Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 10:03:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya sklece delaj saj bom mogla nekaj začet, ali pa trbušnjake, počepe...
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 10:06:14
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: nebo Marta se pa popolnoma strinjam s teboj, da na faksu ne znese učenje en dan pre izpitom...bi pa bilo super ja...jaz se že 2 meseca učim, ampak grem v ponedeljek bolj kot ne samo pogledat, da vidim kako je.... , naslednji rok pa imam komaj 15.6., tako, da bom vmes napisala do konca diplomo. ma ne...res je tolk težje na faksu? hmmm.jaz pa gruntam...če se naj vpišem dalje Baje je, če se vpišeš izredno lažje. Vsaj na našem faksu so včasih izredni pisali z nami in je bil njihov izpit lažji. Pa niso vsi predmeti tak težki. Za ene se učiš manj, za ene pa tudi mesec ali več. Odvisno od zahtevnosti in profesorja. Mislim pa da sem imela mogoče v štirih letih 2 izpita ko bi se dalo naredit tako, da si samo prebereš (en ker je bilo važno kako znaš nakladat in drug ker se je profesor obrnil stran in bral časopis mi pa vsi zapiske na mizo). Naj ti to ne vzame volje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 10:06:37
|
|
|
|
rina22
|
marta in nebo, se strinjam.... Ja, v petek bom šla po hospitacijah domov, da jo bodo malo pazili, jaz pa se bom učila. Imam zdaj v torek, pa še naslednji pon (1.2.) še en kolokvij, pa še 16. izpit, tak da je malo napeto Saj še je tak mali milijion drugih izpitov, samo če meni uspe tole narest, bom taaak vesela saraya, saj bo.. Ti si tak pridna, ko ti vse uspe narest
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 10:07:12
|
|
|
|
rina22
|
Tak, grem posodo pomit, ker je T zaspala, pol pa hitro malo med zapiske skočim Se tipkamo kaj papa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 10:09:47
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca To ste vidle: http://www.ringaraja.net/forum/PAZITE_NA_SVOJE_OTROKE/m_4850975/tm.htm ojoj......grozno ja res, kar slabo mi je ratalo ko sem prebrala
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 10:09:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya če katere želi v mullerju delat....rabijo kak te veš? Jaz bi delala v Mullerju ker ma dober del. čas
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 10:10:41
|
|
|
|
nebo
|
Jaz grem ob 12h v mesto, če je katera v mestu lahko grema/mo na kafe
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 10:11:52
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya če katere želi v mullerju delat....rabijo kak te veš? ker imajo razpis
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 10:12:44
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: nebo Marta se pa popolnoma strinjam s teboj, da na faksu ne znese učenje en dan pre izpitom...bi pa bilo super ja...jaz se že 2 meseca učim, ampak grem v ponedeljek bolj kot ne samo pogledat, da vidim kako je.... , naslednji rok pa imam komaj 15.6., tako, da bom vmes napisala do konca diplomo. ma ne...res je tolk težje na faksu? hmmm.jaz pa gruntam...če se naj vpišem dalje Baje je, če se vpišeš izredno lažje. Vsaj na našem faksu so včasih izredni pisali z nami in je bil njihov izpit lažji. Pa niso vsi predmeti tak težki. Za ene se učiš manj, za ene pa tudi mesec ali več. Odvisno od zahtevnosti in profesorja. Mislim pa da sem imela mogoče v štirih letih 2 izpita ko bi se dalo naredit tako, da si samo prebereš (en ker je bilo važno kako znaš nakladat in drug ker se je profesor obrnil stran in bral časopis mi pa vsi zapiske na mizo). Naj ti to ne vzame volje. Jaz sem ob delu, ampak po moje ni nič lažje. Je pa lažje narediti neko višjo stopnjo na enem drugem zavodu, ne na univerzi, recimo na Dobi ali pa...., pa imaš tudi VII stopnjo. , čeprav jaz osebno nisem nek pristaš tega, saj veste, poklicna deformacija Saraya tebi bo itak vse uspelo.... Botrca za kg....buuuuuuuuuu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 10:12:44
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Uf...Žal je vedno več tega in bo treba res ful pazit otroke. Kak jih boš pa pazil ko so v šoli? Resen problem, me je kar strah in groza ko samo pomislim.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 10:13:34
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Botrca za kg....buuuuuuuuuu hvala, hvala...se veliko boljši počutim
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 10:13:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya če katere želi v mullerju delat....rabijo kak te veš? Jaz bi delala v Mullerju ker ma dober del. čas ma na mejl sem spet dobila.......pa saj skozi rabijo...idi povprašat malo..pa še plače so dobre
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 10:14:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Jaz grem ob 12h v mesto, če je katera v mestu lahko grema/mo na kafe pa ravno danes ne bom tak čas...ker grem kasneje po A
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 10:15:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Jaz sem ob delu, ampak po moje ni nič lažje. Je pa lažje narediti neko višjo stopnjo na enem drugem zavodu, ne na univerzi, recimo na Dobi ali pa...., pa imaš tudi VII stopnjo. , čeprav jaz osebno nisem nek pristaš tega, saj veste, poklicna deformacija Saraya tebi bo itak vse uspelo.... Botrca za kg....buuuuuuuuuu saj vseeno kje....stopnja je stopnja ....
