|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
20.1.2010 10:31:28   
tina2806
krtkova: jst sm tista tina ja, ki so srečuješ ob pondelkih na telovadbi user posted image

za srečanje sem jst tut zlo za (sploh če bo u ljubljani user posted image )

tist seznam je pa orto dolg... sploh še nisem začela razmišljat o tem. verjetno pa bo treba počasi.

s kilami sm pa že na +4 user posted image  uff...

lp vsem!

ps: mkbk kako je nazaj u službi? tud če ni fajn, se tolaži da bojo 3 meseci ful hitro minil ;)

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
20.1.2010 10:45:16   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
Šibam - peljem Hugota na redni mesečni tehnični pregled user posted image user posted image !!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meymey - tko mi je zabavno če napišete kje točno ste, pol pa isto na seznamček napišem... bom ob priliki popravla... loh pa pa razdelim tko da še me ljubljančanke povemo iz kje smo pa napišem še bolj podrobno user posted image

gajka - super za seznamček... tisti so vsi itak too much obsežni k sm jih jst nabrala na kup... sam sej je logično da ne rabiš vsega na začetku... midva si bova označla kaj rabva in potem to kupla... ker brez seznama pa ne grem v nakup ker bom mela potem robe za 10 otrok user posted image

stajerka26 - dej obavi tuki na formu tvojo fotko bušija (ono od strani k se res vid) da bodo še ostale punce vidle kakašne bomo me v 9.mescu ti pa si že zdej user posted image
ker drage user posted image stajerka26 ma ooooooooogromen trebuh, jst sm skor s stola padla k sm ga vidla! ne morš vrjet!

zdej pa šibam na faks... seznamček vasic bom dopolnila kr zvečer... user posted image

aja... no sej zato k se mi zdi da nas lih 20 ne bo na srečanju, sm rekla da bi prvo določile datum potem pa k bi vidle katere mamo namen pridt še mesto srečanja...

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
20.1.2010 11:11:58   
gajka
honey26 - za spanje ti priporočam blazino za dojenje (ti še potem prav pride). Jaz jo zdaj pridno prakticiram, imam pa eno od TheraLine, polnjeno z nekimi mikro kroglicami. Prejšnjič sem jo dobila po porodu, pa se je super obnesla pri dojenju (smo imeli enega ultra počasnega jedca, ki se je dojil tudi po 45 min na obrok in ga res ne bi ves čas držala v rokah).

Trebuh - evo, toliko me je sedaj pri 18t (od novega leta dalje se širim kot balon user posted image ):
user posted image
Me je kar nekaj več kot v 1. nosečnosti takle čas. Hja, težko bo tole ''bulo'' še dolgo skrivat! user posted image
Zdaj pa še ostale svoje bušije na ogled! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 20.1.2010 11:13:14 >

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
20.1.2010 11:29:26   
milabe
ravnokar iz pregleda, vse ok, nisma delale ultrazvoka, mi je pa poslušala če srček vredu bije. In ja, vse je hvalabogu OK.
Morfologija 12.2.

p.s. berem vas redno, dnevno, pišem pa bolj malo..

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
20.1.2010 12:39:01   
mkbk
Hello

Samo malo se oglasim iz službe... semmislna, da bom mela kej več časa, pa sem šele dva dni in vidim, da ne bo glih tko...user posted image

Drugač mi je pa ful grozno hudo po tamalem sinčku, ko me zjutri gleda s takimi velikimi žalostnimi očkami, včeraj ni nič jokal zjutraj, danes pa že je malo in se mi zdi, da bo počas dojemal, da me vsak dan tako dolgo ne bo, pa mu bo nekaj časa vsakič težje, dokler se ne navadi. 

Drugače mi pa po eni strani še kar paše mal it od doma, pa med ljudi in tko...

Včeraj sem se oglasila na ljubljanskih nosečkah, sicer s tamalim, ker se nisem mogla odtrgat o dnjega, pa je bilo vse skupi bolj letanje naokrog, kot kakšen pameten pogovor, amapk sem vsaj do tortice prišla...user posted image

krtkova...poročaj kako Hugo že kej zgleda

gajka...kje si pa kupila tisto blazino?

bcljka... kul za se4znamček, pa dobra ideja ker mene tud zanima, kako zgleda junijski trebušček z dvojčki -štajerka???, če nismo preveč firbčne

Se mi zdi za ta izlet nekje usred Slovenije, bi bilo mogoče prektično, če se naplanira tam kje konc aprila, ko bomo že kaj na porodniškiah ali dopustih. Vsaj zase vem, da no go prej.

No fajn se mejte babe!

