|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
20.1.2010 14:04:36   
sandrica23
Nosečka24-Hvala.Ja je res hudo ja.Sej je že bil enkrat samo zaradi bronhitisa.Ja more bit kriza če ne moreš bit zraven...Pa ko so taki mali pa se ti tak smilijo....samo da bo pol vredi vse.
sem tak rekla,da bom jaz tam ostala z njim tudi ponoči.Mi bojo že postlo dali za spat.Kr ko je mel bronhitis sem mogla na blazini spat.

(odgovor članu sandrica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
20.1.2010 14:04:58   
lenčy
sandrica23 tebi in tvojemu Lanu pa želim, da bo vse ok in da čimprej pride domou iz operacijeuser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
20.1.2010 14:17:41   
vekybel
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

Ja, sem pa pozabila omenit, da sem dobila tudi liste za na CSD in sem šla spotoma še to zrihtat. Sem kar tam izpolnila za starševsko nadomestilo in za paketek, za očetovstvo morava pa enkrat skupaj z mojim it. Sam nisem dobro razumela. A očetovstvo lahko že pred rojstvom rihtava a šele po rojstvu? Kot sem razumela lahko prej sam nisem čisto ziher, ker je nekej bluzila, da moram prit najkasneje 1 mesec po otrokovem rojstvu-pa si v vsej svoji zbeganosti nisem zapomnila za kaj točno moram prit- a še za doklade al kaj?

.....očetovstvo lahko uredita na občini ali CSD pred rojstvom sam ko se otrok rodi morate tja potrdit naslov dojenčka in njegove podatke in se dobi en papir, to je to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
20.1.2010 14:24:24   
vekybel
sandrica23 sej bo vse uredu. Veš koliko ljudi obrezuje otroke ki nimajo probleme, ker pač hočejo da je bolj higiensko. raje sedaj ko je majhen kot kasneje ko bo večji. Sam močna bit pa bo vse ok.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
20.1.2010 14:26:18   
vekybel
lenčy sej te razumem, tudi jz včasih se umaknem in ne želim z nikomer govorit pa razlagat. V življenju pač so težave ki jih moramo sproti reševat, če ne bi bilo življenje prelepo.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
20.1.2010 14:26:56   
3Sonček3
sandrica23 tut pri mojem bratcu smo meli probleme z kožico, ful dougo je nismo mogli čez potegnt, je vedno jokou kot da ga režemo. No pa nam je čist na koncu le ratalo, sicer bi tut on moral na operacijo. Bogi so mali fantje.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

Neposredna povezava do sporočila: 4331
20.1.2010 14:28:06   
3Sonček3
o kolk jih bere naš forum user posted image  user posted image  user posted image dejte še kej napisat, sej ni nujno da se ujema s temo k teče. Prou rada bi brala še katero

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
20.1.2010 14:31:53   
vekybel
...očitno smo zanimive ko nas toliko ljudi bere user posted image ....

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
20.1.2010 14:34:56   
Jassika
Evo punce moje, na hitrico se javljam, ko sem že pokonci in iz pregleda... da ne boste mislile, da sem šla že v Rim user posted image  Pri nas stanje nespremenjeno, danes sem imela pregled, kjer sem mislila, da bom popuser posted image   Uro sem imela ob 10.00 pa sem prišla že prej ob 9.30 da sem naredila ctg do 10ih, potem pa sem prišla na vrsto šele ob 12.30 user posted image user posted image user posted image user posted image  Mislim, totalno sem jezna - mogla sem takrat ko sem šla iz P podpisat da grem domov na lastno željo, ker drugač ne spuščajo domov, ker bi zarad tega, ker nisi pod nadzorom in ne miruješ zadosti doma, sigurno prej rodila. Predpisano strogo ležanje in polsedeč polažaj. No, v ambulanti za PATOLOŠKO NOSEČNOST!! pa lahko 4 ure sedim. Da res popuser posted image  na tale naš zdravstvo. In nič čudnega, da mi zdej mali pritiska dol kot nor! No, višek vsega pa dr. da ne omenjam kdo niti pogledala ni, če je MV kaj krajši, se slučajno odpira ali pa kej podobnega - samo rekla je, ja zdej ste injekcijo za pljučka dobili, nimamo več kej, ko bo pa bo. Ko sem povedala, da se mi zdi da mam vnetje ker mam bel izcedek, bolečo l ledvico in me malo peče pri uriniranju - je pa rekla a  ste danes dala urin (seveda ga nisem, ker  se tega nihče ni spomnil, menda pa jaz ne bom njih učila kako in kaj). In ker ga nisem, ga bom naslednjič čez 14 dni na ponovnem pregledu user posted image user posted image user posted image  svaka čast, ledvica naj pa medtem stran pade al kako? Mislim to je blo pa preveč zame. Vse to bi lahko opravili po telefonu (razen ctg) in ne bi rabla se vozit 1 uro v Lj in in 1 iz nje. Sej pravim user posted image user posted image user posted image , jezna sem kot ris!! Skratka zdej morem naprej počivat in upat na najboljše. No saj da ne bom samo krivična, najboljše pri vsem je in tudi edino važno, da je naš pikec zdrav in še vedno varno pospravljen v mojem bušiju. Tko da zaenkrat sprememb ni. Hvala vsem, ki ste mislile name, pa sorry za izpad, ampak sem se mogla izkašljat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem in LP

