Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 20:53:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ne vem točno...MČ je rekla, da menda ob 12h v Tušu. Pa kak te ti nič ne veš, če si na FB. Tam se to menite. Ob 12h? Te pa meni tak nea paše...mi je prepozno, ker Lija ob 1h mora spat Ma, če je bilo prvo rečeno v Wellnesu v Laškem, kak te zdaj v Tušu??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 20:55:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Aha, razumem. Ja, midva bova verjetno šla. Če kaj ne pride vmes. bom jutri javila kako in kaj. Kje pa bi se naj sploh dobile? Jaz nič ne vem.. Ne vem točno...MČ je rekla, da menda ob 12h v Tušu. Pa kak te ti nič ne veš, če si na FB. Tam se to menite. jazs sem tud tam to spregledala A pol se že vidve s čebelo dogovarjata o prihodnosti vajinih otrok?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 20:56:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ne vem točno...MČ je rekla, da menda ob 12h v Tušu. Pa kak te ti nič ne veš, če si na FB. Tam se to menite. Ob 12h? Te pa meni tak nea paše...mi je prepozno, ker Lija ob 1h mora spat Ma, če je bilo prvo rečeno v Wellnesu v Laškem, kak te zdaj v Tušu?? Ja, meni tudi ura ni ravno všeč. Tudi meni bi pasalo prej. Ob kakih 11h ali še prej. Samo ga bom pa v voziček dala, če bo zaspal. Kaj pa vem. Glede lokacije pa ne mene kregati.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 20:56:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem tud tam to spregledala A pol se že vidve s čebelo dogovarjata o prihodnosti vajinih otrok? ja, to je blo takoj dogovorjeno, sam se nea neke šmirglata. Bota mogle "stari dve" bolj na kratku ju prijet
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 20:57:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Aha, razumem. Ja, midva bova verjetno šla. Če kaj ne pride vmes. bom jutri javila kako in kaj. Kje pa bi se naj sploh dobile? Jaz nič ne vem.. Ne vem točno...MČ je rekla, da menda ob 12h v Tušu. Pa kak te ti nič ne veš, če si na FB. Tam se to menite. jazs sem tud tam to spregledala A pol se že vidve s čebelo dogovarjata o prihodnosti vajinih otrok? MČ ima ta biznis v rokah, ona je tako določila.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 20:57:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, meni tudi ura ni ravno všeč. Tudi meni bi pasalo prej. Ob kakih 11h ali še prej. Samo ga bom pa v voziček dala, če bo zaspal. Kaj pa vem. Glede lokacije pa ne mene kregati. Ja, saj druga tak ne preostane kot vozek. Saj se ne kregam...ko se bom.. te boš vidla ki je doma
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:04:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, meni tudi ura ni ravno všeč. Tudi meni bi pasalo prej. Ob kakih 11h ali še prej. Samo ga bom pa v voziček dala, če bo zaspal. Kaj pa vem. Glede lokacije pa ne mene kregati. Ja, saj druga tak ne preostane kot vozek. Saj se ne kregam...ko se bom.. te boš vidla ki je doma Eh, ti???? Bi mogla mene videt. Te ima mlade.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:05:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Eh, ti???? Bi mogla mene videt. Te ima mlade. zdaj pa si predstavljaj naju obe skupaj. Kolko mini bi nastalo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:07:59
|
|
|
|
spps
|
(((: čou oʞɥɐl ˙ǝčǝɯ uǝʌ ɹʞ ǝɯ 'ɐpɐdɐu ɐzoɹıʌ ɐpǝlƃz dɯoɔ ɾoɯ -ʌʇ pǝɹd zɐɾ ɯǝɹƃ'čıu
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:11:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps (((: čou oʞɥɐl ˙ǝčǝɯ uǝʌ ɹʞ ǝɯ 'ɐpɐdɐu ɐzoɹıʌ ɐpǝlƃz dɯoɔ ɾoɯ -ʌʇ pǝɹd zɐɾ ɯǝɹƃ'čıu opica. Kaj si naj zdaj ekran kontra obrnem. Idi ja pred TV. Lahko noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:12:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Eh, ti???? Bi mogla mene videt. Te ima mlade. zdaj pa si predstavljaj naju obe skupaj. Kolko mini bi nastalo bodima rajši tiho...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:13:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps (((: čou oʞɥɐl ˙ǝčǝɯ uǝʌ ɹʞ ǝɯ 'ɐpɐdɐu ɐzoɹıʌ ɐpǝlƃz dɯoɔ ɾoɯ -ʌʇ pǝɹd zɐɾ ɯǝɹƃ'čıu opica. Kaj si naj zdaj ekran kontra obrnem. Idi ja pred TV. Lahko noč Kak si te to naredla?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:13:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 bodima rajši tiho... In kak ste se imeli pri MČ. Samo vidva sta bila ali še kdo drug? Mediuhec? Trezika vem da ima ful težave z avtom, Persida je pa tak na bolniški