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
20.1.2010 13:31:19   
strelka81
ojla,

za seznamček: primorska
naslednji pregled: 2.2. morfologija

Lep sončen pozdrav

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
20.1.2010 13:38:33   
Honey26
u gajka to pa že trebušček... moj še kr ni kipnil ga dam na ogled ko bo kej za vidt,  user posted image . Tudi mene zanima kje si kupila tisto blazino no, ali pa če veš kje se jo da dobit.

zunaj pa sonček sije... ah se takoj bolš počutim. ja jauser posted image

(odgovor članu strelka81)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
20.1.2010 13:42:30   
Inika84
http://www.babiesrus.at/zu-hause/baby-ausstattung/stillkissen-dodo-357707.html  ce katera hodi v avstrijo
je pa cenej ko pa pr nas

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
20.1.2010 14:05:29   
tukaj
Joj kako ste pridne s pisanjem,

jaz sem trenutno pa popolnoma zasedena. Delo preko študenta pa še predavanja. Komaj čakam, da imam v četrtek pregled in da vidim, da je z mojo pikico vse ok.

Sem pa iz okolice Radelj ob Dravi (Koroška).

(odgovor članu Inika84)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
20.1.2010 14:18:37   
ziva1
Gajka, na žalost sem ena izmed tistih, ki se mi ne lubi telovaditi, sploh v tem zimskem času user posted image , ja vedno eni izgovori, ni čudno da gredo kg hitro goruser posted image .  Mimogrede lep trebušček.

Super za seznamček, jaz nimam pojma kaj dojenček sploh rabi, to je moj prvi otrok. Komaj mi bo jasno kako ga oblačiti poleti, potem pa bo prišla zima pa bom spet v temi, kaj rabim user posted image , bomo že, sproti. Jaz trenutno razmišljam o nakupu previjalne in vozička.  Previjalno bom verjetno šla kupiti kar v Ikeo, zraven kupila še kakšno malo omarico, tako za oblačilca, pa je stvar rešena, posteljco sem dobila, moram kupiti samo jogi. Voziček pa bo 100% Mutsy, 4rider, sem ga že šla pogledati, super vodljiv, samo za barvo košare se še nisem odločila, barvo za športni del pa bomo kupili potem, ko bomo vedeli, kaj bomo imeli.

Štajerka vidim, da bote imeli dvojčka, čestitke, tudi sama sem si jih želela.

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
20.1.2010 15:32:00   
Zoja83
kaj vas je fajn brat, me prav razveselite... jst še kr v gužvi, naslednji teden mi držite pesti (vse pesti!), da v petek zadnji izpit naredim. V službi mi je pa kr tečno, sm si mal preveč zastavila stvari naenkrat :( bo že boljše...
Sem pa že eno leto Litijanka (študirala v Mb, doma doma iz okolice Velenja). Sem se že hotela večkrat pridružiti na pijači, pa mi nikakor ne rata user posted image
aja, tiste, ki ste že kdaj rodile-kakšne imate kaj izkušnje s psmi? Mam majhno mešanko, staro leto pa pol (tudi junijka user posted image ), ki je kar živahna... Spi na hodniku (spalnica, dnevna in kopalnica-nima vstopa), me že mal skrbi, kako bo... Vem, da je itak najpomembnejši prvi vtis, pa da ga ne smeš kar naenkrat zapret drugam, ko otrok pride, ker postane ljubosumen.
ah, pa sm se razpisala. šibam...

< Sporočilo je popravil Zoja83 -- 20.1.2010 15:33:43 >

(odgovor članu tina2806)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
20.1.2010 15:42:23   
naraščaj
Hojla,

vas sam nahitr pozdravim, ker grem po tamalo k babici. Jaz sem bla danes pri moji zdravnici in mam virozo v primeru, da pa dobim vročino in gnojni izcedek iz nosa moram pod njno nazaj, da dobim antibiotik user posted image
Tut moj je bil pri zdr. pa ima angino. Tamala je snoči spet kuhla, tako, da smo vsi adijo, čeprav je zdej čez dan, ko je pri babici čist OK. Bomo vidl kaj bo zvečer.
Včer nisem več zdržala pa sem vzela lekadol pa še inhalacije sem si naredila. Je blo mal boljš. Dans pa še kr vstrajam brez lekadola, čeprav me ful boli glava (sinusi so čist zabiti).

Tole vrečo od TheraLine,pa sva midva kupila prek ebaya, ko sem ugotovila, da mi ful olajša dojenje (sem testirrala najprej kolegičino). Sva kr neki stvari tko kupila in se je ful obnesl. Sem jo vmes posodila kolegici, pa zdej svakinji in sem jo ravno par dni nazaj klicala, če jo rabi, pa je rekla da ne in mi jo pošilja nazaj, ker se včasih nikakor ne morm naštimat in me ful kolki bolijo.

