|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
20.1.2010 20:36:31   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: majana79
Sam ni rečen da ne bom še enga BigMaca sunlauser posted image

mmmmm, i ja bi!!!
user posted image

Dej no nehi se slinit po ekranuuser posted image

Sva že dve....sam kaj ko je tko daleč. No sej po eni strani je to OK, ker drugače bi bla skoz tam!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 226
20.1.2010 20:37:22   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: VHM

do morja v Trst, torej Barkovlje in potem pešaka do Miramarskega gradu. Sam povejte kdaj....

Pozdravček.
VHM.

za to pot sem pa že slišala, da je lepo.

Flaska ponavadi imajo v KIK-u poceni žabe. V Hoferju so pa res fine, mogoče je kje še stara zaloga. Pa enkrat so jih v mani imeli za solidno ceno.

lahko noč

(odgovor članu VHM)
Neposredna povezava do sporočila: 227
20.1.2010 20:43:18   
Dudica1
Ja jaz sem bla ene par dni kasnej v hoferju za žabe pa so še neki imeli u bistvu sem dobila kolkr sm rabila.
Pa sm ugotovila da bi jih lohk še kakšne vzela,so vsak dan zdej na snegu in grejo dvoje žabe na dan user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 228
20.1.2010 20:46:12   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

zoja luštna user posted image

maja, zoja, ivana, VHM  v petek lahko jaz peljem. Zadaj se boste malo stisnile pa bo. Moj pride domov med 17 in 17.30 tako, da bi lahko štartale iz Po ene 17.45. Če vam je vredu.

Meni je OK!

VHM...obožujem sprehod do Miramara. Midva sva že kot zaljubljenca tja hodila.

Flaška, če se ne motim, ima naš hofer še neki teh žabic. Vsaj prejšnji teden sem vidla, sam nisem drezala kaj in akke številke so. Če hočeš, ti grem jutri pogledat, pa ti javim kaj in kako. Spomnim se enih z medvedki.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 229
20.1.2010 21:10:59   
Dudica1
grem spat...nočko 

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 230
20.1.2010 21:23:25   
zoja10
računalnik v postelji nebesa ali prekletstvo?user posted image

Flaša lohk ti jih tudi jaz v kiku kupim v petek, ker se bomo dobile postojnčanke pred kikom (predvidevam) so od 2,50 eur naprej odvisno kolk debele hočeš,.. (vsaj tko je blo pred ny)povej št...

drgač pa gospa tašča se je prelevila v ploščičarskega nadzornikauser posted image bogi uni revež bog ve kolk bo zaračunaluser posted image

kaj še poveste?user posted image

miramar...mmmm lepo....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 231
20.1.2010 21:34:55   
zoja10
ne mi rečt da že vse spite,....

user posted image user posted image boriingggg

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 232
20.1.2010 21:40:16   
lake
Ne, še ne spimo, Taja je glih dobr zaspala, sm mogla pa še tavelzga bolnika popedenat, sm mu nardila liter čaja, pa nalila v termovsko, da ne bo vsake 10 minut težil za čaj. Še karamelo mu bom pol nardila za kašelj, da bo mir, spal bo pa itak na kavču. Matr sm dobra žena user posted image .

Dudica Bom jutr slikala, sm iskala po netu, pa je ni nikjer. Očitno je res kr neka firma.

Jedla nisem pa za večerjo nisem nič, ker kao probam ne jest zvečer, tko da ne mi z mc Donaldsi. user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 233
20.1.2010 21:46:33   
majana79
lake, a mu nisi povedala da ma mikrovalovko user posted image čist preveč dobra si, res user posted image

jaz sem še tukaj, čakam CSI user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 234
20.1.2010 21:46:43   
zoja10
o lake, vsaj ti si še med živimi...user posted image

a tastar je pa bolan,.. a zgleda to tko kot konc sveta?user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 235
20.1.2010 21:48:47   
eelyy
Evo Tian zaspal vsaj normalno ni se mi bilo treba matrati po uro,tudi še pripravim mleko pa grem počasi spat.

žabe:Se res splača kupit v kiku jst sem na začetku zime sem dala za bolj tanke 2eur za debelejše pa mejčkeno več... druge mi je pa tašča kupila,tko da mam,drgač se fullll splača v bc ko imajo zdej ta zniženja! jst pa že razmišljam,da bom mogla kupovat počasi spomladanske cunje vse večje bodije kr. rokav in tako naprej......prav grozno stemi oblekami vsak mesec kupujem!

lepo spite nočko 

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 236
20.1.2010 21:49:36   
lake
Ubistvu je po njegovo že skor umrl. user posted image Sm prakticirala z mokrovalovko, pa se je tok cajta sam seb smilu da sm popustila.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 237
20.1.2010 21:59:30   
zoja10

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Ubistvu je po njegovo že skor umrl. user posted image Sm prakticirala z mokrovalovko, pa se je tok cajta sam seb smilu da sm popustila.

user posted image user posted image
će ne ma mikrovalovko zravn kavča postaviuser posted image

maš srečo da ne kašlja, ali pač?.. jaz bi mojga v klet zaprla k kdaj kašlja ponoč tamala kr v zrak skoči..

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 238
20.1.2010 22:01:50   
maja1488
Zoja....sam da ji ne bo tole nadziranje v kri prišlo in bo tut pol hodila pod prste gledat. Ji jih bo treba preščipnt, pa je ne bo več user posted image

O lake, tvoj je pa res bogi bogi. Se mi prav smili, revež bolan.

O jst bi tut šla enkrat pogledat tale slavni KIK. Zojka a bi šle me preen se odpravmo v LJ. A se dobimo ob 17, pa nas Leela potem pobere?

