleč al pa ne ob ustrezni uri user posted image matr si zmišljujem user posted image

zoja, I feel you user posted image   samo brez prenosnika pa ne morem živet

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 252
20.1.2010 22:25:07   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Preden grem spat...jst sm tut floppy user posted image

še ena taka user posted image lahko ustanovimo klub user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 253
20.1.2010 22:27:15   
zoja10
maja jaz sem tudi flokiuser posted image bomo skupi sedele da ne bomo mele slabe vestiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 254
20.1.2010 22:29:22   
lake
Ej na sosedov avto je en narobno svečo postavu, a mislte da lahko kej eksplodira? 

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 255
20.1.2010 22:30:33   
Tanja_
Ma dejte me zdej v slabo voljo spravljat. Glih sem sendvič pojedla, mozolje sem si spraskala, očala imam na sebi, mastne lase-sanjska ženskauser posted image . Ve pa vse o nekih pilatesih in aerobikah.

Jaz bi tud mogla kej nardit zase, npr. malo kolo začet uporabljat-pa nimam volje, niti časa. Ko pa je čas, se pa rajš uležem pa mal odpočijem.Pišuka, med nosečnostjo sem več trenirala kot zdejuser posted image

Dovolj takih resnih tem za tako pozno uro....

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 256
20.1.2010 22:31:25   
majana79

Ej na sosedov avto je en narobno svečo postavu, a mislte da lahko kej eksplodira? 

huh? user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 257
20.1.2010 22:34:00   
zoja10

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

huh? user posted image

user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 258
20.1.2010 22:34:39   
Anonimen
ooooooooo, zoja, kakšne lepe rožice!

saj vem: vse že odhajate spat.
meni se ne da. ker bom tako ali tako morala vstajati.
imam razvajene otroke, kaj čem. še psa bi imela razvajenega, če bi ga imela.
partnerja prevzgajam, a mi tudi ne uspeva več... je prišel domov kasneje, ker ni mogel čez predor.

jaz sem tudi floki. v glavi bi potrebovala posebno drenažo. trebuh je pa tako ali tako tretiran kot izredno čustveno poglavje.
sem se odločila, da si ne zastavljam nobenih ciljev več, ker jih ne dosežem. poskusila bom z uživanjem.
MIRAMARE lep lep,... samo vonj je pa bolj pristaniški,... ali pa sem bila ob napačnem času tam _ moram takrat, ko bo vse cvetelo!

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 259
20.1.2010 22:36:02   
Anonimen
Glih sem sendvič pojedla, mozolje sem si spraskala, očala imam na sebi, mastne lase-sanjska ženska

Tanja_ pa ne špegat k nam, no,...

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 260
20.1.2010 22:37:37   
Anonimen
narobno svečo

nagrobno? mislim, da ni panike,... saj je "kontroliran" ogenj.
lake, zadnje čase ti črke uhajajo!

komu se je pa zameril?

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 261
20.1.2010 22:37:38   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Glih sem sendvič pojedla, mozolje sem si spraskala, očala imam na sebi, mastne lase-sanjska ženska

Tanja_ pa ne špegat k nam, no,...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zakaj si tako blue k.tja?Tega nisem vajena od tebeuser posted image user posted image

Poglej, še 2 dni in boš imela diplomo pod kapo, kako ne dosegaš zastavljenih ciljev?!Diploma je big deal!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 262
20.1.2010 22:37:59   
zoja10

jaz sem tudi floki. v glavi bi potrebovala posebno drenažo. trebuh je pa tako ali tako tretiran kot izredno čustveno poglavje.
sem se odločila, da si ne zastavljam nobenih ciljev več, ker jih ne dosežem. poskusila bom z uživanjem.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

k.tja kdaj maš v petek? da bomo držale pesti,.. je že vse redy? kolk sm ti fouš...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 263
20.1.2010 22:38:11   
Kasija
lake jaz hodim na pilates dva meseca in se pozna, ker se ti utrdijo predvsem mišice trupa. bi se pa še bolj, če bi se jaz znala zadržat ne jest. pa kdaj še kaj potelovadila.

papuang prvega sem dojila do 10. meseca, ko se je sam odstavil. tako da nameravam nekaj podobnega, vsekakor pa ne več kot do 1 leto. zdaj dojim ponoči, čez dan včasih enkrat ali dvakrat, pa zvečer za zaspat.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 264
20.1.2010 22:41:46   
lake

narobno svečo

nagrobno? mislim, da ni panike,... saj je "kontroliran" ogenj.
lake, zadnje čase ti črke uhajajo!

komu se je pa zameril?

