|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del
20.1.2010 13:19:49   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

user posted image
Draga LIJA VSE NAJTABOLJŠE za 11 mesecev.Lupčka od Tomaža in Anžeta in seveda mene.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
20.1.2010 16:20:23   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

PERSIDA pred tabo pa samo kapo dol user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če boste drugi teden zdravi ( mi smo že...pa trkam za naprej user posted image ) se bi z Marušo oglasili user posted image

OKi doki samo v ponedeljek ne gremo v mb.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
20.1.2010 16:51:09   
trezika

PERSIDA pred tabo pa samo kapo dol user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če boste drugi teden zdravi ( mi smo že...pa trkam za naprej user posted image ) se bi z Marušo oglasili user posted image

OKi doki samo v ponedeljek ne gremo v mb.

Velja. Saj te bom en dan prej poklicala user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
20.1.2010 17:38:15   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ne vem točno...MČ je rekla, da menda ob 12h v Tušu. user posted image

Pa kak te ti nič ne veš, če si na FB. Tam se to menite.user posted image

Ob 12h?
Te pa meni tak nea paše...mi je prepozno, ker Lija ob 1h mora spat user posted image user posted image

Ma, če je bilo prvo rečeno v Wellnesu v Laškem, kak te zdaj v Tušu?? user posted image user posted image user posted image

Punce, kam bi še blo treba napisat, da ne bi spregledale? user posted image
Piruri je napisala, da ji bolj paše Tuš... Pa če se ne gremo kopat je itak vseeno. Wellnes je bil ideja, če bi se kopale...
Ura pa... če vam ni ok, bi lahko kej rekle... user posted image Moja spi kadar je, največkrat ravno okol 12h, pa ta en dan bo pa že zaspala v vozičku, če bo kriza. Ma skoz mate ene izgovore no. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
20.1.2010 17:38:19   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: spps
eto, tu je link :D http://www.fliptext.org/

Lepo bodite :D

A feliša se tud nič več ne javlja na RR?
HVAAAALLLAAAAA user posted image

Tu pa tam še kaj napiše ... drugače pa so vse več ali manj na FB user posted image

Evo jaz bom spet začela romane tule pisat.l Da bodo ljudje, ki me že doooolgo niso vidli in slišali, bolj na tekočem. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
20.1.2010 17:38:24   
Najaa

Po katastrofalnih nočeh s Tomažem se sedaj ubadam z Anžetom.No danes je bil že boljši tak ,da sta bila že na sprehodu danes.Danes babi dežura tak ,da skrbi zame ,da se mi ne zrolauser posted image .
Danes ,ker sem imela varuško sem si zmrzovalnike pospravla ,pa v kiblo nekaj naložla tak ,da ,če druga ne lačni ne bomouser posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
20.1.2010 17:38:29   
Najaa

user posted image
Draga LIJA VSE NAJTABOLJŠE za 11 mesecev.Lupčka od Tomaža in Anžeta in seveda mene.

Se pridružujem! user posted image user posted image user posted image user posted image 11 poljubčkov od Nike!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
20.1.2010 17:42:34   
Najaa
Pa še poročilo, da bo kaj za brat. user posted image user posted image user posted image
Mi imamo pa ZOBEK! Juhhuhuhuhuhu! Za seznam, prvič opažen 17.1., prvič opažen od mami 18.1. user posted image Namreč en dan prej nisem verjela eni fejst punčki, da je res vidla zobek.
Kaj je še novega... ja, Nika je začela lepo jest, za kar sem zelo vesela seveda in tudi koščke že je. Tudi količine so večje. Ponoči so ble veselice, preden je dobila zobek, no zdej pa že dva dneva spet lepo spimo. Trkam! user posted image
A zdej rihta seznam tista, ki se spomni? Ker bi rada spremenila sliko, pa bi na mail poslala eni, ker sem ne morem prilepit. Kateri lahko? Da vidmo, če se bo kera javla. user posted image
Nika gre 1.2. v vrtec in se nam že tresejo kolena. Ma bomo že nekako. Copatk še nimamo, ker ni številk, celjena 3. bo tik preden gre v vrtec... To je to za enkrat.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
20.1.2010 18:29:33   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Pa še poročilo, da bo kaj za brat. user posted image user posted image user posted image
Mi imamo pa ZOBEK! Juhhuhuhuhuhu! Za seznam, prvič opažen 17.1., prvič opažen od mami 18.1. user posted image Namreč en dan prej nisem verjela eni fejst punčki, da je res vidla zobek.
Kaj je še novega... ja, Nika je začela lepo jest, za kar sem zelo vesela seveda in tudi koščke že je. Tudi količine so večje. Ponoči so ble veselice, preden je dobila zobek, no zdej pa že dva dneva spet lepo spimo. Trkam! user posted image
A zdej rihta seznam tista, ki se spomni? Ker bi rada spremenila sliko, pa bi na mail poslala eni, ker sem ne morem prilepit. Kateri lahko? Da vidmo, če se bo kera javla. user posted image
Nika gre 1.2. v vrtec in se nam že tresejo kolena. Ma bomo že nekako. Copatk še nimamo, ker ni številk, celjena 3. bo tik preden gre v vrtec... To je to za enkrat.

