|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
19.1.2010 20:48:34   
mavo

IZVIRNO SPOROČILO: slomak

mavo ..  a si ti rekla, da boš med poletjem na Krku? Kje pa? Ker jest bom tud pomoje kr večino časa tam, imamo apartma v naselju Kornič...user posted image

A se hecaš? Mi smo pa v Punatuuser posted image To je pa res ful blizu. Se moramo kaj zmenit. Saj mi pa jutri itak prevzamemo ključe od stanovanja, potem bova pa z mojim večkrat dopoldne v LJ, pa se vam lahko še jaz na kakem kafetu pridružim (pa na tortici), če ne boste šle prej že rodit.

Hvala za info glede drenaže! Sploh nisem vedla, da je to možno, ker jaz tega nisem imela prvič.

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
   [Brisano sporočilo]
19.1.2010 21:31:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mavo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2977
19.1.2010 22:14:12   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

IZVIRNO SPOROČILO: slomak

mavo ..  a si ti rekla, da boš med poletjem na Krku? Kje pa? Ker jest bom tud pomoje kr večino časa tam, imamo apartma v naselju Kornič...user posted image

A se hecaš? Mi smo pa v Punatuuser posted image To je pa res ful blizu. Se moramo kaj zmenit. Saj mi pa jutri itak prevzamemo ključe od stanovanja, potem bova pa z mojim večkrat dopoldne v LJ, pa se vam lahko še jaz na kakem kafetu pridružim (pa na tortici), če ne boste šle prej že rodit.

ja pa je res blizu user posted image ... midva sva tud včeri zvedla da bomo mel še eno leto ta apartma, tko da superca hehe...
ja midve s Kati se kr zmenva in dobiva, tko kot dones na tortici in čajčku... lahko se še dobimo seveda, samo jest upam da bom zmožna še...
sm mela danes šolo pa tudi v četrtek jo mam in že ful težko sedim po 4 ure na tistih stolih, tko da me je danes prej spustila domov HB...

no se zmenimo ok? Kati bo sigurno za user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
19.1.2010 22:15:05   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Mi bomo tudi šli na dopust na Krk - vasica Vantačiči, prva liga za male otročke!

user posted image , sam to pa ne vem kje je...sej kšn dol bo že vedu user posted image , kdaj pa?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
   [Brisano sporočilo]
19.1.2010 22:25:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu slomak)
  Neposredna povezava do sporočila: 2980
19.1.2010 22:41:30   
slomak
aaa to je pa ene 10-15 km od nas... no sej ni tolk če se namenmo z avtom user posted image
ja mene prov zanima kako bo z malčico na morčku....

Neposredna povezava do sporočila: 2981
20.1.2010 7:48:38   
ninček1
Jutro!

Kaj ve ste že pri morju?No naj še jaz dodam, da sva midva tudi vsako leto hodla še za kake tri dni na Krk in sva tudi bila v vasi Kornič in sicer v apartmaju pri eni teti, ki je sama delala in prodajala vino, pa olivno olje, vendar se ne morem spomnit kako se je pisala....Vsako leto sva namreč imela ritual, da sva po kaki Turčiji, Grčiji...še šla za 4 dni na Pag feštat, pol pa se zdravit na Krk...user posted image user posted image user posted image , no letos Pag definitivno odpadeuser posted image user posted image user posted image .

Romantika uspela, jaz sem še tu, se je dragi nasmejal, ko sem ga vprašala, če je slučajna kaka njegova taktika, da mi sproži kaj do 22-ega, je rekel da neeeeee....

Počasi se grem pripravit za pregled....

Držite se na pregledih tut ostaleuser posted image user posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
20.1.2010 8:06:37   
MATEJKA_
ah, ste me nasmejale že navse zgodaj user posted image . pa dobro jutro vsem!
jza pa imam danes eno košaro cot za zlikat, puser posted image ol pa si bom spet sprehod privoščila, pol pa lenarjenje. danes bo tud kosilo bolj na easy - rizi bizi in solata.
smo pa danes kar dolgo spali - ta mala je do 6.45 potegnila, sma bila z možem kar šokirana. no verjetno bo krivo to, da je celo noč nekaj sanjala in se premetavala sem in tja.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
20.1.2010 8:11:03   
MATEJKA_
vidim, da pa nekatere že razmišljate o morju. no, jaz sem tak tip, da si "moram" morje običajno rezervirat že januarja oz. najkasneje februarja vsako leto (gremo pa vedno julij/avgust za 2 tedna). z možem sva oba pristaša grčije in dokler so še otroci mali, bomo probali obletat čim več, saj imajo večinoma do 12 leta zastonj... no, letos pa bo ta drugo dete še premalo, bomo verjetno šli tu nekam bližje na hrvaško, ne vem pa še kam... svakinja hvali baško vodo... ne vem... na hrvaško smo običajno hodli le za 1.maj (ali zadnji 2 leti za par dni konec junija), ker je bilo poleti napram grčiji predrago... dopust imamo namreč vedno v višku sezone in tako je bila hrvaška s hoteli z 1-2* nižjim rangom še dražja kot grčija z boljšim rangom... user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
20.1.2010 9:05:55   
ČikaPika
Joj morje... jaz sem zaljubljena v morje...
Sam letos pa ne vem kam bova šla... A pozna katera kake fajn (bližina obale) & poceni apartmaje v Istri?