Nč grem na štrudl k mami in po tamalo.
Spet mi je neki čudno slabo user posted image

Fajn bote

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
20.1.2010 15:43:01   
naraščaj
jao, vidim, da sem sam jamrala.

Se opravičujem.

Čao

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
20.1.2010 16:18:24   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk
gajka...kje si pa kupila tisto blazino?

Dobila ob Rokovem rojstvu od v.d. tašče in tasta. Kupljena je bila v BabyCentru (ima pa kar lepo ceno, link).
Sicer pa se tudi rabljene prodajajo na netu (npr. en nov oglas je ravno na Bolhi).

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja83
aja, tiste, ki ste že kdaj rodile-kakšne imate kaj izkušnje s psmi? Mam majhno mešanko, staro leto pa pol (tudi junijka ), ki je kar živahna... Spi na hodniku (spalnica, dnevna in kopalnica-nima vstopa), me že mal skrbi, kako bo... Vem, da je itak najpomembnejši prvi vtis, pa da ga ne smeš kar naenkrat zapret drugam, ko otrok pride, ker postane ljubosumen.

Imamo doma zlato prinašalko, ki bo naslednji mesec stara 8 let. Ne spi pa v našem nadstropju, ampak en štuk nižje pri mojih starših. Sta imela pa z Rokom kar veliko stika, ko je bil dojenček. Smo ji najprej malo prepovedovali, da bi ga kaj preblizu ovohavala, ker ga je v momentu hotla še prelizat. Je bila pa Rok velikokrat poleti zunaj v ležalniku na tleh in ona kje v bližini, pa ni bilo nobenega problema. Najprej ni nič silila vanj, potem pa je naš fante že malo zrastel in on začel drezat v njo. Zdaj po letu in pol sta velika fredna in včasih se Rok že orng izživlja nad njo (se meče po njej, ko leži), pa mu vse pusti, ko ima dovolj, pa se umakne.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
20.1.2010 16:22:51   
meymey

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja83

kaj vas je fajn brat, me prav razveselite... jst še kr v gužvi, naslednji teden mi držite pesti (vse pesti!), da v petek zadnji izpit naredim. V službi mi je pa kr tečno, sm si mal preveč zastavila stvari naenkrat :( bo že boljše...
Sem pa že eno leto Litijanka (študirala v Mb, doma doma iz okolice Velenja). Sem se že hotela večkrat pridružiti na pijači, pa mi nikakor ne rata user posted image
aja, tiste, ki ste že kdaj rodile-kakšne imate kaj izkušnje s psmi? Mam majhno mešanko, staro leto pa pol (tudi junijka user posted image ), ki je kar živahna... Spi na hodniku (spalnica, dnevna in kopalnica-nima vstopa), me že mal skrbi, kako bo... Vem, da je itak najpomembnejši prvi vtis, pa da ga ne smeš kar naenkrat zapret drugam, ko otrok pride, ker postane ljubosumen.
ah, pa sm se razpisala. šibam...

Ooo, medve pa lahko greva na kavo... jaz sem blizu Litije (študirala v MB, živela v Sl. Bistrici) user posted image

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
20.1.2010 17:57:45   
bcljka
mi mamo pa voziček user posted image sva ga mela namen kupt januarja (ker sva vedla kje in kaj) sam tole dons je blo res nahitr... tko je pr nama za vse stvari... sekunda odločitve... dej greva po voziček, ok... greva! in sva šla user posted image user posted image jane slalom pro črno-siv user posted image zdej stoji sred dnevne sobe not sm dala pa enga didla - no ta didl ma ime in sicer je Tinka user posted image user posted image

mojo slikco trebuščka loh vidte na profilni fotki... bom pa prlimala še eno celo, sam se morm mal bolj urejena slikat ne lih v pižami user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
20.1.2010 18:27:08   
Stajerka26
Joj bejbe ve imate vse tako zeeeeeeeeeeelo majhne trebuščke... moj je vsaj 2x večji!! user posted image

No sicer pa sta nazadnje bejbija bila velika vsak 15 cm, karpomeni enako, kot da bi nosila enega 30 + 2 posteljici.... user posted image  
Mi je G rekla, naj se neham s tem obremenjevat, ker bo še itak full zrasel, naj se pa zavedam da je trenutna velikost obeh user posted image  taka, kot bi bila z enim v 7 mesecu ...user posted image

