pupika
|
Vauu dvojčki so na seznamu, Kenya mi pri prvem nismo imeli slinga, smo kar uporabljali roke in smo ga prenosili, saj se ni hotel vozit z vozičkom, je pa res, da smo ga morali nosit pokončno, leže se nikakor ni hotel, kadar pa je bil pokonci pa je bil zadovoljen. Tole glede varnosti slinga sem tudi jaz razmišljala , kaj pa če ni dovolj trdno in ti skozi pade otrok, ampak, če ga uporablja toliko mamic, potem že je, bi si pa kupila enega takega, ki ga potem tudi lahko uporabljaš ko je že večji otrok. Mala biba, daj še meni prosim na seznam enega otročka, ker imamo doma enega 3 letnega fantka. Vse nove dobrodošle, in two sweet sem opazila, da bova midvi skupaj predihali v mb porodnišnici, se lahko potem še v sobi srečava. Se spomnim prvega poroda, ko so babice čakale, katera bo prej ali jaz ali ena iz druge porodne sobe, ker sva bili obe blizu, samo je bila tista tako hitra da je v roku manj kot ure rodila. cebelica prav imaš glede hlač, katastrofa, jaz sedaj nosim ene elastične žametne hlače, ki sem si jih v prvo kupila po porodu in so malo večje, pa še pas je malo večji, kako pa bom čez kaki mesec, si bom pa ene stare nos. hlače spravila gor, kakih takih lepih pa nikjer ne najdem.Kaj v bennetonu imajo tudi nos. oblačila in v zari. Zgleda da pri meni še ne mislijo minit jutranje slabosti, vedno kadar se najem zjutraj mi ni v redu v želodcu, pa še po mlečnih izdelkih me peče zgaga, v prvo teh problemov sploh nisem imela.
|