Kati81
|
Dobro jutro! Slomak ja super je bla včeraj tortica s kakavom, upam, da še kdaj ponovimo preden gremo v Rim, pa še s kakšno zraven. Morje, morje! ja mam rada morje saj sem primorka, sam kaj ko zadnja leta tole vročino tko težko prenašam. Mi smo šli s Kajo ko je bila stara 3 mesece na Ugljan, kar je kar precej vožnje, pa je čist super zdržala. Drugače se pa poslužujemo stanovanja v izoli, je itak zastonj. prej ko sva bila sama sva pa veliko več okol potovala, zdaj pač ne, mogoče ko bodo otroci malo starejši pa spet. No ja jaz ne, moj ima še zmer velik službeno za obletat, vsako leto LV, pa Anglija..... Letos bomo verjetno tud večino poletja v Izoli pa kak teden še kam skočili, pa mal v hribe, kjer majo moji vikend, pa Rakitna kjer mamo mi hiško, pa bo šlo poletje tik tak mimo. Jaz bolj obožujem zimo in smučanje, letos nam pač ni usojeno, drugače jo pa vsako leto mahnemo v tujino smučat, tud ko je bila Kaja še čisto majhna, lani pri 1,5letu je pa že stala na smučkah in se spuščala, je bla tko dobra, da sama nisva mogla verjet, letos ima pa tud že 3 smučarske dni, upam, da bo vsaj še kakšen, preden rodim.
|