Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 13:19:49
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Draga LIJA VSE NAJTABOLJŠE za 11 mesecev.Lupčka od Tomaža in Anžeta in seveda mene.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 16:20:23
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika PERSIDA pred tabo pa samo kapo dol Če boste drugi teden zdravi ( mi smo že...pa trkam za naprej ) se bi z Marušo oglasili OKi doki samo v ponedeljek ne gremo v mb.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 16:51:09
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: trezika PERSIDA pred tabo pa samo kapo dol Če boste drugi teden zdravi ( mi smo že...pa trkam za naprej ) se bi z Marušo oglasili OKi doki samo v ponedeljek ne gremo v mb. Velja. Saj te bom en dan prej poklicala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 17:38:15
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ne vem točno...MČ je rekla, da menda ob 12h v Tušu. Pa kak te ti nič ne veš, če si na FB. Tam se to menite. Ob 12h? Te pa meni tak nea paše...mi je prepozno, ker Lija ob 1h mora spat Ma, če je bilo prvo rečeno v Wellnesu v Laškem, kak te zdaj v Tušu?? Punce, kam bi še blo treba napisat, da ne bi spregledale? Piruri je napisala, da ji bolj paše Tuš... Pa če se ne gremo kopat je itak vseeno. Wellnes je bil ideja, če bi se kopale... Ura pa... če vam ni ok, bi lahko kej rekle... Moja spi kadar je, največkrat ravno okol 12h, pa ta en dan bo pa že zaspala v vozičku, če bo kriza. Ma skoz mate ene izgovore no.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 17:38:19
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps eto, tu je link :D http://www.fliptext.org/ Lepo bodite :D A feliša se tud nič več ne javlja na RR? HVAAAALLLAAAAA Tu pa tam še kaj napiše ... drugače pa so vse več ali manj na FB Evo jaz bom spet začela romane tule pisat.l Da bodo ljudje, ki me že doooolgo niso vidli in slišali, bolj na tekočem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 17:38:24
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Po katastrofalnih nočeh s Tomažem se sedaj ubadam z Anžetom.No danes je bil že boljši tak ,da sta bila že na sprehodu danes.Danes babi dežura tak ,da skrbi zame ,da se mi ne zrola . Danes ,ker sem imela varuško sem si zmrzovalnike pospravla ,pa v kiblo nekaj naložla tak ,da ,če druga ne lačni ne bomo .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 17:38:29
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Draga LIJA VSE NAJTABOLJŠE za 11 mesecev.Lupčka od Tomaža in Anžeta in seveda mene. Se pridružujem! 11 poljubčkov od Nike!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 17:42:34
|
|
|
|
Najaa
|
Pa še poročilo, da bo kaj za brat. Mi imamo pa ZOBEK! Juhhuhuhuhuhu! Za seznam, prvič opažen 17.1., prvič opažen od mami 18.1. Namreč en dan prej nisem verjela eni fejst punčki, da je res vidla zobek. Kaj je še novega... ja, Nika je začela lepo jest, za kar sem zelo vesela seveda in tudi koščke že je. Tudi količine so večje. Ponoči so ble veselice, preden je dobila zobek, no zdej pa že dva dneva spet lepo spimo. Trkam! A zdej rihta seznam tista, ki se spomni? Ker bi rada spremenila sliko, pa bi na mail poslala eni, ker sem ne morem prilepit. Kateri lahko? Da vidmo, če se bo kera javla. Nika gre 1.2. v vrtec in se nam že tresejo kolena. Ma bomo že nekako. Copatk še nimamo, ker ni številk, celjena 3. bo tik preden gre v vrtec... To je to za enkrat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 18:29:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa še poročilo, da bo kaj za brat. Mi imamo pa ZOBEK! Juhhuhuhuhuhu! Za seznam, prvič opažen 17.1., prvič opažen od mami 18.1. Namreč en dan prej nisem verjela eni fejst punčki, da je res vidla zobek. Kaj je še novega... ja, Nika je začela lepo jest, za kar sem zelo vesela seveda in tudi koščke že je. Tudi količine so večje. Ponoči so ble veselice, preden je dobila zobek, no zdej pa že dva dneva spet lepo spimo. Trkam! A zdej rihta seznam tista, ki se spomni? Ker bi rada spremenila sliko, pa bi na mail poslala eni, ker sem ne morem prilepit. Kateri lahko? Da vidmo, če se bo kera javla. Nika gre 1.2. v vrtec in se nam že tresejo kolena. Ma bomo že nekako. Copatk še nimamo, ker ni številk, celjena 3. bo tik preden gre v vrtec... To je to za enkrat. Lahko meni, sam ne vem če bomo do konc leta prišle na 80.stran
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 18:30:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps eto, tu je link :D http://www.fliptext.org/ Lepo bodite :D A feliša se tud nič več ne javlja na RR? HVAAAALLLAAAAA Tu pa tam še kaj napiše ... drugače pa so vse več ali manj na FB Evo jaz bom spet začela romane tule pisat.l Da bodo ljudje, ki me že doooolgo niso vidli in slišali, bolj na tekočem. edino pravilno,da RR mal zaživi