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
20.1.2010 14:35:13   
3Sonček3
Ja! Sm že dost pohval slišala da mamo ful dobr forum in da smo zanimive user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
20.1.2010 14:38:58   
3Sonček3
Jassika user posted image zate. Te pa čist razumm kako je s tem čakanjem, tut js vedno pridem pou ure prej ker vem da bo gužva, pa že logično mi je da se prej najavm da vejo da sm pršla, potem pa čakam ko nora 2 ure, 3ure, kukr nanese. Še dobr da mam samo še en pregled na katerga bom po vsej vrjetnosti mogla čakat nekej ur, pol pa CTG-ji k se pa baje hitr odvijajo oz. si kr hitr na vrsti. No nebom se prehitr veselila, da nebom na koncu razočarana.
Ma glavno da sta zdrava user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
20.1.2010 14:39:43   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sandrica23

Lep sončen pozdrav!
Da se malo javim in potožim saj sem danes ko sem šla po pošto bla šokirana...Mojega malega Laneka bojo operirali na luliju...obrezali ga bojo pa jajčke spustili 11.2. mamo sprejem pol pa bo 12.mislim da operiranuser posted image user posted image
So me tak začeli dajat živci da bzv!Kriva sem si pa vrjetno sama,ko gledam tote oddaje na Zone Reality,ko operirajo take maleuser posted image GROZA....A je mela kera kako izkušnjo s to operacijo?Kr kolko sem brala na netu naj bi po operaciji to bolelo kakih 14 dni še....Pa še pust je ...pa tak se je veselil da bo Ježek za pustauser posted image

Mi smo tudi v tem. Seveda mamo 10.2. še pregled pri urologu, vendar pa se našemu lumpiju tudi še niso jajčka spustila v mošnjiček (L stran) + spodnji del kožice ne gre dol. Seveda lula lahko brez težav, ker je luknjica odprta, sam ma pa spodej kmal pol kožico.
Kar se tiče jajčk - to je zelo pogosta operacija pri fantkih. Vidova pediatrinja je mogla svoja fanta 2x pelat na to operacijo in je rekla, da to ni nič takega, da je poseg rutinski.
Kar se pa tiče kožice - zdravniki bi rekli, da nismo dost pucale kožice user posted image  Ma jest prisežem pri vsem, da sem mu čist skoz morila, pa na spodnji strani ni šla dol pa če sem se na glavo postavla. Se pa tudi to zelo hitro naredi. Je kar zoprno pol, ker potem še manj pustijo fantje šart tam, sam tak je.
Verjamem pa, da ti je kr groza. Ampak sej bo. Tolaži se, da potem ne bo več hudo. Nekaj časa že, pol bo pa to minilo. user posted image  
Pogum punca!

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

Neposredna povezava do sporočila: 4337
20.1.2010 14:43:54   
rožca26
jassika - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate, ker si mogla tok časa čakat v P. In pa seveda user posted image user posted image user posted image , ker sta še vedno 2v1. Za naprej pa še kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
20.1.2010 14:44:39   
vekybel
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Ja! Sm že dost pohval slišala da mamo ful dobr forum in da smo zanimive user posted image  user posted image  user posted image  

...res kje pa si to slišala oz. brala?