Lahko meni, sam ne vem če bomo do konc leta prišle na 80.stranuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
20.1.2010 18:30:25   
spps

eto, tu je link :D http://www.fliptext.org/

Lepo bodite :D

A feliša se tud nič več ne javlja na RR?
HVAAAALLLAAAAA user posted image

Tu pa tam še kaj napiše ... drugače pa so vse več ali manj na FB user posted image

Evo jaz bom spet začela romane tule pisat.l Da bodo ljudje, ki me že doooolgo niso vidli in slišali, bolj na tekočem. user posted image user posted image user posted image user posted image

edino pravilno,da RR mal zaživiuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
20.1.2010 19:15:04   
tasa_m
Večer.
Lija že spi, se vidi da je neka bogica in je kr zaspala. Spila mleko in jo je že vrglo. Upam, da bo noč OK.

Hvala vsem za čestitke.. user posted image

Sva pa se danes z mojim tak zgrabla, kot še nikoli tak da... sem čist na podnu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
20.1.2010 19:17:21   
Najaa

Lahko meni, sam ne vem če bomo do konc leta prišle na 80.stranuser posted image user posted image

Kaj da ne. Če se zmenimo, da zvečer užgemo en čvek, bo hitro 100ka. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
20.1.2010 19:17:46   
Najaa

Sva pa se danes z mojim tak zgrabla, kot še nikoli tak da... sem čist na podnu user posted image user posted image user posted image

Izpovej se, dete. Kako si?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
20.1.2010 19:23:28   
trezika

daj si duška tu gor...boš videla, da ti bo laže user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
20.1.2010 19:24:27   
tasa_m
Izpovej se, dete. Kako si?user posted image

user posted image
Sem bila super, dokler ni imel izpadov. user posted image Ampak bom že preživela...

Bom zdaj še jaz novo slikico za seznam dala, ker tista je še iz poletne sezone user posted image user posted image

Nika in Tija spita že, al še imata žur? user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
20.1.2010 19:25:10   
tasa_m

daj si duška tu gor...boš videla, da ti bo laže user posted image

ma, da bo pol cel Mb. vedo. A-a user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
20.1.2010 19:25:41   
tasa_m
Sem misla dat to na seznam, pa vidim da zgleda res bogica tu... bom dala drugo.user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 20.1.2010 19:27:54 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
20.1.2010 19:27:20   
tasa_m
Prosim naj se pogleda Lijina srajčka. Jo je danes dobila, da jo bo imela za 1.roj.dan oblečeno - Twetty user posted image  user posted image  no, saj kavbojkice so tudi Twetty user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 20.1.2010 19:28:10 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
20.1.2010 19:32:25   
tasa_m
Slika za seznam... user posted image

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
20.1.2010 19:32:26   
PERSIDA

Prosim naj se pogleda Lijina srajčka. Jo je danes dobila, da jo bo imela za 1.roj.dan oblečeno - Twetty user posted image  user posted image  no, saj kavbojkice so tudi Twetty user posted image

Za koga pa ti reklamo delaš?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
20.1.2010 19:33:19   
PERSIDA
Kaj si dobila original al je risan gor tweety?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
20.1.2010 19:34:03   
tasa_m

Za koga pa ti reklamo delaš?user posted image
za tegale gospodiča ...

user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
20.1.2010 19:34:30   
tasa_m

original user posted image
Saj cena je tud bla original, glede na to da so razprodaje user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
20.1.2010 19:36:00   
PERSIDA

Večer.
Lija že spi, se vidi da je neka bogica in je kr zaspala. Spila mleko in jo je že vrglo. Upam, da bo noč OK.

Hvala vsem za čestitke.. user posted image

Saj maš dve uhi z moškimi se je brezveze prepirat ,ker tak ne vejo zakaj se prepirajouser posted image .Ja iz lastnih izkušenj vem ,če z mojim začnem ni konca ,ker lahko en stavek slišim 1500 krat ,ker ima kao on prav.Ja ,pa ja poldeuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
20.1.2010 19:36:57   
PERSIDA

original user posted image
Saj cena je tud bla original, glede na to da so razprodaje user posted image

Te ,pa še mate keš pri vaši koči?user posted image Pri nas je vse suhouser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?