lara light
|
Majku milu, moram res dvignit svojo r.it in se spravt vam kej napisat, da ne dobim vzgojne A vseeno bom kratka: noki, uporabljaš ghi? (prekuhano maslo) jaz ga imam že dolgo v moji kuhinji in je super nadomestek maslu, velikoje prebavljiv in seveda brez mlečnih delcev. Ne vem pa, če sledi, ki morebiti ostanejo, lahko I škodijo Brez mleka in jajc je na kul. sloveniji ogromno receptov, po občutku, boš že našl pravega marelce: parkrat sem sprobala naga 'novga' maclarna in res je težko s tistimi ročicami, če si vajen cele štange; pa imam trik, ko je stopnička in ga moram dvignit, se malo obesim s stopalom na kolo in v sekundi je mimo, je pa res da se moram še navadit, da bo gas pika, naš je nemški in moraš tud bit glihtko večkrat zelo grob, da kej rata in da uboga šedov, bi si mi lahko kak žeton nabavli, koliko kredita moram vzet?že vidim moja dva razbojnika, vse bi polomila od veselja gemelli, kako? lubčke cukoma! pa pisat, pisat!!! glede malih dveh: hrana, jemo vse, kar mati da. Obrokov še vedno preveč 6-7, razvajena klapa , plus ponoči ali/in jutranje dojenje pojma nimam koliko sta dolga, težkas tadomačo vago on cca 7,5, ona cca 7, morda kaj manj. Mali plazi in se postavlja na noge, zelo močan v rokah, se dviguje brez pomoči nog, še ne ve za kaj jih ima,..ona, se končno lepo kotali in obrača na vse strani, pa raje in ves dan pase kravice, hb . Telovadiva še naprej, v feb kontrola.Razmšljam o podalj. porodniški, kako ve? Kake nove info? Bo država zmogla še nas nafutrat' Še kup reči je, ki ne sodijo sem, a kaj bi vas morila...no prav, darilo za rd taščice iščem skor bi pozabla, pika, lepi ste, krasni, joj sta velika, pa lušnnaaaa!!! belen, lepiiii, tud jaz fauš, lepotički, kako uživata na belih strminah in dolinah vsaka čast za podvig! lepe sanje, lubčka!