Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:41:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lija je tud dobila Cicibanove ja, ker drugih tak nismo dobili Pa je prodajalka rekla,da je tolk mala, da naj na ježka, da si nebo odpirala. Ampak kak smo ji jih doma obuli si jih je sezula. Tak,da bom šla za na vezalke pa ji 2-krat zavezala, da si nebo mogla odvezat. Frača mala...takoj je pogruntala. Verjetno misliš crokse tudi vezalke bo pogruntala...ti rečem, da so že taki mali pametni
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:41:17
|
|
|
|
ly117
|
Grem perilo obesit. Pridem nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:41:31
|
|
|
|
rina22
|
dan nič še vas nisem utegnila prebrati za nazaj včeraj sem dobla sms, da se dobite na kavici. na žalost mene ne bo, ker mam hospitacije začnemo 7.50... sem pa v taki gužvi mogla bi se učit za kolokvij, ki mam ga v torek, pa je full težko zraven Timeje Tak da se učim po obrokih
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:43:44
|
|
|
|
marta82
|
Rina a nimaš možnosti da bi jo kdo kaki 2 urici na dan čuval pa se ti učiš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:43:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca tudi vezalke bo pogruntala...ti rečem, da so že taki mali pametni morajo bit na ježka.....drugače bo vedno odvezana Veš kak so prodajalke....ima da se proda
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:45:03
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya morajo bit na ježka.....drugače bo vedno odvezana Veš kak so prodajalke....ima da se proda to sem mislila, ja ...jaz pa nisem dobila tak občutek za prodajalke.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:45:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 sem pa v taki gužvi mogla bi se učit za kolokvij, ki mam ga v torek, pa je full težko zraven Timeje Tak da se učim po obrokih tak je pri meni...tak da se sploh ne učim več ....en dan pred izpitom preberem....pa je to to.... ker tud če ju dam v varstvo,je potem 1000stvrai bolj "pomembnih" od učenja
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:47:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya morajo bit na ježka.....drugače bo vedno odvezana Veš kak so prodajalke....ima da se proda to sem mislila, ja ...jaz pa nisem dobila tak občutek za prodajalke. sem delala cel lajf v štacuni
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:48:49
|
|
|
|
marta82
|
Sem brala malo za nazaj... Tasa za tegale iz CSI. Končno ena fejst deda gor prilepla. Mi smo za Pamperske v Šparu plačali manj zdaj ko je nižji davek. Glede frizerjev je pa tako, da če niso davčni zavezanci se jim davek ne spremeni in ne morejo znižat cen. Ima mama salon, zato vem. Pa da si polnijo žepe se tudi ne morem najbolj strinjat (nekateri verjetno res, večina pa ne), ker ko poravnajo vse račune ostane precej mala plača.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:48:52
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya sem delala cel lajf v štacuni mislila sem na tiste v cicibanovi trgovini...
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:49:36
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Mi smo za Pamperske v Šparu plačali manj zdaj ko je nižji davek. Koliko si pa dala in za kakšen paket?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:49:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya sem delala cel lajf v štacuni mislila sem na tiste v cicibanovi trgovini... ja saj vem...ampak na nek način je isto
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:50:21
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 sem pa v taki gužvi mogla bi se učit za kolokvij, ki mam ga v torek, pa je full težko zraven Timeje Tak da se učim po obrokih tak je pri meni...tak da se sploh ne učim več ....en dan pred izpitom preberem....pa je to to.... ker tud če ju dam v varstvo,je potem 1000stvrai bolj "pomembnih" od učenja Samo na faksu to ne znese... Mislim, da bi naredil izpit, če si samo prebereš.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:52:35
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Mi smo za Pamperske v Šparu plačali manj zdaj ko je nižji davek. Koliko si pa dala in za kakšen paket? 70 plenic je paket, ne vem pa točno koliko so stale (jih je mož kupoval in vem, da je rekel da so cenejše). Ga bom popoldan vprašala pa ti povem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:55:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 70 plenic je paket, ne vem pa točno koliko so stale (jih je mož kupoval in vem, da je rekel da so cenejše). Ga bom popoldan vprašala pa ti povem. ok, hvala
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:55:35
|
|
|
|
nebo
|
Ojla, jutro. Vidim, da že pridno čvekate...Super... V petek mogoče prideva, če seveda ne bo snega ali dežeka, ker prideva pešake... Kaj tam je prostor za voziček??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:56:43
|
|
|
|
botrca
|
Zanimivo, sem se zdaj za foro zopet tehtala, ker sem se spraznila in sem samo v spodnjem perilu pa mi je kazalo 55kg, kar 1,5kg manj kot zadnjič Je možno ?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:57:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Samo na faksu to ne znese... Mislim, da bi naredil izpit, če si samo prebereš. tak težko je
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:57:46
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kaj tam je prostor za voziček?? je posebna sobica z igrali, tak da za voziček kajn problem
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:57:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Zanimivo, sem se zdaj za foro zopet tehtala, ker sem se spraznila in sem samo v spodnjem perilu pa mi je kazalo 55kg, kar 1,5kg manj kot zadnjič Je možno ?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:57:50
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 sem pa v taki gužvi mogla bi se učit za kolokvij, ki mam ga v torek, pa je full težko zraven Timeje Tak da se učim po obrokih tak je pri meni...tak da se sploh ne učim več ....en dan pred izpitom preberem....pa je to to.... ker tud če ju dam v varstvo,je potem 1000stvrai bolj "pomembnih" od učenja Samo na faksu to ne znese... Mislim, da bi naredil izpit, če si samo prebereš. Rina jaz imam izpit - zadnji v ponedeljek in vem kako to izgleda zraven otrok... Marta se pa popolnoma strinjam s teboj, da na faksu ne znese učenje en dan pre izpitom...bi pa bilo super ja...jaz se že 2 meseca učim, ampak grem v ponedeljek bolj kot ne samo pogledat, da vidim kako je.... , naslednji rok pa imam komaj 15.6., tako, da bom vmes napisala do konca diplomo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:58:53
|
|
|
|
nebo
|
Pridem kasneje..čao bao..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 9:59:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Marta se pa popolnoma strinjam s teboj, da na faksu ne znese učenje en dan pre izpitom...bi pa bilo super ja...jaz se že 2 meseca učim, ampak grem v ponedeljek bolj kot ne samo pogledat, da vidim kako je.... , naslednji rok pa imam komaj 15.6., tako, da bom vmes napisala do konca diplomo. ma ne...res je tolk težje na faksu? hmmm.jaz pa gruntam...če se naj vpišem dalje
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 10:00:24
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Zanimivo, sem se zdaj za foro zopet tehtala, ker sem se spraznila in sem samo v spodnjem perilu pa mi je kazalo 55kg, kar 1,5kg manj kot zadnjič Je možno ? res super, komaj čakam da pridem na idealno težo, samo trebuh bi rabla bolj utrdit.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 10:02:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca res super, komaj čakam da pridem na idealno težo, samo trebuh bi rabla bolj utrdit. sklece delaj
|
Primerjava porodov florecitaTiste, ki ste rodile (vsaj) 2x: Zanima me, kako bi opisale svoja prva 2 poroda?1. porod lažji,hitrejši in z manj bolečinami (
19%)
2. porod lažji, hitrejši in z manj bolečinami (
33%)
Oba približno enaka (
23%)
2. porod hitrejši,vendar bolj boleč (
24%)
Število vseh glasov: 144Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!