Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 20:04:56
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 20:05:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz sem si včeraj v Lenartu z živo rdečo namazala pa zeleno Saj sem si pol dol zbrisala, ker je blo preveč odštekano...še zame
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 20:06:00
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Pa še nek film se je začel na popu grem gledat, če je kaj pametnega
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 20:10:55
|
|
|
|
tasa_m
|
Ly ti veš kje se matcar potepa??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 20:12:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ly ti veš kje se matcar potepa?? Nop. Samo zadnje čase pride komaj tam okoli 9-ih.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 20:17:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ly ti veš kje se matcar potepa?? Nop. Samo zadnje čase pride komaj tam okoli 9-ih. bo jo treba v roke vzet malo. Luka že panča?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 20:18:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Luka že panča? Si hecna. Bo kaj zamudo. Je pa že zelo zaspan. Bo počasi
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 20:23:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Si hecna. Bo kaj zamudo. Je pa že zelo zaspan. Bo počasi malo pa res ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 20:23:45
|
|
|
|
nebo
|
Čer, sma se našle danes Ly ne???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 20:24:26
|
|
|
|
marta82
|
Čer.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 20:25:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Čer, sma se našle danes Ly ne??? Ja, kaj ni bilo fajn. Nimam jaz tvoje cifre.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 20:26:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Si hecna. Bo kaj zamudo. Je pa že zelo zaspan. Bo počasi malo pa res ja Lepo da priznaš.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 20:26:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Čer. Nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 20:29:43
|
|
|
|
botrca
|
Gream Jana nahranit, pa spravit spat.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 20:32:50
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Čer, sma se našle danes Ly ne??? Ja, kaj ni bilo fajn. Nimam jaz tvoje cifre. Ja pa zaj jo imaš ne?? SEm ti jo poslala..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 20:34:20
|
|
|
|
ly117
|
Pa ga je svalilo.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 20:37:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ja pa zaj jo imaš ne?? SEm ti jo poslala.. Kam? Nič nisem še dobla.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 20:38:19
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ja pa zaj jo imaš ne?? SEm ti jo poslala.. Kam? Nič nisem še dobla. NA ZS že dopoldan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 20:40:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ja pa zaj jo imaš ne?? SEm ti jo poslala.. Kam? Nič nisem še dobla. NA ZS že dopoldan Nič nisem dobla. Sorry. Pošlji še mi enkrat.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 20:41:18
|
|
|
|
marta82
|
Kaj zdaj? Ste neke tihe...Ko bom šla pa Survivera gledat boste pa spet 10 strani nakloftale.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 20:42:32
|
|
|
|
marta82
|
Nebo v petek prideš na kafe?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 20:42:34
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ja pa zaj jo imaš ne?? SEm ti jo poslala.. Kam? Nič nisem še dobla. NA ZS že dopoldan Nič nisem dobla. Sorry. Pošlji še mi enkrat. Ne morem verjet, čakaj grem gledat kaj se je zgodilo...mislim no.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 20:42:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ja pa zaj jo imaš ne?? SEm ti jo poslala.. Kam? Nič nisem še dobla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 20:43:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kaj zdaj? Ste neke tihe...Ko bom šla pa Survivera gledat boste pa spet 10 strani nakloftale. jaz malo še okoli skačem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 20.1.2010 20:43:42
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Nebo v petek prideš na kafe? Pa veš da te pridem pogledat suhica ..., ti prideš ne?? Kako je kaj s kg?? A gredo še kaj dol?? Jaz ravno večerjam pusto skuto in jabolčno čežano.
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?