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
20.1.2010 14:46:15   
vekybel
jassika samo da sta doma in ne se vznemirjat vsaj doma, počivaj in zdržita vsaj še 2 tedna pa bo. Prejmi veliko pikapok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
20.1.2010 14:46:17   
3Sonček3
Js sm pa opazla da mam na hlačke vedno "umazane" tko da si jih morm najmanj 2x na dan preoblečt. Barva je pa taka rumenkasto rjava. Pa nobenih drugih problemou nimam kot je naprimr pekoč občutek pri uriniranju al pa kej. Tko da sklepam da ni vnetje. Me že ful motjo te umazane hlačke kr naprej. Si sploh ne upam it kam neda bi pogledala če sm čista, ker kaj da se kej zgodi pa je treba šibnt v P al pa v bolnico nasploh, js pa tkole "umazana".

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
20.1.2010 14:47:02   
vekybel
rožca26 a si se kaj slišala z zvezdici? Kako je in kako se počuti?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
20.1.2010 14:47:20   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Ko sm brala druge forume pa ko sm vabla punce na naš forum, sm vedno slišala da nas že doug spremlajo ker smo ful zanimive,....

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
20.1.2010 14:48:53   
vekybel

Js sm pa opazla da mam na hlačke vedno "umazane" tko da si jih morm najmanj 2x na dan preoblečt. Barva je pa taka rumenkasto rjava. Pa nobenih drugih problemou nimam kot je naprimr pekoč občutek pri uriniranju al pa kej. Tko da sklepam da ni vnetje. Me že ful motjo te umazane hlačke kr naprej. Si sploh ne upam it kam neda bi pogledala če sm čista, ker kaj da se kej zgodi pa je treba šibnt v P al pa v bolnico nasploh, js pa tkole "umazana".

.....nisi edina, jz imam tudi take problemčke in sem vesela dokler je tako sam da ni kaj več. Hlačk pa ti ne bo noben gledal v P, jih slečeš pa skriješ user posted image .

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
20.1.2010 14:49:54   
vekybel

Ko sm brala druge forume pa ko sm vabla punce na naš forum, sm vedno slišala da nas že doug spremlajo ker smo ful zanimive,....

ti si tudi faca ko vabiš druge k nam na naš forum, full dobra ideja, bravo sonček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
20.1.2010 14:50:08   
3Sonček3

.....nisi edina, jz imam tudi take problemčke in sem vesela dokler je tako sam da ni kaj več. Hlačk pa ti ne bo noben gledal v P, jih slečeš pa skriješ user posted image .

Uh...mi je mal odleglo da nisem edina, sm najprej študerala če čm sploh kej rečt kr me je blo kr mal sram. Pa kaj če me bit pred vami sram sej ste use na istem ko js user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
20.1.2010 14:50:18   
andrejka28
Jooooooooooj kaj sem napisala. Naša pupa ni težka 3100 ampak 2100g. Ta pa bi bla res huda.

Pozabila sem napisat da imam naslednji pregled 10.02.2010.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
20.1.2010 14:51:05   
3Sonček3

ti si tudi faca ko vabiš druge k nam na naš forum, full dobra ideja, bravo sonček user posted image user posted image user posted image

Ja rada bi da nas je čimveč in pol če najdm kakšno k ma marca PDP pa je še ni na našem seznamčku ji kr ZS pošljem. Kaj pa čm user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
20.1.2010 14:51:53   
rožca26

rožca26 a si se kaj slišala z zvezdici? Kako je in kako se počuti?

slišala sem se z njo v soboto ali petek. Je v redu, trebuh ji občasno še vedno otrdeva, vendar pa da sta še vedno 2v1. Danes ali jutri ima 31 tednov. Drgač pa nič posebnega. Je bila malo panična glede zdravja nedonošenčkov, pa sem jo hitr utišala, da nima kej o tem razmišljat, da pol bo pa vsa nervozna, ker bo že teden čez rok user posted image user posted image user posted image  Aja, pregleda prejšnji teden ni imela, ker ga ima po novem sedaj le v P, ki pa je 25.01.
Aja, seveda jo pa od ležanja vse boli. Leži pa skoz. user posted image user posted image user posted image
Tudi zanjo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
20.1.2010 14:52:38   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: andrejka28

Jooooooooooj kaj sem napisala. Naša pupa ni težka 3100 ampak 2100g. Ta pa bi bla res huda.

Pozabila sem napisat da imam naslednji pregled 10.02.2010.

user posted image user posted image user posted image se je men zdelo neki čudno velika teža, ampak sm bla kr tiho, nism hotla pametvat user posted image . No sreča zate, da si se zmotila, kolk bi pol tehtala ob rojstvu user posted image user posted image user posted image hijoj nočm sploh pomislt kok bi se matrala.

(odgovor članu andrejka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?