krtkova
|
Mehankar za ženske je rekel, da: - je Hugo super , - da napreduje kot mora , - da je mamica pridna , - da se ni preveč zredila , - da je zelo pohvaljena, ker hodi na telovadbo , - da pa mora več piti (vode, da ne bo pomote) , - da lahko je rupurute in sodo bikarbono . Skratka vse je super! O nesreči v Trojanskem predoru so glih kar na tv-ju poročal. Honey26 - ti si tam stala v koloni, al kaj? Men se zmeša!!! Bcljka - če bi jaz kupovala voziček, bi kupila točno takega kot si ga ti. Zato mislm, da je odličen izbor!! Ti bom malo fouš, ko bova šli na kak sprehod skupaj!! Inika84 - super hvala za link za blazino. Ker mene je skor kap, ko sem vidla, kolk stane v Ljubljani. Tole v avstriji je neprimerljivo. Vidm, da moram mal mojga nagnati v Toys. A je katera že bla v Celovcu v Toys 'r' us??? Mkbk - men je blo pa luštn, da si Filipa pripeljala včeraj, k mi je tooooooook luškan, da mi sploh ne gre iz glave. Pa njegovi učki - hudi!!! Čist verjamem, da te stisne zjutraj. Se mi oba smilita. Se pa vidiva jutri, a ne???? Naj vam še povem, da mislim, da je Tina2806 (zdej, ko mam potrjeno, da je to ta Tina, ki telovadi z mano), ena najbolj suhih nosečnic!!!!!! Tako luškan mini bušek ma, da sm ji vsakič ko jo vidim, kr mal fouš!! No, jst upam, da sm vse prekomentirala, če nisem , me pa spomnite.