Ponavadi greva midva v en kamp v bližini Pule - nudo kamp, k mi je res všeč, sam s tako malim user posted image , ne morem it še v kamp user posted image ...
Včeraj je prispel sušilni stroj user posted image user posted image user posted image , priljučili pa ga bomo šele ko bo prišel podstavek zanj - enkrat drugi teden... user posted image .
Danes me čaka pester dan... najprej grem v mesto na kavico s prijateljico, potem moram še malo pospravit po stanovanju + skuhat kosilo in popoldne  imam zobarja... user posted image - upam da mi pozdravi to mojo paradontozo user posted image oz. karkoli že imam.

"Sonček je, in ti si skuštrana. Sonček je...." user posted image   user posted image
Lep dan vam želim...

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
20.1.2010 9:28:02   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika

Joj morje... jaz sem zaljubljena v morje...
Sam letos pa ne vem kam bova šla... A pozna katera kake fajn (bližina obale) & poceni apartmaje v Istri?

Ponavadi greva midva v en kamp v bližini Pule - nudo kamp, k mi je res všeč, sam s tako malim user posted image , ne morem it še v kamp user posted image ...

Ne poznam, sam zakaj pa ne bi šli kampirat? Sej se mogoče keri zdi ful bedno vpr. sam včasih so nas po kampih vlačil le par mesec stare. Mogoče bi bilo pa fajn.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
20.1.2010 9:42:56   
Jada82
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image heheh, ste že dobre volje ... jaz tudi user posted image Pa še taaak super sonček je, res so lepi dnevi zdaj zadnje čase, prav zadovoljna sem.
Danes sem po odličnem spancu spet kot prerojena in nova user posted image user posted image user posted image Super se počutim.

A potem tudi že razmišljate o morju? Super. Midva tudi že. Mi bomo pa letos najbrž šli kar v apartmaje na Debeli rtič za 1 teden - najbrž v avgustu. Kaj pa vem, z malim user posted image nočem kam daleč hoditi ....
Pa že to bo veliko, ker lani sva bila samo 4 dni v Rovinju ... ker sva stanovanje prenavljala in za več ni bilo ne časa ne denarja.
Tako da bo kar ok .... pa itak bomo na kakšne izlete hodili, pa okoli do kolegov ... jih mava po celi Slo. razseljene, heheh. Tako da, sigurno bo super leto user posted image user posted image user posted image Se že veselim.

Sicer pa sam tok, da vam povem, prav uživam zdaj, odkar sva preseljena - že 10 dni sva tukaj, super je. Kar z veseljem tudi pospravljam itd. Pa res kar veliko pospravljam ... nikoli nisem toliko, heheh. Ja tud to je, da mam čas. Danes pa je peglanje na vrsti .... user posted image to mi ne diši ravno. Južno pa danes moj kuha, heheh user posted image user posted image Se mora naučit, ni kaj.

Uf, Kora, sem se nate spomnila ... zdaj se pa res približuje!!! user posted image user posted image user posted image Mislimo nate in verjamemo, da bo vse v najlepšem redu!
Aja, a katera kaj ve, kaj je s Twixy? Čudno, da se nič ne javi ....

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
20.1.2010 9:43:28   
Kati81
Dobro jutro!

Slomak
ja super je bla včeraj tortica s kakavom, upam, da še kdaj ponovimo preden gremo v Rim, pa še s kakšno zraven.

Morje, morje! ja mam rada morje saj sem primorka, sam kaj ko zadnja leta tole vročino tko težko prenašam. Mi smo šli s Kajo ko je bila stara 3 mesece na Ugljan, kar je kar precej vožnje, pa je čist super zdržala. Drugače se pa poslužujemo stanovanja v izoli, je itak zastonj. prej ko sva bila sama sva pa veliko več okol potovala, zdaj pač ne, mogoče ko bodo otroci malo starejši pa spet. No ja jaz ne, moj ima še zmer velik službeno za obletat, vsako leto LV, pa Anglija.....
Letos bomo verjetno tud večino poletja v Izoli pa kak teden še kam skočili, pa mal v hribe, kjer majo moji vikend, pa Rakitna kjer mamo mi hiško, pa bo šlo poletje tik tak mimo.

