|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
20.1.2010 19:15:38   
lake
No pa sm s shopinga.

Sm bla v Mullerju, pa BC, pa Lidlu.

Sm kupla zimsko vrečo za voziček, kera je že zanč neki spraševala? Dala sm 35 evrov, v Lidl sm šla pogledat za ograjce, pa je akcija od ponedeljka, in glavna stvar, kiklco so prodal v ponedeljek zvečer user posted image .

Avto je pa začel čudežno nehal škripat , ko sm se peljala do AMZS-ja.

Južna Afrika Sošolka iz osnovne šole se je dol preselila, ker se je poročila z južnoafričanom, in prov uživa. Čeprov jst osebno nebi šla tok daleč, ker sm že povedala da sm zapečkar. Ampak lej dogcajt ti ne bo, ker bo skoz ena od nas na obisku user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 201
20.1.2010 19:28:09   
Dudica1
lake škoda za kiklco...kaj pa kje drugje?

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 202
20.1.2010 19:32:50   
Tanja_
D. večer!

Nisem vse prebrala.

tubby enakouser posted image Sem ful tuhtala,če naj te sploh pokličem, če boš vedla kdo sem, da si ne boš mislila, da sem norauser posted image

flasa viška energije maš sem vidla?Prid k men, bom našla kako delo zate-ni panike.

Kaj še...

Aja papuaNG ne vem do kdaj bom dojila-bi rada nehala do službe...Ampak ne ljubi se mi pa flaše rihtat....

ledenka mene tudi zanima, če si že dobila sedež?In koliko ceneje je bil potem kot pri nas?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 203
20.1.2010 19:44:01   
zoja10
zarja user posted image

pr nas so fantastični dnevi je okol 10 stopinj in res lepo,...skoz vozičkamo in kofetkamo...

vam prpopam delček famozne kopalniceuser posted image baej da so jo danes končali, šele v soboto gremo gor,..komi čakam..
moj je zginu za dva dni,..kao oddih...user posted image

tamala tečna, gre jo spokat spat in se učit,..kakšen dolgočasen večer...

user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 204
20.1.2010 19:49:32   
majana79
zoja, zakon! user posted image

lake, a vrečo si vzela v BC? je univerzalna? pa škoda za kiklco user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 205
20.1.2010 19:58:04   
Leela
zoja luštna user posted image

maja, zoja, ivana, VHM  v petek lahko jaz peljem. Zadaj se boste malo stisnile pa bo. Moj pride domov med 17 in 17.30 tako, da bi lahko štartale iz Po ene 17.45. Če vam je vredu.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 206
20.1.2010 19:58:12   
maja1488
Zoja...bravo za kopalnico. A to še ni zafugirano ane? kako tašča...a je že pod ključem?

Hvala vsem za čestitke. Zarja se vam zahvaljuje tko da noče zaspat očitno.

Jst morm pa delat user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 207
20.1.2010 20:02:58   
FLASK_A
Dudi, da se ti dauser posted image Moj je zdej segedin nardil pa krompir za zraven. Je blo dobr. Sam ni rečen da ne bom še enga BigMaca sunlauser posted image

Zoja, kakšna sveža kopalnicauser posted image Lepo!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 208
20.1.2010 20:03:32   
majana79
maja, pa jo pust, naj se sama zabava, dons k ma lih obmesečnico user posted image

nisem ti nč fovš k morš delat... user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 209
20.1.2010 20:05:13   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Sam ni rečen da ne bom še enga BigMaca sunlauser posted image

mmmmm, i ja bi!!!

user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 210
20.1.2010 20:05:44   
FLASK_A
Lake, tvoj avto je pa strah zobarjauser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 211
20.1.2010 20:06:09   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

mmmmm, i ja bi!!!
user posted image

Dej no nehi se slinit po ekranuuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 212
20.1.2010 20:11:25   
lake
Moj otrok spet pleza po pojstlci, namest da bi spala.

Majana
Vrečo sm kupla v BC, pa je univerzalna, čeprov so mal čunde barve, zelena, oranžna in modra. Za najine barve vozičkov sicer idealne.

Dudica Samo ta trgovina je. Prov mi je, kaj sm pa Gorenjka, pa je nisem prej kupla.