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 10:16:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya morajo bit na ježka.....drugače bo vedno odvezana Veš kak so prodajalke....ima da se proda te bo lija non stop bosa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 10:16:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya morajo bit na ježka.....drugače bo vedno odvezana Veš kak so prodajalke....ima da se proda te bo lija non stop bosa Saj pri m bo isto..ko bomo copate nabavli
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 10:17:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya če katere želi v mullerju delat....rabijo kak te veš? Jaz bi delala v Mullerju ker ma dober del. čas ma na mejl sem spet dobila.......pa saj skozi rabijo...idi povprašat malo..pa še plače so dobre bom prošnjo poslala..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 10:18:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya če katere želi v mullerju delat....rabijo kak te veš? Jaz bi delala v Mullerju ker ma dober del. čas ma na mejl sem spet dobila.......pa saj skozi rabijo...idi povprašat malo..pa še plače so dobre bom prošnjo poslala.. ..pa še full neke pouste imajo tam zaposleni.......jaz jih ful poznam tam ko delajo..i redno i prek študenta
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 10:20:23
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Uf...Žal je vedno več tega in bo treba res ful pazit otroke. Kak jih boš pa pazil ko so v šoli? Resen problem, me je kar strah in groza ko samo pomislim. Mislim na družbeno odgovornost... Vsi bomo morali paziti, ker starši ne morajo biti ves čas zraven. Policija, šola...Vsi se bomo morali bolj angažirati, ker bo po drugi strani slabo za otroke, ker ne bodo imeli nič svobode. Všasih smo se družili na ulici, na poti iz šole...zdaj to ne bo več mogoče. Druženje bo moralo biti ves čas nadzorovano, otroci ne morejo "sprazniti baterij", se znebiti negativne energije. Mi smo se malo "zravsali" pa smo bili spet prijatelji. Zdaj se pa to kopiči v otroku in če je bolj labilen nekje "vseka ven" in se zgodijo razne tragedije o katerih lahko9 vedno več beremo v medijih. Spet sem se malo razpisala...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 10:22:22
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya morajo bit na ježka.....drugače bo vedno odvezana Veš kak so prodajalke....ima da se proda te bo lija non stop bosa Saj pri m bo isto..ko bomo copate nabavli Tinej ma kar take za obut (kot smo jih imeli včasih v šoli), v stilu Robeez samo cenejše. So fajn. Samo verjetno v vrtcu ne pridejo v poštev, ker je usnjen tanek podplat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 10:26:58
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Mislim na družbeno odgovornost... Vsi bomo morali paziti, ker starši ne morajo biti ves čas zraven. Policija, šola...Vsi se bomo morali bolj angažirati, ker bo po drugi strani slabo za otroke, ker ne bodo imeli nič svobode. Všasih smo se družili na ulici, na poti iz šole...zdaj to ne bo več mogoče. Druženje bo moralo biti ves čas nadzorovano, otroci ne morejo "sprazniti baterij", se znebiti negativne energije. Mi smo se malo "zravsali" pa smo bili spet prijatelji. Zdaj se pa to kopiči v otroku in če je bolj labilen nekje "vseka ven" in se zgodijo razne tragedije o katerih lahko9 vedno več beremo v medijih. Spet sem se malo razpisala... pravilno si napisala in se popolnoma strinjam s tabo...mi smo imeli veliko lepše in brezbrižnejše otroštvo.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 20.1.2010 10:27:27
|
|
|
|
botrca
|
Greva z Janom ven in v trgovino. Se pol kaj tipkamo. Lep dan
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?