Slike ne bom raje pripela, mi je bcljka že na FB napisala, da je full velik in mi je kr nerodno user posted image user posted image

Bodite pridne in pazite na svoje user posted image

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
20.1.2010 18:36:22   
Honey26
štajerka26, pa kaj ti bo nerodno no, sej mamo radi velke trebuščke. user posted image

telovadba...zakleta stvar, res mam namen, pa mi ne rata pa da se ... v pon. zbolim, danes naspidirana čist, pripravljena z vso opremo iz službe se spokam pravi čas... pa me višja sila ustavi. Stala pred trojanskim predorom. Eh, dim je bil gost, ampak bojda ni nobenmu nč hujšega...pa bom poskusila ponovno priti do miganja drugi teden.

(odgovor članu Stajerka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
20.1.2010 19:07:35   
bcljka
stajerka26 - zakaj bi ti blo pa neroden?! morš bit ponosna!!!!!! user posted image

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
20.1.2010 19:20:44   
krtkova
Mehankar za ženske je rekel, da:
- je Hugo super user posted image ,
- da napreduje kot morauser posted image ,
- da je mamica pridnauser posted image ,
- da se ni preveč zredilauser posted image ,
- da je zelo pohvaljena, ker hodi na telovadbouser posted image ,
- da pa mora več piti (vode, da ne bo pomote)user posted image ,
- da lahko je rupurute in sodo bikarbonouser posted image .

Skratka vse je super!user posted image

O nesreči v Trojanskem predoru so glih kar na tv-ju poročal.  Honey26 - ti si tam stala v koloni, al kaj? Men se zmeša!!!

Bcljka - če bi jaz kupovala voziček, bi kupila točno takega kot si ga ti. Zato mislm, da je odličen izbor!!user posted image  Ti bom malo fouš, ko bova šli na kak sprehod skupaj!!user posted image

Inika84 - super hvala za link za blazino. Ker mene je skor kap, ko sem vidla, kolk stane v Ljubljani. Tole v avstriji je neprimerljivo. Vidm, da moram mal mojga nagnati v Toys. user posted image A je katera že bla v Celovcu v Toys 'r' us???

Mkbk -  men je blo pa luštn, da si Filipa pripeljala včeraj, k mi je tooooooook luškan, da mi sploh ne gre iz glave. Pa njegovi učki - hudi!!! Čist verjamem, da te stisne zjutraj. Se mi oba smilita.user posted image  Se pa vidiva jutri, a ne????

Naj vam še povem, da mislim, da je Tina2806 (zdej, ko mam potrjeno, da je to ta Tina, ki telovadi z mano), ena najbolj suhih nosečnic!!!!!! Tako luškan mini bušek ma, da sm ji vsakič ko jo vidim, kr mal fouš!! user posted image

No, jst upam, da sm vse prekomentirala, če nisem , me pa spomnite. user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
20.1.2010 19:28:50   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Bcljka - če bi jaz kupovala voziček, bi kupila točno takega kot si ga ti. Zato mislm, da je odličen izbor!!user posted image  Ti bom malo fouš, ko bova šli na kak sprehod skupaj!!user posted image

ti ga bom dala za en krog user posted image

p.s. na FBju sm ti lihkar poslala request...

< Sporočilo je popravil bcljka -- 20.1.2010 19:35:28 >

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
20.1.2010 19:36:33   
Inika84
krtkova ni problema ;)

mene pa zanima ce je katera kaj kupovala v Svici??

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
20.1.2010 19:54:31   
krtkova
sam še tole: naslednji pregled 17.2.

(ob 11.30 user posted image - če že zapisujemo do vasi natančno kje katera biva, sem napisala za vsak slučaj še uro, kdaj sm naročena, če bi mogoče še to zbirali. ha ha, saj veste, da se samo hudo šalim!!! user posted image user posted image sem zelo dobro razpoložena danes. Tko, k da bi bila na sveže zaljubljena. Ne vem kaj mi je.user posted image )

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Inika84)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
20.1.2010 19:56:04   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

ti ga bom dala za en krog user posted image

p.s. na FBju sm ti lihkar poslala request...

počasi prosim, sm že mal starejša. user posted image Najprej moram obdelati zamujeno na rr-ju (ker me cel dan ni bilo za računalnikom), potem pa obdelam še fb. user posted image user posted image

za krog te pa držim za besedo!!!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
20.1.2010 20:02:58   
krtkova
bcljka - pa midve mama ful skupnih frendov na fb-ju!!! da ne omenja, da očitno tudi frizerja istega (al si se pa sam pred salonom kar tako slikala).user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?