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 19:15:04
|
|
|
|
tasa_m
|
Večer. Lija že spi, se vidi da je neka bogica in je kr zaspala. Spila mleko in jo je že vrglo. Upam, da bo noč OK. Hvala vsem za čestitke.. Sva pa se danes z mojim tak zgrabla, kot še nikoli tak da... sem čist na podnu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 19:17:21
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa še poročilo, da bo kaj za brat. Mi imamo pa ZOBEK! Juhhuhuhuhuhu! Za seznam, prvič opažen 17.1., prvič opažen od mami 18.1. Namreč en dan prej nisem verjela eni fejst punčki, da je res vidla zobek. Kaj je še novega... ja, Nika je začela lepo jest, za kar sem zelo vesela seveda in tudi koščke že je. Tudi količine so večje. Ponoči so ble veselice, preden je dobila zobek, no zdej pa že dva dneva spet lepo spimo. Trkam! A zdej rihta seznam tista, ki se spomni? Ker bi rada spremenila sliko, pa bi na mail poslala eni, ker sem ne morem prilepit. Kateri lahko? Da vidmo, če se bo kera javla. Nika gre 1.2. v vrtec in se nam že tresejo kolena. Ma bomo že nekako. Copatk še nimamo, ker ni številk, celjena 3. bo tik preden gre v vrtec... To je to za enkrat. Lahko meni, sam ne vem če bomo do konc leta prišle na 80.stran Kaj da ne. Če se zmenimo, da zvečer užgemo en čvek, bo hitro 100ka.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 19:17:46
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sva pa se danes z mojim tak zgrabla, kot še nikoli tak da... sem čist na podnu Izpovej se, dete. Kako si?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 19:23:28
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sva pa se danes z mojim tak zgrabla, kot še nikoli tak da... sem čist na podnu daj si duška tu gor...boš videla, da ti bo laže
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 19:24:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Izpovej se, dete. Kako si? Sem bila super, dokler ni imel izpadov. Ampak bom že preživela... Bom zdaj še jaz novo slikico za seznam dala, ker tista je še iz poletne sezone Nika in Tija spita že, al še imata žur?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 19:25:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sva pa se danes z mojim tak zgrabla, kot še nikoli tak da... sem čist na podnu daj si duška tu gor...boš videla, da ti bo laže ma, da bo pol cel Mb. vedo. A-a
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 19:25:41
|
|
|
|
tasa_m
|
Sem misla dat to na seznam, pa vidim da zgleda res bogica tu... bom dala drugo.
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 20.1.2010 19:27:54 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 19:27:20
|
|
|
|
tasa_m
|
Prosim naj se pogleda Lijina srajčka. Jo je danes dobila, da jo bo imela za 1.roj.dan oblečeno - Twetty no, saj kavbojkice so tudi Twetty
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 20.1.2010 19:28:10 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 19:32:25
|
|
|
|
tasa_m
|
Slika za seznam...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 19:32:26
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Prosim naj se pogleda Lijina srajčka. Jo je danes dobila, da jo bo imela za 1.roj.dan oblečeno - Twetty no, saj kavbojkice so tudi Twetty Za koga pa ti reklamo delaš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 19:33:19
|
|
|
|
PERSIDA
|
Kaj si dobila original al je risan gor tweety?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 19:34:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj si dobila original al je risan gor tweety? original Saj cena je tud bla original, glede na to da so razprodaje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 19:36:00
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Večer. Lija že spi, se vidi da je neka bogica in je kr zaspala. Spila mleko in jo je že vrglo. Upam, da bo noč OK. Hvala vsem za čestitke.. Sva pa se danes z mojim tak zgrabla, kot še nikoli tak da... sem čist na podnu Saj maš dve uhi z moškimi se je brezveze prepirat ,ker tak ne vejo zakaj se prepirajo .Ja iz lastnih izkušenj vem ,če z mojim začnem ni konca ,ker lahko en stavek slišim 1500 krat ,ker ima kao on prav.Ja ,pa ja polde
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 19:36:57
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj si dobila original al je risan gor tweety? original Saj cena je tud bla original, glede na to da so razprodaje Te ,pa še mate keš pri vaši koči? Pri nas je vse suho
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?