Jaz bolj obožujem zimo in smučanje, letos nam pač ni usojeno, drugače jo pa vsako leto mahnemo v tujino smučat, tud ko je bila Kaja še čisto majhna, lani pri 1,5letu je pa že stala na smučkah in se spuščala, je bla tko dobra, da sama nisva mogla verjet, letos ima pa tud že 3 smučarske dni, upam, da bo vsaj še kakšen, preden rodim.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
20.1.2010 10:11:14   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Dobro jutro!

Slomak
ja super je bla včeraj tortica s kakavom, upam, da še kdaj ponovimo preden gremo v Rim, pa še s kakšno zraven.

Naslednjič se vam pridružim še jaz user posted image .

A ve že kar vse o morju razmišljate? He he; letos bo res treba prilagodit tudi dopust ... ma ja, vse se bo dalo.

KONČNO sem dočakala voziček; smo ga naročili preko O-Baby.de in se je že kar pošteno vleklo tole... V glavnem, Jane Slalom Pro je zdaj na varnem pri meni. Jupiiiiiiiiiiiiiii.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
20.1.2010 10:14:17   
busybee882006
Mi gremo tudi v kamp na krk - sploh ne premišljujem o tem, da bi šla v stanovanje (imamo ga v Piranu) - mi gre tista selitev stvari na plažo in nazaj tako na živce, da sem potem raje kar lepo pod klimo.

Tast in tašča imata prikolico na Krku in smo bili lansko leto prvič - super, Nika je bila na morju celo poletje, so si jo kar iz rok v roke podajal.

Drugače pa še vedno kašljam ko nora, tako da imam sedaj neke homepoatske kapljice proti prehladu iz Nemčije, ki so preverjene in jih kao lahko jemljem.

lp

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
20.1.2010 10:22:30   
dskubin
no, letos pa bo ta drugo dete še premalo

ne morem it še v kamp

Zakaj pa ne? Itak, da lahko. Tko mali še letaliških pristojbin ne plačajo user posted image . Mi smo šli, ko je bla tamala stara niti 3 mesece v Cavtat, 12 ur vožnje z avtom - ma brez nikakršnega problema. Se mi zdi še najlažje potovanje, dokler so tko majhni, da se samo dojijo, ker takrat pa res ne rabiš skrbet. Pa ful so pridni, stalno se jim nekaj dogaja. Tavelik pa še ni imel 2 leti. Naslednje leto smo šli v Grčijo, ampak ko so tam okoli 1ga leta je že potrebno dosti več organizacije - že zaradi hrane, tko da po moje je prej lažje. Edino na letališčih zna bit malo kaotično, je imel let 4 ure zamude (11. september user posted image ).

Po mojih izkušnjah - manjši so otroci, manj skrbi je, še uit ti ne morejo.

No, edino tolk avanturista pa nisem, da bi šla z malimi otroci nekam, kjer zdravstvo ni poštimano, al pa da je do zdravnika fuuuuuuuuul daleč.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 20.1.2010 10:26:52 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
   [Brisano sporočilo]
20.1.2010 10:59:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2992
   [Brisano sporočilo]
20.1.2010 11:06:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2993
20.1.2010 11:09:28   
MATEJKA_
midva v kamp sicer nisva nikoli hodla, mi pa je bilo fajn v šotoru bit. ko sva bila še sama, sva 5 let zaporedoma bla s šotorom v grčiji... z avtom preko bjuše juge in v grčijo. sva 3 tedne direkt na plaži kampirala... wc pri enemu grku ,ki je imel hiško ob plaži. zraven pa še par hišic, kjer so bili lastniki grki, ki so tja hodli samo na dopust, ostalo pa vse prazno... sanjsko v glavnem... no, s tamalimi pa zdaj ne bi šla tak, bi bilo preveč komplicirano...

Neposredna povezava do sporočila: 2994
20.1.2010 11:21:06   
ČikaPika
[/quote]

Jaz ne bi šla s tamalimi v kamp, ker:
1. Potrebujem tovornjak za vso kramo in robo (od otrok, vozički plus vsa oprema za kampiranje...)
2. Me moti hrup v kampu, otroci ti glih zaspijo, zraven imajo pa v sosednjem šotoru žur s kitarami, muziko...
3. Mam rada wc in kopalnico pri roki...
4. Sem v zadnjih parih letih, ko sva z možem začela hodit v apartmaje, postala fina rit in ne menjam udobja postelje in strehe nad glavo za noben kamp...
[/quote]

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj si me nasmejala še posebej s točko 4 user posted image user posted image ...