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:14:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kak si te to naredla? Kokica, saj veš tota spps je vun z pa se zdaj malo afna kaj pač ona zna..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:14:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps (((: čou oʞɥɐl ˙ǝčǝɯ uǝʌ ɹʞ ǝɯ 'ɐpɐdɐu ɐzoɹıʌ ɐpǝlƃz dɯoɔ ɾoɯ -ʌʇ pǝɹd zɐɾ ɯǝɹƃ'čıu opica. Kaj si naj zdaj ekran kontra obrnem. Idi ja pred TV. Lahko noč Kak si te to naredla? ɐɥɐɥ'ɐlƃɹʌ uǝʌ ɐʇɐɹʌ ɐɹǝʇɐʞ oq ǝu ıs ɐp
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:15:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kak si te to naredla? Kokica, saj veš tota spps je vun z pa se zdaj malo afna kaj pač ona zna.. nʇ nɾʌol ɾɐ
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:15:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ɐɥɐɥ'ɐlƃɹʌ uǝʌ ɐʇɐɹʌ ɐɹǝʇɐʞ oq ǝu ıs ɐp ti si cela viroza ja... nea se afnaj, kaj znaš... JAAA?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:18:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps (((: čou oʞɥɐl ˙ǝčǝɯ uǝʌ ɹʞ ǝɯ 'ɐpɐdɐu ɐzoɹıʌ ɐpǝlƃz dɯoɔ ɾoɯ -ʌʇ pǝɹd zɐɾ ɯǝɹƃ'čıu opica. Kaj si naj zdaj ekran kontra obrnem. Idi ja pred TV. Lahko noč Kak si te to naredla? ɐɥɐɥ'ɐlƃɹʌ uǝʌ ɐʇɐɹʌ ɐɹǝʇɐʞ oq ǝu ıs ɐp ja, te pa nama raje razloži kak to narediš!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:19:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 bodima rajši tiho... In kak ste se imeli pri MČ. Samo vidva sta bila ali še kdo drug? Mediuhec? Trezika vem da ima ful težave z avtom, Persida je pa tak na bolniški Ja, Mediuhec in jaz....Fajn je blo....Moj je tak pol srečanja prespal, ko je Matevž že domov šel, se je frajer zbudil in je potem bil lahko sam s Klaro.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:19:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps (((: čou oʞɥɐl ˙ǝčǝɯ uǝʌ ɹʞ ǝɯ 'ɐpɐdɐu ɐzoɹıʌ ɐpǝlƃz dɯoɔ ɾoɯ -ʌʇ pǝɹd zɐɾ ɯǝɹƃ'čıu opica. Kaj si naj zdaj ekran kontra obrnem. Idi ja pred TV. Lahko noč Kak si te to naredla? ɐɥɐɥ'ɐlƃɹʌ uǝʌ ɐʇɐɹʌ ɐɹǝʇɐʞ oq ǝu ıs ɐp ja, te pa nama raje razloži kak to narediš! saj ti je, sam midve nea razumema
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:20:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps ɐɥɐɥ'ɐlƃɹʌ uǝʌ ɐʇɐɹʌ ɐɹǝʇɐʞ oq ǝu ıs ɐp ti si cela viroza ja... nea se afnaj, kaj znaš... JAAA?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:20:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, Mediuhec in jaz....Fajn je blo....Moj je tak pol srečanja prespal, ko je Matevž že domov šel, se je frajer zbudil in je potem bil lahko sam s Klaro. on, se je samo delal da spi..v bistvu pa imel na ohak Matevža in Klaro. Da ji je pol lahko šolo držal
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:22:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps (((: čou oʞɥɐl ˙ǝčǝɯ uǝʌ ɹʞ ǝɯ 'ɐpɐdɐu ɐzoɹıʌ ɐpǝlƃz dɯoɔ ɾoɯ -ʌʇ pǝɹd zɐɾ ɯǝɹƃ'čıu opica. Kaj si naj zdaj ekran kontra obrnem. Idi ja pred TV. Lahko noč Kak si te to naredla? ɐɥɐɥ'ɐlƃɹʌ uǝʌ ɐʇɐɹʌ ɐɹǝʇɐʞ oq ǝu ıs ɐp ja, te pa nama raje razloži kak to narediš! monitor okol obrnem in pišem
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:24:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, Mediuhec in jaz....Fajn je blo....Moj je tak pol srečanja prespal, ko je Matevž že domov šel, se je frajer zbudil in je potem bil lahko sam s Klaro. on, se je samo delal da spi..v bistvu pa imel na ohak Matevža in Klaro. Da ji je pol lahko šolo držal Če pa je spal v drugi sobi...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 19.1.2010 21:24:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps (((: čou oʞɥɐl ˙ǝčǝɯ uǝʌ ɹʞ ǝɯ 'ɐpɐdɐu ɐzoɹıʌ ɐpǝlƃz dɯoɔ ɾoɯ -ʌʇ pǝɹd zɐɾ ɯǝɹƃ'čıu opica. Kaj si naj zdaj ekran kontra obrnem. Idi ja pred TV. Lahko noč Kak si te to naredla? ɐɥɐɥ'ɐlƃɹʌ uǝʌ ɐʇɐɹʌ ɐɹǝʇɐʞ oq ǝu ıs ɐp ja, te pa nama raje razloži kak to narediš! monitor okol obrnem in pišem pa daj idi se soliti, Spps!!!!!
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?