|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
20.1.2010 14:53:39   
vekybel
3sonček3 ja tako je, več ali manj imamo iste težave. Mene je tudi motilo na začetku in sem se navadila da je treba menjat pač hlačke večkrat na dan in je.

andrejka28 se mi je zdelo da je malo preveč, mi je odleglo, ker če ne bi rodila 6kg otroka a ne 4kg.

(odgovor članu andrejka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
20.1.2010 14:53:57   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

rožca26 a si se kaj slišala z zvezdici? Kako je in kako se počuti?

slišala sem se z njo v soboto ali petek. Je v redu, trebuh ji občasno še vedno otrdeva, vendar pa da sta še vedno 2v1. Danes ali jutri ima 31 tednov. Drgač pa nič posebnega. Je bila malo panična glede zdravja nedonošenčkov, pa sem jo hitr utišala, da nima kej o tem razmišljat, da pol bo pa vsa nervozna, ker bo že teden čez rok user posted image user posted image user posted image  Aja, pregleda prejšnji teden ni imela, ker ga ima po novem sedaj le v P, ki pa je 25.01.
Aja, seveda jo pa od ležanja vse boli. Leži pa skoz. user posted image user posted image user posted image
Tudi zanjo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zvezdici

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
20.1.2010 14:55:34   
rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Js sm pa opazla da mam na hlačke vedno "umazane" tko da si jih morm najmanj 2x na dan preoblečt. Barva je pa taka rumenkasto rjava. Pa nobenih drugih problemou nimam kot je naprimr pekoč občutek pri uriniranju al pa kej. Tko da sklepam da ni vnetje. Me že ful motjo te umazane hlačke kr naprej. Si sploh ne upam it kam neda bi pogledala če sm čista, ker kaj da se kej zgodi pa je treba šibnt v P al pa v bolnico nasploh, js pa tkole "umazana".

.....nisi edina, jz imam tudi take problemčke in sem vesela dokler je tako sam da ni kaj več. Hlačk pa ti ne bo noben gledal v P, jih slečeš pa skriješ user posted image .

Zakaj pa nimata dnevnih vložkov? Jest jih imam, ampak od vira, ki so čist bombažni. Te mi je priporočala tudi moja G pri Vidovi nosečnosti. Jest sm takrat mela tok izcedka, da je groza, pa še poletje je blo, kar je blo še slabš. Pa je rekla, da treba sam bombažne met, nič odišavljene ... Poskusita, sej zgubit nimata kej. Sonček, jest bi pa za te izcedke kr rekla G. Lahko da maš začetek vnetja. Kolk pa piješ? Ker moraš spit vsaj 2 litra na dan tekočine - najboljš nesladke.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
20.1.2010 14:56:37   
rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: andrejka28

Jooooooooooj kaj sem napisala. Naša pupa ni težka 3100 ampak 2100g. Ta pa bi bla res huda.

Pozabila sem napisat da imam naslednji pregled 10.02.2010.

user posted image user posted image user posted image se je men zdelo neki čudno velika teža, ampak sm bla kr tiho, nism hotla pametvat user posted image . No sreča zate, da si se zmotila, kolk bi pol tehtala ob rojstvu user posted image user posted image user posted image hijoj nočm sploh pomislt kok bi se matrala.

Sej se ne bi matrala - bi jo direkt na CR poslal.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
20.1.2010 14:56:45   
3Sonček3
Hm 2 litra nevem če spijem, dost manj pa tut ne user posted image . Tole z vložki mi pa tut na kraj pameti ni padlo. 

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
20.1.2010 14:57:02   
vekybel
če ima možnost zvezdici da se nam pridruži vsaj preko mobilnega neta bi bilo dobro, da se malo druži z nami, drugače pa ji pošiljamo veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
20.1.2010 14:58:08   
3Sonček3

če ima možnost zvezdici da se nam pridruži vsaj preko mobilnega neta bi bilo dobro, da se malo druži z nami, drugače pa ji pošiljamo veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja tut js si jo želim mal brat, kako je. Sm ji mislna učerej SMS poslat pa sm pol pozabla.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
20.1.2010 14:58:15   
rožca26

Hm 2 litra nevem če spijem, dost manj pa tut ne user posted image . Tole z vložki mi pa tut na kraj pameti ni padlo. 

