|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke XI. del
20.1.2010 10:02:29   
botrca
To ste vidle:

http://www.ringaraja.net/forum/PAZITE_NA_SVOJE_OTROKE/m_4850975/tm.htm

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 501
20.1.2010 10:03:43   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

sklece delajuser posted image

saj bom mogla nekaj začet, ali pa trbušnjake, počepe...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 502
20.1.2010 10:06:14   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: nebo

Marta se pa popolnoma strinjam s teboj, da na faksu ne znese učenje en dan pre izpitom...bi pa bilo super ja...jaz se že 2 meseca učim, ampak grem v ponedeljek bolj kot ne samo pogledat, da vidim kako je....user posted image , naslednji rok pa imam komaj 15.6., tako, da bom vmes napisala do konca diplomo.user posted image user posted image

ma ne...res je tolk težje na faksu?
hmmm.jaz pa gruntam...če se naj vpišem daljeuser posted image user posted image

Baje je, če se vpišeš izredno lažje. Vsaj na našem faksu so včasih izredni pisali z nami in je bil njihov izpit lažji. Pa niso vsi predmeti tak težki. Za ene se učiš manj, za ene pa tudi mesec ali več. Odvisno od zahtevnosti in profesorja. Mislim pa da sem imela mogoče v štirih letih 2 izpita ko bi se dalo naredit tako, da si samo prebereš (en ker je bilo važno kako znaš nakladat in drug ker se je profesor obrnil stran in bral časopis mi pa vsi zapiske na mizo).
Naj ti to ne vzame volje.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 503
20.1.2010 10:06:37   
rina22
marta in nebo, se strinjam.... Ja, v petek bom šla po hospitacijah domov, da jo bodo malo pazili, jaz pa se bom učila. Imam zdaj v torek, pa še naslednji pon (1.2.) še en kolokvij, pa še 16. izpit, tak da je malo napetouser posted image user posted image Saj še je tak mali milijion drugih izpitov, samo če meni uspe tole narest, bom taaak veselauser posted image

saraya, saj bo.. Ti si tak pridna, ko ti vse uspe narestuser posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 504
20.1.2010 10:07:12   
rina22
Tak, grem posodo pomit, ker je T zaspala, pol pa hitro malo med zapiske skočimuser posted image

Se tipkamo kajuser posted image

papa

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 505
20.1.2010 10:08:41   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

To ste vidle:

ojoj......groznouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 506
20.1.2010 10:09:47   
botrca

To ste vidle:

ja res, kar slabo mi je ratalo ko sem prebralauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 507
20.1.2010 10:09:50   
tasa_m

če katere želi v mullerju delat....rabijo
kak te veš?
Jaz bi delala v Mullerju ker ma dober del. čas

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 508
20.1.2010 10:10:41   
nebo
Jaz grem ob 12h v mesto, če je katera v mestu lahko grema/mo na kafeuser posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 509
20.1.2010 10:11:14   
marta82

To ste vidle:

Uf...Žal je vedno več tega in bo treba res ful pazit otroke.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 510
20.1.2010 10:11:52   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

kak te veš?

ker imajo razpisuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 511
20.1.2010 10:12:44   
nebo

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Marta se pa popolnoma strinjam s teboj, da na faksu ne znese učenje en dan pre izpitom...bi pa bilo super ja...jaz se že 2 meseca učim, ampak grem v ponedeljek bolj kot ne samo pogledat, da vidim kako je....user posted image , naslednji rok pa imam komaj 15.6., tako, da bom vmes napisala do konca diplomo.user posted image user posted image

ma ne...res je tolk težje na faksu?
hmmm.jaz pa gruntam...če se naj vpišem daljeuser posted image user posted image

Baje je, če se vpišeš izredno lažje. Vsaj na našem faksu so včasih izredni pisali z nami in je bil njihov izpit lažji. Pa niso vsi predmeti tak težki. Za ene se učiš manj, za ene pa tudi mesec ali več. Odvisno od zahtevnosti in profesorja. Mislim pa da sem imela mogoče v štirih letih 2 izpita ko bi se dalo naredit tako, da si samo prebereš (en ker je bilo važno kako znaš nakladat in drug ker se je profesor obrnil stran in bral časopis mi pa vsi zapiske na mizo).
Naj ti to ne vzame volje.user posted image

Jaz sem ob delu, ampak po moje ni nič lažje. Je pa lažje narediti neko višjo stopnjo na enem drugem zavodu, ne na univerzi, recimo na Dobi ali pa...., pa imaš tudi VII stopnjo.user posted image user posted image , čeprav jaz osebno nisem nek pristaš tega, saj veste, poklicna deformacijauser posted image user posted image

Saraya tebi bo itak vse uspelo....user posted image user posted image

Botrca za kg....buuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 512
20.1.2010 10:12:44   
botrca