Likanje mi pa sploh ne omenjat, ker raj vrata od sobe zaprem, kot da tist kup gledam.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 213
20.1.2010 20:12:26   
Tanja_

mmmmm, i ja bi!!!

user posted image

Jst tud.Sam nimam mcdonaldsa blizu-Blagor teb flasa k maš vse na dosegu rokeuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 214
20.1.2010 20:13:25   
majana79

mmmmm, i ja bi!!!
user posted image

Dej no nehi se slinit po ekranuuser posted image

če čem! user posted image user posted image ga bom vsaj enkrat ornk očistla user posted image

lake, zelena bi bla pa čist zame... moram it pogledat, k na spletni strani nisem nč našla al sem pa slepa? user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 215
20.1.2010 20:13:26   
FLASK_A
Babe žabe! Ker pač več šopingirate od mene- a ste kje vidle otroške žabe? Da niso lih 10€ kot v HMju? Bi jih Jakatu še nekej kupila...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 216
20.1.2010 20:14:26   
Dudica1
flaska
sej s segedinom je tud ful dela,jaz sem mela hitrej pripravljeno

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 217
20.1.2010 20:14:32   
majana79

Babe žabe! Ker pač več šopingirate od mene- a ste kje vidle otroške žabe? Da niso lih 10€ kot v HMju? Bi jih Jakatu še nekej kupila...

si jih zamudila v Hoferju v akciji user posted image mislim da so ble prejšnji teden...

za drugje pa ne vem...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 218
20.1.2010 20:15:51   
VHM
Živjo...

Za petek... Jaz grem torej iz Sežane in lahko katerokoli poberem na poti navzgor - sem pa že tako navajena tele vožnje (v originalu sem namreč Ljubljančanka), da mi to sploh ne dela problema. Pa še fajn mi je, če sem sama od sebe odvisna. Doma imam namreč eno princesko, ki brez mamice ne bo prav dolgo zdržala in tako nikakor v Kašči ne bom dolgo.

Bom pa šla od doma kar ob 17:15, tako da bom ob 18h točno na Brezovici - da zares izkoristim ponujeno varstvo in da bom lahko čim dlje z vami... Zato prosim: pridite vse čim prej!!!!! (ker moram jaz zares dat otroka spat in brez joške to žal pri nas še ne gre!).

Ivana... Južna Afrika!!!! Je služba na mandat? Ali za vedno? Ker če je kot prvo, potem je to idealka. Novi pogoji, nove razmere, novo vse... In če je osebni dohodek tak, da si lahko potem ustvariš nekaj v Evropi, zakaj pa ne... Tako je namreč moja poročna priča iz Švedske s svojim možem za štiri leta odšla v Šanghaj na Kitajsko in se ravno septembra vrnila nazaj. Enkratno doživetje, da vam niti ne povem o vsem, kar sta tam doživela. Njun otrok se je rodil tam, danes je star 18 mesecev in vse štima.

Danes sva bili s princesko tudi pri pediatru... Vse ok, najboljša potem je bil ena dobra Illy kava s kolegico in sprehod po sežanskem sončku! Punce, tukaj je zares POMLAD!!! Če ste za, lahko pridete kdaj na obisk in vas peljem po vseh teh čudovitih poteh, ali pa gremo skupaj do morja v Trst, torej Barkovlje in potem pešaka do Miramarskega gradu. Sam povejte kdaj....

Pozdravček.
VHM.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 219
20.1.2010 20:16:01   
Dudica1

hofer jih je imel po 2,50€ sem mi jih jaz nekaj vzela,samo vprašanje če jih imajo še...drugače pa BC

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 220
20.1.2010 20:16:43   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

flaska
sej s segedinom je tud ful dela,jaz sem mela hitrej pripravljeno

Moj je imel dost časauser posted image Očitnouser posted image

Tanja, a ti ga prnesem?

Majana, sej vem. Mi je Petrazg rekla da jih je tam dobila. Samo jih nisem šla takoj kupit, babncauser posted image Zdej bi pa kuplauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 221
20.1.2010 20:19:41   
Dudica1
zoja lepa kopalnicauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 222
20.1.2010 20:23:09   
Dudica1
VHM a ti greš pol sama v Lj al se boš pridružla LEELI IN COMPANY??

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 223
20.1.2010 20:33:59   
lake

lake, zelena bi bla pa čist zame... moram it pogledat, k na spletni strani nisem nč našla al sem pa slepa? user posted image

Ne res jih ni, sm šla zdele prevert, firma je Pikolo, majo jih pa še kr precej. Drugih ubistvu v trgovini sploh nisem vidla.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 224
20.1.2010 20:36:27   
Dudica1
LAKE daj kakšno slikco gor vreče da vidmo kakšna je

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

nadstropna postelja
willma

Koliko je bil vaš otrok star, ko ste ga dali spat na zgornjo posteljo nadstropne postelje?

okrog enga leta (14%)

okrog dveh let (7%)

okrog treh let (15%)

okrog štirih let (16%)

okrog pet let in več (48%)

Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!