Ti to resno ali se hecaš glede vložkov? user posted image
Kar se tekočine tiče pa res poskusi še več spit.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
20.1.2010 14:58:54   
vekybel

Js sm pa opazla da mam na hlačke vedno "umazane" tko da si jih morm najmanj 2x na dan preoblečt. Barva je pa taka rumenkasto rjava. Pa nobenih drugih problemou nimam kot je naprimr pekoč občutek pri uriniranju al pa kej. Tko da sklepam da ni vnetje. Me že ful motjo te umazane hlačke kr naprej. Si sploh ne upam it kam neda bi pogledala če sm čista, ker kaj da se kej zgodi pa je treba šibnt v P al pa v bolnico nasploh, js pa tkole "umazana".

.....nisi edina, jz imam tudi take problemčke in sem vesela dokler je tako sam da ni kaj več. Hlačk pa ti ne bo noben gledal v P, jih slečeš pa skriješ user posted image .

Zakaj pa nimata dnevnih vložkov? Jest jih imam, ampak od vira, ki so čist bombažni. Te mi je priporočala tudi moja G pri Vidovi nosečnosti. Jest sm takrat mela tok izcedka, da je groza, pa še poletje je blo, kar je blo še slabš. Pa je rekla, da treba sam bombažne met, nič odišavljene ... Poskusita, sej zgubit nimata kej. Sonček, jest bi pa za te izcedke kr rekla G. Lahko da maš začetek vnetja. Kolk pa piješ? Ker moraš spit vsaj 2 litra na dan tekočine - najboljš nesladke.

...jz pa rajši menjavam hlačke ki so 100% bombaž a ko greva kam pa si dam dnevni vložek ja.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
20.1.2010 14:59:38   
rožca26

user posted image user posted image user posted image user posted image  že rihta prenosnik si, pa to ni hec, ker ji je ful dolgcajt user posted image user posted image user posted image user posted image  Pravi, da nas ful pogreša. Pa ful je bila vesela smsjev, ki jih je dobila, ko je bila v P.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
20.1.2010 14:59:54   
3Sonček3

Resno ti govorim. To pa vrjetno zato ker mam samo une ful velike doma k so mi ostali še od menstruacije. Nikol nism uporabljala tistih majhnih in učasih kr pozabm da sploh obstajajo.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
20.1.2010 15:01:20   
rožca26

Resno ti govorim. To pa vrjetno zato ker mam samo une ful velike doma k so mi ostali še od menstruacije. Nikol nism uporabljala tistih majhnih in učasih kr pozabm da sploh obstajajo.

No, pol ti pa svetujem, da kupiš virove. Drgač ma tudi carefree bombažne, sam ti so odišavljeni.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
20.1.2010 15:02:46   
3Sonček3

No, pol ti pa svetujem, da kupiš virove. Drgač ma tudi carefree bombažne, sam ti so odišavljeni.

Hvala user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
20.1.2010 15:03:01   
3Sonček3
No zdej bo pa moja bolša polovica domou prgalamu pa je treba na kosilo. Ful smo ble pridne danes s čvekanjem, takšno udeležbo pričakujem tut v prihodnjih dneh. In dejte se potrudt da ko pridem nazaj na RR (mogoče že danes) da bom mela usaj 3 strani za prebrat. 

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
20.1.2010 15:04:46   
vekybel

No zdej bo pa moja bolša polovica domou prgalamu pa je treba na kosilo. Ful smo ble pridne danes s čvekanjem, takšno udeležbo pričakujem tut v prihodnjih dneh. In dejte se potrudt da ko pridem nazaj na RR (mogoče že danes) da bom mela usaj 3 strani za prebrat. 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jz grem tudi mal pred hišo na sončka ki je tako lepo, se dobimo kaj kasneje.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
20.1.2010 15:06:00   
rožca26

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nikoli se ne ve. Ta glavnih čvek ni naokoli, jest bom pa tudi počasi šla user posted image user posted image user posted image
Drgače pa ni za kaj (odgovarjam na prejšnji post - hvala) - pomagam če le lahko.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
20.1.2010 15:07:51   
Anonimen
3sonček3: jst imam tud nekje od 23. tedna tak izcedek+ to da je še neprijetnega vonja in mi je že enkrat vmes predpisala canesten in je blo pol boljše, zdej pa spet in sem danes spet dobila recept za canesten. Se mi pa izcedek pojavi kmalu po tem ko imava z mojimuser posted image , prej je pa dobro. Pa nisva ravno pogosta zdle, zato sem to še bolj opazila. Jst imam ponavad tiste male vložke od viriane in je super, ker ni vse na hlačkah potem-si ne predstavljam, da bi hodila brez tega okoli.