Kak jih boš pa pazil ko so v šoli? Resen problem, me je kar strah in groza ko samo pomislim.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 513
20.1.2010 10:13:34   
botrca
Botrca za kg....buuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image

hvala, hvala...se veliko boljši počutim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 514
20.1.2010 10:13:40   
arabela*

kak te veš?

ma na mejl sem spet dobila.......pa saj skozi rabijo...idi povprašat malo..pa še plače so dobreuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 515
20.1.2010 10:14:13   
arabela*

Jaz grem ob 12h v mesto, če je katera v mestu lahko grema/mo na kafeuser posted image user posted image

pa ravno danes ne bom tak čas...ker grem kasneje po Auser posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 516
20.1.2010 10:15:30   
arabela*

Jaz sem ob delu, ampak po moje ni nič lažje. Je pa lažje narediti neko višjo stopnjo na enem drugem zavodu, ne na univerzi, recimo na Dobi ali pa...., pa imaš tudi VII stopnjo.user posted image user posted image , čeprav jaz osebno nisem nek pristaš tega, saj veste, poklicna deformacijauser posted image user posted image

Saraya tebi bo itak vse uspelo....user posted image user posted image

saj vseeno kje....stopnja je stopnjauser posted image ....

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 517
20.1.2010 10:16:05   
tasa_m

morajo bit na ježka.....drugače bo vedno odvezanauser posted image

Veš kak so prodajalke....ima da se prodauser posted image
te bo lija non stop bosa user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 518
20.1.2010 10:16:50   
arabela*

Saj pri m bo isto..ko bomo copate nabavliuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 519
20.1.2010 10:17:11   
tasa_m

kak te veš?

ma na mejl sem spet dobila.......pa saj skozi rabijo...idi povprašat malo..pa še plače so dobreuser posted image
bom prošnjo poslala.. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 520
20.1.2010 10:18:24   
arabela*

kak te veš?

bom prošnjo poslala.. user posted image

user posted image user posted image ..pa še full neke pouste imajo tam zaposleni.......jaz jih ful poznam tam ko delajo..i redno i prek študentauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 521
20.1.2010 10:20:23   
marta82

Kak jih boš pa pazil ko so v šoli? Resen problem, me je kar strah in groza ko samo pomislim.

Mislim na družbeno odgovornost... Vsi bomo morali paziti, ker starši ne morajo biti ves čas zraven. Policija, šola...Vsi se bomo morali bolj angažirati, ker bo po drugi strani slabo za otroke, ker ne bodo imeli nič svobode. Všasih smo se družili na ulici, na poti iz šole...zdaj to ne bo več mogoče. Druženje bo moralo biti ves čas nadzorovano, otroci ne morejo "sprazniti baterij", se znebiti negativne energije. Mi smo se malo "zravsali" pa smo bili spet prijatelji. Zdaj se pa to kopiči v otroku in če je bolj labilen nekje "vseka ven" in se zgodijo razne tragedije o katerih lahko9 vedno več beremo v medijih.user posted image
Spet sem se malo razpisala...user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 522
20.1.2010 10:22:22   
marta82

Saj pri m bo isto..ko bomo copate nabavliuser posted image

Tinej ma kar take za obut (kot smo jih imeli včasih v šoli), v stilu Robeez samo cenejše. So fajn. Samo verjetno v vrtcu ne pridejo v poštev, ker je usnjen tanek podplat.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 523
20.1.2010 10:26:58   
botrca

Mislim na družbeno odgovornost... Vsi bomo morali paziti, ker starši ne morajo biti ves čas zraven. Policija, šola...Vsi se bomo morali bolj angažirati, ker bo po drugi strani slabo za otroke, ker ne bodo imeli nič svobode. Všasih smo se družili na ulici, na poti iz šole...zdaj to ne bo več mogoče. Druženje bo moralo biti ves čas nadzorovano, otroci ne morejo "sprazniti baterij", se znebiti negativne energije. Mi smo se malo "zravsali" pa smo bili spet prijatelji. Zdaj se pa to kopiči v otroku in če je bolj labilen nekje "vseka ven" in se zgodijo razne tragedije o katerih lahko9 vedno več beremo v medijih.user posted image
Spet sem se malo razpisala...user posted image

pravilno si napisala in se popolnoma strinjam s tabo...mi smo imeli veliko lepše in brezbrižnejše otroštvo.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 524
20.1.2010 10:27:27   
botrca
Greva z Janom ven in v trgovino. Se pol kaj tipkamo.

Lep danuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

20 najlepših prazničnih imen za fantke in ...
Če pričakujete v decembru ali pa samo želite otročku nadeti praznično ime, si poglejte izbor 10 najlepših za fantke in 1...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?