Upam,če bo jutr po poročilih da je za Bežigradom eksplodirala avto bomba, nisem bla jst user posted image . Sosedova hči je umrla tri mesece nazaj, sicer ne vem če prov na ta datum, samo pomoje je kej tazga.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 265
20.1.2010 22:43:15   
lake
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

lake jaz hodim na pilates dva meseca in se pozna, ker se ti utrdijo predvsem mišice trupa. bi se pa še bolj, če bi se jaz znala zadržat ne jest. pa kdaj še kaj potelovadila.

No hvala za tolažbo. V službo bom šla kot manekenka.user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 266
20.1.2010 22:45:46   
Anonimen
Tanja_ očitno sem na sončne celice,... saj bo: vedno več sonca posledično več energije.
diploma je pa še "stari greh",... zoja, sredino dneva bo,...

Papua, O.ja sem dojila 8mes in pol... nekako takrat sem dobila tudi menstruacijo. delno se je kar sam odstavil... verjetno mu ni več ustrezal okus mleka. pri U.ju ne kaže, da bi se še hotel odstaviti. še vedno dojim, ko mu zapaše, a ugotavljam, da vedno manj (večinoma ponoči)... čez dan kakšne 2x ampak bolj za crkljanje,...
mulc mi stisne bradavico, da v loku teče iz nje pa se na ves glas smeji,... že zaradi njegovega posmehovanja in igranja s hrano, bi mu ukinila dojenje!

(odgovor članu Kasija)
  Neposredna povezava do sporočila: 267
20.1.2010 22:48:16   
Tanja_
k.tja a po 8 mesecih in pol si pa prešaltala na AM oz. O.?

Nočko, punce!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 268
20.1.2010 22:48:38   
Anonimen
Sosedova hči je umrla tri mesece nazaj, sicer ne vem če prov na ta datum, samo pomoje je kej tazga

ojej,... v prometni nesreči?

me včasih kar stisne, ko se peljem mimo kakšnega dela, kjer so prižgane svečke...

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 269
20.1.2010 22:48:45   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

k.tja kdaj maš v petek? da bomo držale pesti,.. je že vse redy? kolk sm ti fouš...user posted image

no k.tja dej povej, če že imaš uro, da se uskladimo za navijanje user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 270
20.1.2010 22:50:57   
lake

Sosedova hči je umrla tri mesece nazaj, sicer ne vem če prov na ta datum, samo pomoje je kej tazga

ojej,... v prometni nesreči?

me včasih kar stisne, ko se peljem mimo kakšnega dela, kjer so prižgane svečke...

Ne zarad napačnega poskusa zdravljenja odvisnosti od drog.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 271
20.1.2010 22:52:32   
Anonimen
ja, Tanja_ sem uporabljala se mi zdi da Milumil2 pa potem še 3... pri O.ju si kar dolgo nisem upala poskusit "navadnega" mleka, ker je polival in sem se bala, da bi bil kaj alergičen.

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 272
20.1.2010 22:54:57   
Anonimen
aj, se spomnim, da si omenila to,... tele droge so pa tudi ****
srčno upam, da moji (in vaši) mulčki ne bodo imeli opravka z njimi.

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 273
20.1.2010 22:56:30   
Anonimen
japaja, majana... da bo potem vsa soba zapolnjena z mamicami in vozički,...user posted image  

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 274
20.1.2010 22:59:00   
zoja10
že križem gledam.,......

namesto učenja...user posted image bom mela pa sam izlet v lj,.. tud to je neki,...

matr sm dosadnauser posted image

lahko nočuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Moško ime
SaMaa

Katero ime izbrati?

Val (29%)

Nik (45%)

Lovro (26%)

Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!