Jst grem pogledat, kaj je kej za jest. Sm danes ene par km prehodila, pa se zdej bojim, a mi bo rit kej manjša. Morm nadoknadit izgubljeno.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 239
20.1.2010 22:04:46   
lake
zdej sm se pa zmenla da bom hodila dvakrat na teden na pilates, da mal zgubim odvečno salo. 

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 240
20.1.2010 22:05:50   
lake
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

user posted image user posted image
će ne ma mikrovalovko zravn kavča postaviuser posted image

maš srečo da ne kašlja, ali pač?.. jaz bi mojga v klet zaprla k kdaj kašlja ponoč tamala kr v zrak skoči..

Ja kašlja tud, sej predvem zarad tega spi na kavču eno nadstropje nižje.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 241
20.1.2010 22:09:38   
zoja10
maja ja se dobimouser posted image sam da ne bomo preveč zapravle, k pol bomo sam solato lohk jedle k ne bo več dnarja..user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 242
20.1.2010 22:10:20   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy
No se vam spet oglasim po dolgem času.....včeraj sem bila na nuhalni svetlini v Domžalah pri Strahovi in sem dobila posnetek na cd in še gratis slikcouser posted image . S user posted image je vse vredu!

user posted image  Bravo!

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG
aja, imam eno vprašanje za tiste, ki še dojite-koliko časa mislite še dojit? Jst sm razmišljala, da bi počasi, v kakšnem mesecu, mesecu in pol počasi skenslala. Zdej dojim ponoči in popoldne, včasih ga dam zjutraj po zajtrku še na joško, ampak kaj veliko ne poje.

Kaj vem - pri prvi sem rekla, da dokler bo hotela in je zadnjič hotela dan po svojem 1. rojstnem dnevu. Trenutno dojim za zajtrk, po večerji in enkrat ponoči. Nočno upam, da bomo v naslednjem mesecu ukinili, zajtrk bo začela dobivat kakšen mesec preden grem v službo, potem pa upam, da bo večerno dojenje sama ukinila nekje do poletja.

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
čakam varuško, da pride na razgovor... pa kosilo kuham. ena je že bila, pa mi nekako ni potegnila. kar zoprna mi je bila, ne vem, zakaj.

Ti se kar zanesi na občutke... je pa res, da ti nikoli nobena ne bo popolna za tvojega otroka.

IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb
uf...moj je dobil eno ponudbo za delo v juzni afriki......kaj bomo zdaj?

Kateri kraj pa? Meni je Cape Town sanjski... pa še nisem bila. Sem bila v Durbanu, pa mi ni preveč sedel. Je res prehuda razlika med revnimi in bogatimi. Varnost je pa tudi bolj v k.... oz. je bila, ko sem bila tam pred 8 leti. Pa evro ti tam dlje nese kot v Sloveniji. Jaz pa mislim, da bi verjetno v kak Cape Town kar šla... dokler bi bilo jasno da smo v nekaj letih nazaj doma, seveda.

Žabice - sem jih enih 6 nabavila v Hoferju za naslednjo jesen/zimo, ampak za starejšo. J. bo pojerbala njene letošnje. Se pa ni za sekirat, Hofer bo enkrat jeseni zagotovo imel spet kakšne v akciji.

user posted image Bodiji s kratkimi rokavi - katere cifre boste nabavile?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 243
20.1.2010 22:12:25   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

maja ja se dobimouser posted image sam da ne bomo preveč zapravle, k pol bomo sam solato lohk jedle k ne bo več dnarja..user posted image

Bomo iz drugih krožnikov kao 'pokušale' kaj majo one user posted image

Sem se zdej spomnila, ko smo ble nekrat v piranu na večerji in ena zdaj bivša kolegica najprej moje kalamare proba, pa moj krompirček (pa to ne en kalamar alpak ene štiri). Potem od ene druge kolegice ene 3 vilice špagetov, in od tretje kolegice mal robe in na koncu je zagrabla svoj krožnik in začela jest. Je pa tolk pri nas pojedla, da je bla zihr sita. No svojga ni ponudila user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 244
20.1.2010 22:13:34   
FLASK_A
Maja in Zoja, vidve sta prave frendice user posted image user posted image

Vam sporočim jutri. Bom v Hoferja zavila. Mogoče pa jih še imajo?

Lepe sanje vsem!

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 245
20.1.2010 22:14:54   
maja1488

Maja in Zoja, vidve sta prave frendice user posted image user posted image

Vam sporočim jutri. Bom v Hoferja zavila. Mogoče pa jih še imajo?

Lepe sanje vsem!

No sporoči.

Lahko noč!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 246
20.1.2010 22:15:31   
maja1488
Jst tudi grem. Lahko noč!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 247
20.1.2010 22:18:11   
majana79

zdej sm se pa zmenla da bom hodila dvakrat na teden na pilates, da mal zgubim odvečno salo. 

te moram razočarat user posted image pilates ne kuri maščob, ker ni kardio, tako da če ti je kdo to reku se je mau zmotu

si boš pa fino oblikovala telo, da ne bo vse floppy user posted image govorim iz izkušenj user posted image

kam boš pa hodila?

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 248
20.1.2010 22:20:00   
maja1488
Preden grem spat...jst sm tut floppy user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 249
20.1.2010 22:20:43   
zoja10
sem se posodobla,.... komaj čakam pomladuser posted image

sama sebi odgovorim.. računalnik v postelji,... definitivno prekletstvo,.. nemorem nehatuser posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Energijske pijače
Michonne RR

Ali svojim otrokom do 10 let dovolite piti energijske pijače?

Da (30%)

Ne (65%)

Občasno (5%)

Število vseh glasov: 20

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!