Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:25:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, Mediuhec in jaz....Fajn je blo....Moj je tak pol srečanja prespal, ko je Matevž že domov šel, se je frajer zbudil in je potem bil lahko sam s Klaro. on, se je samo delal da spi..v bistvu pa imel na ohak Matevža in Klaro. Da ji je pol lahko šolo držal Če pa je spal v drugi sobi... aja...to pa je drugo. Sem mislila da na sedežni.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:26:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps (((: čou oʞɥɐl ˙ǝčǝɯ uǝʌ ɹʞ ǝɯ 'ɐpɐdɐu ɐzoɹıʌ ɐpǝlƃz dɯoɔ ɾoɯ -ʌʇ pǝɹd zɐɾ ɯǝɹƃ'čıu opica. Kaj si naj zdaj ekran kontra obrnem. Idi ja pred TV. Lahko noč Kak si te to naredla? ɐɥɐɥ'ɐlƃɹʌ uǝʌ ɐʇɐɹʌ ɐɹǝʇɐʞ oq ǝu ıs ɐp ja, te pa nama raje razloži kak to narediš! monitor okol obrnem in pišem bla, bla, bla, bla... da te nebom popisala ja...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:27:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps (((: čou oʞɥɐl ˙ǝčǝɯ uǝʌ ɹʞ ǝɯ 'ɐpɐdɐu ɐzoɹıʌ ɐpǝlƃz dɯoɔ ɾoɯ -ʌʇ pǝɹd zɐɾ ɯǝɹƃ'čıu opica. Kaj si naj zdaj ekran kontra obrnem. Idi ja pred TV. Lahko noč Kak si te to naredla? ɐɥɐɥ'ɐlƃɹʌ uǝʌ ɐʇɐɹʌ ɐɹǝʇɐʞ oq ǝu ıs ɐp ja, te pa nama raje razloži kak to narediš! monitor okol obrnem in pišem pa daj idi se soliti, Spps!!!!! eto, tu je link :D http://www.fliptext.org/ Lepo bodite :D A feliša se tud nič več ne javlja na RR?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:28:20
|
|
|
|
tasa_m
|
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:28:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, Mediuhec in jaz....Fajn je blo....Moj je tak pol srečanja prespal, ko je Matevž že domov šel, se je frajer zbudil in je potem bil lahko sam s Klaro. on, se je samo delal da spi..v bistvu pa imel na ohak Matevža in Klaro. Da ji je pol lahko šolo držal Če pa je spal v drugi sobi... aja...to pa je drugo. Sem mislila da na sedežni. aha
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:29:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kaj si hotla, Tasa?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:29:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps eto, tu je link :D http://www.fliptext.org/ Lepo bodite :D A feliša se tud nič več ne javlja na RR? HVAAAALLLAAAAA Tu pa tam še kaj napiše ... drugače pa so vse več ali manj na FB
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:29:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kaj si hotla, Tasa? sem nekaj v MW napisala pa kopirala pa mi je napisalo normalno, ne tak kot v worldu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:31:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kaj si hotla, Tasa? sem nekaj v MW napisala pa kopirala pa mi je napisalo normalno, ne tak kot v worldu katero si pa kopirala, zgornjo al spodnjo? ¿ıčnɯ ǝʇ ظɐʞ
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:32:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kaj si hotla, Tasa? sem nekaj v MW napisala pa kopirala pa mi je napisalo normalno, ne tak kot v worldu kk program pa je to?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:32:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kaj si hotla, Tasa? sem nekaj v MW napisala pa kopirala pa mi je napisalo normalno, ne tak kot v worldu katero si pa kopirala, zgornjo al spodnjo? ¿ıčnɯ ǝʇ ظɐʞ
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:33:07
|
|
|
|
tasa_m
|
d: ɯǝʌod ǝu 'ɯǝʌod ǝu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:33:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
¿ɯɐuz zɐظ ظɐʞ
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:33:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m d: ɯǝʌod ǝu 'ɯǝʌod ǝu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:33:45
|
|
|
|
tasa_m
|
zdaj se pa v šifrah pogovarjamo!! ker jih tolk sodeluje še pr marčevkah, da se skoraj moramo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:33:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ¿ɯɐuz zɐظ ظɐʞ
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:34:57
|
|
|
|
spps
|
http://www.en.fliptext.net/ tot link je mal boljši
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:35:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m zdaj se pa v šifrah pogovarjamo!! ker jih tolk sodeluje še pr marčevkah, da se skoraj moramo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:36:17
|
|
|
|
spps
|
taša, kdaj si si pa ti tolk postov nabila? še mal pa me boš šišnala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:39:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m zdaj se pa v šifrah pogovarjamo!! ker jih tolk sodeluje še pr marčevkah, da se skoraj moramo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:40:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps taša, kdaj si si pa ti tolk postov nabila? še mal pa me boš šišnala Jaz pa sem nekje na vajini polovici.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:40:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps taša, kdaj si si pa ti tolk postov nabila? še mal pa me boš šišnala jah, aktivno sodelujem pri debatah
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:40:58
|
|
|
|
tasa_m
|
ǝšɾloqɐʇɾɐu oɯs ǝɯ
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:49:13
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dober večer a ste še tu?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:50:29
|
|
|
|
PERSIDA
|
Ja nič pol ,pa grem sama sebi pisat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.