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 4367
20.1.2010 15:08:04   
mammamia
Danes sva z mojim user posted image  končno naročila voziček-znamke Hartan R1,ker naju je najbolj prepričala varnost materialov in celega vozička... in nama je bil od vseh do zdaj najbolj všeč, pa še barvno izbiro imajo največjo (okoli 30 kombinacij...). Upam, da bomo zadovoljni.
Potem pa sem zavila še v Mothercare, sem hotela previjalno kupit, pa sem obtičala na prvem nadstropju pri cotkah-imajo tudi popuste in sem dobila ful luškano jopico, pa copatke pa kapice...in ker mi je zmanjkalo časa nisem prišla do previjalne.....
Ali mogoče katera ve kakšna previjalna je najboljše za na pralni stroj in kje jo imajo-v BC so imeli same ozke...

Kaj daš user posted image  gor za spat-samo pižamco? Ali boste uporabljale spalno vrečo ali ga kr pokrile s kakšno dekico?

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
20.1.2010 15:11:43   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: mammamia

Ali mogoče katera ve kakšna previjalna je najboljše za na pralni stroj in kje jo imajo-v BC so imeli same ozke...

Kaj daš user posted image  gor za spat-samo pižamco? Ali boste uporabljale spalno vrečo ali ga kr pokrile s kakšno dekico?

Za na pralni stroj jest uporabljam blazino za previjanje od Ikee. Je super in je lih prov normirana.

Kar se pa tiče spanja in oblačenja - jest bom na začetku dala bodi in pižamco čez (1 sloj več kot mam jaz), čez jo bom pa pokrila s kovtrčkom. Naš prvi nikakor ni maral teh vreč, tak da smo to kr opustili user posted image  Še za pokrit ne mara in se skoz odkriva.

(odgovor članu mammamia)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
20.1.2010 15:18:13   
mammamia
Hvala-bom pogledala v IKEO!

Ali ima katera izkušnje z EKO plenicami????Sem na forumih zaseldila da hvalijo Moltex iz Mullerja.

Danes ponoči je bila spet kriza-kolki, pa medenica pa sramna kost ...vse me je tk bolelo da sem se kr naprej obračala, pa vstajala pa nič ni pomagalo...Mogoče bi morala kake vaje delati ali pa se kaj razmigavati....moj G je reku da to pač spada zraven in nič drugega. No sej bom potrpela z veseljem, samo da je z user posted image vse ok.

Dejte povedat koliko imate cotk za vsako velikost, jaz sem najbrž malo panična se mi zdi da mam vsega premalo-p.s. sušilca nimam.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
20.1.2010 15:20:26   
mammamia
Še eno vprašanje-ali fejst krvaviš po porodu-rabiš kakšno nepremočljivo podlogo za posteljo, da ne uničiš jogija??

(odgovor članu mammamia)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
20.1.2010 15:21:29   
Jessy
Zdaj sem vas res na hitrco preletela in upam, da bo zobobolkama zob kmalu prenehal bolet!!!

Mene pa gnezditev konkretno daje. Danes sem cele 3 ure delala generalno najine spalnice, kjer bo tudi zibelka. Sem pa res naredila generalno v nulo, zdaj bom pa najbrž dol padla od utrujenosti, pa še Nejo moram na plesne peljat. Upam, da bom zmogla.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu mammamia)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
20.1.2010 15:25:49   
7lina7

IZVIRNO SPOROČILO: mammamia

Še eno vprašanje-ali fejst krvaviš po porodu-rabiš kakšno nepremočljivo podlogo za posteljo, da ne uničiš jogija??

ni tak hudo kot se sliši... user posted image ta glavno tek preguraš v P. je pa različno od ene do druge. podloži si večjo brisačo za vsak slučaj..

Lin@

(odgovor članu mammamia)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
20.1.2010 15:28:49   
7lina7
aja.. jaz pa sem danes ko sem šla lulat na spodnjicah opazila 3 krvave pikice pa malo rjavkastega izcedka.. user posted image hm??

vsega skupaj je za 1cm2.. to je bilo pred 3h zdaj pa nič več. mi je pa že zadnja 2 dni tak čudno. po občutku bi rekla, da se nekaj dogaja... hm.. naj se grem pokazat? nočem paničarit.

Lin@

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
20.1.2010 15:33:43   
Jessy
7lina7, če bi jaz zagledala le 0,5mm krvi, bi takoj šla k zdravniku, pa čeprav zastonj!!!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?