Jassika
|
Evo punce moje, na hitrico se javljam, ko sem že pokonci in iz pregleda... da ne boste mislile, da sem šla že v Rim Pri nas stanje nespremenjeno, danes sem imela pregled, kjer sem mislila, da bom pop Uro sem imela ob 10.00 pa sem prišla že prej ob 9.30 da sem naredila ctg do 10ih, potem pa sem prišla na vrsto šele ob 12.30 Mislim, totalno sem jezna - mogla sem takrat ko sem šla iz P podpisat da grem domov na lastno željo, ker drugač ne spuščajo domov, ker bi zarad tega, ker nisi pod nadzorom in ne miruješ zadosti doma, sigurno prej rodila. Predpisano strogo ležanje in polsedeč polažaj. No, v ambulanti za PATOLOŠKO NOSEČNOST!! pa lahko 4 ure sedim. Da res pop na tale naš zdravstvo. In nič čudnega, da mi zdej mali pritiska dol kot nor! No, višek vsega pa dr. da ne omenjam kdo niti pogledala ni, če je MV kaj krajši, se slučajno odpira ali pa kej podobnega - samo rekla je, ja zdej ste injekcijo za pljučka dobili, nimamo več kej, ko bo pa bo. Ko sem povedala, da se mi zdi da mam vnetje ker mam bel izcedek, bolečo l ledvico in me malo peče pri uriniranju - je pa rekla a ste danes dala urin (seveda ga nisem, ker se tega nihče ni spomnil, menda pa jaz ne bom njih učila kako in kaj). In ker ga nisem, ga bom naslednjič čez 14 dni na ponovnem pregledu svaka čast, ledvica naj pa medtem stran pade al kako? Mislim to je blo pa preveč zame. Vse to bi lahko opravili po telefonu (razen ctg) in ne bi rabla se vozit 1 uro v Lj in in 1 iz nje. Sej pravim , jezna sem kot ris!! Skratka zdej morem naprej počivat in upat na najboljše. No saj da ne bom samo krivična, najboljše pri vsem je in tudi edino važno, da je naš pikec zdrav in še vedno varno pospravljen v mojem bušiju. Tko da zaenkrat sprememb ni. Hvala vsem, ki ste mislile name, pa sorry za izpad, ampak sem se mogla izkašljat. vsem in LP
|