Ja pr nama je problem ker bi morala kupiti nov šotor - star šotor je ful majhen (glih za naju dva - če se lepo stiskava user posted image )... Če bi imeli kje prikolico bi mogoče že kej razmišljala o kampu...

Kaj pa mogoče v Izoli, oz na naši obali - pozna katera kak apartma (blizu morja in da je bl poceni)?

Neposredna povezava do sporočila: 2995
20.1.2010 11:47:01   
dskubin
pa ni Delfin, nekak drugače se reče

Haliaetum user posted image - ja, res ni najtoplejši bazen

blizu morja in da je bl poceni)

Mene si pa ti nasmejala s tem. Meni pr nas ni nič poceni user posted image

Ja pr nama je problem ker bi morala kupiti nov šotor - star šotor je ful majhen

Majo ful lušne v Vidmu v Decathlonu, une, ki se sami sestavijo. Se splača it pogledat, ko so popusti, to je zdej itak že na začetku poletja.
http://www.decathlon.it/IT/tende-campo-itiner-13801278/#

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

Neposredna povezava do sporočila: 2996
20.1.2010 12:11:46   
punsha
Ojla user posted image
toliko da se vam malo oglasim. jaz se še kar štejem pod februarke, čeprav je mali decembrček. No upam da me še sprejmeteuser posted image .
Vidim da ste že kar pri morju. Oooo, kolk dobr! Ste mi kar malo skomine naredile, pa bom imela spet kaj za sanjarit user posted image . In pa tole s kempom... Jaz bi šla tud v šotor, al pa kaka prikolica je super. Samo kaj, ko nimava kaj dosti opreme. Saj samo za naju je še šlo, če imaš pa dojenčka, pa rabiš malo več. Vsaj en večji šotor, midva imava tistega malega, ko se stiskaš notriuser posted image . Mislim, da bo to prišlo na vrsto čez kako leto, dve. Takrat se bo pa mogoče tudi moj user posted image že kaj strinjal. Njemu se to ne ljubi, ker pravi, da rabiš preveč šare seboj. No do sedaj je bil tudi razlog za to premajhen avto, ampak sedaj pa ni več user posted image .
Vidim, da tudi ve hodite dosti na Krk. Midva sva vsako leto tam, ima teta apartmaje tam. V Skrbčićih.
Bomo videli, kam nas pa letos pot zanese.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
20.1.2010 12:15:59   
punsha
Še nekaj. no nimam izkušenj z dojenčkom in morjem skupajuser posted image . Kaj imate potem bazenček zraven al kako? Mislim zaradi hladne vode - je premrzla za dojenčka. Saj si sploh ne predstavljam kaj vse rabišuser posted image . Pa seveda kak senčnik, kot so tisti šotorčki, da mali notri lahko leži.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
20.1.2010 12:17:33   
smuki
Čim se pokaže sonček, že sanjarimo o morju, kaj? Tudi midva bova letos morala ubrati drugačen pristop - saj sva vsako leto šla na blef - začrtala sva si približno destinacijo, potem pa piči miki. No, glede na to, da sva lani iskala cel dan, si tega letos ne bomo smeli privoščit.

Punce, jst imam pa za vas eno prošnjo. Moj oče praznuje 70. let in nimam blage veze kaj mu naj kupim. Pravi, da nič ne rabi... vendar na okroglo obletnico ne morem prit s steklenico vina.
Ideje?

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
20.1.2010 12:40:36   
bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: smuki

Punce, jst imam pa za vas eno prošnjo. Moj oče praznuje 70. let in nimam blage veze kaj mu naj kupim. Pravi, da nič ne rabi... vendar na okroglo obletnico ne morem prit s steklenico vina.
Ideje?

....mi smo naši babici na čagi za 70 let zavezali oči, jo posadili na stol, dali gor rock muziko- na glas, ji dvignili noge, prerezali štumfe- se ni upala več preveč smejat,........in potem ji je en prineso toplo vodo v masažni kopeli in smo ji noge spedenali. Smeha je blo kr za nekaj cajta,...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Število zarodkov-Klomifen?!
Matejčika

Naj odgovorijo samo tiste, ki so po Klomifenu zanosile po naravni poti (ne umetna oploditev)! DOBILI SMO/BOMO:

Enega nagajivca! (83%)

Dvojčka! (7%)

Tri korenjake/princeske! (4%)

Več kot tri! (6%)

Število vseh glasov: 191

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!